TV-KVÄLL

skrivet: 2011-01-31 ♥ 19:52:38
Ikväll försöker jag mig på det där med att sitta stilla i soffan. Det går så där men jag försöker verkligen. Det är nämligen världens tv-kväll! Först såg jag på The Big Bang Theory och direkt efter det började en dokumentär om vithajen på tvåan och nu är det Vetenskapens Värld klockan åtta. Jag älskar faktaprogram. Enda nackdelen är ju att man måste sitta stilla och koncentrera sig. Det går liksom inte att fingra med annat samtidigt. Där har ni mitt problem. Men som sagt, jag försöker i alla fall.




2011.01.31

skrivet: 2011-01-31 ♥ 13:15:07
Hej hopp. Idag sysslar jag med måndagsbestyr. Imorses satte jag igång med ryskan på allvar men blev rastlös ganska fort så vid tio hoppade jag in på gymmet och stannade där i 75 minuter. När jag kom hem satte jag igång med att slipa soffbordet eftersom jag ändå skulle duscha, iklädd mina snygga arbetsbyxor of course. Det blev riktigt bra och direkt efteråt passade jag på att måla bordsskivan som sitter under den översta skivan. Nu har jag ju bara grundat men det ser lovande ut!







PS.
Så här brukar det gå när jag tar mig an någonting. Men det läker nog snart.

COLIN

skrivet: 2011-01-30 ♥ 20:52:16
Min fina hund. ♥


BILDER FRÅN IGÅR

skrivet: 2011-01-30 ♥ 16:14:33
Jag har försökt fixa till bilderna som jag tog på Oskar Linnros igår men det blir inte bättre än så här. Jag stod nästan längst fram men kameran fokuserar så dåligt och käre Oskar står sällan stilla (därav alla konstiga miner). Dålig kamera + överenergisk Oskar = oskärpa. Delar med mig av dem ändå, så ha lite överseende med skitdålig kvalitet! (Nikon Coolpix my ass.)














2011.01.30

skrivet: 2011-01-30 ♥ 12:40:07
Vilken fin söndag! Solen strålar och snön glittrar. Jag har gått en långpromenad i spåret med min hund, tagit en dusch, diskat och fixat iordning mig. Nu ska jag iväg och fika lite och sedan åka till affären och köpa ingredienser till vår söndagsmiddag; tacos.



Ursäkta dammsugarslangen ibak. Vi har lite rörigt just nu eftersom jag målar om möbler. :S

OCH JAG ÄR ÅTER FRÄLST

skrivet: 2011-01-30 ♥ 09:18:08
Idag vaknade jag med ett leende på läpparna. Kan man göra något annat när man fått vila öron och ögon på Oskar Linnros i en timma? Spelningen igår var såklart storslagen och jag påmindes om vilken genomslagskraft livemusik faktiskt har. Jag har inte lyssnat på Oskar som jag brukade på ett tag, mest för att jag spelat sönder låtarna och är sugen på nytt material, men nu är jag frälst pånytt. Det gör ingenting att jag har hört Genom Eld och Debut miljontals gånger och memorerat varenda takt, vartenda ljud och vartenda ord - det blir inte bättre än så här.



Några bilder kommer om en stund. Ska försöka bearbeta kvaliteten först bara.

TRE TIMMAR TILL OSKAR!

skrivet: 2011-01-29 ♥ 19:02:39
Nu är det mindre än tre timmar kvar till Oskar Linnros! Jag är jättetaggad och har precis fixat klart håret och parfymerat mig. Insläppet är om en halvtimma men vi tänkte vara där lagom till åtta så vi inte behöver vänta så länge (det börjar 21.30). Jag ska försöka ta bilder med min lilla digitalkamera och såklart visar jag upp de bästa imorgon! Hoppas alla ni därute får en näst intill lika bra lördagkväll som mig! ;)




HAPPY DAY

skrivet: 2011-01-29 ♥ 15:07:38
Idag är en happy day. Jag har varit rejält effektiv och jobbat fyra timmar, målat klart en hylla, druckit två koppar kaffe och hälsat på mami en sväng. Nu blir det snart middag och sedan ska jag vila upp mig lite inför kvällens spelning med Oskar Linnros. Det ska bli hur roligt som helst! Men... bäst hittills idag är nog en halvt kilos ranson på NK:s Hasselnötskaffe! God, godare, godast.


FRIDAY NIGHT IN

skrivet: 2011-01-28 ♥ 18:37:43
Vi har precis ätit superdupergoda hemmagjorda hamburgare. Jag är riktigt mätt men inte för mätt för chokladmoussen som vi ska äta till dessert om någon timma. Jag har gjort den från scratch, precis som på nyårsafton fast idag skippar vi stjärnfrukten och guldconfettin. Men först ska jag tjata till mig lite huvudmassage. Har så förbaskat ont i huvudet. :(

Resten av kvällen kommer att spenderas i soffan. Vi ska se på film och mysa. Och det passar mig perfekt för jag är jättetrött efter denna långa veckan. Att måla om möbler och träna nya muskelgrupper sliter på krafterna. Så imorgon tar jag en paus från allt det där och sticker iväg på Oskar Linnros klubbspelning i Vara. Inte helt fel.




TILL SAMLINGEN

skrivet: 2011-01-28 ♥ 14:59:49
Idag kom två nya ljuslyktor till samlingen på posten! Och de var ännu finare i verkligheten än på internet. Jag ska nämligen samla ihop lite olika lyktor och ställa på ett fat tillsammans. Det kommer att bli jättefint på vårt soffbord som jag ska måla vitt! Dessa två lyktor kommer från dekorativt.se.








TE, SMÖRGÅS & SLIPDAMM

skrivet: 2011-01-28 ♥ 10:20:22
Jag sitter vid köksbordet med oborstat hår. Framför mig står en kopp te och bredvid ligger en smörgås med tomatskivor på. Jag ska nämligen äta lite nu så jag kan åka och träna om en timma. Och medan jag väntar på att maten ska sjunka undan (eller vad den nu gör under den där timman man inte får träna) ska jag slipa en hylla och är jag snabb kanske jag målar första lagret färg också!


