Jordgubbar

skrivet: 2012-03-31 ♥ 20:26:27
Jag är nöjd så med dagen! Ett fönster blev tvättat, en fika blev av och en hel del grejer har beställts från Nelly alldeles precis. Nu myser vi framför tv:n med jordgubbar, mjölkchoklad och en flaska Chablis. Lördagsmys på hög nivå! Hoppas ni har en bra kväll därute. ♥


Shopping+fika

skrivet: 2012-03-31 ♥ 09:48:57
Nu har det slutat snöa men blåser som bara den så jag får helt enkelt skjuta upp fönsterputsningen till i morgon eller nästa vecka. Så istället sticker jag iväg till stan för lite shopping och fika med en god vän. Förresten, jag måste köpa en flaska vitt vin till i kväll - någon som har ett bra tips på en god sort? Jag gillar i princip vad som helst förutom när det blir för sött. Annars kör jag på den vanliga metoden där jag väljer snyggast flaska. Inte alltid det funkar. ;)



Snöstorm?

skrivet: 2012-03-31 ♥ 07:41:21
God morgon. Jag klev upp tidigt för att titta på senaste Vampire Diaries-avsnittet i vardagsrummet och fick till min förvåning se att det är värsta snöstormen ute. Vad fan? Jag som skulle tvätta fönster och vårstäda. Och gå en sväng på stan. Ingenting som passar ju. Får väl börja med en god frukost och se om det kanske avtar. Så himla typiskt när man är ledig!


Nyklippt

skrivet: 2012-03-30 ♥ 16:48:06
I dag flyger tiden förbi. Som vanligt när man är ledig! Som tur var var jag uppe tidigt och gick på yoga och gjorde mig vårfin i håret. Färg på utväxten, nyklippta toppar och några Hollywoodlockar på det. Lyxigt värre! Sedan fikade jag tre gånger på stan med mina allra finaste vänner/familj. Nu blir'e tacos och hemmamys för hela slanten!



Happyface

skrivet: 2012-03-30 ♥ 11:58:18

I dag firar jag fredag med yoga, frisörbesök, fika med världens bästa vänner och lite shopping! Hörs senare. Xoxo

 


Zzzzzz

skrivet: 2012-03-28 ♥ 07:12:42

God morgon från bussen till jobbet. Usch, vad trött jag är i dag. Orkar knappt hålla ögonen öppna. Tur att jag bara har en morgon kvar att gå upp tidigt nu. Och i dag sk jag lägga mig klockan åtta, haha. Jäkla sommartid. Den förstör ju allt.

Hursomhelst, just nu tittar jag på Homeland på min dator och har ungefär 15 minuter kvar att åka. Sedan ska jag fortsätta styra upp kaoset på jobbet från i går. Var där till 19.00 i går och blev ändå inte klar... Men först måste jag nog ta en kaffe.

Xoxo och ha en bra onsdag!


Hemmamorgon

skrivet: 2012-03-27 ♥ 08:39:18
I dag unnade jag mig en halvtimmas sovmorgon. Jag ska nämligen på läkarbesök 9.00 och åker därför senare till jobbet. Har till och med hunnit äta frukost med N och leka lite med Colin, underbart! Och när kvällen kommer har jag bara två arbetsdagar kvar denna veckan. Jag längtar verkligen till helgen för jag har massa roliga saker planerade. Hoppas dagarna går fort fram tills dess.



I dag har jag på mig denna söta klänning tillsammans med strumpbyxor, svarta kängor och en svart, kort oversize-tröja ovanpå. Klänningen kommer från Rut mfl.

Baby doll

skrivet: 2012-03-26 ♥ 17:08:00
Jag har använt Lancômes nyaste mascara Baby Doll i ungefär en månad nu. Den ska ge långa, flirtiga dockfransar och har en stor borste som smalnar av ut till spetsen med täta borst. Men jag måste säga att jag är lite besviken. Formulan passar inte alls denna typ av borste och torkar väldigt sakta vilket gör det svårt att veta när man ska bygga på nästa lager. Den är dessutom lite smulig och vid flera tillfällen under dagen upptäcker jag små mascaraprickar som trillat av både under och över ögonen.

