090630

skrivet: 2009-06-30 ♥ 17:47:19
Är det bara jag som svettats idag? Det borde vara olagligt att jobba i sådan här värme. Jag har varit alldeles snurrig, ögonen har flimmrat och jag har varit nära att svimma flera gånger har det känts som och när jag cyklade hem var jag nära på att köra omkull. Tur att det får ett slut på fredag. Det går inte att tänka när temperaturen är över 30 grader. Jag försökte träna när jag kom hem men jag orkade bara i en minut så det fick bli en kall dusch och nu tänker jag inte göra någonting alls på hela kvällen! Niklas lagar min favoritmat köttfärssås med ris denna gång så jag ska äta mig mätt och sedan ligga i soffan och spela Guitar Hero eller se på film. Det blir en myskväll med andra ord!


Attila har badat idag. Jag vill också.

3 dagar kvar...

Årets första dopp...

skrivet: 2009-06-29 ♥ 19:22:07

...är avklarat! Och idag var det väl perfekt att bada, är det inte den varmaste dagen hittills?! Jag körde mig och Niklas till en båthamn där man kan bada från några klippor. Medan min badkruka till pojkvän förberedde sitt dopp hann jag simma fram och tillbaka flera gånger i viken. Jag älskar att simma. Och just idag var det extra roligt eftersom hundarna stannade hemma så det bara var vi två. Det gillar jag. Det händer lite för sällan bara.


På klippan



En vattensnok gjorde oss sällskap

Bikini från H&M


En skatmamma och hennes unge hoppar omkring nedanför vår balkong just nu och letar mat. Jag, Colin och Attila tittar nyfiket på.


090628

skrivet: 2009-06-28 ♥ 19:05:55
Eftermiddagen har gått åt till att fixa på balkongen. Jag började med att plocka bort vissna blad och blommor och insåg då att en storstädning vad nödvändig. Så jag torkade bort allt gult pollen, gjorde allt blommor fina, sopade golvet och möblera om lite. Det blev jättefint när jag var klar. Jag mår som bäst när jag precis storstädat och sedan sätter mig i det rummet och bara tittar mig omkring!


Ena sidan av balkongen

Andra sidan
Min smultronplanta är full med blommor :)

Jag köpte snäckor idag. Det blev fina på balkongsbordet.

Vi åt middag härute. Jag åt omelett, champinjoner, gurka och tomat.


Shopping

skrivet: 2009-06-28 ♥ 18:51:46
Här kommer bilder på allt jag shoppade i fredags. Jag hade glömt att H&M var så billigt. Det är ju perfekt att handla linnen för 49.90 därinne, man kanske inte använder dem på fest men på jobbet och till vardags är det ju hur bra som helst. Jag hittade två par shorts och ett lila linne och sammanlagt kostade det bara 245,90:-. Det tyckte jag var bra. Jag vill ju inte handla upp min semesterkassa innan semestern ens har börjat...


Svarta och vita shorts från H&M. Jag köpte även ett lila linne där som jag glömde fotografera.

Mjukt, svalkande linne från att. (Åhléns) Så fint till de vita shortsen!

Två toppar från 365 Sunshine (MQ) med spetsärm. Så söta!

Minihanddukar till ansiktet och några ansiktsmasker.


Man kan inte vara bra på allt!

skrivet: 2009-06-28 ♥ 11:38:30

Man kan inte vara bra på allt. Jag är bra på mycket men sämst i världen på matte. Niklas är jättebra på att laga mat men sämre på att diska. Jag tror inte att det finns någon som är bra på exakt allting. Eller vad tror ni?


Cristiano Ronaldo, till exempel, spelar fotboll på elitnivå och är en av världens bästa på det han gör och så har han begåvats med ett ganska trevlig utseende. Så varför ska vi döma honom när han komponerat ihop den mest gräsliga outfit någonsin? Guccihuset måste skämmas! Jag har inga ord för hur fruktansvärt fult detta är. Han som tittar sig i spegeln så många gånger om dagen, borde han inte se att han ser fullkomligt gräslig ut?! Men som sagt, man kan inte vara bra på allt. Ronaldo har dock pengar att anställa en personlig stylist som kan se till att han inte går utanför dörren som världens sämst klädda man.


Från fredagens Klick!


090627

skrivet: 2009-06-27 ♥ 20:09:49
Idag har jag legat i solen nästan hela dagen. Vi åkte till vårt hemliga badställe på morgonen men där var det knappt någon sol så tidigt och det blåste iskallt rakt in från sjön så vi satt och frös båda två. Colin och Attila fick bada lite och efter någon timma åkte vi hem igen. Det blev solning på gräsmattan utanför lägenheten istället. Mycket bättre och varmare! Här får ni se lite bilder från idag:


I bilen

Man måste vara osminkad när man ska åka och bada!

Min chaufför dricker kaffe i bilen

Sådana här bamsingar jobbar jag med

Vi åt pistagebullar när vi kom fram till badstället

Attila

Colin


Tre saker jag inte kan leva utan

skrivet: 2009-06-26 ♥ 18:32:57


Min ögonkräm från Dior. Motverkar mörka ringar, svullnader och jämnar ut fina linjer. Att börja i tid är aldrig fel!


Eight Hour Cream från Elizabeth Arden. Denna produkt borde alla ha i sina badrumsskåp, tjejer som killar! Fungerar mot precis allting. Jag använder den oftast på läpparna eller om jag har någon torrfäck. Den kan användas överallt - du kan till och med putsa skorna med den!


Glasfil. Den bästa nagelfilen du kan hitta! Du kan fila fram och tillbaks utan att nageln skadas, du kan fila på huden kring nageln om den är torr och vass och den är enkel att göra ren! Spola av eller stoppa i diskmaskinen så är den som ny!


090625

skrivet: 2009-06-25 ♥ 20:50:50
Idag har jag haft en mysig dag tillsammans med Niklas. Vi lunchade i Småtbåtshamnen med mat från Mellbygatan. Det var gott som vanligt. Sedan solade vi på en filt tills det var dags att åka tillbaka till mitt jobb. Jag jobbade någon timma till och sedan var det dags att sluta. Då mötte jag upp Niklas igen och vi gick till stan för att shoppa lite. Niklas köpte en ny kameraväska till alla våra objektiv och jag köpte lite kläder som jag lägger upp bilder på imorgon! Jag köpte även två t-shirtar till N iklas i present och han hittade en skjorta som han passade jättebra i! Nu har vi precis ätit jordgubbar med glass (det är så gott!) och nu ska vi snart lägga oss i sängen och se på en film. Niklas har äntligen semester och då trivs jag. Visst, mina rutiner blir helt förstörda men vad gör det när man har lite sällskap för en gångs skull! Och just idag kom jag hem till en nystädad lägenhet till exempel. Det är aldrig fel!


Min goda lunch

Jordgubbar med vaniljglass. Mums.

Veckans nagellack: Fransk manikyr med OPI:s Alpine Snow och Princesses Rule!