HUR COOLT?!

skrivet: 2011-01-28 ♥ 08:47:01
Jag har en gammal, svart Volvo med en förardörr som knappt går att öppna. Så alltså skulle jag inte tacka nej till en Mercedes-Benz SL-600 täckt med SWAROVSKIKRISTALLER!! Hur coola är inte dessa bilar?! De finns i både guld och i silver och båda är lika snygga. Har dock ingen aning om vad de kostar men jag anar att det är betydligt mer än värdet på min Volvo!








BRA JOBBAT

skrivet: 2011-01-27 ♥ 21:18:37
Idag har jag verkligen jobbat hårt. Så efter träning, tvätt, disk, slipning och målning av möbler ska jag nu unna mig lite te och choklad. Sedan ska jag fortsätta läsa i min bok en stund. Jag är egentligen jättetrött men jag har haft svårt att somna denna veckan så jag vill vänta tills jag är riktigt trött innan jag går och lägger mig. Imorgon är det fredag och jag har bestämt att ta det lugnt på morgonen. Med andra ord ska jag inte ställa klockan!




CHANGE OF PLANS

skrivet: 2011-01-27 ♥ 19:25:58
Okej, nu har planerna stuvats om lite. Jag målade det lilla bordet och det blev jättefint. Så vi började göra iordning för att slipa de stora bokhyllorna men när den mindre bokhyllan hade flyttats kom jag på en idé. Så nu ska vi köpa fyra nya bokhyllor istället. Två stora och två små. Nu ska jag alltså bara måla soffbordet och en hylla till. Och det gör faktiskt ingenting för ju mindre slipdamm desto bättre.




NEWBORN

skrivet: 2011-01-27 ♥ 12:44:39
Förra veckan knåpade jag ihop några grattis-till-bebisen-kort. Söta va? Ett gav jag bort igår och det blev mycket uppskattat. Nu har jag dock inga mer gravida vänner så ni som vill får gärna beställa korten! Kommentera om ni är nyfikna!








NU JÄKLAR

skrivet: 2011-01-27 ♥ 11:22:04
Nu ska jag kicka igång Projekt 1 så här en månad efter jag blev arbetsbefriad. Jag började såklart smida planer ganska direkt eftersom jag visste att jag skulle gå hemma minst en månad eller två och en sak som jag bestämde tidigt var att jag skulle måla om alla vardagsrumsmöblerna till vita!



På bilden ovan ser ni något som faktiskt skulle kunna beskrivas som världens tråkigaste julklapp (speciellt till mig som hatar att grovarbeta utan trivs mer med pekpinnen) men inte i år! Jag fick den av Niklas så jag ska slippa slipa för hand och hur bra är inte det! Vi har nämligen bestämt att jag ska göra detta helt själv och då är maskiner inte helt fel.

Nu ska jag alltså sätta igång och slipa ett litet bord som test. Sedan sticker jag till färgaffären och köper lite testfärg för att se om det blir bra. Går det åt helvete får vi köpa nya möbler och det är en helt okej plan B tycker jag. Men blir det fint går jag på bokhyllorna imorgon!

ДОБРОЕ УТРО

skrivet: 2011-01-27 ♥ 08:06:18
...eller God morgon som vi säger i Sverige. Jag slog upp ögonen för en timma sedan. Nu sitter jag med en kopp Mareld (grönt te) och har precis mumsat i mig en hembakad tekaka med tomatskivor på. Ibland är det inte dumt att ha svärmor några hus bort. ;) Klockan nio ska jag vara på gymmet och träna Easy-Line och sedan ska jag hem till tvättstugan. Så nu har jag passat på att få lite mat i magen och snart ska jag byta om och gå ut till bilen. När jag har startat första tvättmaskinen ska jag sätta igång med ett litet projekt. So stay tuned!


I SOFFAN

skrivet: 2011-01-26 ♥ 21:13:24
Jag är hemma efter en supermysig kväll med finaste vännerna. Jag har hälsat på en liten mini som säkerligen kommer att växa upp och uträtta stora saker. (Det kan väl inte bli så mycket annorlunda med ett par så underbara föräldrar? När jag får en liten minismula ska jag också bli så där lugn och harmonisk.) Vi har ätit glass med frukt och nougatsås (min nya favvis) och pratat om allt stort i livet. Jag fick dessutom den roligaste födelsedagspåsen! Te, kaffe och choklad är nog den bästa kombinationen tror jag. Placera några tulpaner på toppen så blir det oslagbart. Imorgon ska jag botanisera bland alla smakerna, var så säkra. ♥

För tillfället har jag dock både ont i magen och ont i ryggen så nu lägger jag mig i soffan framför en deckare innan det är dags att tvätta bort sminket och krypa ner under täcket. Imorgon ska jag sätta ett projekt in motion så jag får inte stanna uppe allt för länge.

BDAY/BABY

skrivet: 2011-01-26 ♥ 16:38:04
Nu närmar sig klockan fem och jag ska packa ner lite frukt och godsaker i en påse och bege mig till en nybliven mamma. Vi ska ha en kombinerad födelsedags/bebisfika och det ska bli jättemysigt! Hörs ikväll. ♥


THAIMIDDAG

skrivet: 2011-01-26 ♥ 15:52:47
Mätt i magen! Jag har precis lagat och ätit en jättegod thaimiddag till mig och N. Äggnudlar, kyckling och grönsaker. Hur gott och enkelt som helst! Nu ska jag vila magen en stund innan jag börjar skära fruktsallad.






MYSSHOPPING

skrivet: 2011-01-26 ♥ 14:18:48
Nu när jag inte arbetar längre blir det ju en hel del hemmamys. Och när jag är hemma har jag alltid mjukiskläder på mig. Dels för att det fastnar hundhår på kläderna så lätt men också för att det är bekvämt och skönt. Och nu menar jag alltså inte gamla fläckiga/pösiga Stadiumbyxor med en hålig t-shirt till utan söta och fina mjukiskläder. På kvällarna brukar jag hoppa i OnePiecen men om dagarna känns det bättre att byta om till något mer det-här-skulle-jag-kunna-ta-emot-gäster-i.

Hursomhelst, idag köpte jag ett par jättesöta pyjamasshorts på Kappahl som man kan tassa omkring i hemma när man fixar iordning sig eller bara läser en bok i soffan. Jag hittade även en jätteskön hoodie på Gina Tricot som passade till. Den är lagom tjock så man inte blir varm inomhus och blir även perfekt att använda när jag joggar utomhus om några månader.

Vad brukar ni ha på er när ni hemmamyser?




