Kamomill

skrivet: 2012-08-30 ♥ 19:50:24
Jag sitter i köket och dricker kamomillte för att komma ner i varv efter ännu en arbetsdag. I morgon gör jag dock min sista på mitt nuvarande jobb och det känns jätteskönt. Nu ska jag ta tillbaks mitt liv; träffa vänner, träna, gå promenader, hålla rent hemma, läsa böcker och fortsätta studera. Lovely! Men först en liten fredag kvar. Med tårta, pizzalunch och förhoppningsvis några kramar innan jag lämnar stället.
 

CAMPEONES DE LA SUPERCOPA 2012

skrivet: 2012-08-30 ♥ 08:30:08


BU!

skrivet: 2012-08-28 ♥ 21:04:31
Vad skönt det är att komma hem från en solig utlandssemester och sitta i köket med lite godis, ansiktsmask och måla naglarna. Det är nämligen precis det jag gör nu och jag älskar det. Lika mycket som jag älskar att åka bort älskar jag att komma hem. Det är det som är så härligt med att resa. Man uppskattar liksom allting lite extra mycket. Nu ska jag lägga ett till lager nagellack, låta det torka och sedan skölja ansiktet och hoppa ner under täcket med min bok som snart är utläst.
 

I'm alive!

skrivet: 2012-08-28 ♥ 12:45:52

Heeeej, bloggen! Jag lever och mår bra efter ett besök på fantastiska Sicilien där jag ägnade mig åt sol, bad, shopping, SJUKT god mat och fantastiskt god glass. I dag sitter jag på jobbet och huttrar i kylan med en matlåda. Kontraster? Haha.


A walk in the park

skrivet: 2012-08-19 ♥ 20:38:25
I dag har jag gått en promenad med Colin och Attila. Det var väldigt längesedan vi hade tid att göra det tillsammans med tanke på mitt jobb. Så därför var det lite extra mysigt. Jag hade med mig kameran ut och hittade massa söta insekter och fina blommor som lystes upp av sensommarsolen. Men visst fanns det några mörka moln på himlen också, precis som det brukar i det här landet.
 



















Cirkas

skrivet: 2012-08-18 ♥ 18:39:01
Kvällen spenderas med tjejerna. Puss! ♥
 





Hearts

skrivet: 2012-08-18 ♥ 17:56:48
Dessa söta örhängen hittade jag på Ur&Penn i går. Inte världens bästa kvalitet men så kostade de ju bara 20 kronor också. Tror jag ska inviga dem i kväll men vi får se. Har inte bestämt mig ännu.
 

Jag lever

skrivet: 2012-08-17 ♥ 19:14:24

Dagarna bara flyger förbi. Men jag lever och har spenderat denna fredag med att dra kontokortet och äta, haha. Jag har shoppat lite inför min Italienresa nästa vecka och även lite nya höstgrejer. Nu ligger jag helt utslagen i soffan och ska strax äta igen. Mat är gott. Mums.


Bokhögen

skrivet: 2012-08-15 ♥ 13:38:01
Den här högen ligger och väntar på att bli utläst. Ja, förutom boken Turkey och Rysk Dagbok i och för sig. De ligger mest där på grund av lathet. Memed, my hawk läser jag just nu (och älskar den!), Europas skam har jag läst ungefär halva och den ryska längst upp har jag också börjat i men tröttnat på. Egentligen gör högen mig aningen stressad men med tanke på att jag blir arbetslös snart är det ju faktiskt bara bra med lite sysslor som ligger och väntar på mig där hemma. 
 

@ work

skrivet: 2012-08-14 ♥ 08:01:38

Lash extension

skrivet: 2012-08-13 ♥ 20:41:18

I eftermiddags låg jag i en bekväm stol på skönhetssalongen och halvslumrade medan mina ögonfransar fick sig en påfyllning. Och återigen blev jag supernöjd! Detta är absolut något jag kommer att unna mig även när jag blir arbetslös. Det går liksom inte annars, haha.


Sista lördagen

skrivet: 2012-08-11 ♥ 08:58:09
God morgon, bloggen. I dag vaknade jag supertidigt. Som vanligt när man ställt klockan på sovmorgon. Men det gjorde ingenting för jag såg till att bocka av en välbehövlig hårinpackning istället. Och nu har jag precis ätit lite frukost och ska åka iväg till jobbet IGEN. Gaaaahhh. Det är typ allt jag skriver om just nu men det kommer snart att bättra sig, jag lovar! Detta är för övrigt min sista lördag och det känns hur bra som helst. Hatar att jobba lördagar eftersom det innebär att hela dagen försvinner eftersom jag måste åka så långt. Jaja, nu har jag bråttom.
 

