090430

skrivet: 2009-04-30 ♥ 21:55:15
Om ca två timmar är det maj. Månadsslutet är klart på jobbet, jag har ätit en glass, handlat hem god mat, grillat och nu spelar vi Worms på Xboxen. Men jag ska nog sova snart tror jag. Jag har varit igång sedan 5.00 imorses. Jag ser fram emot morgondagen. Jag ska ut och jogga, köra bil, maja och vara ute i det fina vädret. Det ska bli roligt!


Nallar!

skrivet: 2009-04-30 ♥ 10:47:54
Här kommer tre glada videoklipp, en pandabebis som nyser, två pandatvillingar som gosar med varandra och en isbjörnsunge som tittar på sin egen spegelbild.

 




 

090429

skrivet: 2009-04-29 ♥ 20:18:21
Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och se på tv en stund innan jag somnar. Jag har fullt upp på jobbet just nu (månadsslut) så jag måste vara utvilad imorgon för att orka med allting. Vi ska till Jimmy på eftermiddagen för att grilla dessutom och jag vill gärna vara pigg då!

Imorgon är äntligen Niklas ledig. Det känns som vi inte har setts på flera veckor just nu. Jag ska försöka sluta lite tidigare imorgon så vi kan ses så snart som möjligt!

Jag lägger ut lite roliga bilder och mer inlägg imorgon och på fredag. Jag har varit så trött så jag har inte orkat sätta på datorn på kvällarna denna veckan. Men det ska bli bättring på det nu från och med imorgon kväll!


Tårta.

skrivet: 2009-04-29 ♥ 12:51:27
Idag har jag ätit tårta, ätit lunch ute i solen och varit på banken och talat ekonomi. Det var mest prat om pension och det är ju faktiskt bra att veta vad det är och hur man ska spara. Jag tog med mig lite papper hem som jag ska läsa igenom för eventuellt privat sparande. Jag vill inte bli fattig när jag är gammal. Det är ju då man ska göra det man inte hunnit med, typ resa, äta god mat (ingen bryr sig om man är lite tjock), läsa tidningar, fika, gå på stan och bara mysa!

Nu ska jag ringa min PT innan lunchen är slut. Jag får lite ont i benen när jag springer så jag måste tala med honom om det.


Roligt klipp.

skrivet: 2009-04-29 ♥ 08:02:21

Andreas visade mig detta roliga klipp i måndags. Titta på det! Jag lovar att ni kommer skratta i alla fall lite grann.




Jobbig dag.

skrivet: 2009-04-28 ♥ 16:06:56
Usch, vilken jobbig dag jag har haft idag! Men nu har jag äntligen slutat jobbet och ska skynda mig hem för mamma ska följa med mig och Colin på en promenad. Det ska bli roligt och förhoppningsvis kan jag glömma allt som har hänt mig idag och börja tänka positivta saker igen. När vi kommer hem från promenaden ska jag träna och avsluta kvällen med Gossip Girl i soffan. Kanske blir det lite Champions league-fotboll också. Det går ju så himla sent. Tänk på oss som är kvällströtta och ska upp tidigt när ni schemalägger fotbollen! Jag vill inte gärna se ut som en zombie imorgon när jag ska till banken för ekonomisk rådgivning. Vad det nu ska vara bra för... jag har faktiskt bra koll på min ekonomi, jag älskar att spendera och gynnar samhället - Det är ju jättebra!


Måndagsutflykt.

skrivet: 2009-04-27 ♥ 20:26:26

När jag var klar med min akupunktur stod vår fina Ford Explorer utanför och väntade. Niklas, mamma och jag skulle åka och titta på ett hus. Jag hade inte så stora förväntningar för jag blir lätt besviken men vilket hus! Eller själva huset var väl ganska normalt men trädgården var alldeles underbar. Den var så välskött att det kunde varit jag själv som gjort i ordning den, det fanns fyra fontäner, hängmatta, buskar, krukor med blommor och runt omkring var det ängsmark full med vitsippor och en porlande bäck, så fint! Huset v ar väldigt mysigt men jag tror inte att det passar oss så bra. Man måste ju tänka framåt när man tittar på hus och det fanns till exempel inget lämpligt barnrum och ännu viktigare: inget bra rum för min walk-in-closet. På hemvägen köpte vi varsin glass. Det var mumsigt!


Gulsippor och vitsippor

Colin...

...och Attila var också med.


090427

skrivet: 2009-04-27 ♥ 14:29:52
Vad varmt och skönt det är idag! Jag har precis slutat och jobba och nu ska jag packa ihop alla mina saker och cykla till min sjukgymnast och lite nålar instuckna i huvudet. När jag är klar där kommer Niklas och mamma och hämtar mig för vi ska åka och titta på ett sött litet hus. Det ska bli roligt. Sedan ska jag få köra hem. Skoj!

Veckoplanering


Måndag: Jobba, 15:00 sjukgymnastik, 16:00 husvisning, ringa körskolan


Tisdag: Jobba, träna


Onsdag: Jobba, ekonomisk rådgivning på banken 10:00, 16:00-17:00 teori på körskolan, jogga


Torsdag: Jobba, träna, städa


Fredag: LEDIG! Maja med Niklas och hundarna, middag hos Niklas mamma på kvällen


Lördag: LEDIG!


Söndag: LEDIG!


Min helg.

skrivet: 2009-04-26 ♥ 17:10:46
Jag och mamma har haft en jättemysig helg! Men nu är den slut. Mamma åkte för ett tag sedan. Vi gjorde inte så mycket idag. Men vi såg en väldigt bra film: The boy in the striped pyjamas. Den får 5/5! Till och med jag, som är ganska härdad mot diverse olika hemskheter som kan hända i ett koncentrationsläger, tyckte att den var lite magstark. Se den! Efter filmen lagade vi köttbullar och potatis. Niklas kom hem tidigare än vi trott så därför blev det lite fel i vår planering men det gick bra ändå. Maten blev jättegod! Mamma åkte hem för några timmar sedan. Vi har sovit en stund i soffan nu, det var skönt! Niklas ligger kvar där. Han hade inte alls sovit mycket på övningen. Jag ska gå och göra en god milkshake till honom snart!

Det har varit jätteskoj att ha haft en helhelg med mamma. Det är roligt att bo med henne. Vi är så bra kompisar samtidigt som vi är mamma och dotter. Och så är det skönt att bli lite omhändertagen ibland och inte vara så vuxen. Det är ju ganska jobbigt ibland. Då vill man bara åka hem till mamma och gömma sig där.


Frukost i mitt kök

Goda köttbullar

Se så fina de blev

Niklas hade sparat lite choklad till mig. Den är ganska god faktiskt!


090425

skrivet: 2009-04-26 ♥ 07:41:29
Jag hann inte blogga igår. Efter vi hade lagat mat blev vi så trötta. Vi såg på 24 i soffan en stund och åt chips med dip. Det är jag och min mamma bäst på! Här kommer lite bilder från min lördag:


Glass och jordgubbar

Mums!