Sommartips

skrivet: 2009-06-24 ♥ 18:51:49


Ni som inte tycker om att smörja in er på sommaren; smörja in kroppen med lite barnolja och skölj av innan ni går ur duschen. Det binder fukten väldigt bra och benen blir glansiga och lena! Jag  brukar använda Natusans barnolja. Den är doftfri och mild för huden! Om man vill smörja in sig med body lotion eller after sun kan man givetvis göra det efteråt, då blir huden extra len!


090624

skrivet: 2009-06-24 ♥ 18:44:26
Vilken sommardag! Och jag älskar mitt jobb! Jag kan ju sitta ute i solen och jobba med datorn om jag vill. Hur lyxigt är inte det?! Jag åkte hem lite tidigare idag och tog en rejäl promenad (med shorts igen!) i ca 90 minuter. Det var skönt! Jag gick jättefort och det blev varmt men det var nog ett ganska bra träningspass. Sedan satte jag mig på balkongen och solade och läste ELLE. Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt. Jag har sovit alldeles för lite denna veckan.

Nu blev jag jättesugen på jordgubbar. Typiskt att vi inte har några hemma.


Födelsedagsfirande hos mamma

skrivet: 2009-06-23 ♥ 22:27:50
Nu sitter vi, jag och mamma, i soffan och äter godis. Vi har haft en jättemysig eftermiddag tillsammans. Jag åkte hit efter jobbet. Då var mormor här också. Vi lämnade paket och åt bakelse. Jag gav mamma ett fint halsband och så fick hon välja en Lisebergsresa med en övernattning eller en spadag (med mig). Det ser ut som att det blir en Lisebergsresa just nu. Kul! Vi var ute i trädgården med Colin en stund efteråt och solade. Sedan var det dags att gå in och duscha och göra iordning oss för ett restaurangbesök. Jag fick sminka både mig själv och mamma, det var kul! Vi såg likadana ut och så hade vi samma parfym på oss också. Vi satte oss ute när vi kom till restaurangen fast i skuggan. Vi beställde in vitlöksbröd med chili-aioli till förrätt och sedan åt mamma black and white och jag åt en pastarätt med fläskfilé, grönsaker och tomat-gräddsås. Det var gott men lite starkt. Tur att jag hade en karaff med vatten. Efter maten var vi så mätta att vi knappt orkade gå men jag tvingade med mamma till älven där vi satte oss på en soffa i solen. Mysigt! Nu ska vi se på Morden i Midsomer och äta godis!


God bakelse

Kaffe

Bukett mamma fick av mig

På restaurangen

Förrätten, vitlöksbröd med chili-aioli

Vid älven

Mamma och jag

Jag

Sommarfötter


Grattis på födelsedagen!

skrivet: 2009-06-23 ♥ 12:53:18

Grattis mamma på din födelsedag!





090622

skrivet: 2009-06-22 ♥ 19:02:09
Hej mina vänner. Idag har jag haft en sömnig men underbar dag. Jag har gjort något som jag inte gjort på flera år eller kanske ens aldrig någonsin; gått promenad med shorts bland människor och bilar i en hel timma. Jag har aldrig känt mig bekväm att visa benen, inte ens hemma knappt. Men nu när jag har tränat (både fysiskt och psykiskt på att tycka om mig själv) så kände jag plötsligt för att göra det. Och det gick hur bra som helst. Ibland kändes som det som jag blev utstirrad och det var obehagligt men hur stor är sannolikheten att de tänker det jag tror att de tänker? De tänker säkert något i stil med "där kommer en tjej och går med sin hund" inte "titta, en tjockis med shorts. haha, vad fult!!!" som jag egentligen tror att de tänker. Så nu är jag stolt över mig själv, detta kommer jag göra om.

Som sagt, vi var ute i över en timma jag och Colin. När jag kom hem blev det ett träningspass och nu sitter vi på balkongen. Jag har ätit kvällsmat. Då och då hälsar några små humlor på. De tycker om min fjärilslavendel. Sprider de vidare dess frön? Solen försvinner snart över hustaket men jag ska sitta kvar en stund till. Det är lika bra att passa på!

9 dagar kvar...


Mariah Carey har fina ben. Inte för smala, inte för muskulösa.


Sommar

skrivet: 2009-06-22 ♥ 12:40:29
Idag är det sommar! Äntligen. Jag har precis ätit lunch ute i solen med CALAN och ANWEN. Det var riktigt mysigt förutom att jag blev attackerad av en jättestor spindel och efter det satt jag förstelnad av rädsla och chock på bänken tills vi gick in. När jag slutat idag ska jag åka hem och gå en riktigt lång promenad i solen med Colin och kanske leka lite på gräsmattan om vi hitter någon rolig pinne. Hörs ikväll!


090621

skrivet: 2009-06-21 ♥ 20:20:47
Jag och mamma sitter i soffan och ser på Indiana Jones 4,. Vi har precis vräkt i oss en Pringlesburk och en påse med kinapuffar. Käkarna måste ju också få motion. Jag har haft en väldigt lugn dag idag, jag har varit för trött och slö för att göra någonting. Det är bra med sådana dagar ibland. Jag längtar verkligen till min semester när jag är på sådant humör. Det ska bli så skönt att vara ledig i en hel månad. Hela min kropp säger till mig att den inte vill jobba mer just nu. Men jag har bara tio jobbdagar kvar. Imorgon börjar nedräkningen.


Man får frossa ibland!


Blommor och blad

skrivet: 2009-06-20 ♥ 22:36:10


1. Ros

2. Blad

3. Pionknopp

4. Pionknopp

5. Humla

6. Tre på rad


7. Gröna blad

Har ni någon favorit? Kommentera gärna!
Alla bilder är tagna av mig i Stadsträdgården i Lidköping.


Kärleksmums

skrivet: 2009-06-20 ♥ 22:00:20

Kärleksmums med jordgubbar

Recept från Bonniers kokbok

Idag har jag bakat kärleksmums. Detta är det godaste receptet jag har testat. Det kommer från en av Bonniers kokböcker. Jag brukar göra grundreceptet + en halv sats till för att kärleksmumsen ska bli lite högre och fluffigare. Nu på kvällen har vi avnjutit dem tillsammans med jorgubbar. Det var riktigt gott!


Min midsommarafton

skrivet: 2009-06-20 ♥ 10:44:56
Vilken rolig midsommarafton jag hade igår! Det var den roligaste hittills, eller den enda roliga rättare sagt sedan jag träffade Niklas. På förmiddagen åkte vi till Stadsträdgården där jag fotograferade några av mina favoritmotiv; växter med regndroppar på (jag lägger ut några bilder därifrån lite senare). Efter en liten fördrink hemma med Niklas gick vi hem till Jimmy och började fixa iordning inför middagen. Oturligt nog blev det inte mat förrän 19.00 och då var jag riktigt hungrig men det gjorde ingenting för det var så himla gott! Jag har nog aldrig ätit så mycket lax förut. Niklas är bäst på att laga mat. Sedan spelade vi kubb och Guitar Hero hela kvällen.