Inte långt kvar

skrivet: 2012-08-10 ♥ 22:18:46
Nu är det bannemej inte långt kvar till Anna Karenina har premiär. Okej, först ska vi fira julafton och nyår men i januari, samtidigt som semlor och min födelsedag är det dags. Jag längtar så jag nästan spricker. Och här är postern. Så sjukt vacker!
 

Fredagsmys

skrivet: 2012-08-10 ♥ 14:15:00
Nu har jag jobbat klart och ätit en väldigt olyxig matlådelunch vid skrivbordet. Ska strax brumma hemåt och sätta igång med fredagmyset. I kväll blir det lite pyssla-om-mig-själv-tid i badrummet, nougatglass och eventuellt hemmafix om jag inte landar som ett vrak i soffan med filten över mig. Vi får helt enkelt se. 
 

Güzel

skrivet: 2012-08-09 ♥ 21:50:00
Älskar verkligen solstrålarna på denna bilden. Tänk att naturen kan vara så vacker. Detta är ör övrigt ännu en soldnedgång fotograferad i Italien. Som jag för övrigt åker till igen inom två veckor. Underbart!
God natt. Iyi geceler. Güzel düşler. ♥
 

Need some time off

skrivet: 2012-08-09 ♥ 12:34:00
Hej sötingar. Jag längtar till helgen. Även fast jag knappt har en endaste liten dag ledigt men man får ta vara på det lilla ibland, som man brukar säga. För tillfället har jag lunchrast och funderar över hur jag ska orka ta mig upp i morgon efter denna veckan. Men med lite peppmusik och en bra bok på bussen ska det väl ordna sig. Jag känner mig rätt sliten för tillfället om sanningen ska fram och har fått någon form av epidemi av utslag i ansiktet som jag ska till läkaren och undersöka nästa vecka men så länge man kan röra på kroppen och andas normalt ska man väl inte klaga...
 

Follow me

skrivet: 2012-08-07 ♥ 13:41:49

Glöm inte att ni kan följa mig på Instagram under namnet 'saraelisabet'!

 


Elephant love

skrivet: 2012-08-06 ♥ 09:29:00
Den här videon är så otroligt söt. Tror jag har tittat på den minst hundra gånger, haha. Så därför vill jag dela med mig till er. Och jag lovar att till och med ni som känner er nere kommer att dra på mungiporna!
 
 

Güzel düşler

skrivet: 2012-08-05 ♥ 20:13:06
Efter en supermysig dag med tjejfika, tacos och hemmapyssel tänker jag nu borsta tänderna och gömma mig under täcket. Förhoppningsvis vaknar jag upp utan huvudvärk och relativt pigg för 05.00. Då ska det duschas och tvättas hår och köras till jobbet. Åteeeeeeriiiiiigeeeeeeeeen. God natt. ♥
 

Day off

skrivet: 2012-08-05 ♥ 10:54:52
Äntligen lite ledig tid med mig själv! Jag steg faktiskt upp supertidigt och har grejat en hel del i badrummet sedan dess. Nu ska jag strax starta Spotify och röja upp lite här hemma så det är rent och fint innan jag påbörjar nästa sexdagarsarbetsvecka. Dötrist, jag vet, men jag måste få lite tid över till tjejfika och en liten påhälsning hos mami i eftermiddag. Det är liksom prio 1.
 
 
Ögonbryn- och fransfärg + hårinpackning in the making!

Liten lista

skrivet: 2012-08-04 ♥ 20:51:17
Vad gjorde du kl 08 i morse? Gick en morgonpromenad med min hund.
 
Vad gjorde du för 15 min sedan? Twittrade om PSG-Barcelona-matchen som jag ser på just nu.
 
Det sista du sa högt? "Mmm".
 
Vad har du druckit idag? Vatten och kaffe. 
 
Vad var det senaste du åt? Potatischips. Mums!
 
Vad var det senaste du köpte? Nougatglass från Klings. Älskar den.
 