ÄRENDEN

skrivet: 2011-01-26 ♥ 10:33:06
God morgon. Idag är det onsdag och jag har massa ärenden att uträtta. Först ska jag till jobbet och skriva ut lite papper och skvallra lite. Sedan måste jag till stan och fylla på badrumsskåpet en smula och efter det (när man är lagom trött) måste jag gå ett varv i mataffären. Med andra ord får jag inte glömma att stoppa ner fru Tålamod i väskan. Hörs sedan.


JAG OCH MIN BOK

skrivet: 2011-01-25 ♥ 21:49:30
Den här kvällen blev inte alls som jag hade tänkt. Vi var flera ryskastudenter som blev rätt sura när vi upptäckte att lärarna helt plötsligt bytt datum för första kursen. Det var alltså inte idag utan på torsdag, NÄSTA VECKA. Så glöm allt jag skrev om tisdagar. Vi kör fortfarande torsdagar men den lilla skillnaden att kursen gör ett oväntat uppehåll vecka fyra. OGILLA.

Så nu har jag i stället suttit i soffan och läst i några timmar. Egentligen gillar jag inte riktigt boken men det känns så dumt att bara sluta läsa efter nästan 200 sidor. Själva innehållet är intressant men författarskapet är inte det bästa jag stött på. Hur brukar ni göra?




MAXI-DRESS: CHECK

skrivet: 2011-01-25 ♥ 16:15:49
Jag satt duktigt med ryskaböckerna en stund men när N kom hem med posten och det visade sig att en ny H&M-katalog hade kommit var jag bara tvungen att nätshoppa lite. Så nu har jag beställt en maxiklänning i ett vågat mönster, en perfekt midsommarklänning (hoppas jag inte har salmonella detta året bara) och lite söta toppar. Så nu känns det helt klart bättre att fortsätta plugga verb och animata/inanimata substantiv. Go me!







2011.01.25

skrivet: 2011-01-25 ♥ 13:27:24
Idag vaknade jag upp mitt gamla rum, i min gamla säng med mina gamla sängkläder. Hur mysigt som helst. Jag och mami hade mysmorgon framför tv:n och jag ville absolut inte åka hem men var tvungen att sätta igång med dagens bestyr. Först en tripp till gymmet, sedan en promenad med Colin och efter det en varm dusch och lite lunch. Nu har jag parkerat på favoritstolen för att påbörja förberedelserna inför kvällens första seminarie i min tredje ryskakurs. (Just det, alla. Nu är jag upptagen på tisdagkvällar istället för torsdagkvällar.)

PS. Fick tummen ur och bokade in högskoleprovet till våren. Läskigt. Men jag beställde en övningsbok också så jag inte kommer dit helt tom i bollen. Visst, jag kan prata ryska men jag räknar fortfarande på fingrarna - och det är, vad jag vet, ingen merit när man söker till högskolan.




APHRODITE'S PINK NIGHTIE

skrivet: 2011-01-24 ♥ 19:00:00
Denna veckan kände jag för rosa naglar. Har ju inte haft det på ett tag och det känns lite lagom vårigt men ändå lite vintrigt. Så jag valde den gulligaste nyansen jag hade; Aphrodite's Pink Nightie från OPI. Tycker det blev riktigt sött!


2011.01.24

skrivet: 2011-01-24 ♥ 15:49:16
Denna måndagen har verkligen varit skit. Ni vet, då allt är tråkigt och man känner sig så där sjukt ful och tjock och äcklig. Typ. Och det blev inte bättre av att jag åkte till gymmet för där var det hur mycket folk som helst och jag kände mig allmänt utstirrad. Så när jag äntligen kom ut därifrån någon timma senare gick jag hem till mamma (och mötte en söt katt på vägen, därav bilden i inlägget under, glömde kommentera det) och åt lunch och fikade lite. Sedan kände jag mig faktiskt bättre till mods. Vi bestämde nämligen att vi ska ha myskväll idag och sedan ska jag sova över hos henne. Så nu har jag packat min weekendbag med lite småsaker. Men innan jag åker dit ska jag göra ett litet stopp på stan bara. Har ett viktigt ärende att uträtta där...

Bild uteblir på grund av allmän skitdag.

MOBILBLOGG - Jag har vaknat upp på helt fe...

skrivet: 2011-01-24 ♥ 12:34:42

img_1127 (MMS)

MOBILBLOGG - Jag har vaknat upp på helt fel sida idag och är på värsta dåliga humöret ever. Tog en promenad till gymmet i hopp om att bli gladare och är nu på väg till mamma för att äta lunch. Får se om jag är gladare när jag kommer hem.


PRESENTKORT

skrivet: 2011-01-23 ♥ 17:00:00
Jag fick ett presentkort på Åhléns idag (försenad födelsedagspresent). Först tänkte jag "Yes! Jag åker dit imorgon och shoppar upp alltihop!" men så hejdade jag mig lite. Det är ju faktiskt snart bokrea! Och hur bra är det inte att ha lite extra pengar sparade då? Bokrean har väl en tendens att starta precis innan löning om jag inte minns fel. Och nu när jag är arbetsbefriad detta året kanske jag skulle ta med mormor (bokmalen nummer 1) och hänga på låset dessutom... ;)


LJUVLIGA SKÅLAR

skrivet: 2011-01-23 ♥ 13:43:43
Jag har äntligen hittat dessertskålar! Jag såg dem faktiskt innan jul men ville inte unna mig dem eftersom det var så mycket annat som skulle köpas. Så nu när jag skulle fylla år passade jag på att önska mig pengar så jag kunde köpa dem. De är alldeles perfekta och ska användas flitigt nu i vår! Jag gillar verkligen de små prickarna på utsidan och den ojämna strukturen. Lite lagom shabby chic så där.

Skålarna kommer från märket PB Home.




STRANDPROMENAD

skrivet: 2011-01-23 ♥ 13:35:01
Mys! Vi har precis gått en riktigt lång promenad på mer än en timma. Och när vi kom hem tog vi en mysfika med kaffe och muffins. Tänk vad en promenad kan ge energi. Eller det kanske var kaffet som stod för den delen? Hursomhelst, kameran följde med ut och jag har tagit massa fina vinterbilder. Men de ska redigeras innan de kommer upp på bloggen. Så tills dess får ni nöja er med lite annat:










YES YES YES!!!!

skrivet: 2011-01-23 ♥ 10:12:01


Mustaschen är bortrakad och jag kan i lugn och ro fortsätta att se fram emot Oskar Linnros klubbspelning på lördag. Sweet.

