LUCKY 19

skrivet: 2009-11-19 ♥ 19:03:26

Jag föddes den 19:e, har namnsdag den 19:e juli och 19:e november och SÅ TOG JAG MITT KÖRKORT IDAG, den 19:e!!! Lyckonummer, måntro? Jag har varit så nervös i några dagar men nu är det äntligen över! Och jag har nog aldrig kramat så många människor på en och samma dag förut och mungiporna gör nästan ont av allt leende men det är det värt. Önskar bara jag kunde få krama min älskling också. Men jag får väl vänta tills imorgon. Typiskt honom att alltid jobba. Alla på mitt jobb var supersnälla och när jag bjöd dem på fika hade de kommit på en rolig sak; de hade stoppat ett par nycklar i ett kuvert och skrivit Postkodlotteriet på och så överlämnade de det och sade att Rickard Sjöberg hade varit där. Haha. Och snälle Martin köpte en rosa bakelse till mig som stod inne på mitt kontor när jag kom tillbaks efter ha varit på stan och handlat fika till alla. Gulligt!

Efter jobbet cyklade jag hem till mormor och berättad för henne och sedan bar det av hem till mami som bjöd på grillad kyckling, stekta champinjoner, sallad och chips. Jag åt som en häst! Jag fick en jättesött kort av henne och nästa vecka ska vi gå och välja en berlock till mitt Thomas Sabo-armband, jag får välja själv bara det är en bil. Perfekt present! Jag fick 12 små doftljus också. 6 av dem doftar pepparkaksdeg så de ska tändas nästa vecka när jag adventspyntar tänkte jag. Julstämning.

S t o r t   t a c k   t i l l   a l l a   s o m   h a r   g r a t u l e r a t   m i g   o c h   j a g   l o v a r   a t t   j a g   s k a   k ö r a
f ö r s i k t i g t   o c h   i n t e   k ö r a   p å   e r! ;) Och tack för en underbar dag, jag kommer aldrig att glömma den!


Så här såg jag ut innan uppkörning. Dödsnervös.

Den söta bakelsen jag fick av Martin

Sött kort av mami

Bilden talar för sig själv

Nu ska jag fixa iordning lite kvällsmat och lägga mig i soffan och se på en film och bara ta det lugnt. Tänk vad skönt jag kommer att sova inatt! Inga uppkörningsmardrömmar, ingen oro, ingenting. Bara jag, täcket, kudden och Colin som ligger intill och myser.


Kommentarer
Anonym:

GRATTIS! :)

2009-11-19 ♥ 19:30:13
blogg: http://hajdia.blogg.se/
Camilla:

GRATTIS igen till världens bästa smula!

Love you:)

Mami

2009-11-19 ♥ 21:46:33
blogg: http://smuls.blogg.se/
Emelie:

Grattis!

En sån skön känsla och så mkt spänningar som släpper! Ut och njut! Kör så det ryker och glöm inte fortsätta med körningen. Det är som att cykla, men man känner sig lite vilsen om man inte kört på ett tag. Kramar!

2009-11-20 ♥ 12:41:13
blogg: http://emelieholmberg.blogg.se/
Josefine○○○:

Grattis Grattis! 19= lyckotalet då =)



Sv: tack för din omtanke! det betyder.

Kram

2009-11-21 ♥ 01:01:32
blogg: http://wiilow.blogg.se/
Roshanna:

Grattis!:D aa ditt lyckotal är nog 19;)



vilken film såg du?

2009-11-21 ♥ 17:22:47
blogg: http://elsssrosss.blogg.se/
Thomas:

Stort grattis bra gjort !! och håller med om nya COD med sjukt bra spel =)

2009-11-22 ♥ 10:54:14





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback





ForHair.se

Bling Skal