Valerie Aflalo

skrivet: 2012-10-30 ♥ 17:07:00
Valerie Aflalos höst/vinter-kollektion 2012 är precis min smak. Älskar verkligen blusarna, klänningarna och de skira tygerna. Här är några av mina favoriter som gärna skulle få hänga i min garderob nästa gång jag öppnar den! Klänningen i guldbrokad är verkligen fantastisk och den långa spetskjolen kan jag bara inte sluta dregla över!



The living daylights

skrivet: 2012-10-30 ♥ 10:58:27
Denna veckan har jag glittrat till naglarna med OPI:s The living daylights från deras James Bond-kollektion. Det är ett glitterlack med stora korn i färgerna koppar, guld, silver och turkos. Dösnyggt och sitter som berget! Dessutom matchar det min senapsgula tubhalsduk som jag är så förälskad i för tillfället.
 
 

Banana Republic + Anna Karenina

skrivet: 2012-10-29 ♥ 14:48:11
Alltså, ge mig dessa kläder från Banana Republic! De har gjort en kollektion inspirerad av Anna Karenina-filmen som har premiär i USA snart. Kläderna är så sjukt fina. Jag skulle lätt bära dem allihop men de två första outfitsen är mina favoriter. Älskar verkligen pälsdetaljerna och de nätta silhuetterna. Precis min stil!
 

Middag

skrivet: 2012-10-26 ♥ 18:51:50

I kväll är det jag som lagar middag. Jag hittade ett recept i Buffé som jag tyckte lät så gott med pasta, bladspenat, massa svamp och purjolök i en vitt vin/gräddsås (+ tomater som jag lade till själv eftersom jag inte kan leva utan dem). Nu kokar pastan så det är bäst att jag koncentrerar mig så jag inte fuckar upp allt som vanligt.


123

skrivet: 2012-10-25 ♥ 22:06:34

1. Jag älskar att hjälpa människor att känna sig fina.
2. Jag är beroende av yoga.
3. Jag älskar att läsa.

Puss och god natt <3


Touch

skrivet: 2012-10-24 ♥ 15:57:00
Jag har fastnat helt i serien Touch. Jag började titta på den bara för att kolla in Kiefer Sutherland som är en storfavorit och när jag insåg att det var en dramaserie blev jag lite skeptisk men faktum är, att efter fyra avsnitt på två dagar, älskar jag den!
 
Den handlar om Kiefer och hans väldigt speciella son som ser hela universum i olika mönster och sifferkombinationer och genom det också kan förutspå händelser innan de sker. Jag vet, det låter lite luddigt men serien visar hur allting hänger ihop på något sätt och hur vi människor kan påverka varandras liv utan att vi vet om det; därav touch. Hursomhelst, den är svårförklarad och måste helt enkelt ses.





På franska är allt konstlat

skrivet: 2012-10-23 ♥ 09:44:45

Vampire Diaries

skrivet: 2012-10-22 ♥ 16:25:02
Hörrni, ni har väl väl inte missat att Vampire Diaries har börjat igen? Inte i Sverige men i USA. Och självklart kan man tjuvkika på avsnitten på internet. Jag ska inte avslöja något för er som väntar på tv-sändningen men det har börjat riktigt bra!
 

Ren vovve

skrivet: 2012-10-21 ♥ 09:32:00
För ett tag sedan duschade jag min söta hund. Han hatar att bli tvättad, speciellt om tassarna så vi brukar alltid kivas lite i badrummet men denna gången gick det faktiskt ganska bra, haha. Sedan hjälpte mami mig att muta honom med godis när jag fönade pälsen. Men det är verkligen värt all möda när man kan krama en väldoftande älskling med len päls! ♥
 





Going out

skrivet: 2012-10-20 ♥ 18:17:24
I kväll ska jag spendera kvällen med mina bästa vänner. En av oss ska fira 25-årsdag och efter god mat och drinkar blir det troligtvis lite dans. Det ska bli jätteskoj efter den här gråa veckan med essäskrivande VARENDA DAG. USCH! Så nu tar jag en liten paus från skolan och snörar på mig nitkängorna!
 