Nagellack: I Pink I Love you (OPI)
Mina tår ser lite tjocka ut men det är bara för att jag böjer dem uppåt.

Colin på balkongen


Lördag.

skrivet: 2009-04-25 ♥ 14:52:08
Hej mina vänner!
Jag har precis kommit hem från stan där jag har jobbat lite grann. Jag köpte med mig jordgubbar hem så nu ska jag och mamma sätta oss på balkongen och äta dem och lite glass. Jag lägger ut lite bilder ikväll, nu ska jag vara ledig en stund!

090424

skrivet: 2009-04-24 ♥ 19:27:11
Jag och mamma har haft en jätterolig dag! Efter vi fikat två muffins var gick vi på en promenad i solen med Attila och Colin. När vi kom hem åkte vi till Lidens Blommor och Trädgård och köpte blommor. Jag köpte pelargoner, rosa förgätmigej, plocksallat och 10 smultronplantor. Sedan handlade vi massa mat. Det är inte bra när jag och mamma handlar tillsammans, det blir alldeles för mycket i vagnen. När vi kom hem satte vi oss på balkongen och åt lunch och solade. Det var härligt! Sedan planterade vi alla blommorna. Det blev superfint! Nu har vi precis ätit tacos och jag är proppmätt! Trots att vi har så roligt så saknar jag Niklas lite grann. Men det blir snart söndag. Då får vi träffas igen!


Muffinsbakning

Min fina blombänk

Pelargoner i olika färger

Många smultron väntas här!

Tacos

Tråkigaste hemmasysslan.

skrivet: 2009-04-24 ♥ 10:29:16
Jag har listat de allra tråkigaste hemmasysslorna! Vilka tycker ni?

10. Vattna blommor
9. Dammsuga
8. Damma
7. Torka golv
6. Tvätta
5. Diska
4. Vika tvätt
3. Bädda rent i sängen
2. Städa badrummet
1. Tvätta fönster



God morgon!

skrivet: 2009-04-24 ♥ 07:51:09

Nu har min soldat åkt ut i krig (på lek). Vad skönt det ska bli! En hel helg utan honom. Det har jag aldrig haft förut. Det ska bli jätteroligt! Fast jag hade nog inte varit lika entusiastisk om jag inte skulle få besök av mamma. Jag hatar ju att vara själv. Innan hon kommer ska jag göra klart i tvättstugan och baka lite muffins tänkte jag. Det kan ju vara trevligt att bjuda på. Jag ska göra dumlemuffins. Det var så gott sist!


De ska få skjuta skarpt idag. Gissa om jag är avundsjuk!


090423

skrivet: 2009-04-23 ♥ 20:37:17

Idag jag jag haft en ganska rolig dag. Jag har haft fullt upp på jobbet med roliga saker och då tycker jag om att ha mycket att göra. Ender tog med mig ner till godismaskinen för första gången. Jag ville ha en Plopp men maskinen öppnade sig för salta grodor. Både jag och Ender hatar saltlakrits så vi gav bort dem. Som tur var hade han mer mynt så jag fick min godis. När jag kom hem tog jag med mig Colin på en joggingrunda till spåret och tillbaka. Han var väldigt långsam som vanligt så det blev inte mycket springande för mig men det gör ingenting. Sedan städade jag hela lägenheten och åt en sallad med räkor och färska champinjoner.  Det var gott! Nu har jag precis hjälpt Niklas att raka sitt huvud. Jag ville göra fotbollsmönster men det gillades inte... Han ska ju åka på hemvärnsövning imorgon och då ska man tydligen vara nyrakad på huvudet. Han har packat sin väska också och jag kunde inte hjälpa att prova några av hans saker. Jag ser verkligen fram emot att vara ensam hemma en hel helg och att mamma ska komma hit. Vi ska ha jätteroligt!


Om man inte var tvungen att duscha med andra och att gå på toaletten i skogen skulle jag väldigt gärna göra lumpen!

Vad tycks? Jag funderar på att gå till en tatuerare och fylla i den.



090422

skrivet: 2009-04-22 ♥ 20:02:40

Bäst idag; Fikabröd från Atlas Copco, min goda sallad, jag hann säga hej till Niklas innan han åkte tillbaka till jobbet.
Sämst idag: Huvudvärk, stress på jobbet, kallt och tråkigt väder.

Nu: Ska jag lägga mig i sängen och titta på Rent hus tills jag somnar.


Imorgon: Ska jag jobba, hämta ut paket, jogga, städa och mysa med Niklas i soffan.



Turki turki.

skrivet: 2009-04-21 ♥ 20:08:58

Idag hade Ender med sig godis till oss som han köpt i Turkiet förra veckan. Det hette Turkish Delight och såg ut som torkad frukt men det var mjuka syltgodisar kan man säga i smakerna apelsin, mint, citron, ros och något mer som jag inte kommer ihåg. De var väldigt speciella men goda. Annars har jag inte gjort så mycket roligt idag. Jag skulle ju åka till körskolan på information men då visade det sig att det stod fel på internet och att informationen var på måndag kl. 16.00. Typiskt säger jag bara! Jag som gick upp kl. 6:00 för att jogga och var på jobbet kl. 7:40 för att hinna till körskolan 17:00. Jag var lagom besviken kan jag ju säga!

Hoppas imorgon blir en bättre dag.


Turkish Delight - enbart naturliga ingredienser!


Andreas och Ender på Enders kontor. Om man är nedstämd eller på dåligt humör ska man gå in till någon av dem. Då brukar man bli glad igen!


Frågor!

skrivet: 2009-04-21 ♥ 16:33:26
Jag såg dessa frågor hos Blondinbella idag och blev själv väldigt sugen att svara på dem. Trevlig läsning!


Lovar du att vara ärlig?  Ja!


Du heter:
Sara Elisabeth Nilsson.


Smeknamn:
Smulan eller Smul.


Låt som när du är ledsen sörjer till?
Jag vill inte lyssna på musik när jag är ledsen! Jag föredrar tystnad.


Beroende av:
Choklad och shopping.


Vad behöver du mest just nu:
Semester, helst på Hawaii.


Vad tror folk om dig?
Inte vet jag. Kanske att jag alltid är på bra humör och att jag är snäll.


Stämmer det?
Jag är inte alltid på bra humör men jag är väldigt snäll fast jag kan bli väldigt arg också.


Vad får du oftast komplimanger för?
Mina naglar kanske.


Vad säger du för att imponera på någon?
På skoj: "Jag är tjänsteman.". På allvar: "Jag har aldrig sett en James Bond-film.".


Hur imponerar man på dig?
Om man har kontroll, är självsäker och förmågan att roa mig.


Brukar du skratta för dig själv?
  Ja, ofta!


Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:
God natt från mamma.


Var bor du?
I Lidköping.


Trivs du där:
Ja, det är en söt stad. Men området är sådär, lite för mycket folk! Jag vill bo ensam på landet med en stor
trädgård!


Äger du några converse:
Nej.


Sprit, cider, vin eller öl:
Champagne eller Apple Martini.


Vad har du för mobil:
En rosa Nokia.