NYA KRAFTER

skrivet: 2011-01-23 ♥ 10:07:52
Idag känner jag mig väldigt utvilad. Vi låg i soffan hela kvällen igår och tittade på Big Bang Theory (säkert minst tio avsnitt) och åt glass och chips. Hur mysigt som helst! Vid elva var jag helt slut och gick och lade mig i sängen och somnade direkt. Nio och en halv timma senare vaknade jag upp och nu har jag ätit en jättegod frukost och ska planera dagen lite grann. Det ska bli strandpromenad, god middag och kanske lite bak i köket. Vi får se.






2011.01.22

skrivet: 2011-01-22 ♥ 17:37:07
Jag har varit ute på vift hela dagen och inte alls hunnit ägna mig åt bloggen. Och om sanningen ska fram är jag ganska trött så ikväll har vi bokat in en myskväll. Vi ska äta glass och se på Big Bang Theory med OnePiece som klädkod. Så ikväll tar jag en liten bloggpaus och återkommer imorgon igen med lite fina bilder från kvällen och lite annat smått och gott. Vi hörs då. ♥

WINTER WONDERLAND

skrivet: 2011-01-21 ♥ 20:00:00







FRIDAY NIGHT

skrivet: 2011-01-21 ♥ 16:47:58
Denna fredagen blir bara bättre och bättre. Först en härlig vinterpromenad med varm choklad och sedan restaurangmiddag med boyfriend. Min mage kurrar som bara den så vi ska faktiskt åka iväg alldeles strax. Men kvällen slutar inte med det - efter middagen sticker vi hem till en vän och spelar Buzz i några timmar. Har tidsinställt ett inlägg med fina bilder från vår lilla utflykt idag som kommer upp medan vi är borta. Enjoy!





Ikväll inviger jag min nya tunika som jag köpte igår. Den matchar jag med ett par svarta leggings (lagom bekvämt när man ska äta massa mat och sedan sitta i en soffa hela kvällen), kilklackar och lite gammaldags silversmycken.

HERMÉS PLATFORMS S/S 2011

skrivet: 2011-01-21 ♥ 13:00:00
Alltså, hur snygga är inte dessa skor från Hermés vår/sommarkollektion?! Jag dör lite så fort jag tittar på bilden. Hur fina vore de inte till ett par brunbrända ben, färgglada tånaglar och en skir sommarklänning!



Fotograf: Olivia da Costa

EN SOLIG MORGON

skrivet: 2011-01-21 ♥ 10:31:59
21 januari 2011. Jag har ätit en stor, mysig fredagsfrukost och strosat omkring bland tända ljus en stund. Men som vanligt när man tagit det lugnt lite för länge vill man ut och röra på sig. Solen strålar och frosten glittrar och vad passar då inte bättre än en långpromenad på ett vackert berg med en termos varm choklad i ryggsäcken? Så... om vi inte hörs på några timmar så vet ni var jag är.


MOBILBLOGG - Mysfika i soffan framför en f...

skrivet: 2011-01-20 ♥ 21:10:22

img_1578 (MMS)

MOBILBLOGG - Mysfika i soffan framför en film. Life is good.


INREDNINGSSHOPPING

skrivet: 2011-01-20 ♥ 19:31:02
Äntligen hemma. Jag har tvättat och städat hela dagen så när klockan blev halv fem var jag så shoppingsugen att jag nästan blev tokig. Så nu har jag spenderat lite födelsedagspengar på LUI Interiör och ett presentkort på en vacker tunika (ska visa allt imorgon). Men nu är jag så trött och hungrig att jag måste äta innan jag kan fortsätta med resten av sysslorna (typ stryka tvätten och fixa i köket). Vad står på kvällens meny? Jo, min älsklingsrätt - pastasallad! Hihi, vem hade trott för tio år sedan att jag skulle bli ett grönsaksfreak när jag blev stor?!


LITE PRESENTER

skrivet: 2011-01-20 ♥ 13:22:08
Tänkte visa lite av mina födelsedagspresenter. Jag fick bland annat ett par silverörhängen och ett set med örhängen + armband med rosa pärlor som min mamma gjort själv. Hur fint som helst! Av mormor fick jag jättefina dessertskedar som jag önskat mig länge. Och såklart massa fina födelsedagskort och vackra blombuketter!














FRUKOST + TRÄNING

skrivet: 2011-01-20 ♥ 08:20:50
Hej hopp. Jag sitter vid köksbordet igen. Men denna gången äter jag faktiskt frukost. Det bär emot eftersom jag precis vaknade men jag måste trycka i mig något innan träningen klockan nio. Har bokat in ett rejält pass nu på morgonen så jag kan träna bort all smörgåstårta från gårdagen! Sedan ska jag ta en sväng förbi gamla jobbet, fika lite och lämna in ett kvitto. Och klockan elva väntar tvättstugan på mig. Sedan ska jag sätta igång med massa måsten; telefonsamtal och papper som ska fyllas i - lite av en tråkdag alltså men oroa er inte, jag ska belöna mig själv ikväll.






skrivet: 2011-01-19 ♥ 23:00:00

2011.01.19

skrivet: 2011-01-19 ♥ 19:58:24
Idag fyller jag tjugofyra år. När denna dagen närmade sig hade jag faktiskt lite åldersnoja för att jag börjar bli gammal. Jättefånigt, jag vet, men tiden går ju så där läskigt fort och vips så sitter man där i ett fult radhus med en rostig grill och oklippt gräs på baksidan, målbrottsbarn och en karriär som inte ens kom igång för att det var så mycket annat som kom i vägen eller att man aldrig vågade satsa. No offense, men så där vill jag inte leva om tjugo år. Men hursomhelst, den där åldersnojan är som bortblåst och jag ser fram emot en hel del telefonsamtal imorgon, möten som ska bokas in och mail som ska skickas iväg. Men mer om det imorgon. Nu var det ju min födelsedag jag skulle berätta om.