PS. Kan ni tänka er, efter allt mig tjat om jordgubbar så GLÖMDE VI BORT att äta dem. Vid typ 23.00-00.00 var det någon som kom på att vi hade jordgubbar och glass. Typiskt!


Jag tvingade Niklas och Jimmy att sopa bort alla spindelnät och göra fint på uteplatsen.

Biffen (i svart) och David (i vitt) borstar färskpotatis.
 
Niklas lax

Från vänster: Niklas, Jimmy, Biffen, Johanna, David och Attila

Jag

David, Niklas och Jimmy

Jag och Biffen

Jag och Johanna hittade en rolig gunga innan vi skulle gå hem!


Tack för en rolig kväll, allihop!


Glad midsommar!

skrivet: 2009-06-19 ♥ 10:08:14

Hej och god morgon!
Jag har precis ätit en supergod frukost med fil, flingor och JORDGUBBAR! Ja, ni läste rätt, jag fick tag på jordgubbar och de var inte ens på väg att ta slut när jag kom dit strax efter halv nio. Jag kunde såklart inte hålla mig till efter middagen så det fick bli några nu till frukost också. Det är ju så gott! Jag har hunnit med en stunds motion och lite dammsugning också och nu är det dags att hoppa in i duschen och göra mig iordning. Jag ser faktiskt fram emot denna midsommarafton. Jag har inte haft så många roliga sådana på sistone men idag känns det som att trenden kommer att vända. Det smyger fram lite oroväckande mörka moln på himlen utanför mitt köksfönster men det gör ingenting! Jag har redan ställt in mig på att det kommer att ösregna så allt annat bli en bonus!

Vad ska alla hitta på idag?

Min goda frukost


Modemkrångel

skrivet: 2009-06-18 ♥ 21:49:52
Hej!
Förlåt för den dåliga uppdateringen men mitt modem krånglar. Min dator ominstallerades igår och nu kan den inte hitta vårt trådlösa internet. Typiskt!
Jag kommer att lägga ut inlägg så ofta jag kan ändå men det kan dröja lite mellan gångerna, förhoppningsvis löser det sig imorgon. Nu ska vi spela lite Guitar Hero och äta varsin havreboll. Mums.

99 frågor

skrivet: 2009-06-18 ♥ 20:00:26

Här kommer 99 frågor som jag svarade på i söndags kväll. Enjoy!


1. Vad är klockan:
20:04
2. Vilket namn står på ditt födelsebevis: Sara Elisabet Nilsson
3. Smeknamn: Smulan eller Smul
4. Vad heter dina föräldrar: Camilla
5. Antal ljus på din senaste tårta: 22
6. Husdjur: Två hundar, Colin (en collie) och Attila (en amerikansk varghund, 25% varg)
7. Hårfärg: Mörkbrun
8. Favoritfärg: Gul
9. Piercing: Har haft en i näsan men den växer igen sakta men säkert
10. Tatuering(ar): Nej
11. Födelseort: Lidköping
12. Bostadsort: Lidköping
13. Nuvarande bostad: En trea med balkong och egen entré
14. Har du varit kär: Ja
15. Har du varit i några andra världsdelar: Nej, aldrig
16. Har du varit med om en bilkrasch: Ja, vi blev påkörda bakifrån fast i låg hastighet som tur var
17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): 4
18. Kaffe eller glass: Glass, tack
19. Snuttefilt eller kramdjur: Kramdjur
20. Antal syskon: Inga syskon
21. Färg på strumporna: Rosa just nu
22. Lyckotal: 7 eller 19 (fast de har aldrig gett mig vinst så jag kanske borde byta!)
23. Favoritfilm: Svår! Forrest Gump, The Pianist, Hitta Nemo, Pojken i randig pyjamas, Seven, Saving Private Ryan, Spy Game med flera.
24. Favoritcitat ur en film: "Long is the way and hard that out of hell leads up to light" - Seven
25. Bästa semestern: En paradisö med fin natur och massa djur att titta på.
26. Favoritmat: Allt som Niklas lagar
27. Bästa veckodagen: Fredag
28. Senaste låt du lyssnat på: Någon med Agnes när jag joggade
29. Tandkräm: Jag har fyra olika, två från Pepsodent, en från Dental Synergy och Denivit
30. Favorit TV-program: 24, Prison Break, Gossip Girl, One three hill, Project Runway, Mythbusters, naturprogram
31. Favoritrestaurang: Mellbygatans Delikatesser (om man nu kan kalla det restaurang)
32. Favoritblommor: Orkidéer och solrosor
33. Tycker inte om: Djurplågeri och när jag inte får som jag vill
34. Sport att titta på: Fotboll ♥
35. Ögonfärg: Bruna
36. Senaste sjukhusvistelse: Efter krocken jag skrev om förut. Men det var inget fel på mig.
37. Favoritdryck: Loka Citron
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Silver/vitt och en mörklila fondvägg
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: Har inte kört upp ännu
40. Vem/var är du om 10 år: Världens gladaste och rikaste människa
41. Vem fick du senast e-mail från: Facebook
42. Har du någonsin blivit dömd för något brott: Nej
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: NK Stockholm
44. Vad gör du när du är uttråkad: Tycker synd om mig själv
45. Fras/ord du använder (för) ofta: "Typiskt" kanske
46. Födelsedag: 19 januari
47. Vad retar du dig på: Människor i allmänhet
48. Det bästa du vet: Min familj och shopping
49. Läggdags: Jobbdagar: mellan 20.00 och 21.00 Ledig: så sent jag orkar med
50. Stjärntecken: Stenbock
51. Värdefullaste ägodel: Min ring och mina väskor
52. Vad är klockan: 20.12
53. Vad har du för kläder på dig just nu: Rosa strumpor, rutiga pyjamasshorts och en Hello Kitty-tshirt
54. Favoritland: POCCIA
55. Favoritfilmmusik: Spy Game av Harry Gregson-Williams. Howard Shore är också bra.
56. Skostorlek: 37,5
57. Fobi: Spindlar och ost
58. Favoritpålägg: Beror på brödet! Men sallad, gurka och tomat är alltid gott
59. Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar: WWF
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: Snällhet och mjuk
61. Bästa bok du läst: Processen av Franz Kafka eller kanske Brott och Straff, den är ju en klassiker
62. Vad är du beroende av: Choklad och shopping
63. Favoritdjur: Katter
64. Gillar du snö: Jag älskar snö!
65. Favoritglass: McFlurry marängsviss
66. Vad la du dina sista pengar på: Presenter till två personer som fyllde år
67. Är du långsint: Ja, väldigt
68. Favoritgrupp/artist: Agnes, Green Day, Rihanna, Mor ve Ötesi, Korn, Dima Bilan, Deftones etc.
69. Vilken är din bästa egenskap: Snäll, smart
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Ta körkort
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000 kr: Aldrig, är du galen!
72. Vad gör du i sommar: Vet inte än, förhoppningsvis massa roliga saker
73. Mest intressanta stad du varit i: Krakow
74. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med: En delfin eller en fjäril fast det är en insekt.
75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor: Människor som aldrig låter sig påverkas utan bara reser sig gång efter gång
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: Niklas
77. Favoritgodis: Choklad
78. Spelar du nåt instrument: Inte längre men ge mig några timmar. Jag har en musikalisk begåvning utan dess like. (Har spelat piano och gitarr men hinner inte längre)
79. Snyggaste kändisen: ANDRIY SHEVCHENKO och Wentworth Miller, gärna med tatueringarna.
80. Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa, och varför: Hmm. Franz Kafka för att fråga om min teori kring huvudpersonernas återkommande namn "K" stämmer.
81. Vilken film såg du på bio senast: Män som hatar kvinnor
82. Senaste köpta skiva: Agnes Dance love pop
83. Roligaste konserten: Första Korn-konserten jag var på
84. Bästa känslan: Glad
85. Samlar du på något: Ja
86. I sånt fall, vad:  Väskor och glasfigurer
87. Är du feminist: Nej.
88. Favoritminne: När jag och mamma fick följa med och plocka blåklint på en äng på kvällen en sommar
89 Favoritskiva: Det beror nog på vad för humör jag är på.
90. Bästa kompis/ar: Niklas och mamma
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: Ingen aning, kanske söt
92. Vem stör du dig mest på i detta ögonblick: Ingen
93. Favoritlåt: My Own Summer med Deftones är perfekt
95. Har du en mobiltelefon: Ja
96. Vad är det vackraste som finns: En vigselring man fått av sin andra hälft alternativt en Chanelväska (om man nu inte blir tillfrågad av någon)
97. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: En paradisö såklart, med delfiner, färgglada fåglar och ett lagom stort slott som jag kunde bo i.
98. Är du homo- eller bisexuell: Nej
99. Vad är klockan nu när du är klar: 20.24