Nästa mål i ditt liv:
 Ta körkort och gå ner 7 kg (i fett).


Hur svarar du i mobilen:
På jobbet: "Sara.". I mobilen: "Hallå." eller om det är någon jag känner: "Hej.".


Vem ringde du senast?
Allers Förlags kundservice. (Min ELLE har inte kommit denna månaden).


Vad sa den du senast pratade med i telefonen:
Inte mycket vettigt!


Antal timmar sömn inatt:
Ca 8.


Sov du ensam:
Nej, med Niklas och Colin.


Brukar du komma i tid:
Jag vill skriva ja... Jag kommer ju så fort jag kan!


När mår du bra:
När jag och Niklas myser i soffan med glass och choklad.


När blev du fotad senast:
I helgen.


Hur känner du dig nu:
Lite trött i huvudet.


Vanligaste färg på dina kläder:
Svart eller rosa.


Vad tycker du om fötter:
Fotfobi! (men mina egna är söta).


Vad saknar du:
Ännu mer pengar.


Favoritdryck på morgonen:
Vatten.


När brukar du oftast gå och lägga dig:
På vardagarna senaste 21:00. Annars kämpar jag på tills jag inte orkar mer.


Är du blyg?
Ja, ganska.


Sysslar du med någon idrott:
Nej, men jag joggar och gympar hemma.


Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Ja, det får jag väl säga att jag gör. Har ni aldrig sett ett par Christian Louboutin?


Vad skulle du göra om du vore kille för en dag:
Löneförhandla.


Är du nöjd med ditt liv:
Just nu: ganska.


Vad är det värsta du vet?
Djurplågeri.


Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?
Jag shoppar i omgångar så ibland ingenting ibland hela lönen.


Vad längtar du till?
Min semester.


Har du bra vänner och äkta vänskap?
Jag har inte så många nära vänner.


Vad är det finaste du fått?
Blombuketten förra veckan.


Om fem månader:
är det dags att fylla på höstgarderoben!


Om ett år?:
Har jag körkort och en egen söt liten bil.


Du samlar på:
Gosedjur, nagellack och fina påsar.


Vem ringer du när du är arg/ledsen:
Mamma eller Niklas beroende på vem som är tillgänglig.


Har du strumpor på dig nu:
Ja, alltid. Mina fötter fryser annars. (Allvarligt, de blir blå!)


Är det okej att gråta:
Ja, det måste man.


När grät du senast:
Minns faktiskt inte. Det var nog en kväll när jag var riktigt trött.


Bär du glasögon eller linser:
Jag har glasögon framför datorn på jobbet.


Har du piercing:
I öronen och näsan (fast näsan har jag inte använt på flera år).


Vill du gifta dig:
Ja!


Vill du ha barn:
Kanske ett i så fall.


Är du bra på att laga mat:
Nej, men jag bäst på att baka!


Är du flygrädd:
Bara lite vid start.


Hur vig är du:
Haha! Inte så värst.


Vilken är din favoritglass:
 Choklad.


Tror du på ett liv efter döden:
Ja, jag är ganska andlig.


Bor dina föräldrar tillsammans:
Nej.


Vilken ögonfärg har du:
Brun.


Röker du:
Nej, aldrig! Jag tål inte cigaretter. Jag får hosta och mina ögon vattnas.


Hur ofta tränar/motionerar du:
5-6 gånger i veckan.


Vad är det viktigaste i livet?:
Att vara glad!


090420

skrivet: 2009-04-20 ♥ 19:41:34

Idag har jag varit bäst. Bäst på att köra bil. Jag har kört runt på hela Kinnekulle och ända hem där jag parkerade alldeles själv! Nu är det bara växellådan och stadskörningen kvar. Och teorin förstås. Men har man fotografiskt minne borde det ju inte vara några som helst problem.

Jag och Niklas ska lägga oss i sängen och se på en film. Jag har jätteont i mitt huvud och jag orkar ändå inte göra någonting annat än att se på tv just nu. Och så är jag nog lite nervös för imorgon, jag ska nämligen göra något som jag aldrig gjort förut; gå upp kl. 06:00 och jogga INNAN jobbet. Det gör mig jättestressad bara av att tänka på det. Men det är det enda sättet att kunna träna imorgon eftersom jag ska till körskolan efter jobbet. Förhoppningsvis gå det bra. Varför ska jag vara så stressad för? Mitt schema börjar ju inte förrän kl. 08:00 ändå. Och jag kommer att komma i tid. Det blir nog bra.


Bilkörning

Colin och Attila tycker om att åka med mig.


Veckoplanering.

skrivet: 2009-04-20 ♥ 12:02:22

Jag ska ha en väldigt annorlunda vecka. Jag kommer bara att träffa Niklas idag och på torsdag kväll för på fredag kl. 08:00 ska han vara på militärövning. Jag kommer alltså att vara ensam i stort sett hela veckan. Jag tycker inte om att vara ensam, det räcker med varje kväll på vardagarna. Som tur är har jag och mamma planerat en helhelg! Vi ska laga god mat, se på film, spela tv-spel och bara mysa!


Veckoplanering


Måndag: Ringa banken, ringa min frisör, ringa körskolan, övningsköra, spela Worms.


Tisdag: Gå till banken 10:00, information på körskolan 17:30.


Onsdag: Träna


Torsdag: Träna


Fredag: Ledig/jobba hemifrån. Tvätta 06:00 - 11:00, mamma kommer; laga tacos och se på film! 


Lördag: Ledig! Bara mysa.


Söndag: Mer mys och kanske lite städning.


Likadana MP3-spelare.

skrivet: 2009-04-19 ♥ 20:51:01

Vilken tråkig dag jag har haft. Eller inte tråkig egentligen men jag har inte gjort något roligt. Jag mådde lite dåligt på förmiddagen så jag låg i soffan med täcket på för det var så kallt! Jag och Niklas spelade lite Worms på hans XBOX innan han skulle åka till jobbet. När han hade åkt somnade jag i soffan. Det var faktiskt behövligt. Jag jobbade en liten stund på eftermiddagen och var ute med Colin och Attila. Fast jag gick med dem var för sig, jag orkade inte gå med dem båda samtidigt. De är rätt starka när det gäller. Nu ska jag göra iordning en god smörgås innan jag går och lägger mig. Jag har en konstig vecka framför mig. Mer om det imorgon.


Den svarta MP3-spelaren fick Niklas av mig när han fyllde år. Jag fick den rosa av honom i julklapp. Söta va?

Min söta hund


090419

skrivet: 2009-04-19 ♥ 10:24:43
Jag verkar vara en tidsinställd bomb men istället för att sprängas så vaknar jag. Varje dag kl 07:00 vaknar jag. Oavsett när jag somnar. Det är så typiskt. Idag var jag inte ens pigg. Varför vaknar man då? Den enda fördelen är att jag hinner träna innan Niklas vaknar. Då känner jag mig inte så stressad. Och man har hela dagen framför sig. Men det vore skönt att så sova till åtta i alla fall NÅGON GÅNG.