Jag har haft en jättemysig dag idag. Frukostfikat med min älskling, shoppat lite, och kalasat med generation ett och två. Jag fick förresten jättefina presenter som jag ska vise er imorgon! Nu har jag parkerat vid köksbordet med datorn (och alla fina blombuketter) för att vänta in lite pojkvänssällskap. Och under tiden avnjuter jag en kopp chokladkaffe (en present till mig själv) i min finaste mugg. Jag är fortfarande mätt efter fikan jag bjöd på (smörgåstårta och diverse gott från älsklingsbageriet) så kaffe räcker gott och väl som kvällsmat ikväll!








Tack till alla som har gratulerat mig på min stora dag!

FROM ME TO ME

skrivet: 2011-01-19 ♥ 14:54:24

MIN DAG

skrivet: 2011-01-19 ♥ 07:00:00

TÄNDA LJUS OCH TRÅKIGA TV-PROGRAM

skrivet: 2011-01-18 ♥ 21:27:07
Ikväll har jag lyxat till det lite. Badat skumbad, tänt naglarna och tänt fina ljus. Nu sitter jag i soffan och zappar mellan dåliga tv-program och väntar på att en viss liten bebis ska ploppa ut. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge brukar beskriva en sådan känsla rätt så bra förutom den hos en blivande mor med förlossningsvärkar. Så jag hoppas att det inte gör mer ont än det behöver och att det inte tar allt för lång tid.

Jag såg förresten en jättebra psykologisk thriller med Julianne Moore förut; Shelter. Den var jätteläskig och rekommenderas verkligen. Speciellt om man är hemma ensam en kväll och vill bli riktigt skrämd. ;)



PS. Imorgon är det min tur att bli bortskämd.

KLAR!

skrivet: 2011-01-18 ♥ 15:00:31
Nu har jag städat färdigt. Äntligen. Det är inte direkt världens roligaste grej det där med dammning och dammsugning. Jag hade faktiskt planer på att fixa städhjälp innan jag blev varslad från jobbet men nu så får jag bita i det sura äpplet och göra det själv. Och det gör faktiskt ingenting, jag hade säkert inte varit nöjd med någon annans städning.



Nu ska jag bläddra lite i nya ELLE och njuta av min nystädade lägenhet innan jag tar en promenad i det soliga vintervädret.

2011.01.18

skrivet: 2011-01-18 ♥ 13:49:00
Jag startade dagen med min PT på gymmet. Men om sanningen ska fram gäspade jag nog mer än vad jag tränade. Sedan blev det en snabbfrukost på stan och lite inredningsshopping. Och ända sedan jag kom hem har jag dammat och gjort fint i lägenheten. Fast det tar ju så lång tid. Är nästan klar i köket och har nu hallen, sovrummet och kontoret kvar. Så jag tänkte sätta på lite musik och sätta fart. Det står nämligen en semla och väntar på mig någonstans när jag är klar...


KOMPIS

skrivet: 2011-01-17 ♥ 22:17:50
Nu när jag är hemma om dagarna har jag och min söta hund blivit riktiga bästisar. Vi kramas och leker och äter godis på kvällarna och går långpromenader tillsammans varje dag. Hur mysigt som helst. Jag älskar att ha en bästis som aldrig säger emot, alltid finns där och som inte bryr sig om jag har en dålig dag.


UTFLYKT

skrivet: 2011-01-17 ♥ 16:31:33
Jag och mami tog en utflykt idag. Jag ville kika på pyssel och inredning och mamma skulle köpa knappar. Så vi tog bilen till en annan stad och strosade omkring i diverse gulliga småbutiker. Dessutom åt vi världens godaste lunch och skrattade så mycket i bilen tillbaks att jag nästan körde av vägen. Men nu är jag hemma och blev helt plötsligt dödstrött. Jag hade tänkt åka och träna men fick ångra mig i sista sekund. Så istället blir det klipp och klistring vid köksbordet och kanske lite plock och fix i vardagsrummet. Men först kaffe så jag piggnar till.


SNYGGAST PÅ GOLDEN GLOBE

skrivet: 2011-01-17 ♥ 09:22:51
Natalie Portman var som vanligt snyggast på Golden Globe-galan igår. Dessutom fick hon pris för bästa kvinnliga skådespelare i filmen The Swan. Hennes klänning kommer från Viktor & Rolf och jag tycker att den är fantastiskt vacker!




2011.01.16

skrivet: 2011-01-16 ♥ 22:12:54
Den här söndagen tycks aldrig ta slut. Det blir väl så ibland när man är lite ur balans. Jag hade nämligen storslagna planer för kvällen men motivationen försvann som luften ur en ballong. Så istället har jag gått fram och tillbaks mellan tv:n och datorn, svarat på bloggkommentarer, talat i telefonen och klappat på min nyduschade hund. Och det blir nog inte mycket mer än så ikväll. Så egentligen borde jag stänga av Milan-matchen, blåsa ut ljusen och gömma mig under täcket med en bra bok. Om jag ens orkar att läsa.


PYSSELSTUGA

skrivet: 2011-01-16 ♥ 13:49:16
Regn och rusk. Idag är en sådan där söndag då man inte ens vill sticka ut en tå utanför dörren. Det har regnat sedan gårkvällen och luften är grå och trist. Och på parkeringen utanför mitt fönster står en nyligen nedbrunnen bil. Men inne hos mig spirar färgerna! Jag har nämligen dukat upp till pysselstuga på köksbordet och har spenderat större delen av dagen med saxar, papper och häftkuddar. Jag älskar när kreativiteten kan flöda precis som den vill - idag måste jag inte gör julkort eller grattiskort, jag får göra precis vilka kort jag vill!




VÅRKLÄNNING

skrivet: 2011-01-15 ♥ 18:13:07
Sötaste sommarklänningen finns på Nelly.com!


VG

skrivet: 2011-01-15 ♥ 17:31:54


Ursäkta tidernas sämsta bildkvalitet men jag fick faktiskt högsta slutbetyg på ryskan!!!!!!! Jippi. Glädjerus. Happy day, eller vad? Och jag bryr mig inte ens om att min lärare skrivit "stutbetyg"! ;)

CORAL DELIGHT

skrivet: 2011-01-15 ♥ 15:04:01
Jag har gått i vår- och sommartankar idag. Och kommit fram till att jag ska sikta in mig på kläder och accessoarer i korall med guldiga komplement. Det är så fint, både till vinterblek och solbränd hy. Idag hade jag faktiskt både örhängen och naglar i korall och medan jag spatserade omkring bland smink i alla upptänkliga färger satte jag ögonen i det perfekta läppglanset - Coral Delight (361) från Lancôme. Hur snyggt som helst. Så nu har det flyttat in hos mig och förhoppningsvis har jag inte använt slut på det när våren väl kikar fram. Gissa om jag längtar!