Jag kommer inte att köpa den igen utan gå tillbaka till Hypnôse som jag älskar över allt annat. Den och L'extreme skapar mycket snyggare dockfransar än Baby Doll. Kanske något dyrare att använda två mascaror men mycket mer lättarbetat!

Monday morning

skrivet: 2012-03-26 ♥ 07:21:00
Önskar alla en fin måndag! ♥


En tårtbit

skrivet: 2012-03-25 ♥ 17:19:18
Mums. Vi har precis fikat varsin bit prinsesstårta som jag fick med mig hem från mormors kalas i går. Det ligger nog fint i magsäcken nu när jag ska iväg på yoga, haha. Annars har jag faktiskt hunnit med massa saker under dagen. Vårduschat min hund, fikat med mami och sett på två avsnitt av The River, solat och läst tidningar på balkongen, börjat städa i köket, rensat bort vinterjackor och sopat hela lägenheten. Det får räcka för i dag. Nu ska jag bara njuta av mina sista lediga timmar denna soliga söndag. Efter yogan ska jag äta en våffla och sedan gå och lägga mig tidigt så jag slipper må dåligt i morgon. Sommartiden är alltid jobbig för mig men jag gick upp jättetidigt i morse så förhoppningsvis ska det gå bra.




Yesterday

skrivet: 2012-03-25 ♥ 08:45:50
Jag orkade inte blogga i går. Var inte hemma förrän halv sex och då fick jag världens huvudvärk så jag låg mest i soffan och vilade. Men trots det hade jag en jättefin dag i solen. Först jobb till 14.00 och sedan födelsedagsfirande hos mormor med blommor, tårta och kaffe. Hon fick en trerätters middag på restaurang av mig så förhoppningsvis kan vi boka in det snart. Visst är det svårt att hitta på presenter till familjemedlemmar som fyller över 60? De har ju liksom allting...






God natt!

skrivet: 2012-03-24 ♥ 21:23:58


Amazing

skrivet: 2012-03-24 ♥ 08:48:07
I'm feeling great, I'm feeling awesome! Den här dagen kommer bli bra. Jag steg upp supertidigt och har nu ätit frukost, fixat klart mig i badrummet OCH hunnit titta på de här underbara teckentolkade bidragen till Melodifestivalen som alla pratar om. Haha, jag älskar denne killen alltså! Dannys Amazing är nog favoriten för han ser så himla glad och nöjd ut, ungefär som jag känner mig i dag. Xoxo, hörs senare!



Sunny day

skrivet: 2012-03-23 ♥ 21:09:36

Äntligen fredag. Jag slutade tidigt på jobbet, gick till bussen i bara kavaj och lyssnade på favoritmusiken hela vägen hem. Tänk vad mycket lite solstrålar faktiskt kan göra med oss människor! I kväll har vi bakat piroger och ätit godis framför tv:n men nu kastar jag in handduken. I morgon är det dags för mitt sista lördagspass på jobbet och det ska bli så skönt! En sista tidig lördagsmorgon med kläd-och-sminkstress och en timmas bilkörning. Detta klarar jag. Pepp pepp.


Tussilago

skrivet: 2012-03-22 ♥ 18:51:48

Tro det eller ej men jag har faktiskt haft en riktigt fin dag. Solen har lyst, jag har fått jobba ifred och i lugn ro och till och med hunnit rensa och städa på skrivbordet! På lunchen lämnade jag jackan på kontoret och gick en promenad och letade vårtecken i vägkanten. Två fjärilar, en ensam tussilago och en gubbe som solade överkroppen var ju kanske inte mycket att hänga i granen men det var varmt och skönt.

Nu är jag på väg hem med bussen. Himlen är alldeles orange och vore det inte för den där läskige gubben i sätet snett framför hade jag känt mig genuint glad. Men han stirrar hitåt hela tiden och det skrämmer mig lite.


Snart helg

skrivet: 2012-03-22 ♥ 09:09:00
Hoppas alla har en fin torsdag! Snart är det helg. ♥


Belöning

skrivet: 2012-03-21 ♥ 20:03:27
Nu har jag precis klickat hem lite kläder från HM. Några underkläder, toppar, söta ballerinaskor och lite inredning. Kände att jag behövde det efter dessa tre arbetsdagar som gått i ett. I dag har jag jobbat från 7.30-16.30 med endast tio minuters rast. Och jag hade lätt kunnat stanna några timmar till. Men tur är det väl att man har något att göra så man slipper rulla tummarna i flera timmar.