På bättringsvägen

skrivet: 2009-06-17 ♥ 19:39:38
Äntligen! Jag har varit så trött och slö men nu känner jag mig som vanligt igen. Jag har tränat riktigt hårt i två timmar i eftermiddag och dessutom jobbat över en timma. Så nu är jag glad. Riktigt glad. Vädret och värmen har nog gjort sitt idag också. Vi behöver sol nu, Gud eller vem det nu är som bestämmer! Mycket sol. Vi fryser i Sverige. Nu är det vår tur!

Jag har varit så orolig över att jag inte ska få några jordgubbar på fredag så inatt drömde jag om det. Jag vaknade alldeles skräckslagen. Jobbigt. För att lugna mig själv ska jag be Niklas köpa två liter imorgon så vi har dem ifall det är alldeles slut när jag kommer fram till torget på fredag morgon. Inte för att jag känner för att ge mig ut på morgonen på min lediga dag men vad gör man inte för lite bär...

Frågorna jag lovade att lägga ut idag kommer imorgon istället, de är kvar på jobbdatorn så ni får hålla till tåls en dag till! Hoppas det går bra.

Har ni gjort något roligt idag?


Jag har midsommar-färger på jobbet för tillfället!


090516

skrivet: 2009-06-16 ♥ 19:57:03
Idag har jag haft en riktigt jobbig dag för jag känner mig jättetrött.Jag var på väg att somna flera gånger framför datorn på jobbet (jag gjorde samma monotona uppgift fyra timmar i rad) och när jag kom hem orkade jag nästan inte ens gå in i duschen. Jag och mamma gick en långpromenad till spåret med Colin i eftermiddag, det var trevligt! När man jobbar på kontor är det skönt att ta en långpromenad efteråt och få lite frisk luft även om man blir trött tycker jag! Idag var jag inomhus från 6.45-17.00, ganska lång tid alltså.
Imorgon ska jag börja planera lite inför min mammas födelsedag nästa vecka. Jag har kommit på en jättebra present men jag behöver forska lite för att få till en riktigt bra sådan.
Nu ska jag spela lite Guitar Hero, (det är ju ingen Paris Hiltons my new BFF idag på grund av fotboll...). Niklas har lånat hem det så vi ska kunna träna inför fredagen då vi tydligen ska spela det hemma hos Jimmy. Jag spelade lite igår (första gången någonsin) och var faktiskt rätt så bra!

Imorgon lägger jag upp lite nya frågor som jag svarade på i söndags!


Min goda kvällsmat. I tunnbrödsrullen har jag egenodlad sallat, tomat och gul paprika.

Gillar ni Guitar Hero?


Var är min ork?!

skrivet: 2009-06-16 ♥ 19:46:05

Jag har knappt orkat träna på två veckor. Jag tränade som vanligt förra veckan fast istället för ett joggingpass på 30 minuter och ett gympingpass på 60 minuter orkade jag bara 30 minuter gympa och när jag var ute och joggade i söndags kände jag mig som en klumpig säl. Och idag efter långpromenaden med Colin var jag så hungrig så jag nästan svimmade och då orkar man ju inte hoppa omkring framför tv:n! Vart har min ork tagit vägen? Har jag sovit för lite? Ätit för lte? Eller vad?! Problemet är att jag inte kan förstå varför så jag kan inte korrigera felet. Jag börjar med att äta lite mer då.


Söta sköldpaddor

skrivet: 2009-06-15 ♥ 12:12:00
Idag visar Aftonbladet en artikel om två söta sköldpaddor som varit med om en hemsk hundattack. Två sköldpaddor klarade sig inte men dessa två, som kallas Humty och Dumpty, överlevde och har nu gipsats med rosa gips och rosa bandage. Jag var bara tvungen att ha med en bild på dem på min blogg för de är ju så söta!


Läs hela artikeln här


L'occitane

skrivet: 2009-06-14 ♥ 19:38:28


Jag ska testa tre produkter från L'occitane. Det är en rengöringsmousse, en creme som kan användas som nattcreme om man är torr eller som ansiktsmask och ett läppbalsam. Jag har aldrig använt deras produkter förut så det ska bli spännande att se om de är bra eller inte. Är det någon som använder dessa regelbundet eller har testat men inte tyckt om, skriv gärna en kommentar!


Nya gardiner = storstädning

skrivet: 2009-06-14 ♥ 19:33:21
Idag kom mamma hem till mig för att hjälpa till att sätta upp mina nya gardiner. Men tydligen så måste man tvätta fönstren innan man byter dem. Så himla typiskt. Skämt åsido, det behövdes verkligen och det blev skinande rent efteråt och jag tyckte att gardinerna blev jättefina! Vi städade sedan resten av köket och ställde iordning alla växter och ljuslyktor. Det blev så fint. Nu har vi ett fint rum och tre rum kvar att storstäda, mamma. :) Det är faktiskt roligare att städa när man är två! Speciellt när man ska inreda och göra om lite, då kan man hjälpas åt att hitta på bra idéer.


Växterna duschades

Såhär blev fönstret. Bilden är lite mörk tyvärr.

