SOVKLOCKA

skrivet: 2009-08-19 ♥ 20:50:37
Min sovklocka ringer. Bäst att lyssna till den så jag undviker ännu en trötthetsdag. Men först blir det några rader i min bok som jag läser för tillfället. Det unnar jag mig. 3 miljoner. 3 miljoner.

Imorgon blir det fler inlägg och fler bilder! Jag ska bland annat fixa naglarna inför fredagens utekväll. Jag har bestämt vilken färg jag ska ha men jag vill göra något extra fint. Extra mycket glitter kanske. Ni får se imorgon helt enkelt!

God natt.

Kommentarer
Linda:

Ja, jag har faktiskt gjort en sån tavla. Jag använde en gammal anslagstavla och häftade upp mina visioner. Den sitter på insidan av min garderob, så jag ser den varje morgon när jag väljer kläder ;) Jätte smidigt.

Hur har du haft det i veckan? Jag har haft det ganska körigt med sjukhusbesök och dylikt. Men... man försöker ju leva mellan ruscherna. Ser fram emot en fika snart men jag håller det lite öppet fortfarande om det är okej :)



Kram

2009-08-19 ♥ 21:32:29
blogg: http://kameralins.blogg.se/
Linda:

Det känns bra att läsa. Det är så dumt när oförutsägbara saker händer. Men stannar liksom upp och fokuserar 100% på allt annat än det som var tänkt från början. Både bra och dåligt. Idag åker mormor till Östhaga igen så det känns okej :] I helgen åker vi till Göteborg men måndag eller tisdag kan vi väl spika för en fika?



Som svar på det andra så tror jag definitivt att en tavla kan göra sig i bad/tvättrummet. En tankeställare varje gång man går förbi :] Effektivt. Och ja, herregud. Att få antibiotika för taskig hud känns lite överskattat när man är 22 år. Haha. Men, huvudsaken är att det blir bättre och jag kände mig redan fräschare när jag vaknade.



Ha en fin dag.

Kram

2009-08-20 ♥ 11:05:31
blogg: http://kameralins.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback





ForHair.se

Bling Skal