Idag ska jag ha en mysdag. Nu har jag jobbat med diverse olika saker i två dagar (överraskningsfest, städning, diskning, bakning, träning etc.) så nu är det min tur att vila. Jag ska se på tv, göra manikyr, sitta vid datorn, läsa på balkongen (om solen kommer fram igen) och äta glass.


090418

skrivet: 2009-04-18 ♥ 12:51:09
Efter jag hade städat upp efter igår och diskat i typ en halvtimma satte jag igång att baka till Niklas. Han tycker om pistaschmuffins så jag gjorde det och dumlemuffins. De blev helt okej faktiskt men lite plattare än vad jag hade hoppats på. Muffinsformarna var nog lite för svaga för att kunna hålla emot all smet. Men de var ju så söta så det gör ingenting. Jag har även hunnit plocka lite vitsippor idag när jag och Attila var ute på morgonpromenad (efter min joggingrunda). Jag förstår inte att jag kan vara pigg efter bara fyra timmars sömn. Jag somnar nog tidigt ikväll!


Recept ut Leilas bok "A piece of cake".
Jag gjorde grundreceptet och tryckte sedan i två dumle i varje muffins eller pistaschmassa.

Muffins

Blommor och fjärilar

Vitsippor


Fredag.

skrivet: 2009-04-18 ♥ 12:36:44
Här kommer lite bilder från vår roliga fest igår:


Jag i min mysdress (innan jag bytte om)

Några av gästerna sitter och väntar på födelsedagsbarnet

Här har Niklas precis blivit överraskad

Richard, Jimmy, Robban, Niklas och Biffen på vår balkong

Massa öl på bordet. Jag dricker loka smultron.

Dans!

Tre söta ryssar sjunger ryska nationalsången:




God morgon!

skrivet: 2009-04-18 ♥ 07:40:38
Jag har precis vaknat och ska ge mig ut på en joggingrunda. Jag hann inte blogga så mycket igår för kl. 18.30 kom massa gäster till mig; jag hade nämligen planerat en överraskningsfest för Niklas. Han blev verkligen överraskad och vi hade jätteroligt hela kvällen! Jag lägger ut lite bilder sedan. Nu ska jag ut och springa.


Osminkat.

skrivet: 2009-04-17 ♥ 16:30:59
För några år sedan kunde jag inte tänka mig att gå ut utan att sminka mig. Jag behövde inte sminka mig mycket men lite behövdes för att jag skulle våga mig ut. Nu tycker jag om att vara osminkad ibland. Jag har till exempel varit på jobbet idag utan smink och efter det var jag en sväng på stan. Det är så skönt att inte känna sig tvingad att sminka sig varje dag! Jag tycker snarare att det är kul att gå ut utan smink just för att det är så få som gör det, då känner jag mig väldigt stolt över mig själv. Smink ska vara roligt inte ett måste! Det blir dessutom roligare att sminka sig dagen efter eftersom man låter bli det ibland. Det vore ju inte roligt att klä upp sig varje dag för då måste man ju klä upp sig dubbelt när man väl ska göra något speciellt, eller hur?
Måste ni sminka er varje dag?




Humor på hög nivå.

skrivet: 2009-04-16 ♥ 20:35:50
Det roligaste jag vet är stavfel. Inte så att jag skrattar åt människor som har svårt att stava utan mer tryckfel och när ord blir roliga eller innebörden ändras för att man stavat fel. Jag fick en fin och alldeles glansig reklamskylt i min brevlåda idag. Den var oerhört påkostad. Gissa om jag skrattade!




090416

skrivet: 2009-04-16 ♥ 15:04:42
Idag mötte jag mamma på stan för att handla lite småsaker till imorgon kväll då jag ska fira Niklas födelsedag. Han vet inte vad jag har hittat på än, det ska nämligen bli en överraskning. Hoppas han blir glad! Jag och mamma var och köpte en födelsedagspresent till honom också. Jag hittade en annan sak på det stället som jag ska gå och köpa imorgon tror jag, det verkade som en rolig present. Det är svårt att skriva när man ska vara hemlig samtidigt! När vi hade handlat klart satte vi oss i solen på torget så jag fick äta min lunchsmörgås.

Nu ska jag möta Niklas på stan och gå och byta ett par strumpbyxor som jag köpte förut. Jag glömde att titta på storleken, typiskt mig. Jag lägger ut lite bilder sedan på diademen jag köpte.


Mamma och jag


090415

skrivet: 2009-04-15 ♥ 20:09:25

Idag när jag kom hem från jobbet fick jag jättefina blommor av min älskling. Vilken överraskning! Blommor är det bästa jag vet. (och diamanter) (och skor)... Hur som helst.. vi har hittat ett jättesött hus som vi ska åka och titta på. Insidan är väl inget speciellt fin men trädgården är verkligen superfin och välskött. Det enda jag oroar mig för är att det är mycket myggor där på kvällarna, det är ganska mycket skog runt omkring (ser det ut som på bilderna i alla fall). Jag är allergisk och kan helt enkelt inte bo där det surrar myggor överallt.

Imorgon har jag tusen saker att göra och jag kommer inte att vara lugn förrän jag har gjort dem. Jag får nog göra upp en liten lista så jag kan dämpa min stress lite grann innan jag somnar.

Grattis igen, Niklas. Hoppas du haft en bra dag!!

Här kommer lite bilder från idag:

Denna fina blombuketten fick jag idag. Gissa om jag blev glad!!

Min hamburgare

Niklas stora hamburgare

Min planteringsbänk med lite blommor på.


Söta pandor.

skrivet: 2009-04-15 ♥ 13:04:17

Söta, va?



Videon är lånad från kossan.se


Grattis!!

skrivet: 2009-04-15 ♥ 11:00:40
Idag fyller Niklas år. Han fick en liten minipresent idag bara, resten ska jag ge honom på fredag. Hoppas han blir glad för det jag köpt. Jag tycker själv att det blev rätt så bra det jag bestämde mig för. Men man vet ju aldrig. I kväll ska vi tydligen åka till grillen och köpa hamburgare (det var det han önskade sig mest idag så jag får väl hänga med på det).
Ni som vill säga grattis kan skriva en kommentar till inlägget så visar jag honom det sedan!


GRATTIS!


090414

skrivet: 2009-04-14 ♥ 19:31:22
Det känns sådär att vara tillbaka på jobbet. Som tur var fick jag en mjukstart - det fanns inga lastbilar att tillgå. Sedan cyklade jag iväg till sjukgymnasten. Jag ska nog dra ner på gångerna efter nästa besök och gå var tredje vecka istället för varannan. Jag kommer att börja med körskolan nu i april och jag vill inte ha för många tider att passa. Jag måste hinna träna också. Akupunkturen har dock fungerat väldigt bra. Jag rekommenderar det verkligen! Jag har gått där på grund av svår huvudvärk och att jag har svårt att slappna av. Det har blivit mycket bättre.

Colin ligger bredvid mig i soffan med nosen i mitt knä just nu. Han vill nog gärna smaka på min fil med cheerios. Han ska få slicka rent skålen. Det gillar han!