Nu ska jag nog borsta tänderna och gå och lägga mig. I morgon är jag ensam på kontoret så det kan bli en hel del att göra. Puss och god natt!

Beige

skrivet: 2012-03-21 ♥ 11:29:00
Något jag tycker är otroligt snyggt är ett välsminkat ansikte som ser osminkat ut. Och det är bland det svåraste man kan göra tycker jag. Men det är exakt så jag vill se ut i vår, innan jag fått lite färg på näsan så jag slipper färgad dagkräm och concealer under ögonen. Just nu använder jag mig utav två skuggor från Make up store som ger en matthet till ögonlocket men även lite lyster där man önskar. Den ljusa lägger jag i ögonvrån och använder som highlighter vid ögonbrynet vid behov och den mörka lägger jag på det rörliga ögonlocket för att få lite djup. Vaniljpennan kan man lägga innuti innanför den nedre franskanten för att se lite piggare ut - något som jag är i stort behov utav när jag går upp 04.45 på morgonen!



Skuggorna Muffin och Smog samt pennan Vanilla, allt från Make up store.

Födelsedag, middag & mys

skrivet: 2012-03-20 ♥ 20:12:55
I dag har jag haft en helvetesdag på jobbet med arbetsuppgifter både högt och lågt. Men det gör ingenting när man får komma hem till varm mat framdukat i köket som dessutom smakar superdupergott! Jag vet inte hur jag skulle klara mig utan min sambos hjälp när jag jobbar så här. Matlagning är ju inte ens att tänka på för min del när jag kommer hem halv sju på kvällen!

Efter middagen firade vi vår hund Attila som fyller fem år i dag. Fast inombords är han fortfarande som en liten bebis. Han fick ett mjukisdjur av oss som han genast började tugga sönder. Egentligen synd på en så fin leksak men fyller man fem år så gör man!








Nu ska jag dricka en kopp kamomillte och bläddra i nya HM-katalogen. Perfekt avslut på dagen. I morgon ska jag förresten plocka fram conversen. Vet att jag är lite sent ute men jag är ju så frusen av mig.

Ulyana Sergeenko S/S 2012

skrivet: 2012-03-20 ♥ 09:14:00
I går skrev jag ett inlägg om Ulyana Sergeenko och hennes underbara höstkollektion förra året. Nu har jag även hunnit dregla över vår/sommarkollektion och den är ju så sjukt vacker! Vilka kläder! Jag är helt förälskad i långklänningarna i denna kollektionen, tygerna och draperingarna tillsammans med håruppsättningarna och de nätta skorna. Makalöst fint. Ulyana, du är min nya favorit!











Bilderna tillhör ryska Vogue

Taking my life back

skrivet: 2012-03-19 ♥ 21:28:59

Vilken härlig kväll jag har haft! Först supergod kvällsmat och sedan fika med min älskling och hundarna bredvid. Efter det gjorde jag lite yoga på golvet tog en varm dusch och nu har jag lagt mig i sängen och förmodligen kommer jag att somna så fort jag lägger huvudet på kudden. Det känns som om det lossnat i dag. Jag har nämligen bett om att få jobba 90% från och med april. Det känns verkligen jätteskönt! Och vet ni vad? Jag har världens finaste gula tulpaner på köksbordet! Xoxo


Ulyana Sergeenko F/W 2011/2012

skrivet: 2012-03-19 ♥ 09:13:00
Hur kan jag ha missat Ulyana Sergeenko? En rysk fashionista/bloggare/fotograf/designer som släppte sin första klädkollektion i höstas och har kommit med en ny nu i år. Det är ju så sjukt snyggt att jag dör lite. Kanske inte speciellt unikt eller nyskapande men så välsytt och vackert att det liksom inte spelar någon roll. Vilka silhuetter! Bilderna nedan tillhör höstkollektionen. Älskar den röda klänningen, de ryska pälsinslagen och framförallt skorna. Ge mig!








Ulyana Sergeenko är dessutom otroligt vacker!


Klicka här för att komma till Ulyanas blogg.