GOD MORGON I LOCKAR

skrivet: 2011-01-15 ♥ 09:37:43
Tänkte slänga in ett god morgon till er som kikar in nu på förmiddagen. Jag och kilklackarna ska nämligen ut i nysnön (!) och stappla omkring. Hoppas alla får en bra dag! ♥




2011.01.14

skrivet: 2011-01-14 ♥ 17:44:38
Hur kan en dag gå så fort? Det känns som om jag steg upp ur sängen för tre timmar sedan men i verkliga fallet var det faktiskt tio. Och om sanningen ska fram har jag hunnit med en hel del men inte alls det jag hade velat. Visst var det skönt att få bort tvätthögen men någonstans mellan handdukar och strykbrädor glömde jag bort att ha lite roligt också. Jag hade visserligen finbesök idag men vips så var jag ensam igen. Men det kommer fler dagar och fler tillfällen.



Ikväll myser jag i soffan med ett par nagellack, lite snacks och en bra film. Och en söt pojkvän förstås.

MED EN ENKEL TULIPAN

skrivet: 2011-01-13 ♥ 16:12:08
Kan ni tänka er att jag faktiskt sett fram emot den här dagen? Jag kommer att vara världens gladaste imorgon då tentahetsen är över och jag kan fokusera på att bara vara jag i några dagar. Jag ska nämligen passa på att pyssla vid köksbordet, baka något gott, fylla år och spendera kvalitetstid med alla favoriter. Allt jag har gjort den senaste tiden har känts lite halvhjärtat eftersom jag har haft kyrilliska bokstäver snurrandes omkring i huvudet men nu kan jag snart släppa det. Nästa kurs kommer att omfatta hela vårterminen vilket betyder att jag inte kommer att ha tentahysteri på ett bra tag framöver. Och det gillar vi.


TENTADAG

skrivet: 2011-01-13 ♥ 10:22:44
Idag blir det en hel del tillbakablickar. Jag ska försöka kartlägga mina vanligaste fel och skriva upp små fotnoter till tentan ikväll. Yes, ikväll. Är jag nervös? Lite. Men jag har lovat mig själv att det ska gå bra. Jag har grundat med sovmorgon och en stor tallrik fil med frukt och bär och nu blir det långpromenad i den friska luften. Sedan ska jag äta en god lunch och bara ta det lugnt och läsa på tills ikväll. 18.00 smäller det.



Jag kallar det organiserat kaos.

ROYAL RAJAH RUBY

skrivet: 2011-01-12 ♥ 20:18:03
Veckans nagellack är Royal Rajah Ruby från OPI. Det är egentligen lite för brunt för min smak men en vecka i livet gör ju ingenting. Och dessutom tycker jag att det är väldigt snyggt med mörka, långa naglar. :)


MINISMULAN

skrivet: 2011-01-12 ♥ 15:48:49


Så här såg jag ut som liten smula. Och som ni ser var det ett tag sedan. Tv:n och inredningen är inte det allra modernaste. Just på denna bilden är jag hemma hos en bekant till mamma; samma bekant som gav mig fotografiet. Tänk vad bekymmersfritt allt var när man var liten mini. Ingen ångest, ingen stress. Bara mys. Och så var man ju rätt söt också. ;)

LUNCH/VILA/TRÄNING

skrivet: 2011-01-12 ♥ 12:35:21
Köket doftar pannkakor och min mage är mätt. Nu ska jag vänta en liten stund, tills maten har lagt sig där den ska, och sedan åka iväg till gymmet. Igår hade jag så mycket annat för mig att jag fick hoppa över träningen så idag är jag extra laddad. Ska fixa till en ny musiklista innan jag åker. Det blir så långtråkigt när man lyssnar på samma låtar hela tiden. Min favvis att träna till just nu är Rihannas Only Girl (in the world) så den ska definitivt få vara med!


EN JANUARIMORGON HOS OSS

skrivet: 2011-01-12 ♥ 08:52:00
När jag steg upp föll de sista snöflingorna. Jag försökte vakna till liv framför datorn varpå hungern tog överhanden. Frukosttallrik och vatten framför Nyhetsmorgon. Sedan plockade jag i skåpen och svor över att jag inte hittat in i någon bra morgonrutin ännu. Nu är klockan snart nio och jag ska sätta igång med lite pre-tenta-studier. Tänkte gå igenom allt kursmaterial och skriva ned det allra viktigaste. Eller något.






TIDERNAS TRÅKIGASTE BOK?

skrivet: 2011-01-11 ♥ 19:00:00
Jag hämtade ut ny kurslitteratur idag. Och gissa om jag blev missnöjd när jag fick se boken? Den verkar sjukt tråkig. Inte för att grammatik är speciellt roligt i vanliga fall men en bok på 469 sidor som dessutom väger näst intill lika mycket som en tegelsten är inte komiskt i mina ögon. Modern Russian Grammar, my ass. Men ja, jag ska läsa den.






HEJ, POLAROID!

skrivet: 2011-01-11 ♥ 18:00:00
Jag har blivit mamma. Till en alldeles jättegammal, men väldigt söt, polariodkamera. Han flyttade in eftermiddags och jag har pysslat om honom med dammtrasan och ställt honom på ett fint ställe så han inte ska tappas i golvet eller vältas omkull och gå sönder. Så fort jag har tid ska jag ta med honom till stan så vi kan köpa lite film till honom. Sedan ska här fotograferas. Hur coolt som helst!






2011.01.11

skrivet: 2011-01-11 ♥ 15:52:47
Tänk att en vanlig tisdag kan bli så fin. Jag är en sådan som tror att allt har en mening och en inbokad tjejfika följt av ett möte om min framtid blev så där perfekt självrannsakande. Jag tror att jag kan se ljuset i tunneln. Så med lite ny kurslitteratur, tända ljus och några fina tisdagsmöten i närminnet ska jag nu sätta igång med lite studier. Det finns inget bättre än att vara nyinspirerad och känna glöden av att vilja sträva framåt.