Nu måste jag springa till tvättstugan innan det är någon annans tur!


Städdag!

skrivet: 2009-04-13 ♥ 20:20:01
Idag har jag städat och grejat hela dagen. Jag har dammsugit överallt + balkongen, torkat av utemöblerna och balkongräcket och min planteringsbänk. Jag har även dammat alla nya möbler, torkat av mina väskor och lagt fint i en låda, sorterat alla skor och ställt dem i olika lådor och nu på kvällen har jag dammat böcker i bokhyllan samtidigt som jag tittade på Beck - Flickan i jordkällaren. Den var bra faktiskt. När jag hade ställt fram alla mina skor för att kunna sortera in dem i olika kategorier insåg jag att jag har alldeles för lite skor och de flesta är svarta eller vita. Jag måste köpa lite fler roliga skor i fina och klara färger. Det åker högst upp på köplistan! Hur som helst så blev allt jättebra. Imorgon ska jag fortsätta greja i bokhyllan. Jag fick avbryta eftersom jag ska (läs måste) sova. Just det, jag spolade upp diskvatten, då blir det diskning först...


Alla mina skor. (Det ligger två par i en del lådor).


Alltid lika roligt att se Simon Cowell tappa hakan.

skrivet: 2009-04-13 ♥ 10:02:43
Kolla in denna länk:
http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY


God morgon!

skrivet: 2009-04-13 ♥ 09:51:09
Idag är det kallt och molnigt hemma hos oss. Det tyckte jag inte var roligt. Men huvudsaken är att jag är ledig. Det finns alltid något att hitta på inomhus. Idag har jag planerat att köra lite mer bil, äta min favoriträtt till middag, greja med min byrå så vi får lite ordning här hemma någon gång. Niklas kläder ligger i papperspåsar som står i ena hörnet i sovrummet, inte speciellt snyggt! När Niklas har åkt till jobbet kl. 16:00 ska jag se på One tree hill och Gossip Girl och bara mysa i soffan den sista ledighetstiden. Sedan ska jag sova så jag orkar gå upp 05:00 imorgon.

Veckoplanering:

Måndag: Ha så mycket roligt jag bara kan innan jag måste gå och lägga mig.

Tisdag: Jobba, sjukgymnast 15:00, tvättstuga 16:00.

Onsdag: Niklas fyller år. Vad vill du hitta på?

Torsdag: Städa? Fixa naglarna.

Fredag: Fira Niklas födelsedag. Jag har abonnerat denna kväll och ska hitta på något riktigt roligt/mysigt för bara oss två!

Lördag: Bara vara ledig! Jag håller tummarna för fint väder.

Söndag: Mysdag.


Det är bara Attila som vill ligga på balkongen när det är kallt.


Hos mamma.

skrivet: 2009-04-12 ♥ 20:18:02

Hela familjen Nilsson-Lövstrand gick till min mamma förut för att äta påskmat. Det var så varmt och skönt att jag inte behövde ha någon tröja över min blus! Efter maten var vi så mätta så vi fick sitta i soffan en stund för att orka gå hela vägen hem igen. När vi kom hem körde jag bil på stora vägen och sedan genom Lidköping och hem till oss! Jag var superduktig. Tycker jag själv i alla fall. Så bara så ni vet alla med bil: nu är jag ute och kör i Lidköping så akta er för en röd Ford Explorer! ;)


Blandat: Colin och Attila tittar fram; "Får vi smaka?".


Jag och min älskling.


090412

skrivet: 2009-04-12 ♥ 11:08:19
Nu börjar jag att få jobbångest. Inte bra. Det är liksom bara två dagar kvar och denna dagen håller på att ta slut. Jag vill inte ha ångest nu, det kan komma imorgon kväll. Det förstör allting. Jag har varit på lite dåligt humör och haft ont i magen av stress sedan jag vaknade. Jag som ska göra så mycket roligt idag. Bort dumma ångest! Bort!


Denna söta fågel gör mig glad.


090411

skrivet: 2009-04-11 ♥ 20:57:07
Jag är jättetrött just nu men jag har haft en jätterolig dag och hunnit med många saker. Vi var framme på torget på förmiddagen och tittade lite. Jag shoppade lite påskpresenter. Sedan köpte jag jord och lekakulor på Lantmännen. De har en jättebra jord som är ekologisk. Efter det åkte vi direkt till Niklas mamma och åt lite påskmat. Sedan tog vi bilen till Kinnekulle. Först gick vi till Martorpsfallen. Det var fullt med blåsippor där, så fint! Sedan körde jag till utkiksplatsen där vi såg en ekorre, flera fåglar, en citronfjäril, vitsippor och gulsippor. Blommor är så fint! Jag planterade lite på kvällen också. Av någon konstig anledning fick jag för mig att jag skulle hålla till i badkaret, jag vet inte om det var en så bra idé men jag slapp dammsuga efteråt i alla fall. Men nu är väl hela röret fullt med jord antar jag. Men det gör ingenting. Nu ska vi tar vår sista promenad med Colin och Attila. Sedan blir det mys!


Solen lyste.

Blåsippor.

Jag och Colin.

Mina söta hund

Ekorren

Vänern glittrar

Jag och Colin bland alla blåsippor


Påskpresenter.

skrivet: 2009-04-11 ♥ 10:30:03
Jag brukar alltid få påskpresenter! Det är roligare än ett ägg med massa godis tycker jag. Detta har jag fått i år:


Blomma från mormor, halsband från Pilgrim, rosa ljuslykta, söt sko för ringar och örhängen från mamma och en blommig hammare!


GLAD PÅSK!

skrivet: 2009-04-11 ♥ 08:21:15
Glad Påsk allihop! Jag har precit varit ute och joggat och när jag kom hem gick jag en liten promenad med våra söta hundar. Nu ska Niklas göra en smulfrukost till mig medan jag duschar. Gott!





Hemma igen.

skrivet: 2009-04-10 ♥ 17:56:18

Nu är jag hemma från påskmiddagen. Det serverades god buffé med lite kallt och lite varmt och smörgåsar och vin till det. Till efterrätt fick vi en sorts kladdkaka/kärleksmums som var supergod!


Jag idag.

skrivet: 2009-04-10 ♥ 13:44:49

Bolero från Mango
T-shirt från Sisters
Byxor från Fornarina
Pumps från ILoveLipstick


Vilken underbar dag!

skrivet: 2009-04-10 ♥ 13:09:04
Jag började dagen med att jogga och göra 100 situps. Sedan åt vi frukost och gjorde oss iordning. Vi åkte till vårmarknaden här i Lidköping. Det var mycket skit men jag hittade tre söta servetter och vårens första uteblommor; 5 söta penséer i rosa och cerise. Jag ska plantera dem när vi kommer hem från påskmiddagen vi ska vara på hemma hos Niklas moster klockan 14:00. Det ska bli gott! Efter vårmarknaden tog vi oss varsin glass, också vårens första.


Mina söta ballerinaskor - passar perfekt nu i påskhelgen!