Enough is enough

skrivet: 2012-03-18 ♥ 21:48:18

Det där som jag skrev om att orka jobba heltid en månad till i morse håller inte riktigt. Jag har i dag insett att mitt liv och min fritid inte längre existerar och därför ska jag minska ner min arbetstid i morgon. Jag skriver det här i bloggen bara för att jag inte ska ha någon chans att ändra mig i morgon. Jag kan inte vara snäll och lojal hela livet när jag inte mår bra själv. Så nu ska jag ta tag i det här.

Annars har jag haft en mysig kväll med yoga, kvällsmat och spökfilm. Men nu blir det sängen så jag orkar upp 04.45 i morgon. Puss och god natt.


Hemmapyssel

skrivet: 2012-03-18 ♥ 09:55:39
God morgon, bloggen. I dag väcktes jag av min galna boyfriend som steg upp 6.40 för att se på Formel 1. Jag fick som tur var sova till 8.00 och komma upp till en framdukad frukost med yoghurt och färska bär, smörgås och nybryggt kaffe. Inte helt fel. ♥



I dag tänkte jag försöka hemmapyssla undan den där röran som infinner sig under en arbetsvecka, vattna blommorna, rensa undan de varmaste vinterkläderna och leka med hundarna innan det är dags för kvällens yogapass. Tiden bara försvinner när man är ledig. Trivs inte riktigt med mitt liv just nu. Men jag måste orka en månads heltid till. Sedan får vi se vad vi kan göra år saken.

Mot jobbet

skrivet: 2012-03-17 ♥ 09:00:14
Hej hopp. Jag ska alldeles strax springa ut till bilen och köra till jobbet. Önskar att det inte var en timmas restid men det är ju bara att gilla läget ett tag till. Är hemma vid tretiden igen och förhoppningsvis har jag lite ork kvar att spendera med något skoj till skillnad från att hamna helt utslagen på soffan. Hoppas ni andra får en bra lördag i alla fall! Puss


Mellow yellow

skrivet: 2012-03-16 ♥ 18:00:00
Detta nagellacket köpte jag förra veckan. Tänkte att det förmodligen blir fint i vår. Nyansen är lite pastellgul-guldig. Jättefint! Mellow yellow heter det. Från Isadora.



Ledig fredag

skrivet: 2012-03-16 ♥ 12:09:58
I dag är jag äntligen ledig. Det är så obeskrivligt skönt att jag inte ens kan sätta ord på det. Och trots att kroppen bara skriker efter vila så började jag dagen med ett yogapass klockan 7.00. Det är rejält jobbigt innan men när man är klar mår man jättebra! Sedan åkte jag hem, duschade och fixade till mig inför frukost på stan med min älskling. Vi tog varsin stor meny med juice, kaffe, ägg, fralla och yoghurt, supergott! Sedan gick vi till Stadium där jag köpte en ny träningstopp (ska visa vid ett annat tillfälle). Nu har vi precis kommit hem från ICA, plockat upp varorna och ska ta en kaffe och varsin kaka. Resten av dagen ska jag bara slappa och ta det lugnt. Behöver verkligen det.


Zzzzz

skrivet: 2012-03-15 ♥ 20:36:36

I morgon är jag ledig och det ska bli såååå skönt! Jag ska börja dagen med yoga och sedan äta en lång mysfrukost med min andra hälft. Har längtat hela veckan!


Heja heja

skrivet: 2012-03-14 ♥ 21:51:05

Just nu ligger jag under täcket med halvslutna ögon och försöker heja Real Madrid vidare i Champions League. Hoppas det går vägen och att jag inte ser allt för sliten ut i morgon. XOXO


Hembakat

skrivet: 2012-03-13 ♥ 20:52:55

I dag mötte mami mig vid busshållplatsen när jag kom hem. Med en matlåda och nybakade hallongrottor och sockerkaka. Och till råga på det hade Niklas köpt chokladbollar till mig. Så gissa vem som är sjukt mätt nu, mums! Precis vad jag behövde efter denna skitdagen.

Nu har jag lagt mig i sängen för att sova men först blir det ett avsnitt Homeland.