EURO CENTRALE

skrivet: 2012-10-18 ♥ 12:14:00
I går släppte OPI en liten tjuvkik på vår/sommarkollektionen 2013; Euro Centrale (inspirerad av Tjeckien, Ungern, Polen och Rumänien). Den är riktigt snygg! Jag älskar såklart glitterlacket Polka.com (som ser ut som en galax i rymden!) men är även sugen på att testa Find My Czechbook, My Paprika is Hotter than Yours! och Suzi's Hungary AGAIN! (om ni inte kan läsa namnet så är det från vänster 1, 5, 7 och 8). Jag längtar redan!
 
Bilden är lånad från OPI

Bröllopsoutfit

skrivet: 2012-10-16 ♥ 21:23:00

Så här såg jag ut på bröllopet jag gick på för två veckor sedan. Klänningen hittade jag på bästa NK efter cirka fem timmars letande. Den kommer från märket Traffic People som jag aldrig shoppat förut men var helnöjd med. Kragen är ju helt underbar! Till den bar jag beige:a mockawedges från Italien med 15 cm:s platåsula, ett par enkla pärlörhängen och massa ringar.

 


900 sidor

skrivet: 2012-10-15 ♥ 18:04:36
Efter många om och men sitter jag nu här med en påbörjad essä. Och vid min sida har jag en trogen följeslagare i livet; Anna Karenina av Tolstoj - en härlig roman på lättsamma 900 sidor och cirka 2 kg (!). Men jag ska absolut inte läsa om den utan endast gå igenom vissa stycken då jag ska analysera drömmarnas betydelse för bokens innehåll och motto. Det kanske låter tungt men min första idé var värre (Dostojevskijs koppling till dåtida psykologimetoder och huruvida han... bla bla bla, jag orkar inte ens skriva det, så krångligt var det). Hursomhelst är jag igång och skriver nu i alla fall och ska göra så i två dygn. Wiiiee. Jippi. Etc. Etc.
 

I'm like a vegan who has been given meat

skrivet: 2012-10-14 ♥ 17:57:08
Här var det dött. Massa plugg och to do's etc. Men följ mig gärna på Instagram under tiden för där uppdaterar jag lite oftare; SaraElisabet heter jag där. Puss! ♥
 

Älsklingsdofter

skrivet: 2012-10-09 ♥ 19:41:00
Jag skulle aldrig kunna ha enbart en parfym som jag använde dygnet runt, varenda dag. Jag byter doft precis lika ofta som jag byter outfit; det är en accessoar för mig och ska matcha precis som allt annat. Därför kan jag heller aldrig varva en dag- och en kvällsparfym. Klär jag mig i en mörk, outfit med tunga material skulle jag aldrig få för mig att parfymera mig med en lätt citrusdoft utan hellre en tyngre och kryddigare. Klär jag sedan upp mig i en tunnare, mer avskalad klänning, med knut på huvudet och ett par nätta örhängen kanske det passar bättre med en friskare variant.
 
Hursomhelst, här är mina favoriter just nu:
 


LOLA by Marc Jacobs - En ganska varm doft med blomnoter i toppen som avrundas med vanilja och mjuk mysk i botten. Denna doften använder jag mycket på hösten och vintern.



CHANEL CHANCE - En lite lyxigare doft som egentligen passar vilket tillfälle som helst. Den är lätt och blommig men ändå väldigt doftrik (precis som alla Chanels parfymer). Jag brukar använda denna när jag känner mig lite extra elegant och uppklädd men älskar även att smörja in mig med tillhörande body lotion en vanlig grå tisdagskväll.



Candy by PRADA - Min absoluta favorit just nu! En godisexplosion med massa mjuka doftnoter i botten. Kanske uppfattas lite som tung för de som inte är vana vid parfymer men jag älskar den och den är alldeles perfekt på min hud.


Princess by Vera Wang - Vem kan motstå en parfym som heter "Princess" och doftar maräng, mörk choklad blandat med ett gäng frukotnoter? Inte jag i alla fall. Denna doften använder jag när jag känner mig lite extra söt.

