Veckans nagellack

skrivet: 2013-03-26 ♥ 20:41:18
Äntligen har mina naglar växt ut lite grann igen - och så pass långt att jag kan måla dem istället för att bara använda nagelstärkare. Jag var så sugen på rosa så jag blandade If You Moust You Moust med Polka.com (glittret) från OPI. Vårigt och fint, eller hur?!
 

Hollywood curls

skrivet: 2013-03-21 ♥ 19:53:12
Älskar lockarna min frisör alltid fixar efter hon har klippt mig. Om jag hade råd skulle hon fått göra dem dagligen. Bilden nedan är från i går och visserligen har jag cyklat hem och haft på mig mössa men håret håller sig fint ändå. Obs! Inget filter.
 
PS. Läkaren kom fram till att jag har halsfluss så nu äter jag penicillinkur nummer två.
 

Miserable

skrivet: 2013-03-21 ♥ 12:09:03

Återigen - mitt bloggande har varit uselt det senaste. Jag är nämligen fortfarande sjuk och sitter nu på vårdcentralen för andra gången. Jag var här för en vecka sedan och blev diagnosticerad med öroninflammation och influensa och fick en penicillinkur på fem dagar. MEN INTE BLIR DET BÄTTRE FÖR DET. Jag har haft kontant ont i halsen i två veckor och tycker så sjukt synd om mig själv. Förhoppningsvis får jag något starkare denna gången!!

Så som ni förstår har jag inte direkt gjort något nämnvärt de senaste dagarna. Jag orkar inte ens läsa. Däremot har jag sett en hel del filmer och ätit en hel del god mat. Alltid något. Suck. Fortsättning följer...


Bästa låten

skrivet: 2013-03-10 ♥ 17:44:00
 
 
Обьединение - мое мечти
даенине теперь - я и ты

Såååå sjuk

skrivet: 2013-03-10 ♥ 11:15:16
Någon har tagit ut sig. Pluggat för mycket, tränat för hårt, ätit för lite och fått för lite sömn. Så nu sitter jag här med världens halsont och förkylning. Perfekt liksom... Men jag antar att jag verkligen behövde en dags vila så i dag ska jag bara hänga i soffan, se på massa fotbollsmatcher, äta god mat och sluka sex eller sju alvedon.
 
Tänkte förresten lägga upp ett litet inlägg om min sminkning förra helgen men det blir förmodligen inte i dag eftersom jag har så sjukt ont i hela kroppen. Stackars mig!
 

Smoky eye

skrivet: 2013-03-04 ♥ 17:39:28
I lördags var jag på fördelsedagsfest hos en av mina bästa vänner. Jag fick till värsta snygga sminkningen men tog tyvärr ingen närbild. Kan lägga upp lite tips på hur man gör, dock. Om ni vill?
 


ForHair.se

Bling Skal