Veckans nagellack

skrivet: 2012-03-13 ♥ 12:17:00
Denna veckan har jag ett alldeles nyköpt lack på naglarna. Det heter Annelie och kommer från Make up store och är mitt senaste tillskott i nagellackslådan. Det har nämligen slått mig de senaste veckorna att jag inte har haft något riktigt snyggt lerfärgat lack. Och självklart är det så att man bara vill ha det man inte har... så i fredags köpte jag detta. Och jag älskar det! Det kommer att passa perfekt till alla pudriga och färgglada toppar och tunikor jag planerar att köpa i vår! Dessutom tycker jag att det är snyggt med neutrala färger på min nagellängd. De har ju, som ni kanske vet, gått av och fått sämre skick sedan jag började jobba och tills de växer ut ordentligt kan det vara fint med något som inte skriker "korta stumpar".



Mark your calendars!

skrivet: 2012-03-12 ♥ 17:03:00
Äntligen är Vampire Diaries tillbaks! På torsdag börjar det i USA igen (vilket betyder att vi som tjuvkikar kan titta på nästa avsnitt fredag morgon, lovely!) och på fredag 19.00 fortsätter det här i Sverige på kanal 6. Can't wait!


Pastel butterfly

skrivet: 2012-03-12 ♥ 08:24:00
I dag ska jag dricka kaffe och varm choklad i denna söta pastellrosa muggen från Indiska. Jag köpte den i helgen just för att pigga upp lite på jobbet. Visst känns allt lite roligare när man öppnar mailboxen med en fjärilsmugg vid sidan av tangentbordet? Det är i alla fall vad jag kommer att inbilla mig under dagen och resten av arbetsveckan.




Söndag

skrivet: 2012-03-11 ♥ 20:25:11

Jag gillar egentligen inte att beklaga mig i bloggen men jag kan ju helt enkelt inte skriva att jag haft en fin söndag när det inte riktigt stämmer. Jag är i obalans just nu och i dag har mina ögon svidit och runnit. Jag fick tvätta av mig sminket och börja om på nytt vid lunchtid och allt annat blev bara pannkaka och mitt dåliga humör blev bara värre och värre. Som tur var hade jag en inplanerad fikadejt som var supermysig och gav mig ny energi och därefter gick jag på mitt yogapass och mår nu faktiskt ganska bra (förutom att jag fortfarande har ont i ögonen och klåda på hela kroppen). Men faktum kvarstår - jag måste hitta tillbaks till mig själv. Så i morgon tar jag den sena bussen till jobbet och passar på att fundera ut en bra plan.

Nu blir det godis i soffan. Puss och god natt.


Mello

skrivet: 2012-03-10 ♥ 21:20:11

Hemmagjord pizza, kladdkaka med glass och Mello. Myskväll! Nu hejar vi på Danny! (Loreen är också helt fantastisk men tycker Amazing passar bättre. Eller nej jag vet inte...)


Ulligt från Mio

skrivet: 2012-03-10 ♥ 14:02:34
Dessa söta stolsdynor i fårull köpte jag på Mio förra helgen. De fanns i hela gråskalan men jag fastnade givetvis för vitt. Men med tanke på att jag inte har något annat grått i köket blev det nog allra finast. Så nu sitter vi mjukt på de nya stolarna. Det gillas!

Stolsdynorna kostade 299 kronor styck.



Lycklig

skrivet: 2012-03-10 ♥ 09:25:08
Hej från tjejen som haft bästa morgonen. Jag gick upp tidigt för att äta frukost med min pojkvän som skulle iväg tidigt i morse och har sedan dess fixat med krukväxter, fotograferat till bloggen, bläddrat i nya ELLE och druckit gott kaffe i mina egna muggar. Älskar det! (En sådan simpel sak som automatkaffet på jobbet kan verkligen förstöra en dag.)





Nu ska jag dricka upp kaffet och byta om till träningskläder. Tänkte nämligen unna mig ett blandat pass på gymmet i dag. Jag har fullkomligt tappat allt med träningen (förutom yoga på söndagar och varannan fredag) nu när jag pendlar och inte orkar men eftersom jag är ensam hemma hela dagen tänkte jag ge löpbandet och kettlebellsen ett försök.

