Min nya bästis

skrivet: 2012-04-30 ♥ 19:01:41
Tänkte presentera min nya bästis; en kettlebell på åtta kilo som jag betalade 299 kronor för häromdagen. Jag älskar att träna magen med kettlebells och eftersom jag typ aldrig hinner ta mig till gymmet nuförtiden kändes det som en okej investering så här i början på badsäsongen. Så den tänkte jag träna med lite varje kväll när jag kommer hem från jobbet! Hur bra som helst ju.


Belöning

skrivet: 2012-04-30 ♥ 15:41:05

I dag har jag slitit som ett djur med fönsterputs och städ på balkongen. Jag har en förskräcklig spindelfobi och har kallsvettats nästan hela tiden men nu är alla lister torkade och alla vrår dammsugna så förhoppningsvis är jag relativt ensam här ute med kaffekoppen, haha. Jag har suttit här en stund nu och belönat mitt hårda arbete med pedikyr och en bra bok och snart kommer min boyfriend hem med ingredienser till tacos. Life is good.


Besatt av rosor

skrivet: 2012-04-30 ♥ 11:45:12
Jag har blivit besatt av att fotografera rosor på sistone. De är så vackra! Och de ser helt olika ut varje ny dag vilket gör det ännu svårare att låta bli att fotografera dem på nytt. Hela minneskortet är nu fullt med rosbilder och jag har ingen aning om i vilken ände jag ska börja redigeringen! Men jisses, vad kul!

PS. Jag är ledig i dag. FTW!



Deckarkväll

skrivet: 2012-04-29 ♥ 21:38:44

Jag sitter och gäspar i soffan efter världens skönaste eftermiddag. Efter diskhögen hos mami kom jag hem till middag och stack sedan på mitt yogapass som var extra härligt i dag. Och nu har jag duschat och ätit lite kakor och myser för tillfället i soffan med min boyfriend. Vi ser på Morden i Midsomer och ska sedan hoppa ner i vår nybäddade säng. Love it!


Zzzz & träningsvärk

skrivet: 2012-04-29 ♥ 09:11:32
Hej och hå... I dag har jag träningsvärken from hell i vaderna efter allt flyttande i går. Och underarmarna ska vi inte tala om. Men det är ingen idé att klaga för i dag ska vi fortsätta med städ, disk och iordningställande i nya placet. Tur att jag är ledig måndag och tisdag också, haha. Min kropp är alldeles för svag för detta. :(


Skämt åsido; klart jag älskar att hjälpa mamma. Hon förtjänar all lyft/städ/plock/disk-hjälp i hela världen! ♥

Uyan

skrivet: 2012-04-28 ♥ 12:58:00


Flyttdag

skrivet: 2012-04-28 ♥ 09:36:28
God morgon! I dag ska jag hjälpa min mamma flytta. Men det blir nog mest städning för min del eftersom jag inte direkt har de största musklerna... men det är helt okej. Jag gillar faktiskt inte kroppsarbete. Peka med handen är mer min grej.


Soffkväll

skrivet: 2012-04-27 ♥ 20:40:49

Fredagskvällar i soffan är nog min favorit. Man har resten av helgen framför sig och är så där lagom avslappnad och trött. Just i kväll har vi sett på Vampire Diaries och jag har mumsat godis utan att andas mellan tuggorna precis som jag gillar det. När man är ledig ska man lyxa ordentligt!

Nu blir det film och mer mys. Puss.


Rožė

skrivet: 2012-04-27 ♥ 16:35:00

Äntligen ledig

skrivet: 2012-04-27 ♥ 09:25:27
I veckan har jag haft så mycket på jobbet att jag inte ens orkat klaga. Jag har i princip åkt dit, jobbat, åkt hem, duschat och gått och lagt mig. Kul, haha... Men i dag är jag äntligen ledig och behöver inte vara tillbaks i Tibro förrän onsdag nästa vecka. Förstå happyfacet!

