VALFRI KLÄDSEL

skrivet: 2010-08-25 ♥ 12:58:58
Nästa vecka ska jag på bröllop. Mitt första som vuxen dessutom. Det ska bli jätteroligt men jag har fortfarande ingen aning om vad jag ska ha på mig. Det där med valfri klädsel är både bra och dåligt. Visst, jag hade satsat på klänning i vilket fall som helst men nu vet man ju ingenting om vad de andra kommer att ha på sig. Kommer de att festa till det med långklänningar eller lite mer vanliga kläder som leggings och en söt topp? Jag har hittat en lagom festlig klänning som jag har beställt så just nu håller jag tummarna för att den ska passa. Annars får jag väl ta något som redan hänger i garderoben. Där finns det dock inte så mycket att välja mellan eftersom större delen är antingen svart eller vitt och det vill jag absolut inte bära på bröllopet.

Klänningen jag har beställt är inte för kort men heller inte lång, så där festligt glansig och har till och med lite tyll på nederkanten men inte så att det ser smaklöst ut. Detta tänkte jag matcha med svarta klackar, svart väska, sotade ögon och vågigt hår. OM den nu passar.



Alla klänningarna är från Nelly.se. Den jag beställt förblir dock hemlig tills vidare.

Kommentarer
Linda:

Spännande. Jag tumlar runt på ett bröllop på lördag jag! Men som fotograf då. Klädseln känns inte lika hypad på det planet. Men jag ska allt försöka få till det! :)

2010-08-25 ♥ 16:08:01
blogg: http://kameralins.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback





ForHair.se

Bling Skal