Helg

skrivet: 2012-03-09 ♥ 19:25:12

Äntligen helg! Jag skulle egentligen jobbat i morgon men var snäll och bytte med kollega som ville vara ledig nästa vecka. Och det känns hur bra som helst för jag är verkligen sliten med stort S. Bjöd faktiskt mig själv på en rejäl uppdatering i badrumsskåpet efter jobbet så förhoppningsvis ska det hjälpa när jag känner mig extra trött på morgnarna. För finns det något värre än att titta sig själv i spegeln, se världens zombieögon och sedan tvingas ut i allmänheten? Tror inte det.

I kväll ska vi bara mysa och äta kladdkaka framför tv:n och sedan lägga oss tidigt. Niklas ska på utbildning med nationella skyddsstyrkorna tidigt i morgon och jag tänkte passa på att träna, gå promenad med Colin och hälsa på mami så det kan vara skönt att vakna tidigt och vara någorlunda pigg. Puss & god natt

 


Ännu en dag

skrivet: 2012-03-08 ♥ 16:55:26

Ännu en dag har passerat och jag är på väg hem igen. I dag har jag varit trött, frusen och haft huvudvärk så det ska bli väldigt skönt att komma hem till min mysiga lägenhet, ta en dusch och få lägga mig i min mjuka säng. För det är nog typ allt jag orkar göra i kväll. Och kanske se på Once upon a time i sovrummet förstås. Det är en lagom torsdagsserie tycker jag. Lite romantik, lite spänning och lite sagofantasi klockan 20-21. Sedan somnar jag som en stock.

Just det, hoppas alla kvinnor fått lite extra uppskattning i dag! Själv fick jag en röd ros. :)


I ♥ semlor

skrivet: 2012-03-08 ♥ 10:40:00




Sanningen

skrivet: 2012-03-07 ♥ 16:03:27

Hej från bussen. Jag gick en timma tidigare från jobbet i dag och är nu på väg hem. Har haft en jobbig start på denna veckan också och kände att jag behövde lite extra kvalitetstid med min familj i kväll. Men först ska jag läsa i den precis påbörjade boken Sanningen av Anna Politkovskaja. Jag har bara kommit ca 20 sidor in i boken men är redan helt chockad trots att jag redan läst en av hennes böcker tidigare. Ryssland fortsätter att fascinera! Och då menar jag inte på ett positivt sätt.



Det perfekta skåpet

skrivet: 2012-03-06 ♥ 16:22:00
Det här skåpet är så himla vackert. Om jag bara hade plats i köket skulle jag beställa hem det direkt. Älskar för övrigt Nordals sortiment. Det finns nästan ingenting jag inte skulle vilja ha hemma hos mig. Mio har också massa fina skåp till både kök och vardagsrum. Typiskt att så många kring mig är i flyttartagen. Jag blir ju så sugen själv då!


Silver sparkles

skrivet: 2012-03-06 ♥ 09:46:00
Veckans nagellack är nyinköpta Silver sparkles från Isadora. Har letat efter ett riktigt silvrigt lack jättelänge och vips så stog det där, rakt framför ögonen. På ICA dessutom. Den är riktigt silvermetallic, täcker perfekt och torkar snabbt. Är helnöjd!



2011.03.05

skrivet: 2012-03-05 ♥ 20:10:36
Pust. Tänk att man har kämpat sig igenom ännu en måndag. Jag kände mig lite sliten i morse och skippade därför bussen, tog en lite längre sminkstund framför spegeln och brummade iväg till jobbet med min egna bil istället. Så mycket skönare! Dessutom kunde jag enkelt ta med mig radio, några varma tröjor och en filt till min frusna arbetsplats. Åt dessutom tacos till lunch och några kakor på hemvägen. Så i dag har jag mått rätt så bra. Kvällen avslutas med ansiktsmask och lek&bus med hundarna. Sova ska jag göra tidigt så jag hinner med bussen 05.56. Men jag är inte bitter... ;)


Oscarsgalan 2012

skrivet: 2012-03-05 ♥ 11:02:00
Som ni vet har jag varit sjukt upptagen med jobb hela veckan men har nu ÄNTLIGEN hunnit titta igenom Oscarsgalans vackra klänningar. Jag kände mig lite kräsen men många var naturligtvis fantastiska. Natalie Portman strålade som vanligt i en prickig Diorklänning som jag tyckte var alldeles underbar (dock kanske lite för söt för Oscarsgalan). Men snyggast var nog ändå Angelina Jolie (med eller utan benet) som såg så spontant och härligt glad ut. Men å andra sidan - det hade jag nog också gjort i den vackra svarta Versacekreationen.



