Semester

skrivet: 2013-07-29 ♥ 06:40:51

Jag längtar så till mina två semesterveckor i september! Då ska jag och min älskling åka till Bosnien och bara lata oss och sola hela dagarna. Bara 5 veckor kvar...


Beach day

skrivet: 2013-07-22 ♥ 06:04:27

I går hade jag en så perfekt dag. Först sov jag hela 12 timmar vilket var SÅ behövligt med tanke på den gångna veckan. Efter frukosten stack vi till stranden och hängde där med musik och kortspel i några timmar OCH jag badade för första gången på flera år i det här landet. Två gånger till och med! När vi kom hem lagade min älskling den godaste middagen och sedan myste vi i soffan framför två filmer med popcorn och min favoritchoklad. Nu sitter jag på bussen mot jobbet och känner mig så utvilad och lycklig. Perfekt start på veckan!


Omstart

skrivet: 2013-07-16 ♥ 06:14:37

Hej bloggen. Jag har varit sjuk IGEN. Hela förra veckan + jobbade övertid varenda dag vilket resulterade i att jag inte hann med varken mig själv, vänner, mitt hem eller min pojkvän ordentligt och när jag inte räcker till blir jag fullständigt galen. Så denna veckan försöker jag verkligen fokusera på det som är viktigt för mig. Och framförallt just nu är det att börja röra på mig igen och äta rätt. Efter för mycket glass och för mycket jobb mår min kropp verkligen som en soppåse! Så i går startade jag med en powerwalk på en dryg mil + massa frukt och en nyttig middag. I dag blir det samma procedur fast lite gym också. Har till och med varit och köpt mig ett par Nike Free Run så nu kan inget stoppa mig! ;)

Förresten... min blogg har återgått till sin gamla adress; smuls.blogg.se. Jag kända inte att en ny uppdatering av pro var så värt eftersom jag hinner blogga så sällan.

Puss!


Little bird

skrivet: 2013-07-05 ♥ 20:45:57

I går hittade vi en liten svala på balkongen och jag som är världens blödigaste djurvän skulle naturligtvis försöka rädda den. Efter många om och men bar jag ut den och lade under ett träd och hade sedan sjuklig ångest under resten av kvällen för att den låg där ute alldeles ensam och rädd i mörkret. I morse var den borta och jag försöker intala mig själv att allting löste sig. Håll tummarna, ni med!ForHair.se

Bling Skal