Bye bye

skrivet: 2012-07-12 ♥ 17:48:29

...ja. Så här två dagar innan min semester börjar har jag fått sparken. Eller, man kallar det "uppsagd" men jag vet att jag har fått sparken. Och det fick jag för att jag stod för min åsikt och försvarade mina produktionskillar som blev felbehandlade. Men en del tål helt enkelt inte att bli emotsagda eller att höra sanningen så här sitter jag nu med en liten klump i magen inför framtiden. Men det ordnar sig. Det gör det alltid.

 

 

Rättelse: Bara för att detta inte ska missuppfattas; OFFICIELLT ÄR JAG UPPSAGD PÅ GRUND AV ARBETSBRIST OCH ALLTSÅ INTE "SPARKAD". Det jag skrivit i bloggen är enbart min egna tolkning och mina egna känslor efter vad som hänt de senaste två veckorna. Och anledningen till att jag reagerar så starkt är att jag känner ett så oerhört starkt band till mina litauiska produktionskillar och att behöva lämna dem och inte få jobba med dem mer gör väldigt ont. Men jag ångrar inte att jag stod upp för dem och skulle göra det igen och igen och igen. ♥


Kommentarer
J.eynie:

Tråkigt det där, klart det löser sig. Hoppas du får rekommendationer från kollegor inför framtiden. :)

Svar: Tusen tack! Det löser sig alltid. Men jag kommer att sakna mina kollegor jättemycket. :(
Sara

2012-07-12 ♥ 17:58:49
blogg: http://jeynie.blogg.se
JOHANNA:

Verkligen tråkigt att höra! Usch så hemskt det är att man ska kunna få foten trots att man arbetar hårt bara för att man står upp för sig och andra. Du verkar vara en väldigt driftig tjej iallafall så jag håller tummarna för att det löser sig för dig!

Svar: Tack, fina du! Det värmer verkligen! :)
Sara

2012-07-12 ♥ 19:29:11
blogg: http://johannaelle.wordpress.com
Marie:

Tråkigt att höra men i långa loppet förtjänar de dig inte om de inte kan uppskatta att där är ärlig och har värderingar. Jag håller tummarna för att det ordnar sig för dig på bästa sätt!

2012-07-12 ♥ 22:10:54
blogg: http://petitemari.wordpress.com
Becca:

Det är jobbigt att bli uppsagd. I know. Har varit med om precis samma situation. Men det kändes så bra efter ett par dagar. Njut nu av din semester!

Svar: Usch, ja verkligen. Jag bryr mig egentligen inte om jobbet eftersom jag gjorde mitt bästa men jag kommer att sakna mina kollegor jättemycket. Men det går väl över... ;)
Sara

2012-07-13 ♥ 09:05:43
blogg: http://isladebecca.blogg.se
Emma:

Men vad tråkigt.. Men härligt att du är en sådan som vågar säga vad du tycker på jobbet, fler såna, men är man en sådan person ska ju inte de leda till att man blir uppsagd...
Du får njuta av semestern och ta nu krafter sen!

Svar: Tack, söta du det ska jag verkligen göra! :D
Sara

2012-07-13 ♥ 12:04:37
blogg: http://princessemma.blogg.se
Annika:

Fin blogg :)

Svar: Tack! :)
Sara

2012-07-14 ♥ 16:40:46
blogg: http://blogofphoto.webblogg.se
Sophie :

Inget kul att få läsa! Men skulle gjort som dig, jag oxå :) Hoppas du hittar något bättre ställe, där dom tål höra åsikter och folk som står för det dom tycker/säger.

fin blogg med fina bilder!

Svar: Tack snälla du! Vad glad jag blir! :D
Sara

2012-07-15 ♥ 01:06:49
blogg: http://swalan.blogg.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback





ForHair.se

Bling Skal