En annan klänning jag gillade var Milla Jovovichs Elie Saab. Vilket tyg!


Och självklart var Nina Dobrev också en favorit - även om hon inte gick på den officiella röda mattan utan höll sig till Elton Johns after party med Ian Somerhalder. Hon hade en gudomligt fin fiskbensfläta i ryggen som jag funderar på att lära Niklas fläta på mig... har dock inte kläckt ur mig den idén än. Vi får väl se hur glad han blir. ;) Hennes klänning är en J. Mendel.



Snabbis

skrivet: 2012-03-04 ♥ 20:49:39
Hej, sötingar. Jag skulle ha bloggat för flera timmar sedan men tiden bara försvann. Efter shoppingturen var jag tvungen att slänga i mig lite mat, vila en stund och sedan var det ju dags för yoga och nu har jag duschat, ätit igen och sitter med en chokladkaka framför en film. Tänkte bara kika in här och meddela att jag visar shoppingen i morgon och att allt är bra. Puss och god natt. ♥


Sunday shopping

skrivet: 2012-03-04 ♥ 09:59:25

Hej hopp! Nu ska jag och mami åka på en liten shoppingtur bland möbler och kläder. Hörs lite senare.


Blåbärsris

skrivet: 2012-03-03 ♥ 13:02:48
Jag har precis kommit in från en hundpromenad. Solen sken när vi gick ut men försvann bakom massa moln strax därefter så nu försöker jag tina upp med en kopp kaffe. Men hursomhelst, det var inte det jag skulle skriva om; på hemvägen plockade jag med mig en liten bukett blåbärsris i skogen som jag nu stuckit ner i tulpanvasen lite käckt. Tyckte det blev jättegulligt.




Date night

skrivet: 2012-03-02 ♥ 18:32:47
Denna dagen har varit så himla mysig hittills och kan bara bli bättre. Jag och mitt ♥ ska nämligen iväg på restaurang om en kvart och äta god mat och dela på en flaska vin. Kan knappast bli bättre!


Premiär på ballen

skrivet: 2012-03-02 ♥ 12:13:57
I dag har vi premiärfikat på ballen i solen! Så himla skönt. Fick till och med röd nästipp efter en halvtimma därute. Underbart. Solen har ju lyst hela veckan men jag har inte kunnat njuta av den förutom under tre vändor till brevlådan utanför jobbet.

Nu ska vi ge oss iväg till ICA. Har ingen aning om vad för mat vi ska köpa men jag vill i alla fall ha en påse lösgodis. Och en chokladkaka. Och glass.



TGIF

skrivet: 2012-03-02 ♥ 09:53:26
Åh, vad jag är glad i dag. Steg upp klockan sex (sjukt när man är ledig, jag vet) för att gå på yoga. Jag var så stel och sliten att det nästan gjorde ont men nu, cirka två timmar senare, känns det jättebra i kroppen. Passade även på att ta en snabbkaffe med coolaste Monica som ska bli passledare på gymmet där vi går. Tycker det är så himla modigt, det hade jag aldrig vågat! På hemvägen köpte jag med mig nybakat bröd till mysfrukost med min andra hälft i soffan. Nu skiner solen, våren hänger i luften och jag ska ta en dusch och göra hårinpackning innan jag fortsätter med resten av dagen. Namaste!


Sunshine

skrivet: 2012-03-01 ♥ 17:28:05

Hej bloggen. Nu är jag på bättre humör. Solen skiner, jag har fått massor gjort på jobbet och är nu på väg hem för att fira långhelg! Jag har nog aldrig längtat efter helg så mycket som jag gjort denna veckan. Tror det beror på att jag pendlar och därför är hemifrån så mycket. Jobb i annan stad fungerar kortsiktigt men jag skulle absolut inte orka under en längre period på flera år. Då får det allt vara bra roligt!

När jag kommer hem ska jag kramas och leka med min söta hund som jag längtar jättemycket efter just nu. Men först återstår ca 45 minuters bussresa. Suck!







ForHair.se

Bling Skal