Bänken med växter, lampa och brödrost

Colin städar på sitt sätt


Äntligen sol!

skrivet: 2009-06-14 ♥ 10:55:23
Idag är det soligt! Det känns som flera månader sedan. Jag sitter på balkongen och fryser under en filt men det är så mysigt att kunna vara här ute på morgonen. Solen lyser på mina armar men inget mer. Vi har ätit frukost här idag. Det är nog det bästa jag vet med att vara ledig. Man sitter ute bland alla vackra blommor, lyssnar på fågelkvitter och pratar sådär extra tyst och lugnt med varandra för att inte störa de andra grannarna. Några humlor flyger förbi emellanåt och Colin och Attila ligger på golvet och blundar. (okej, när vi äter sitter Colin bredvid och tigger men nu ligger de ner och sover)

Jag har, som vanligt, rätt mycket att göra idag men jag ska nog försöka sitta här så länge som möjligt.


Frukost

Får jag smaka?

Attila är för stor för sitt eget bästa

Kolla in min penséplanta!

Fjärilslavendel doftar ljuvligt gott!


090613

skrivet: 2009-06-14 ♥ 10:44:55
Det blev inga inlägg igår, jag hade fullt upp hela dagen och aldrig ro att sätta mig framför datorn. På kvällen var jag hos Mia på sommarfest en stund och åt god pastasallad med vitlöksdressing. Vi satt ute på deras altan, det var mysigt men lite kyligt. Dumma sommar! Vi åkte hem redan vid 20.30 för hundarnas skull. Jag övningskörde dit och hem också, det gick jättebra. Jag har ÄNTLIGEN förstått kopplingen. Det tog ett tag men nu kommer allt att gå så mycket lättare. Vi ska åka och träna dragläge i en backe nu på förmiddagen. Imorgon har jag körlektion kl. 16.05 och då tänker jag minsann inte få motorstopp en enda gång.


Festklädsel:
Topp från Paris, Kate and I (MQ)
Svarta byxor från Acne
Skor från DNA
Smycken från Thomas Sabo
Klocka från Guess
Väska från Chanel


Tim Gunns stilguide

skrivet: 2009-06-14 ♥ 10:26:52




Tim Gunn

Hoppas ingen har missat att Tim Gunn från Project Runway har fått en egen tv-serie! Tim Gunn's guide to style heter den och visas på TV 4+. Tyvärr var det säsongsavslutning igår men förhoppningsvis kommer det nya avsnitt. Det är en makeover-serie där Tim och hans medhjälpare Veronica stylar om kvinnor med usel stil. Det som är så bra med denna serie är att den inte alls är som andra makeover-serier. De börjar med att rensa deras garderober, sedan skickas de till en underklädesaffär för att hitta bra underkläder i rätt storlek. Sedan går de till fina märkesbutiker och handlar kläder och istället för att bara handla huller om buller handlar de efter en lista av saker alla kvinnor behöver ha i sin garderob. Sedan besöker de en designer där hon får prova ut en klänning som hon sedan får av designern. Hur kul låter inte det! Och till sist går de igenom hår och smink. Tim ger även bort en designerväska och ett smycke till den som får en makeover vilket jag tycker är roligt. Till skillnad från alla andra tråkiga makeover-program blir det en helhet och inslagen av riktigt mode gillar jag. Det är en helt annan nivå av stil på detta programmet!

Tim Gunn är min nya idol. Han är så rolig att lyssna på och har en oerhörd kunskap om mode och stil!


Nu hopper jag ner under filten.

skrivet: 2009-06-12 ♥ 19:05:33
Dags att hoppa ner under filten i soffan med Niklas och tre spännande avsnitt av Prison Break.

Vad gör ni ikväll?


Regnoväder från min balkong

Mina rosa tofflor är på

Min mage kommer att förlåta alla mina synder ikväll...


Ikväll ska jag mysa!

skrivet: 2009-06-12 ♥ 18:58:22
Ikväll blir det en riktig myskväll med tofflor, filtar, Prison Break, godis och chokladpudding med grädde. Mums, vad gott det ska bli! Jag älskar att vara inomhus när det regnar ute och äta godis och titta på tv (och försöka att inte tänka på att vi har två hundar som måste gå kvällspromenad). Niklas håller på att grilla kyckling och champinjoner till oss just nu. Jag ska äta sallad och några klyftpotatisar till och Niklas har köpt potatissallad. Efteråt ska vi se på Prison Break i soffan och kanske tända några ljus. Det är ju faktiskt ISKALLT ute så det passar perfekt.


Grillen


090611

skrivet: 2009-06-11 ♥ 21:07:22

Vad sent det blev idag. Vi har sett på två Prison Break-avsnitt precis. Det är så himla spännande just nu, egentligen ville jag fortsätta titta men jag måste gå och lägga mig.

Idag har jag kört bil som en dåre, varit i affären och handlat och ätit en glass. Jag duschade när jag kom hem och gjorde manikyr, nu är naglarna cerise i It's all greek to me från OPI. Jag tänkte tagit en bild på dagens outfit men jag glömde bort det totalt, förmodligen för att jag var så skärrad efter min biltur. Niklas lagade min favoritmaträtt efter manikyren, köttfärssås med ris denna gång. Det var supergott! Jag har inte ätit riktig, lagad mat på en vecka tror jag. Min mage måste vara glad och nöjd just nu.

God natt!

Mums!



It's all greek to me från OPI



Jag är kär!!

skrivet: 2009-06-10 ♥ 19:04:22

...i min nya väska!

Igår hämtade jag min nyaste väska som kommit på posten, en svart Miu Miu, och idag har jag använt den för första gången och jag är kär! Eller nej, jag älskar den! Det var nog kärlek vid första ögonkastet, den är så fin och skinnet är så mjukt och detaljerna är perfekta och jag älskar fodret och facken innuti och sätten man kan bära den! Den är så fin! Jag ska använda den så ofta jag kan! Väl investerade pengar med andra ord.
Har ni någon favoritväska? Lägg upp en bild på den och skriv en kommentar till mig så kommer jag och tittar!


Rea på MQ!

skrivet: 2009-06-10 ♥ 18:57:57
Idag passade jag på att ta en titt på MQ innan jag åkte till jobbet kl. 07.00, de hade tjuvstart på rean för sina kundklubbsmedlemmar. Jag ville inte vara där prick 7.00 eftersom jag trodde att det skulle vara helt tomt så tidigt på morgonen men det var fullt i hela affären när jag kom typ 7.05. Då slapp jag bli uttittad som jag trodde först att jag skulle bli. Jag hittade faktiskt några fynd i min storlek och gick därifrån nästan en tusenlapp fattigare men man får ju passa på när man hittar något snyggt för endast halva priset! Jag funderade på en rolig sak om storlekar. Jag köpte fyra plagg idag, tre av dem är i olika storlekar! En 34, två 36 och en 38. Konstigt att man kan ha så många olika storlekar fast på olika plagg. Eller hur? Så man ska inte bli förskräckt bara för att man kanske har en "stor" storlek på någonting man provar, ett annat plagg kanske passar lika bra i två storlekar mindre! Tänk på det när ni står i provhytten!