Madeira Top från Klings är god! Men lite stor...


Servetter med jordgubbar, blommor och nyckelpigor.


Inlägg från igår, ca 18:00. (Internet har varit nere)

skrivet: 2009-04-10 ♥ 07:17:34

Jag är så effektiv! Jag har jobbat mina 8 timmar, hämtat påskpresenter på stan, joggat 30 minuter, dammsugit, bytt sängkläder, duschat, lekt med Colin, ätit, gjort fransk manikyr och vattnat blommorna. Nu väntar jag på att nagellacket ska torka och lyssnar på Agnes. Hennes nya skiva är jättebra! Det är glada partylåtar kan man säga och det tycker jag om att lyssna på när jag är glad.


Det ska verkligen bli skönt att slippa gå till jobbet på ett par dagar. Fast jag har faktiskt turen att ha jättebra arbetskamrater och en del av dem saknar jag när vi inte ses på ett tag, just för att man har så roligt tillsammans! Jag har haft en period där jag inte alls ville gå och jobba ett tag nu men det börjar bli bättre och roligare. Men jag antar att jag aldrig kommer att bli av med det, jag är trots allt en riktig hemmatjej.


Påskledigt!

skrivet: 2009-04-09 ♥ 14:52:55
Nu har jag påskledigt i hela fyra dagar. Jag ska hitta på massa roliga saker. I dag börjar jag med att jogga med Colin, fixa naglarna och gå på bio. Det bir en sen kväll för mig så förhoppningsvis somnar jag inte i mörkret. Jag är van att ligga i sängen och läsa 20.15 och då börjar bion. Men det kommer säkert att gå bra! Är det någon som har sett Män som hatar kvinnor? Är den bra?


Nallebjörnar.

skrivet: 2009-04-09 ♥ 07:23:39
Hur söta är inte dessa!

Videon lånad från SVT Play



Lek och bus.

skrivet: 2009-04-08 ♥ 19:26:44
Jag har legat på golvet och lekt med Colin och hans bläckfisk. Nu blev han så trött att han somnade bredvid bläckfisken.

Jag har funderat lite på vad jag ska ge Niklas i födelsedagspresent... Han fyller år på onsdag. Jag vill gärna köpa något personligt men jag kommer inte på något roligt. Jag skulle köpt en sak i Göteborg i helgen men jag glömde bort det. Typiskt! Någon som har ett bra tips?

Dragkamp


Jag är smutsig.

skrivet: 2009-04-08 ♥ 12:17:26
Just nu sitter jag på mitt kontor som för övrigt är fullt med slipdamm för de byter fönster i kontoret bredvid. Alla papper, plastfickor, tangentbordet, skrivaren, telefonerna - ja, allt är fullt med damm! Och det är ingen idé att städa förrän de är klara. Typiskt. Jag som vantrivs så oerhört i smuts. Jag själv blir ju dammig på köpet! Och så regnar det idag.. fast det gör mig inte så mycket. Det måste regna lite ibland för att man ska uppskatta solskenet extra mycket. Och marken och växterna måste få lite vätska.

Nu är det dags att äta något. Jag har en smörgås med mig idag. Det får duga!


090407

skrivet: 2009-04-07 ♥ 20:29:42

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa en stund. Imorgon ska jag vikariera för två personer och samtidigt göra mina egna arbetsuppgifter så det blir nog en lång dag. Det är inte så mycket jag ska göra åt ENYAL och CALAN som är bortresta men så fort man får en extra uppgift på mitt jobb känns det som att man ska få en hjärtattack!

Vi hade rätt mysigt på jobbet idag ändå, Ender köpte glasstårta på lunchen som han bjöd på. Det var en mycket bra idé av min favvoturk! Tråkigt att han ska vara i Turkiet i två veckor nu. Andreas: kan du roa mig lite extra resten av veckan, tack. :) Vi kanske kan köra radiostyrd bil på torsdag, jag lovar att inte krascha bilen nedför trappan igen!

Jag har hållit på med min garderob en stund nu. Jag har proppat in alla överdelar med kort ärm. Det finns lite plats kvar för fler men inte mycket. Jag måste bestämma mig för vad jag ska ha i lådorna innan jag kan fortsätta. Ska jag ha skor, väskor eller mys- och jobbkläder? Jag ska sova på saken.



Alla mina tröjor med kort ärm. Mina långärmade tröjor, klänningar, byxor och kjolar får hänga kvar i en av de fula garderoberna så länge.


 


Gamlingarna har börjat motionera!

skrivet: 2009-04-07 ♥ 17:59:34

Jag och Colin kom hem från motionsspåret för en liten stund sedan. Vi har promnerat och joggat om vartannat. Det var jobbigt men känns skönt nu efteråt! Jag har inte varit i skogen på ett tag. Det var roligt att se lite myror och flugor faktiskt! Jag såg dessutom massa gamlingar, typ 65+:are som gick i spåret. En del hade stavar, en del bara gick och någon joggade. Jag har aldrig sett så många gamlingar i spåret förut!

Nu ska jag ta ett varmt bad innan jag äter kvällsmat. Det är ju inte Desperate Housewives på tv ikväll heller så jag ska greja med mitt nya klädskåp innan jag går och lägger mig. Det är så roligt med nya möbler!


Badsalt från Björk & Berries och barnolja från Natusan (man blir så mjuk av det).


Vecka 15.

skrivet: 2009-04-06 ♥ 21:07:14
Min veckoplanering:

Måndag: Möte med min PT 19.00.

Tisdag: Träna på kvällen, sortera kläder och hänga in i mitt nya klädskåp.

Onsdag: Träna, greja hemma.

Torsdag: Städa lite, gå på bio 20.15 - Män som hatar kvinnor.

Fredag: Ledig! Mysmorgon, vårmarknad, påsklunch hos Niklas moster kl 14.00.

Lördag: Ledig! Oplanerad dag! Någon som vill hitta på något?

Söndag: Ledig! Jag ska passa på att umgås med Niklas! Han jobbar alltid söndagar men är ledig just denna dag. Ska vi ta en joggingtur kanske?


Bullar och myskläder.

skrivet: 2009-04-06 ♥ 20:57:22
Nu har jag kommit hem från gymmet där jag hade ett möte med min personlige tränare Bo. Det var inte riktigt som jag hade tänkt mig och jag fick inte så jättemycket information som jag inte redan visste om. Men jag har i alla fall fått bekräftelse på att jag tränar rätt och nu vet jag hur jag ska träna, äta och gå till väga för att nå mina mål. Efter fettmätning och konditionstest kom jag fram till att jag vill få upp min kondition från 33 till 40 på skalan och att jag ska gå ner 7 kg i fett. Det viktigaste är att jag tar god tid på mig och inte stresstränar. Det gör ju ingenting om det tar 5 eller 6 månader liksom. I augusti ska jag göra ett nytt konditionstest och en ny fettmätning för att se hur långt jag kommit på vägen. Jag känner mig väldigt motiverad nu när jag fått lite experthjälp!