Denna dagen tänkte jag fylla med mys, god mat och en hel del vila eftersom jag är sjukt trött i hela kroppen. Men först ska vi styra en lyxfrukost på stan. Ibland är det helt okej med ett tomt kylskåp... ;)


2012.04.24

skrivet: 2012-04-24 ♥ 16:55:33

Hej sötingar. I dag är det tisdag och jag är halvdöd efter endast fem timmars osammanhängande sömn. Men nu sitter jag äntligen på bussen på väg med favoritmusiken i lurarna. Och på tal om den, jag twittrade med Harun Tekin i natt! Alltså, fattar ni, sångaren i Turkiets största rockband följer mig på Twitter! Det är ju sjukt. Snacka om att jag levt på ett lyckorus hela dagen. ;) Så nu ska jag höja volymen lite och kura ihop mig till en boll här i sätet och sova lite. Puss


Ny bok

skrivet: 2012-04-23 ♥ 10:05:00
I går fick jag ett paket från min bokklubb Svenskt Militärhistoriskt Bibliotek. Jag beställde den för mina bonuspoäng som jag samlat ihop så den blev alldeles gratis till och med. Och ja, jag förstår att ni som inte är så insatta i rysk litterärhistoria tycker att jag verkar helt bananas nu men Alexander Solzjenitsyn är en av milstolparna i den ryska litterära kanon (uttalas inte som kanonkula utan kAnån) eftersom han i princip var den första författaren som fick möjligheten att publicera texter utomlands som avslöjade vad Sovjetunionen egentligen sysslade med genom sin kontroversiella bok En dag i Ivan Denisovitjs liv om Gulagarkipelagen. Han fick till och med Nobelpriset 1970 men blev tvingad i exil när han mottog det. Och denna boken handlar då alltså om och är skriven av den svenska kuriren som hjälpte honom att få sina texter publicerade i väst utan att passera den sovjetiska censuren vilket var ett grovt brott på den tiden.




Myssöndag

skrivet: 2012-04-22 ♥ 19:58:00

Pyssel

skrivet: 2012-04-22 ♥ 16:55:08
I helgen har jag hemmapysslat ganska mycket. Bland annat hängt upp nytvättade gardiner, rensat på vinden och planterat lite nya växter. Vi har fortfarande massor kvar att göra innan vinden ser normal ut (står hur mycket skit som helst däruppe) men man får ta lite i taget när man är ledig så det blir lite fritid över också. Som i kväll då jag ska på yoga, ta ett bad och soffmysa innan en ny arbetsvecka drar igång.



¡Madrid!

skrivet: 2012-04-22 ♥ 08:57:47

I går vann Real Madrid El Clásico mot Barcelona och jag firar fortfarande lite eftersom de även så gott som säkrat ligaguldet också. Khedira och Ronaldo gjorde målen och Real var tydligen överlägsna. Duktiga pojkar!


Tapaskväll

skrivet: 2012-04-21 ♥ 18:54:42
Nu sticker jag iväg på tapaskväll med girlsen! Ha en fin Saturday night allihop. Puss ♥


Vintage Minnie Mouse

skrivet: 2012-04-21 ♥ 13:21:00
Vill. Ha. OPI:s sommarkollektion är ju hur fin som helst. Jag älskar alla fyra lacken och kommer med all säkerhet att köpa allihop. Problemet är att de inte lanseras på disk förrän i slutet av juni. Men jag ska försöka hålla mig!



Huvudvärksmorgon

skrivet: 2012-04-21 ♥ 09:42:41
God morgon. Min busiga hund väckte både mig och N halv sju imorse och när de hade varit ute på promenad gick jag upp och åt frukost med dem. Supermysigt om det inte vore för min satans huvudvärk. Fast den börjar ge sig nu samtidigt som jag är inne på kaffekopp nummer tre. Typiskt när man är ledig!

Denna dagen kommer att bestå av hemmamys tills det är dags att börja fixa till sig inför tjejkväll på tapasrestaurangen. Lite dumt av mig att boka in det samtidigt som El Clásico men får skylla mig själv! Och girlsen är ju faktiskt viktigare. ♥





Regnig fredag

skrivet: 2012-04-20 ♥ 20:18:20

I kväll har vi stängt in oss med tacos, godis, bra tv-serier och filtmys. Vad annars ska man göra när det blåser storm och ösregnar? Nu blir det en bra film och ett glas vin. För vi firar fem år i efterskott.  ♥

Debut

skrivet: 2012-04-19 ♥ 18:04:53
I eftermiddags gjorde jag debut som blodgivare. Det var hur coolt som helst. Så sjukt häftigt att kunna bidra med hjälp till människor som blir sjuka! Donerade dessutom min gåva till Blodcancerfonden som ligger mig varmt om hjärtat.