En svart topp och en aprikos kofta

Axelbandslös överdel från Paris, Kate and I

Rosa jacka från Esprit


Kenza hade en rolig lista!

skrivet: 2009-06-09 ♥ 19:27:24
1. Hur gammal är du om fem år? 27 (!)
2. Vem var den sista du träffade? Andreas
3. Hur lång är du? 167,5
4. Vilken var den senaste film du sett? Mirrors
5. Vem ringde du senast? Mamma
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Något med att jag legat på min spikmatta till mamma. 
7. Vad är dagens planer? Ligga på min spikmatta och sedan sova.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Jag sms:ar nog helst.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Jag har inte träffat min pappa på 12 år, de har aldrig varit gifta.
10. När såg du senast din mamma? På mors dag.
11. Vilken ögonfärg har du? Bruna
12. När vaknade du idag? 05.00
13. Har du någon gång hittat en katt? Hittat? Jag har ju "hittat" mina tre katter på internet som jag sedan tingade och köpte, så ja.
14. Vilken är din favoritplats? I soffan kanske.
15. Vilken plats föredrar du minst? Sjukhuset!
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Jag vet inte men jag hoppas att jag är glad.
17. Vad skrämde dig som barn? Att det skulle börja brinna.
18. Vem fick dig att skratta senast? Andreas berättade en sak om någon så jag antar att någon fick mig att skratta.
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja?
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbara
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Alltid med kläder! T-shirt och trosor typ.
22. Hur många kuddar har du i sängen? Två
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Nej, usch!
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor
26. Är du social? Om sanningen ska fram så är jag väldigt osocial
27. Vilken är din favoritglass? Choklad
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Köpa mig ett fake-körkort så jag slapp övningsköra.
29. Tycker du om kinamat? Ja, det är gott ibland.
30. Tycker du om kaffe? Nej, men det går bra att dricka om man är hungrig och i kombination med bullar och fikabröd.
31. Vad dricker du till frukost? Vatten eller o'boy
32. Sover du på någon särskild sida? Nej, bara det är en av sidorna.
33. Kan du spela poker? Ja, rätt hyfsat
34. Tycker du om att mysa? Mysa är mitt andranamn!
35. Är du en beroendemänniska? Om jag är!
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej, ingen.
37. Vill du ha barn? Ja men bara ett i så fall.
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, tyska, lite ryska, spanska och franska 
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet
41. Vad spenderar du helst pengar på? Skor och väskor eller kanske blommor
42. Äger du dyra smycken? De kostar nog ganska normalt, många var gåvor så jag vet inte vad de kostade.
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej, jag tycker inte om att förlora kontrollen.
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Ett glas o'boy och rån. (Inte ett helt glas alltså utan jag drack ur glaset)
45. Vem är den roligaste människan du känner? CALAN!
46. Välj ett ärr på din kropp? En klasskamrat skar mig i armen på en bildlektion första året på gymnasiet.
47. Vad har du för ringsignal? En söt som fanns på min mobil.
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja, en del saker som mormor specialsytt!
49. Flirtar du mycket? Inte medvetet!
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Hemma i vardagsrummet
51. Kan du byta olja på bilen? Byta olja? Jag får nog svara nej på den, fråga igen imorgon när jag har läst i boken!
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej, såklart inte
53. Vilken var den senaste bok du läste? Jag tror det var Brott och Straff, nu håller jag på med Mein Kampf.
54. Läser du dagstidningen? Nej men jag tittar gärna på bilderna.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Ja, ELLE och korsordstidningen Knep & Knåp.
56. Dansar du i bilen? Bara till Enders favoritlåt och Ulf-låten!
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Jag lyssnar bara på P3!
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Ett Mordernummer jag skulle backflusha.
59. När var du i kyrkan senast? Minns inte.
60. Vilka personer utmanar du? Alla som hittat till min blogg idag!

090609

skrivet: 2009-06-09 ♥ 18:53:01

När jag tittade mig i spegeln förut såg det ut som om jag inte sovit på flera dygn. Det tycker jag inte om! Och jag känner mig sådan också. Jag ska lägga mig extra tidigt idag så jag är utvilad imorgon. Jag behöver egentligen en riktig sovdag då jag sover länge och bara går omkring i myskläder hela dagen och ser på tv och äter godis. Men när ska man hinna med det?
Jag har haft en ganska tråkig dag idag. Jag har ingenting att se fram emot just nu och då brukar jag känna mig ganska deprimerad. Någon rolig överraskning skulle inte heller vara fel. Visst, jag hämtade en underbar väska på posten idag men jag tror inte att materiella saker kan få mig på bra humör.
Hoppas jag får en bättre dag imorgon! Då ska jag ut och köra bil igen och så tänkte jag titta in på MQ innan jobbet, de börjar sin rea imorgon för oss medlemmer mellan 7.00-10.00. Kanske finns det någon söt klänning kvar till mig?


God morgon!

skrivet: 2009-06-09 ♥ 05:57:45

Här får ni en låt att lyssna på under dagen, min favorit just nu från Green Days senaste skiva 21st Century Breakdown


EAST JESUS NOWHERE


Dags att jobba!


090608

skrivet: 2009-06-08 ♥ 20:29:38

Vilken dålig uppdatering idag! Men jar har faktiskt haft bra anledningar. Jag har haft fullt upp hela dagen. Efter jobbet gick jag till körskolan. Jag var jättenervös men hade bestämt mig för att det skulle gå bra och det gjorde det också. Jag körde runt inne i stan och ut till Råda (för er som vet vad det är) och där tränade vi dragläge. Det gick verkligen jättebra bortsett från några motorstopp och att jag var alldeles skräckslagen inombords. Jag blir så stolt över mig själv när jag klarar av något som jag egentligen är rädd för och helst vill springa hem och gömma mig under täcket när jag ska sätta igång. När jag hade kört klart köpte jag plastfickor, register och en ny almanacka på Bokhandeln och innan jag cyklade hem hälsade jag på Christina, Sara och Conny på mitt extrajobb. De är så himla roliga och alltid glada, de känns lite som en andra familj till mig när jag är hos dem. Snällare människor får man leta efter!

När jag kom hem hade jag fått rolig post; min spikmatta som jag beställt, ett avi om ett paket som kan hämtas ut imorgon och ELLE. Jag blir alltid lika glad när jag får post till och med för räkningar. Nu ikväll har jag hunnit med att pyssla lite med mina plastfickor, ta ett varmt bad med peeling, snabbtitta igenom ELLE och nu tänkte jag lägga mig på spikmattan och sedan sova, alltså efter jag är klar med spikmatta, inte medan jag ligger på den. Jag har så mycket på gång just nu som jag vill göra men jag kan inte göra allting samtidigt. Jag skulle behöva en ledig dag så jag kommer ikapp mig själv! Å andra sidan är det roligt att alltid ha något att göra speciellt när man är ensam hemma varje kväll.


Min spikmatta, nya kalender, plastfickor och register
Min nya rosa kalender

ELLE - exklusivt omslag bara för oss prenumeranter

Bad, som vanligt hade jag spolat upp för varmt vatten


090607

skrivet: 2009-06-07 ♥ 19:46:30
Idag har jag haft en ensam dag men jag börjar trivas att umgås med mig själv. Jag är helt okej sällskap faktiskt. Jag har varit och röstat, joggat, gått promenader, jobbat lite, lagat mat själv, sett på en film, pysslat och grejat med datorn. Igår hade jag också en ensam dag. Jag cyklade till affären, var ute med hundarna, såg på tv, diskade osv. Jag tycker egentligen inte om att vara ensam men det är väl något man lär sig ju mer man är det.
Trivs ni med att vara ensamma?