...så nu sitter jag i sängen med Colin bredvid mig och äter bullar och dricker o'boy och tittar på när Niklas bygger ihop mitt klädskåp. Det var inte riktigt meningen men jag får väl passa på nu idag för imorgon börjar mitt nya tränings- och nyttighetsliv.


Manikyrskola.

skrivet: 2009-04-06 ♥ 16:47:21

Nu ska jag beskriva hur man gör en enkel manikyr alldeles själv! Manikyr bör man göra en gång i veckan. Du behöver några verktyg:


Nagelfil (helst i glas, håller hur länge som helst om du inte tappar den, går att skölja av eller till och med tvätta i diskmaskin), polerfil (helst med tre steg), nagelbandscreme, orangepinne (obs! använd inte de som medföljer nagelbandscremen i trä, de är inte bra), spetsig tops och om du ska måla naglarna: underlack, överlack och vanligt nagellack alternativt en transparent nagelstärkare.

1. Fila till naglarna med glasfilen om det behövs.

2. Polera med polerfilen. Ta den grova delen först så nageln blir slät, sedan steg och två och till sist steg tre för att göra nagelytan blank och fin. När det gnisslar lite är det klart. Om du gör manikyr regelbundet behöver du inte använda steg 1 varje gång. det kan slita på nageln istället.

3. Massera in nagelbanden med en nagelbandscreme (jag brukar använda Mavala) och peta till sist ned nagelbanden med orangepinnen (jag vet inte varför det heter så!). Skrubba riktigt rent med en nagelborste.

4. Lägg ett lager underlack.

5. Lägg två lager färgat nagellack. Det första lagret kan vara lite tunnare. Dra först med borsten längs nagelspetsen och sedan längs hela nagelytan ut mot spetsen. Då sitter det bättre i spetsen. Vissa säger att man ska dra första penseldraget i mitten av nageln och sedan på sidorna men jag tycker att det blir ränder av detta sätt. Jag börjar i ena sidan och arbetar mig mot den andra!

6. Lägg överlack över hela nageln, även längs spetsen.

7. Låt torka. Vifta ej med händerna, det kan uppstå luftbubblor!

8. Om du målat utanför: ta en spetsig tops med lite remover på och gnugga bort!

Klart!

Tips:
OPI har jättebra nagellack och ett stort utbud av färger till ett rimligt pris. Där jag köper mina lack kostar de 130 kronor.

Om du vill att lacket ska sitta extra bra kan du använda ett glitterlack som överlack. Glittret gör att nagellacket sitter riktigt bra. Det är till och med svårt att få bort ibland! Se till att det endast är glitterkorn så inte färgen under ändras.


090406

skrivet: 2009-04-06 ♥ 14:39:37
Vilken jobbig dag det har varit! Jag har haft hur mycket som helst att göra på och jobbet och jag är inte ens nära att bli klar men jag måste verkligen åka hem nu. Niklas och hundarna väntar och jag vill gå promenad och så måste vi äta middag innan jag ska träffa min PT kl 19.00. Jag är lite nervös, hoppas det går bra och jag trivs tillsammans med honom. Nu ska jag cykla hem! Jag bloggar senare ikväll igen, då lägger jag ut en liten manikyrskola för er som vill läsa!


090405

skrivet: 2009-04-05 ♥ 20:23:27
Snart läggdags. Varannan måndag går jag och Niklas upp klockan 05.00. Då ska han jobba tidigt och jag åker samtidigt så vi har hela eftermiddagen tillsammans. Det blir inte så ofta när den ena personen jobbar 7-15.30 och den andre 14.00-22.00. Idag har jag haft en jätterolig dag; snickrat ihop möbler, inrett mitt nya kontor (bilder finns längre ned på bloggen), och varit framme på stan med mamma. Vi cyklade till Rydéns och provade kläder. Eftersom jag inte hittade några byxor igår ville jag gärna se till att det blev köpt. Jag hittade fyra par byxor och ett par leggings. Det var verkligen roligt för jag tycker verkligen inte om att prova byxor. De passar aldrig perfekt. Vi stannade till på en restaurang och åt middag efteråt och jag och cykeln rullade ikapp hem, så mätt blev jag. Nu har jag sett på Gossip Girl och gjort manikyr. Imorgon tänkte jag lägga ut en liten manikyrskola till er. Glöm inte att titta in då!


Från vänster: Svarta leggings, vita jeans och svarta jeans i satin från Hillevi of Sweden, svarta, smala jeans från Fornarina och ett par svarta byxor från Acne.
 
Nu blir det La liga i sängen med Colin. Hörs imorgon!

Jag idag.

skrivet: 2009-04-05 ♥ 18:15:21

Jeans från Mango, t-shirt från Sisters, skor från Very Yellow


Så här fin gjorde Niklas mig i håret imorses. Duktigt, tycker jag!

Dagens parfym: Viktor och Rolf: Flowerbomb
Dagens musik: Rihanna
Dagens måste: Göra manikyr och se på Gossip Girl


Mitt nya kontor.

skrivet: 2009-04-05 ♥ 18:09:34
På förmiddagen idag har vi hjälpts åt att skruva ihop en bokhylla och ett skrivbord och en fåtölj. Det blev jättefint tillsammans. Nu har vi äntligen ett kontor att sitta vid med våra datorer. Det är inte så kul att sitta vid köksbordet jämt. Där ska man äta! Jag ska göra fint här ikväll med lite prydnadssaker, pärmar och annat smått och gott som man har på ett kontor. Jag är jättenöjd!


Niklas och Colin snickrar


Colin tycker om att ligga ivägen


Vår kontorshörna (ej klar ännu)


Mina lördagsinköp.

skrivet: 2009-04-05 ♥ 10:17:47
Här kommer lite bilder på några av mina inköp från igår. Jag får härmed inte köpa fler t-shirtar med djurmotiv på, jag har helt enkelt för många nu! Eller kan man någonsin ha för mycket av någonting? Nej, det kan man ju inte.


Två t-shirtar från min favoritkedja Mango.


T-shirten är köpt på Sisters, skorna från Very Yellow och boleron från Mango.
Jag ska sätta i små sidenband i skorna som skosnören, det blir nog sött!



En Guessväska från världens bästa NK...

...med en matchande plånbok till. I like!


Shoppingdag i Göteborg.

skrivet: 2009-04-04 ♥ 21:15:57
Nu är vi hemma från Göteborg. (Vi parkerade vid NK, Andreas, INTE FEMMANHUSET!) Vi har haft en jätterolig dag och superfint varmt väder. Det var nog det bästa. Jag är jättenöjd med mina inköp, jag lovar att lägga upp bilder imorgon! Jag skulle ha köpt byxor och en vårjacka men det finns bara fula byxor just nu. Jag gillar inte haremsbyxor, byxdressar och byxor i neonfärger; vad menas?! Jag får ta en shoppingdag här hemma i Lidköping istället och se om jag hittar något skojigt. Vi lunchade på ett trevligt fik på förmiddagen och köpte oss varsin liten milkshake på McDonalds innan vi åkte vidare till Ikea. Där var det fullt med folk som vanligt. Vi kom ut med två fulla kärror av möbler. Det fick precis plats i bilen (vi fick åka med bakrutan öppen en smula). Nu har vi burit upp allting men ingen av oss orkar skruva ihop något ikväll!

