DIOR EXTASE

skrivet: 2010-03-13 ♥ 16:02:19

Dior har kommit med en mascara som tar volym till en helt ny nivå!



Extase är Diors första vårdande mascara. Den innehåller ett patenterat ämne som heter SR38. Det reparerar och vårdar fransarna samtidigt som den gör dem fylligare dag för dag. Borsten är formad för att ge fransen ultimat volym och själva mascaran innehåller två olika sorters fibrer; en separerar och den andra ger volym. Men det är inte allt. Mascaran innehåller även ett sorts puder som expanderar vid kontakt med ögonfransen och därmed boostar volymen upp till 50 % mer än en vanlig mascara. Dessutom innehåller mascaran "black pearl pigments" som ger en 3D-volymeffekt och djupare färg.

Jag vet, det låter lite för komplicerat för att vara sant men jag testade den idag och faktum är att den håller vad den utlovar! Fransarna blev jättelånga, supertjocka och kolsvarta. Detta är därmed ingen mascara för den som inte vill synas! Är du nyfiken? Den finns i butik nu!

För ultimat lösögonfranseffekt: Börja med Diors Iconic för att separera och böja fransarna och avsluta sedan med Extase för att bygga på volym! Jag har inte testat detta själv men tvivlar inte en sekund.

Källa: Dior


Kommentarer
madeleine:

sv: tack!

detsamma. :) hur mkt går mascaran på? nästan så att man måste prova den :)

2010-03-13 ♥ 16:13:22
blogg: http://madeleinne.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback





ForHair.se

Bling Skal