Så här rolig såg Attila ut när han åt idag. Konstig ställning!


Pyssel

skrivet: 2009-06-07 ♥ 19:40:10
Idag kom jag på en jättebra idé. Jag är en sådan där person som samlar på mig alla former av tidningar för att de kan vara bra att ha i framtiden eftersom de innehåller några bra tips, fina bilder eller roliga texter. När jag var ute och gick med Colin kom jag på att jag kan riva ur alla sidor som jag tycker är intressanta och sätta in i plastfickor i en pärm och sortera efter inredningstips, recept osv. Jag blev jätteglad över min idé och skyndade mig hem för att sätta igång. Nu har jag massa sidor som jag ska göra i ordning. Imorgon ska jag gå till Bokhandeln och köpa klara plastfickor! Det är så roligt att pyssla! Jag hittade även några tidningar som jag ska klippa ut fina bilder ur och sätta på en dreamboard.


Colin hjälper alltid till när jag pysslar


MIRЯORS

skrivet: 2009-06-07 ♥ 17:06:19



Jag har precis tittat på Mirrors med Kiefter Sutherland (eller Jack Bauer som jag brukar kalla honom). Det var den bästa skräckfilmen jag sett på länge. Jag brukade se på skräckfilmer jämt för ett par år sedan men sedan gjordes inga bra så jag slutade. Denna filmen håller verkligen måttet och även om den inte hade så jättemånga överraskningsmoment så var den ändå läskig. Jag rekommenderar denna och se på den ensam så den blir ännu läskigare!

Kort handling: Kiefer Sutherlands karaktär Ben försöker komma på fötter igen efter en olycka på sitt förra jobb som polis i New York. Han tar ett jobb som nattvakt i ett sedan tre år tillbaka nedbrunnet gigantiskt varuhus mitt i staden, där minst 45 människor dog. Han börjar ganska snabbt förstå att allt inte är som det ska inne i huset.

Kiefer Sutherland som Ben Carson

Trailer



Alla bilder är lånade.


Röstning - check.

skrivet: 2009-06-07 ♥ 11:33:41
Jag och Colin har precis varit och röstat. Det var inte kö men rätt mycket folk ändå och det är ju bra. Jag tycker att man ska ta sig tiden att lägga en röst när vi faktiskt har möjligtheten att kunna påverka här i Sverige!


Colin

och jag


Mascaratips.

skrivet: 2009-06-06 ♥ 21:52:42
Nu ska jag avslöja mitt bästa mascaratips! Om du vill ha den där lösögonfranseffekten som alla tjatar på reklamfilmerna men som mascarorna sedan inte riktigt klarar av att ge, vill säga. Jag har alltid tre mascaror hemma; L'extreme, Fatale och Hypnôse - alla från Lancôme. Till vardags använder jag dem inte tillsammans utan en för sig beroende på vad för effekt jag vill ha. OBS. Ögonfransböjare är ett måste om du har raka fransar.

L'extreme är förlängande och separerande, den ger inte någon som helst volym och passar bra när man kanske bara ska gå omkring hemma eller vara i solen hela dagen och inte vill se för sminkad ut.
Fatale är en kam-mascara med tre uddar. Den ger volym, förlängning och separerar med perfekt precision men resultatet ger ingen stadga om du använder den ensam. Den är perfekt att använda ovanpå en annan mascara för att borsta ut eventuellt kladd eller bara förlänga en extra bit.
Hypnôse är mascarornas mascara. Borsten är perfekt, lagom stor, lång och tät och formulan är mild och lätt att arbeta med. Om du bara ska köpa en enda mascara rekommenderar jag denna! Den ger volym, böj, separerar relativt bra och förlänger fantastiskt.





Några extra råd:
♥ När du applicerar mascara ska du sicksacka borsten inifrån och ut för att få mascara på hela fransen. Om du vill bygga volym kan du bara borsta uppåt upprepade gånger.

♥ Böj huvudet lite bakåt för att inte få massa kladd på ögonlocket.

♥ Om du vill borsta mer än en gång för att få mer volym rekommenderar jag att du väntar en liten stund innan nästa applicering för att bygga på volymen istället för att borsta ut lagret du redan applicerat. Det lär man sig ganska snabbt!

♥ En ny mascara har en inkörningsperiod. Det tar ofta några veckor innan man vet hur man ska använda den på bästa sätt. Släng inte bort om den verkar dålig. Alla borsta fungerar på olika sätt!

♥ Vattenfast mascara ska aldrig användas varje dag, endast ibland!

♥ För att tvätta bort mascara bör du använda en ögonmakeup-remover. Det finns med och utan olja.

♥ Mascara är färskvara, efter tre månader måste du slänga och köpa ny! Ögonirritationer kan uppstå.

♥ Somna aldrig med mascara på. Dina ögonfransar riskerar att brytas av. 


Prison Break.

skrivet: 2009-06-06 ♥ 18:52:38
Nu är det dags för ett avsnitt av Prison Break!


Michael (Wentworth) innan han blev tjock
(men vi älskar dig ändå)


Ibland har man tråkigt.

skrivet: 2009-06-06 ♥ 16:06:47

Jag hade lite tråkigt förut så jag cyklade till affären och köpte lite godis och tidningar. Kanske inte världens roligaste tidningar men jag tycker om att se på fina inredningsbilder så det fick bli GT:s och Aftonbladets bilagor. Tråkigt nog var de inte så roliga att läsa som jag hade hoppats på... Dock har jag hittat en länk som jag måste kolla in senare; www.balkongshoppen.se. Där kanske man kan hitta lite olika hyllplan, balkonglådor och fina krukor, ljuslyktor och annat skoj!



Duschdag.

skrivet: 2009-06-06 ♥ 13:44:29
Idag gick jag upp klockan nio och duschade och åt frukost. Sedan tog jag med mig våra två hundar och gick hem till mamma. Hon har det perfekta badrummet för hundduschning! Jag föste in båda hundarna samtidigt och satte på duschen. Dags att bli rena! Vi tvålade och duschade och tvålade och duschade tills jag inte orkade mer. Då var det dags att torka. Två stora, våta hundar är inte alltid så lätt att handskas med men det gick ganska bra. De blev jättefina och nu doftar de gott igen! När de vilat en stund borstade jag dem. Nu är de fina och rena. Nu kan man borra in ansiktet i pälsen igen!