Min mamma och mormor har varit hundvakter åt oss. De har ägnat sig åt att städa. Damma lister och dörrar (sådant som man inte gör varje gång man städar), torkat av vår soffa och dammat hela vår bokhylla! Det är alltid roligt att komma hem till ett städat hem, speciellt när vi redan bestämt att vi skulle göra dessa saker snart.

Nu ska jag tvätta bort mitt smink och bara mysa på (som Martin brukar säga).


I Göteborg


Bara hälften av vad vi köpte!


Baksätet är fällt och bilen är fullproppad!


Alla mina hatlåtar är på radion!

skrivet: 2009-04-04 ♥ 09:09:51
God morgon!
Jag och Niklas sitter i bilen och är på väg till Göteborg. Det är soligt och fint väder och det ska bli jätteroligt att få ha en dag tillsammans och dessutom shoppa. Vi har på P3 i bilen, det är den enda radiokanalen jag kan lyssna på
(på grund av musikvalet). Men just idag under vår hittills 40 minuter långa bilresa har de spelat ALLA mina hatlåtar. Jenny Wilsons Wooden Chair, Marit Bergman, White horses - precis allihop! Jag tycker om många olika musikgenrer men en del låtar hatar jag bara. De är så hemskt dåliga att jag inte kan lyssna på dem för jag skäms å artisternas vägnar. Hoppas de spelar bra låtar resten av bilresan. Min favoritlåt just nu är Love love love med Agnes. Man blir så glad när man lyssnar på den!


090403

skrivet: 2009-04-03 ♥ 22:15:00

Nu ska jag sova! Det har varit en jätterolig dag och jag har varit på bra humör hela dagen. Vi har sett på en film som heter Wanted (den var sådär) och ätit lite chips och druckit en coca cola-burk, det var alldeles lagom. Vi har även tittat på Ikeas hemsida och bestämt lite saker som vi ska titta på och förhoppningsvis köpa imorgon. Det kommer att bli så fint i vår lägenhet när vi blir klara. Nu måste jag lägga mig och sova så jag orkar hela dagen imorgon. För er som inte minns ska jag och Niklas åka till Göteborg och ha en hel dags shopping! Det ska bli superskoj!

God natt!


Jag idag.

skrivet: 2009-04-03 ♥ 18:10:26
Jag idag:


Mörkblå skjorta, vit hjälm och skyddsglasögon från Zweger (nya!)


Vårpromenad.

skrivet: 2009-04-03 ♥ 17:51:49
Hej!
Nu har hela familjen Lövstrand-Nilsson gått en lång promenad i solen med joggingskor och hela kitet. Det var mysigt och roligt. Colin och Attila har lekt lite också och vi har kunnat prata om allt som hänt i veckan eftersom vi inte ses varje dag. Vi tog en fika på Söderströms konditori också, jag åt en jättestor chokladmuffins och som vanligt började jag äta innan jag kom på att jag skulle fotografera den så ni får tyvärr inte se hur den såg ut. Nu ska Niklas laga mat och jag ska hoppa in i duschen. Vi hoppar över restaurangbesöket ikväll. Båda är trötta och det känns roligare att ligga i soffan och se på en film. Vi ska ju upp tidigt imorgon också och åka till Göteborg.


Niklas tippar


Mina tipsrader (Stryktipset och Europatipset)
Vi tippar varje vecka. Jag har aldrig fått 13 rätt men det är bara en tidsfråga!


Niklas gömmer en godis i handen. Colin är en cirkushund!


Mina älsklingar


Jag har en godis i handen


Jag kramar Attila

God morgon.

skrivet: 2009-04-03 ♥ 06:08:22
God morgon!
Jag vaknade alldeles för tidigt idag. Jag är klar att klä på mig och gå ut till bussen men den kommer inte förrän om 40 minuter. Typiskt! Idag ska jag bara jobba en liten stund. Jag tänkte sluta vid 13.00 eller så om det går. Hoppas det är soligt och fint då så vi kan ta en promenad hela familjen. Just nu ser det inte lovande ut, det är dimmigt och fuktigt ute.

Jag lovar att lägga upp lite roliga bilder i eftermiddag, jag vet att det är tråkigt med bara text!

Jag har fått mycket gjort idag!

skrivet: 2009-04-02 ♥ 19:16:02
Jag och Colin gick en jättemysig promenad förut. Jag försökte gå fort men det är inte alltid det lättaste med en trött colliehund bakom sig. Det var så varmt ute att jag kunde ha jackan uppknäppt och ändå vara varm. På lördag blir det definitivt en glass i solen för min del! Nu på kvällen har jag tränat, torkat golven, vattnat blommor, gjort en hårinpackning och fixat till naglarna lite grann. Jag känner mig ganska duktig så jag kanske ska fortsätta greja. Jag har lite papper att plocka iordning på och så behöver jag rensa min väska, jag hade lite kvitton, lösa tandpetare (ja, oanvända), godisar från Mango och lite annat smått och gott i den såg jag.


090402

skrivet: 2009-04-02 ♥ 12:51:14
Hej. Jag hann inte blogga mer igår. Jag såg på Desperate Housewives och efter det var jag så trött så jag gick och lade mig i sängen och somnade direkt. Och så drömde jag mardrömmar som vanligt. Jag drömmer om mig själv som att det är en skräckfilm eller en thriller. Det är spännande men samtidigt hemskt, jag ska kanske gömma mig eller fly från någon eller försvara mig med olika vapen och så. Det är jätteläskigt. Jag drömmer om detta varje natt. Är det någon som vet vad det kan betyda?

Jag, Andreas och Ender har precis ätit lunch från Mellbygatans Delikatesser (tror jag det heter) här i Lidköping. Det var hemmagjorda hamburgare med klyftpotatis, grönsaker och saltgurka till. Det var gott! De har så bra mat där och bra råvaror. Det har äntligen blivit fint väder ute. Just nu ser jag fram emot en promenad med Colin när jag kommer hem. Sedan blir det lite städning. Hemmet ska vara fint när man är ledig!


090401

skrivet: 2009-04-01 ♥ 16:39:16
Innan lunch var denna dagen en skitdag. Jag önskade att jag aldrig hade gått upp ur sängen faktiskt. Men på lunchen satte vi oss (jag, Ender och Lena) utanför entrén och åt lunch i solen. Det var supermysigt! Min första solning detta året. Jag älskar att sola. Jag blev på bra humör och vi pratade om roliga saker. Innan jag gick hem åt vi bakelser för att fira en medarbetare som arbetat hos oss i 40 år just denna dag. Roligt!

Nu ska jag åka hem och gå en rask promenad med Colin. Vi ska möta upp min mamma också. Hörs sedan!


Fin himmel, va? Innan soluppgången.







ForHair.se

Bling Skal