Nackdelen med det hela är att man blir lite dåsig, matt och trött efteråt så nu tänkte jag faktiskt ta ett varmt bad och sedan hänga i soffan resten av kvällen. Har en hel hög med tidningar som jag inte hunnit bläddra i så förhoppningsvis kan jag börja läsa i dem.


On the bus

skrivet: 2012-04-18 ♥ 17:37:58

Hej bloggen. Jag sitter på bussen på väg hem och lyssnar på musik och trycker på iPhonen. Tänk vad livet skulle vara rastlöst utan den. Man har ju allt där. Vänner, bra musik, internet, väderprognoser, roliga spel... Bara läppglans som saknas liksom. ;)

Hursomhelst, jag har haft så sjukt mycket att göra på jobbet hela veckan att jag inte hunnit ägna mig åt bloggen och det gör mig lite sur men jag måste prioritera familjen när jag väl är hemma och vaken på kvällen. Och när jag jobbar så här mycket så har jag ju faktiskt ingenting speciellt att skriva om heller... Just nu består mitt liv av Mor ve Ötesi på repeat (älskar deras musik!), försöka lära mig turkiska, mat (tack gud för att min boyfriend slutar tidigt hela veckan) och en och annan kaffekopp. Så kan det bli ibland. Men jag klagar inte. Slentrianvardagarna gör helgerna så mycket roligare!



PS. Följ mig på Instagram: saraelisabet


Ryggsäck

skrivet: 2012-04-16 ♥ 13:30:29

I dag lyser solen och jag inviger min nya Jofama by Kenza-ryggsäck. Den är så himla fin och alldeles lagom för allt jag bär till och från jobbet. Och dessutom slipper jag få ont i armarna som man lätt får av att släpa omkring på tunga handväskor. Slutsummering: helnöjd!


Natti natti

skrivet: 2012-04-15 ♥ 21:13:15

Åh, vad jag älskar yoga! Man kommer dig alldeles stel och spänd och går därifrån med en mjuk gummikropp. Så härligt! Nu ligger jag i sängen med trötta ögon och måndagsångest. Känner inte alls för att jobba i morgon. Däremot ska det bli wonderful att åka buss, lyssna på musik och dricka smoothie.

God natt!


Yogadags

skrivet: 2012-04-15 ♥ 18:03:31
Nu sticker det här trollet iväg på yoga med magen full av lax och potatis. Haha. Vi får väl se hur detta slutar. Puss!


Födelsedag

skrivet: 2012-04-15 ♥ 14:26:09

Jag har fullt upp här hemma. Var uppe tidigt och fixade, bakade paj och nu sitter vi och väntar på gästgäng nr. två. Min boyfriend fyller nämligen år och av någon anledning blir det jag som tar åt mig allt runt omkring. Missförstå mig inte, det är jätteroligt med besök men i dag är jag väldigt trött och har galet ont i huvudet. Så när alla gått hem ska jag hänga i soffan med ett gäng tidningar.


Mat & film

skrivet: 2012-04-14 ♥ 07:44:05
I går hade vi myskväll med god mat och film. Niklas lagade sin pasta med kött och championjoner som är supergott. Och det bästa med den maträtten är att man kan äta riktigt mycket utan att bli så där galet full i magen så man måste ligga och vila lite innan man rör på sig, haha. Sedan hällde vi upp varsin godisskål och tittade på spökfilmen The Awakening som var riktigt läskig. Rekommenderas en mörk kväll!



Lunch

skrivet: 2012-04-13 ♥ 12:22:06
Jag är hemma en snabbis för att äta lunch. Sedan ska jag iväg till min samtalskontakt på vårdcentralen. Vi ska snacka mindfulness i dag. Jag ska alltså bli mer harmonisk och lugn. Yeah right... Bara tanken av att göra övningarna gör ju mig stressad! Fail.


Güzel sabah

skrivet: 2012-04-13 ♥ 10:32:40
I dag steg jag upp tidigt (galen som jag är) och cyklade iväg till gymmet i dimman. Där körde jag ett blandat pass med favvismusiken i lurarna. Jag har inte tränat med några vikter på säkert en månad och jag kände mig rejält otränad när jag kämpade med mitt vanliga 4x15-schema. Och när jag hade joggat fem minuter på bandet var jag genomsvett. Men det är ju bara att börja om från början när man haft ett uppehåll och dessutom varit sjuk...

Nu ska jag åka till soptippen och slänga skräp. Älskar att göra mig av med massa skit!