ATTILA:

Attila tycker om att klia magen

Duschad och borstad

COLIN:

Tittut

Duschad och borstad


Picknick i parken.

skrivet: 2009-06-05 ♥ 19:18:34
Idag slutade jag lite tidigare från jobbet. Jag och Niklas åkte till Mellbygatan och köpte en räksallad och sedan åt vi den i Stadsträdgården. Vi fick en torr brödbite med maten och bestämde oss för att bjuda änderna på den. De tyckte såklart att den var jättegod! Idag hade jag turen att se en liten andbebis också. Den var supersöt. Och så hittade vi tre måsungar på en liten gräsmatta bakom en buske. Mamman var såklart arg på oss men jag hann ta några bilder med min kamera innan vi sprang iväg.


Fåglar i Stadsträdgården

Vi kände oss lite förföljda ett tag...

Picknick med räksallad och Loka


Jag idag.

skrivet: 2009-06-05 ♥ 18:27:31

Topp från H&M
Chanel
örhängen och halsband
Klocka från Guess
Ring från Thomas Sabo
Diadem med vita pärlor från Åhléns
Parfym: Chloé


090604

skrivet: 2009-06-04 ♥ 20:31:35
Nu sitter jag äntligen i soffan. Colin ligger och sover precis bredvid. Vi har det riktigt mysigt. Jag har varit igång hela dagen sedan kl. 6.00 imorses. Först massa jobb, sedan ett joggingpass och tvättstugan och dammsugning och golvtorkning och så har jag vattnat blommorna och plockat iordning på lite saker som stod på golvet till ingen nytta och allt gjorde jag med endast en smörgås i magen. Energinivån var inte direkt på topp kan jag säga. Nu har jag fått i mig lite kvällsmat i alla fall. Just ikväll när jag var så trött så önskade jag att det hade funnits någon hemma som kunde gjort i ordning maten till mig precis som när man bodde hemma.

Jag tänker faktiskt lägga mig i sängen nu och se lite på tv tillsammans med Colin!


Farväl. :(

skrivet: 2009-06-04 ♥ 15:34:52
Idag åkte Simon och Juan hem till Danmark igen. Det kändes väldigt ledsamt. De har varit här och hjälpt oss i flera veckor nu och hållt mig sällskap på morgonarna och varit jättesnälla och hjälpsamma. Jag har inte talat med dem så mycket som jag kunnat göra men det känns ändå tråkigt att de lämnat oss nu. Juan älskade varm o'boy så han fick en liten present av oss...


Gjort av mig med något form av packeteringssnöre, röd white boardpenna och en vanlig kartong. Fint va?


I brevlådan...

skrivet: 2009-06-03 ♥ 19:01:25
Igår hittade jag en riktigt snygging i brevlådan... (bild längre ned). Och idag var jag inne på Bokhandeln lite snabbt för att hjälpa Andreas att välja ett kort och då hann jag även med att köpa en bok till mig själv! Skönhetsbibeln. Visst står det saker man redan vet om men det är roligt att ha allting samlat i en bok och det är många fina bilder och illustrationer i den och bilder på produkter som är populära nu och det kan nog vara roligt att titta på när man blir gammal!


Skönhetsbibeln av Karina Ericsson Wärn

♥  Min nya Chanelplånbok ♥


Jag idag.

skrivet: 2009-06-03 ♥ 18:38:01

Rosett från Lindex
T-shirt från H&M
Byxor från Fornarina
Skorna minns jag inte var jag köpte
Klocka från Guess
Smycken från Thomas Sabo
Parfym: Flowerbomb av Viktor & Rolf


090602

skrivet: 2009-06-02 ♥ 20:18:43

Just nu sitter jag i soffan och tittar på Project Runway från igår. Det är riktigt spännande just nu. Jag vill att Korto ska åka ut, hennes kläder tilltalar inte mig ett dugg och de är ganska tråkiga även om de råkar vara välsydda. Jag längtar till finalen nästa måndag! Jag tänkte googla upp några bilder på deras kreationer men jag vill inte råka se vem som vinner.

I veckan ska jag göra om min blogg lite, jag har några nya idéer som jag ska försöka få till. Men idag går det inte, jag har inte tålamod till att greja med det på denna minidatorn på typ 10 tum. Om ni har några förslag får ni gärna dela med er!


Ny telefon.

skrivet: 2009-06-02 ♥ 16:24:39

Jag har fått en ny telefon på jobbet, visst är den fin? Den är silvrig istället för helsvart med sprucken display som jag hade innan. Nu är det helt plötsligt jätteroligt att ringa. Jag blir glad för det mesta, till och med en liten jobbtelefon.

Nu ska jag cykla hem och gå ut med Colin!


Jag är modig.

skrivet: 2009-06-01 ♥ 20:32:07
Idag har jag varit modig! Tycker jag själv i alla fall. Jag trodde att det var teorilektion på körskolan idag men det var tydligen slut och man kan inte ta teoriprovet innan man börjar köra eftersom både prov och uppkörning måste göras inom en tvåveckorsperiod så då hade jag inget val utan att börja övningsköra. Och killen som hjälpte mig därinne råkade vara ledig 16.05 så jag slog till utan att riktigt tänka mig för men det ska man ju inte alltid göra, speciellt inte jag för när jag börjar tänka på en sak kan det bli väldigt fel och brukar sluta med att jag går hem med en hemsk huvudvärk. Det gick faktiskt ganska bra att köra dock fast 30 minuter är inte så länge när man väl sitter där! Jonas, som jag körde med, var väldigt snäll och tålmodig mot mig och det var bra. Jag vill inte åka med någon som är sträng. Efteråt var jag så stolt över mig själv! Jag vågade ta en körlektion utan mental förberedning. Duktigt va?!

När jag kom hem hann jag med att sola lite på balkongen. Det har ju varit typ 100 grader idag och ännu varmare på balkongen men man får ju passa på nu, det ska ju regna resten av veckan. Niklas jobbade tidigt idag så vi åt kvällsmat på balkongen också. Sedan tog jag en dusch och nu har jag färgat ögonbrynen och gjort manikyr. Om jag känner mig själv blir det snart läggdags. Jag tänkte gå upp tidigt imorgon för jag har rätt mycket jobb att ta itu med. Men först ska jag plocka i ordning på köksbordet, jag har dumpat lite tidningar, reklam och några kläder jag köpte idag där. Det måste hängas upp fint!


Veckans nagellack: You rock-apulco red! från OPI.


Lunch i Stadsträdgården.

skrivet: 2009-06-01 ♥ 19:22:10
Idag tvingade jag Ender och Andreas att följa med mig till Mellbygatans Delikatesser och köpa mat och sedan gå till Stadsträdgården och äta den i gräset. Jag tyckte själv att det var väldigt trevligt och framförallt gott! Mellbygatan gör de godaste salladerna jag någonsin ätit! Det är ingen äcklig kall pasta eller uppdelade grönsaker, allt är perfekt blandat och det smakar supergott. Sedan gick jag på andungejakt men de gömde sig idag igen. Så himla typiskt! Ska jag behöva gå till parken varenda dag för att få ett stackars fotografi på de små dunungarna?!


Ender och Andreas

Här sitter jag med min rosa Birkin. Annars kommer hela outfiten faktiskt från H&M.
Dagens parfym: Chloé

Vi har en fin park i Lidköping

En fin bro

På väg tillbaka till jobbet







ForHair.se

Bling Skal