PARFYMNYHETER

skrivet: 2009-09-21 ♥ 17:26:48


Megafy yourself - Med Viktor & Rolfs nya Eau Mega (eau de parfum). En fräsch, grön doft med blomnoter och ingredienser så som päron, citron, basilika, pion, jasmine och musk. Kommer att finnas i 30, 50 och 75 ml.

Höstens snyggaste flaska? Lola från Marc Jacobs doftar som en bukett blommor med fruktiga toppnoter. Några ingredienser: päron, röd grape, tonkaböna, geranium och ros. (Eau de parfum)

Givenchys Ange ou Démon Le Secret är en lättare version av Ange ou Démon som lanserades för ett år sedan. Den är fräsch men doftrik; blommig och fruktig. (Eau de parfum)

Cacharels nya Scarlett är en mild, sensuell parfym med blomnoter. Ingredienser: teblad, citron, päron, jasmine, apelsinblomma, honung, vit musk och sandelträ. (Eau de parfum)

Parfymerna kommer att finnas i butik i oktober. Skynda er in och dofta! Dofttips: Glöm inte att alltid testa parfymen du ska köpa på din egen hud innan du slår till. Det kan dofta väldigt annorlunda och ibland till och med illa!


Kommentarer
Hanna:

sv: klart att dom är (a) :D

följ gärna mej via bloglovin :D

krams :D

2009-09-21 ♥ 17:34:37
blogg: http://midusa.blogg.se/
julia:

Svar; tack va glad jag blir :)

2009-09-21 ♥ 17:55:41
blogg: http://jjuliaberg.blogg.se/
Gabriella:

sv: åh tack=) den rosa koftan från h&m du har där nedan ser himla mysig ut=) har spanat på en sån jag med, funderar på en lila=)

2009-09-21 ♥ 18:07:23
blogg: http://elephantzoul.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback





ForHair.se

Bling Skal