2011.01.10

skrivet: 2011-01-10 ♥ 20:42:40
Nu är jag tillbaks på banan. Jag har känt mig lite off ett tag; hoppat över träning, smaskat för mycket godis och läst lite för lite ryska. Men idag kan jag bocka av alla bra punkter på listan. Jag har gjort klart alla uppgifter till ryskan och tränat på gymmet som aldrig förr. På eftermiddagen fyllde jag på kylskåpet, fikade årets första semla hos mami och slängde ihop femton perfekta blåbärsmuffins bara så där. Nu blir det tv-soffan resten av kvällen.

Imorgon ska jag fika med finaste mother-to-be. ♥


ИССЛЕДОВАНИЕ ДЕНЬ

skrivet: 2011-01-10 ♥ 11:01:53
Nu har jag varit lite duktig. Det går ju faktiskt både fort och bra när jag väl kommer igång med studierna. Endast ett inlämningsarbete kvar att göra klart och sedan kan jag ägna mig åt fria studier tills på torsdag. Jippi. Men nu är jag så trött i huvudet av kaffe och datorskärm att jag ska ta mig en promenad i det relativt fina vädret. Så om vi inte hörs mer idag har jag förmodligen ramlat och brutit benen.


DECKARKVÄLL

skrivet: 2011-01-09 ♥ 19:47:25
Nu mår jag som bäst. Jag har duschat och tvättat håret, fixat naglarna och hoppat i OnePiecen. Och nu sitter jag i soffan med en kopp kaffe och väntar på ett nytt avsnitt av Morden i Midsomer. Bästa söndagsnöjet! Imorgon är det tentaplugg all the way (med en eventuell träningspaus förstås). Och om väglaget tillåter ska jag försöka stoppa in en långpromenad också. Utan att bryta benen.


2011.01.09

skrivet: 2011-01-09 ♥ 16:06:42
Idag är jag söndagstrött. Orkeslös, rastlös, uttråkad... ja, typ så. Men jag har i alla fall lyckats städa klart precis överallt. Nu är det bara några garderober som ska rensas och lite papper som ska sorteras in i olika pärmar. Men det skjuter jag upp till en annan dag. Nu ska jag nämligen åka till gymmet och träna Easy-line med söta Monica. Och det behövs. Har i princip ätit upp en hel Paradisask idag, med kartong och alltihop. ;)



Har förresten rensat krukskåpet. Hur kan en människa samla så mycket krukor på två år? Nu är de flesta uppe på vinden och endast de riktigt tjusiga (läs vita) kvar i skåpet. Skönt!

SPETS

skrivet: 2011-01-09 ♥ 10:15:36
Dagens tips: Om du har tråkiga ljuslyktor kanske de kan piffas upp med lite spets? Jag städade ur min adventsljusstake igår (fyller fyra lyktor med flingsalt och sticker ned ett vitt ljus i varje) och fick kvar fyra tråkiga glaslyktor. Men då kom jag på att jag kunde knyta ett spetsband runt dem och vips så var de som nya igen! De lyste upp frukostbordet imorses, vill jag lova!




NOSTALGI

skrivet: 2011-01-08 ♥ 15:53:25


vissa saker glömmer man aldrig

BÄSTA MORGONEN

skrivet: 2011-01-08 ♥ 12:08:25
God morgon! Eftersom pokern gick åt helvete igår och jag var allmänt uttråkad gick vi hem tidigt. Så imorses drog jag på mig tränigskläderna och stack till gymmet och tränade i lite mer än en timma. Jag har inte hunnit åka dit på hela denna veckan så det var verkligen på tiden. Man känner direkt när kroppen har börjat slappa till sig. Idag orkade jag knappt springa en kvart på löpbandet utan att bli genomsvett! Men nu så ska jag träna upp mig igen.

På vägen hem köpte jag med mig frukost till mig och N. Jag är egentligen ingen frukostmänniska men när klockan blivit 10-11 brukar jag vara vrålhungrig så nu har jag proppat i mig två smörgåsar med tomater och gurka på och ett ägg. Supermumsigt!



Titta vilka söta salamiskivor jag köpte till Niklas i charken!





Nu ska jag ta en snabbdusch och sedan är det dags att städa ut julen. Det är alltid lite vemodigt i början men sedan är det faktiskt skönt när allt är borta. Och då ska jag fira med att tända mina nya doftljus.

VÄLDOFTANDE

skrivet: 2011-01-07 ♥ 19:00:00
Jag fyllde på doftljusförrådet tidigare idag. Jag älskar att tända doftljus, speciellt när man storstädat eller ska ha myskväll med sig själv. Idag hittade jag två jättegoda sorter ut Yankee Candles sortiment; Christmas Cookie och Christmas Cupcake. De är juldofter men det spelar ju ingen roll. Huvudsaken är att det doftar gott!


POKER NIGHT

skrivet: 2011-01-07 ♥ 17:41:10
Nu ska jag iväg och möta upp grabbgänget och äta lite. Och efter det ska jag spela byxorna av dem allihop! Eller är det skjortan man spelar av? Hursomhelst ska jag vinna! Vi hörs imorgon efter mitt tidiga träningspass. (Nu när jag har skrivit så kan jag ju inte backa ur, eller hur?)


2011.01.07

skrivet: 2011-01-07 ♥ 14:39:19
Jag har haft en jätterolig start på dagen. Först höll jag ställningarna i en väldoftande butik och sedan hämtade N upp mig och bjöd på en jättegod lunch. Jag åt så mycket att jag fick rulla hela vägen till bilen efteråt. (Imorgon ska jag ta tag i träningen igen!) Nu har jag fixat och städat lite i lägenheten och är hemskt inredningssugen men jag får vänta tills imorgon då vi städat ut julen.


COLLECTION LES PERLES DE CHANEL 2011

skrivet: 2011-01-07 ♥ 11:00:00
Någon mer som längtar efter våren? En tröst i vintermörkret är att vi i alla fall kan börja sminka oss lite vårigt. Tänk ljuva pasteller, pärlemor och rosiga kinder. Tänk Chanel!

Kollektionen Les Perles De Chanel är inspirerad av pärlor och innehåller bland annat en limiterad femskugga (Ombres Perlées de Chanel), en fyrskugga, flera läppstift och läppglans samt tre snygga nagellack med mycket pärlemor.

Har du inte den där felfria och perfekta dockhyn? Satsa på en bra ansiktskräm i första hand. Ju bättre underlag desto snyggare makeup.