2012.04.12

skrivet: 2012-04-12 ♥ 20:55:36
Äntligen helg. Jag målar naglarna och lyssnar på Mor ve Ötesi. Life is good. I tre hela dagar framöver.


Nytt från Nelly

skrivet: 2012-04-11 ♥ 19:43:05
Jag bara älskar att komma hem och mötas utav en stor klädbeställning på köksbordet. Just i dag hade jag fått en leverans från Nelly och jag hade sådan tur att allting passade. Så nu har jag strykit och hängt in två klänningar, ett linne och två koftor i garderoben. Dessutom hade jag beställt en galet snygg ryggsäck och ett par fjäderörhängen. Är lite besatt av sådana. Nu ska jag bara bestämma mig för vilka plagg som ska få invigas i morgon!




Bisiklet

skrivet: 2012-04-10 ♥ 20:47:26
I dag har jag haft en rätt okej tisdag. Gjorde mig en god smoothie på morgonen som jag drack på bussen och till lunch åt jag en skapligt god räksallad på ett gulligt lunchställe i Tibro. Den resterande fritiden har gått åt till att lyssna på Mor ve Ötesi som jag helt plötsligt blivit besatt av igen. Just nu är det låten Bisiklet som går på repeat.



Annars har jag mest funderat över hur folk fungerar och vad det är för fel på en del. Samtidigt som jag undrar hur i helvete jag lyckas glömma nycklarna på jobbet. Men som man brukar säga; även solen har sina fläckar. ;)

Granville Garden

skrivet: 2012-04-10 ♥ 10:09:00
Jag bara älskar min försenade födelsedagspresent Granville Garden från Dior! Färgerna är så himla fina och läppglansen passar perfekt nu till våren. Och ja, dessutom är ju den lilla clutchen gudomligt söt. Allt man kan tänkas behöva i necessären framöver. ♥





2012.04.09

skrivet: 2012-04-09 ♥ 20:37:31
I dag har verkligen tiden försvunnit. Känns som jag nyss åt frukost men det var ju nästan exakt tolv timmar sedan. Och nu sitter jag här och undrar hur jag ska hinna med allt det där som jag glömde bort... när jag istället borde vara glad för det som faktiskt blev av. Konstigt det där! Jag har ju gjort massor. Städat i sovrummet och dammat på ställen jag inte brytt mig om på flera år (haha), ätit födelsedagsmiddag hos svärmor, hängt med mami, ätit upp en hel påse kinapuffar, målat naglarna och sett på ett fantastiskt tv-program om vildhästar. Bland annat. Men nu är det helt enkelt dags att stänga av datorn, packa i ordning väskan tills i morgon bitti och parkera framför tv:n och nya serien Alcatraz!


Annandagen

skrivet: 2012-04-09 ♥ 08:34:33
Neeeeeeeeej! Min sista lediga dag är här. Ångest! Fast jag ska ju faktiskt bara jobba tisdag-torsdag och sedan är jag ledig i tre dagar igen så jag ska inte klaga. Det som är jobbigt är ju att tiden går så fort när man är ledig. Jag önskar att det kunde vara tvärtom. Det är ju arbetsdagarna som borde gå hur fort som helst.

Hursomhelst, jag har precis ätit en jättegod frukost med kaffe, rostat bröd och vaniljyoghurt med bär och nu tänkte jag röja lite i sovrummet innan jag hoppar in i duschen. Vi ska nämligen på födelsedagslunch vid 13-tiden.





Soffmys

skrivet: 2012-04-08 ♥ 21:11:43

Jag, N och Colin delar på tresittssoffan och en filt. Hur mysigt som helst! Just nu tittar vi på Morden i Midsomer och efter det ska vi se klart på en skräckis innan det är dags att sova. I morgon är min sista lediga dag så jag vill upp tidigt för att hinna med så mycket roligt som möjligt! Puss och god natt!


Ledigt

skrivet: 2012-04-08 ♥ 10:30:37
Jag har ingen skrivlust just nu utan njuter för fullt av ledigheten istället. Vi shoppar, äter godis, ser på film och städar om vartannat och jag känner mig hur lycklig som helst över att slippa vardagen. I dag tänkte vi sticka iväg till ett shoppingcenter och kika lite och under resan dit ska jag bestämma om jag ska skippa yogan i eftermiddag och hänga med familjen istället. Det är ju som sagt faktiskt ledigt...