Vad är det för färg på din ytterdörr? Blå. Jätteful!
 
Vad är det för väder hos dig nu? Skymning och halvklart.
 
Godaste glassmaken? Absolut godast är pistageglassen i Italien. Shit!
 
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Oja.
 
Sover du tungt? Ibland, ibland inte. Det beror på dagsformen.
 
Drömmer du mardrömmar? Samma här egentligen. 
 
Trivs du med ditt jobb/plugg? Trivs och trivs. Har ju blivit uppsagd så det spelar väl egentligen ingen roll. Förhoppningsvis hittar jag en framtida lösning som jag trivs med.
 
Favoritklädsel? Mysbyxor och en tunn tisha om jag är hemma. Annars älskar jag klänningar!
 
Vad ser du om du tittar till höger? En vägg med en vit tapet och min iPhone på kudden i soffan.
 
Vad gör dig glad? Djurungar.
 
Vad ska du göra härnäst? Se andra halvleken i matchen.
 
Höger el vänsterhänt? Höger.
 
Humör just nu? Trött och lite likgiltig.
 
Favoritgodis? Choklad. Utan tvekan.
 
Kläder just nu? Älsklingsoutfiten från frågan ovan. ;)
 
Hur många kuddar sover du med? En som står lutad mot huvudgaveln som jag har toppen av huvudet mot och sedan en som ligger som vanligt precis nedanför som jag lägger bakhuvudet på. 
 
Spelar du ngt instrument? Jag har kunnat spela både piano och gitarr men har glömt bort sååååå mycket vilket är jättetråkigt.
 
Morgon eller nattmänniska? Jag är nog egentligen en morgonmänniska. Jag gillar att vakna tidigt, dricka kaffe i köket och veta att jag har hela dagen framför mig. Kvällar är så melankoliska.
 
Vad är viktigast för dig? 
 
Är du kittlig? Nej, inte direkt. Däremot hatar jag att bli nypt.
 
Snarkar du? Bara när jag är förkyld, hihi.
 
Stjärntecken? Stenbock.
 
Äckligaste insekten? MYGGA och fästing. 
 
Stökigt el välstädat? Mår sjukt dåligt av stökigt. Speciellt om det är smutsigt också.
 
Vad längtar du mest efter just nu? Sovrummet. Haha.

Breakfast

skrivet: 2012-08-04 ♥ 08:41:23
Hej hopp. Jag sitter med kaffekoppen i högsta hugg och försöker vakna till liv samtidigt som jag funderar över hur jag ska hinna boka in en klipptid hos min frisör när jag jobbar sex dagar i veckan och hon har stängt på helgerna... Och ska jag förresten tona det lite mörkare nu inför hösten? Eller låta det vara solblekt ett tag till? Och vilka skor ska jag ta i dag? Det nya blå eller ett par låga i ballerinamodell? Jobbiga grejer här!
 
Hursomhelst ska jag hoppa in i skåpbilen from hell om några minuter och köra mot metropolen Tibro, jobba några timmar och sedan köra hem hela vägen igen, slänga mig i soffan som värsta drägget och proppa i mig tacos. Haha. Lovely day!
 

Daisies

skrivet: 2012-08-03 ♥ 21:40:49

Jag har hämtat ut den sötaste klänningen någonsin på posten i dag. Kritvit och transparent med blanka paljettprästkragar över bysten. Älskar den!

 


@ work

skrivet: 2012-08-01 ♥ 17:27:00
Att jobba helt ensam är verkligen tråkigt. Även om det betyder att man kan sjunga högt till radion, ta en extra fika om tiden finns och att man får bestämma hur dagen ska se ut helt själv. Faktiskt. Min litauiska personal är för tillfället i Norge och hjälper till så inte ens dem kan jag gå och prata med för att få lite mänsklig kontakt, haha. Men jag klarar mig bra ändå. Jag tycker om att hänga med mig själv. Och dessutom arbetar jag bättre när jag får vara ifred. Men på lunchrasten blir det riktigt långtråkigt, det erkänner jag.
 

Beach in Tropea

skrivet: 2012-08-01 ♥ 10:21:08
Den här bilden tycker jag är så fin. Solstolarna är ihopvikta, mörkret faller, till vänster skymtar vulkanön Stromboli i en lilablå skepnad och solen går ned bakom horisonten. Vackert!
 






ForHair.se

Bling Skal