YOU TRY TO TAKE THE BEST OF ME GO AWAY

skrivet: 2011-02-17 ♥ 19:02:16
Egentligen borde jag inte vara så här trött efter att ha varit hemma hela dagen och läst ryska. Men jag känner mig helt utmattad i hela kroppen och speciellt i huvudet. Så därför tänkte att jag skulle skämma bort mig själv lite ikväll. Jag tog nyss ett varmt bad i barnolja (så nu är jag mjuk som en bebis) och nu tänkte jag fixa naglarna och medan lacket torkar ska jag se på Vampire Diaries och äta glass. Tur att jag inte frossar varje gång jag mår dåligt för då skulle jag rulla omkring som en boll vid det här laget...


Kommentarer
Amanda:

Åh, härlig bild!

2011-02-17 ♥ 22:00:13
blogg: http://mycketamanda.blogg.se/
Emma Hå:

Jag brukar också har några droppar babyolja i badet, speciellt om jag vet med mig att jag inte kommer orka smörja in mig efteråt =)



//Emma Hå

2011-02-17 ♥ 22:29:09
blogg: http://emmahas.se
Rafaela:

Detta kanske inte passar till inlägget, MEN

jag tycker du ska se filmen "The cove" och skriva om den på din blogg så att flera ser den.

Det är en sann film, och du kan läsa mera om den på min blogg där jag skrivit allt själv, gå bara in på kategorier och ta "teckningar,foton mm..", det är det första inlägget.

Ha en bra dag! :)

2011-02-18 ♥ 09:31:06
blogg: http://rafaelasblogg.blogg.se/
LINA K - SKRIVER SKRÄCKROMAN!:

Ibland får man frossa och glass gör så att allt känns bättre en stund i alla fall, särskilt i kombination med Vampire Diaries! =)



Och om du pluggat hela dagen så är det inte konstigt att du är slut, krävs mycket energi för att få in allt i huvudet också så låter som en bra idé att du skämde bort dig själv lite extra på kvällen. Det var du värd! =)

2011-02-18 ♥ 10:56:50
blogg: http://eimk.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback





ForHair.se

Bling Skal