Glad Påsk

skrivet: 2012-04-07 ♥ 22:46:48


Cupcake

skrivet: 2012-04-06 ♥ 14:52:06
Jag bakade tolv påskcupcakes i förmiddags. De blev väldigt söta - både i smak och utseende! Receptet kommer från Leilas senast Hello Cupcake! fast jag modifierade det lite genom att spritsa i vaniljkräm som jag färgat grön för att ge en liten påsk:igare känsla (och strunta i romen). Supergott!





2012.04.06

skrivet: 2012-04-06 ♥ 09:32:36
Hej hopp. I dag har jag fått tillbaks lite energi och känner mig nästan frisk. Hur skönt som helst. I måndags trodde jag verkligen att jag skulle dö men nu är jag mest lättad över att bacillen verkar ha försvunnit i tid till påskhelgen. I dag tänkte jag fortsätta greja lite hemma med vårstädningen som jag startade förra helgen. Det känns som ett lagom sätt att sparka igång kroppen efter fyra dagars konstant vilande. Ska sätta igång här nu och ta en smoothiepaus om en liten stund. Längtar mest till den faktiskt. ;)

Sweet Berry

skrivet: 2012-04-05 ♥ 15:25:26
Läppglans kan man aldrig ha för många. Detta är mitt nyaste. Tyckte det var lite gulligt!




New York City Ballet

skrivet: 2012-04-05 ♥ 08:54:00

Kolla in OPI:s nya Soft Shades-kollektion New York City Ballet. Skira nyanser i grått, rosa, violett och vitt. Hur snygga som helst och perfekta som baslack till fransk manikyr. Som glitterfantast är jag självklart stormförtjust i Pirouette My Whistle men resten av kollektionen är så pass fin att jag inte kan välja någon andraplats. Detta är helt enkelt sex lack som alla borde ingå i nagellackssamlingen. Bra jobbat!




Bilder från OPI.com

Vilavilavila

skrivet: 2012-04-04 ♥ 20:23:27

Jag är fortfarande sjuk och i dag har jag haft så ont i huvudet att jag knappt orkat röra mig. Riktigt jobbigt. Men nu på kvällen känns det lite bättre så jag har fixat en skål med vaniljglass och chokladsås och tänkte spela lite på paddan men så fastnade jag i Arga Snickaren istället. Blev helt fascinerad av röran hos kvällens par. Hur kan man bo så? Jag skulle få psykbryt!


Suck

skrivet: 2012-04-03 ♥ 15:14:41

Usch, vad tråkigt det är att vara sjuk. Och mitt problem är att jag är sjuk på det dåliga sättet. Ni vet, så där sjuk att jag inte orkar röra mig och fryser så fort en tå hamnar utanför filten. I dag har jag bara sett på Desperate Housewives, sovit och spelat på paddan. Önskar att någon kunde komma hit och underhålla mig och servera god mat och göra en god smoothie eller något... men vem vill besöka en sjukling? :(


Sick as a dog

skrivet: 2012-04-02 ♥ 19:11:44
Jag sitter i soffan med täcke och tycker synd om mig själv. Vaknade med ont i magen och illamående och det blev bara värre och värre under förmiddagen. Så vid tolvtiden åkte jag hem från jobbet och när jag väl lade mig i soffan för att vila fick jag världens feberfrossa och låg där och pinades i tre timmar. Usch. Stackars mig. Nu blir det mys och saftsoppa resten av kvällen. Så himla tråkigt när det snart är påskledigt och allt. BLÄ.

Feathers

skrivet: 2012-04-02 ♥ 10:22:00
Älskar mina nya fjäderörhängen från Gina Tricot. Fast det är nog snyggast med bara ett i taget. Bohemlooken är så fin!


Tittut

skrivet: 2012-04-01 ♥ 15:28:15



2012.04.01

skrivet: 2012-04-01 ♥ 10:19:25
Äntligen är det första april! Det betyder att våren måste komma ordentligt snart. Och jag passar då på att vårstäda för fullt. Är nästan klar med köket nu och sedan ska jag ge mig på vardagsrummet. Men eftersom det är min sista lediga dag innan en ny arbetsvecka ska jag klämma in lite roliga saker också. Typ en promenad, lite egentid i badrummet och eventuellt ett besök hos mami. Vi får se vad jag hinner med!







ForHair.se

Bling Skal