Den första kretsen

skrivet: 2012-10-08 ♥ 14:29:04
Just nu är jag så himla glad! Jag hittade nämligen en serie på Axess av Alexander Solzjenitsyn som heter Den första kretsen och handlar om ett par Gulag-fångar och deras liv som medhjälpare till Rysslands säkerhetstjänst i slutet på 1940-talet. Det har börjat nu så jag ska egentligen inte uppehålla mig här utan gosa ner mig i sängen med min chokladask och titta istället. ♥
 

HAPPYFACE!

Wedding day

skrivet: 2012-10-07 ♥ 13:54:12
I dag lever jag på alla fina känslor och härlig energi från gårdagens bröllop. En av mina underbara vänner bockade av sin stora dag och jag är så oerhört glad att jag fick vara med och dela den tillsammans med henne. Vigseln var fantastiskt vacker och festen likaså med rörande tal, riktigt god mat och oslagbar underhållning.
 
Bröllop är verkligen bland det finaste man kan gå på! Hoppas fler av oss gifter sig snart!
 


Jag måste ju även tillägga att jag, så här i efterhand, är sjukt nöjd med min brudsminkning. Vi satsade på vinröda läppar med lätt skuggade ögonlock och massa fransar. Hur fint som helst! Och brudklänningen är ju bedårande. Du är by far den finaste bruden jag sett! ♥

Höstpromenad

skrivet: 2012-10-05 ♥ 21:25:22
Tänk att det redan är oktober. Månaden då löven blir gula, vinterjackan invigs och köksskåpet fylls på med varm choklad och nya tesorter. Hemma hos mig blåser värmefläkten dessutom på högsta styrka och ulltofflorna är framplockade sedan länge.
 
Denna vecka har mest gått åt till plugg och träning men det har varit roligt att komma igång och röra på sig igen. Och för att motivera mig själv extra mycket har jag beställt hem en hög träningskläder från HM. Men nog om det. I morgon stundar bröllop för den första ur tjejgänget och jag ska sminka. Just nu känner jag mig dönervös just för att det är hennes stora dag och jag vill att allt ska bli perfekt. Men det löser sig i morgon för solen ska skina hela dagen!
 
Och just det. Förutom all stress med skola och hemmapyssel har vi hunnit med en höstpromenad i dag. Dokumenterade bilder följer nedan.
 









 



Where are the stars?

skrivet: 2012-10-03 ♥ 21:52:45

Ustica del 2

skrivet: 2012-10-02 ♥ 12:25:00
Här kommer några bilder från "centrum" på den lilla vulkanön Ustica där vi bodde större delen av Sicilienresan. Det var verkligen pittoreskt och vackert med fina byggnader och pyttesmå gränder där italienarna körde bil som galningar. Om kvällarna köpte vi glass här och promenerade omkring bland uteserveringarna i väntan på att dansklubben skulle öppna - men de bilderna är preskriberade sedan länge tillbaks! 
 













Morning workout

skrivet: 2012-10-02 ♥ 08:31:09
Äntligen verkar det som om jag kommit igång med träningen igen. Just nu sitter jag nämligen påklädd och klar för att gå på ett easylinepass med efterföljande stretchpass på 30 minuter. Det ska bli jätteskönt eftersom jag fortfarande har träningsverk från söndagens träning.
 
Jag ska försöka träna i alla fall varannan dag från och med nu. Och däremellan blir det långpromenader i spåret varannan dag för att inte tappa konditionen. Eller rättare sagt, bygga upp konditionen som inte finns just nu!
 

Deutsch you want me?

skrivet: 2012-10-01 ♥ 20:06:14

Veckans nagellack kommer som vanligt från OPI. Det heter Deutsch you want me? och har en varm, lite metallisk orange nyans. På bilden är det precis nygjort och därför lite kladdigt runt om men ni ser ju i alla fall färgen! Älskar den!

Lacket kommer förresten från årets höstkollektion.


Måndag

skrivet: 2012-10-01 ♥ 14:49:18

I dag: plugg vid köksbordet, seminarium om Dostojevskij, powerwalk i regnet och varm choklad till middag. En typisk måndag.







ForHair.se

Bling Skal