TRÄNINGSTIPS

skrivet: 2009-09-23 ♥ 21:07:37

Nedan följer några träningstips för er som inte vill gå till gymmet. Man behöver faktiskt inte köpa ett dyrt gymkort och gå dit varje dag och svettas bland massa andra människor och vara rädd för att göra fel eller att inte vara lika vältränad som alla andra!


Köp en Orbitrek Elite eller någon annan form av crosstrainer. De finns bland de flesta postorderföretag som säljer träningsmaskiner och kan oftast tas på avbetalning om man tycker att summan är för stor. Orbitrek Elite kostar ca 2000 kronor om man beställer den via Tvins (tv-shop). Bra träning och man kan passa på att se på dina favorittv-program samtidigt som man tränar, lyssna på ljudbok eller bra musik.

Köp Zumba-dvd:n och lär dig dansa! Man blir smidig, tränar upp koordination, kondition och alla kroppens muskler samtidigt som man har roligt!

Jag vet, den ser löjlig ut, men Susanne Lanefelts gympingdvd är faktiskt riktigt bra! Det finns fyra olika träningspass, ett allround, ett för mage, ett för lår och ett för stuss. Alla träningspass börjar med uppvärmning och avslutas med stretching. Sammanlagt tar de 60 minuter att gå igenom. Träna alla pass eller bara ett! Jag brukar kombinera en lång promenad med mage och allround.

Köp ett par fina och bra joggingskor och ge dig ut på en joggingrunda. Orkar du inte jogga kan du ta en snabb promenad istället! Det bästa med promenader är att man får frisk luft och att man själv bestämmer hur långa de ska vara och i vilket tempo man ska gå. Går du ensam: ta med MP3:n! Sätt ihop ett träningspass med hjälp av musik och rör dig i takt till den för att träna intervallträning.

Tillhör du de som nästan aldrig ens går utanför dörren? Köp dig en valp (om du nu tycker om djur)! Jag lovar att det kommer att bli mycket roligare att ta promenader. Du behöver aldrig gå ensam och du behöver aldrig fundera på om du ska gå ut eller inte när du kommer hem från jobbet - du bara måste!


Kommentarer
johanna:

sv: jo det är fint med mig också!:) hänt idag då?

2009-09-23 ♥ 21:13:39
blogg: http://erikssonsliv.blogg.se/
therese:

SV:hösten är mysig men det är ingen sol och sedan att skolan tar mycket tid därför blir jag depremerad :)kram haft en bra dag ?

2009-09-24 ♥ 10:52:21
blogg: http://theresedahlstromsblogg.blogg.se/
Jack:

Tja ;) Vem är din favorit i idoljuryn?

2009-09-25 ♥ 17:03:18
blogg: http://paraplyjack.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback





ForHair.se

Bling Skal