TANKAR FRÅN KÖKSBORDET

skrivet: 2011-01-06 ♥ 17:17:09
När jag är hemma brukar jag alltid sitta vid köksbordet. Härifrån har jag utsikt över hela lägenheten, ser ut genom fönstret, har nära till vattenkranen och kan slänga ett öga på tv:n då och då. Det är här jag publicerar flest blogginlägg, skriver inlämningsuppgifter och planerar framtiden.

Just nu funderar jag på hur jag ska dekorera fönstret när adventsstjärnan tas bort. Den skiner så fint och när jag tvivlar på mig själv brukar jag titta upp på den och tänka att det nog kommer att gå rätt så bra ändå. Kanske borde jag leta upp en ny inspirationskälla som lyser upp mitt mörker efter julens skimmer? Det får bli mitt helgprojekt samtidigt som jag lägger årets finaste högtid bakom mig och ser fram emot ljusare tider.


STRUKTUR

skrivet: 2011-01-06 ♥ 11:21:40
Idag är huvudvärken på besök igen. Precis som föregående dagar denna veckan. Men jag ska försöka strukturera upp denna torsdag ändå. En efterlängtad ny kalender låg i brevlådan igår som lite hjälp på traven. Och vad passar inte bättre än en tvättstugetid när man ska få till lite struktur? Jag har tvättstugan i fem timmar, en maskin tar 45 minuter - ja, ni fattar. Och mellan tvättarna ska jag göra en testtenta till ryskaseminariet ikväll. Är det någon som är avundsjuk på mig nu? Don't think so.



Dagens outfit till och från tvättstugan:




2011.01.05

skrivet: 2011-01-05 ♥ 09:37:15
Jag är jättetrött idag. Låg och läste i flera timmar igårkväll. Men jag piggnar säkert till efter en kopp te i finaste butiken. Jag ska kombinera nytta med nytta nu på förmiddagen och klockan två sitter jag i bästa köket och äter middag. Men först ska jag pälsa på mig ordentligt med kläder för det snöar massor!


ÄNTLIGEN

skrivet: 2011-01-04 ♥ 21:59:35
Gissa om jag är nöjd? Har precis skickat in ett gammalt grupparbete och en inlämningsuppgift i ryskan som legat och skräpat i datorn på grund av jul- och nyårsledigheten. Nu har jag bara några grupparbeten kvar att utföra och dem ska jag göra själv eftersom resterande medlemmar inte hinner ses denna och nästa vecka. Men inte mig emot. Jag föredrar nog att jobba själv.

Nu ska jag tvätta bort sminket och lägga mig i sängen. Jag längtar nämligen efter att få fortsätta läsa i min bok. Jag håller på med en självbiografi av Gunnar Ekberg som arbetat inom den svenska underrättelsetjänsten. Den är faktiskt riktigt spännande stundtals. (Fast egentligen vill jag skynda mig och läsa ut den så jag kan börja med böckerna jag fick i julklapp. De verkar faktiskt lite roligare. Hihi.)

God natt. ♥


THE DEATHLY HALLOWS

skrivet: 2011-01-04 ♥ 19:55:51
Jag är precis hemkommen från bion. Jag fick äntligen tummen ur och såg Harry Potter and the Deathly Hallows. Den var väldigt läskig (förstår inte hur föräldrar kan ta med små barn på den) och väldigt mörk. Det tråkiga var att det gick så lång tid mellan det verkligt intressanta. Jag gillar när det händer saker hela tiden i filmer men stundtals tittade jag faktiskt på klockan. Hursomhelst, nu är jag jättenyfiken på slutet. Jag har faktiskt inte läst en enda bok så jag har ingen aning om vad som händer. Fast jag kan ju alltid gissa...






SHOW IT AND GLOW IT!

skrivet: 2011-01-04 ♥ 18:00:00
Här kommer lite bättre bilder på mina naglar. Jag blev så där sjukt nöjd med resultatet att jag kikar ner på naglarna så ofta jag bara kan. Nästa gång ska jag tänka på att gå lite längre upp med glittertippen bara. Glitterlacket kommer från OPI och heter Show it and glow it! och på resten av nagelytan har jag bara OPI:s underlack.




2011.01.04

skrivet: 2011-01-04 ♥ 14:11:34
Årets första tisdag är definitivt bättre än årets första måndag. Jag var och hälsade på på jobbet en stund i förmiddags. Jag mumsade fikakrans och lyssnade till en av tidernas sjukaste (och roligaste) semestersammanfattning. (Det finns bara en som du, Calan. ♥) Sedan kikade jag in på mitt gamla kontor där taket hade rasat in av all snö. Bra att det väntade tills jag hade slutat.

Nu sitter jag med hasselnötskaffe i en fin mugg och väntar på att klockan ska gå. Kl. 16.00 är det bio som gäller och därefter ska jag hem och rätta ryskauppgifter. Tentan börjar närma sig och jag blir mer och mer nervös för varje dag som går. Fast det gick ju rätt bra sist så jag ska nog klara det denna gången också.


2011.01.03

skrivet: 2011-01-03 ♥ 20:44:24
Årets första måndag har varit en pissdag. Så jag rymde hem till mami vid lunchtid och nu mår jag en gnutta bättre. Vi hörs imorgon om jag är på bättre humör. Vilket jag hoppas.



PS. Något som alltid piggar upp mig är manikyr och jag blev sjukt nöjd med dagens. Ska dock försöka lägga upp en bättre bild imorgon. Tog denna med iPhonen förut idag.

TRÄNINGSDAGS

skrivet: 2011-01-02 ♥ 15:31:27
Nu har jag suttit med studier hela långa dagen! Och nu är jag äntligen klar med uppgiften. Fast den ska inte vara inlämnad förrän imorgon så jag ska finjustera den imorgon. Ibland hittar man fel dagen efter som man inte alls tänkte på när man satt och skrev.

Nu är det alltså dags för en liten paus och den ska spenderas på gymmet. Jag har fortfarande träningsvärk efter passet jag var på i onsdags så med andra ord är Easy Line en bra träningsform för mig! Och med tanke på all mat jag åt igår är det behövligt också. ;) Efter träningen ska jag gå hem till mami och kvällsfika och mysa lite.


2011.01.02

skrivet: 2011-01-02 ♥ 10:23:44
Vi har ätit söndagsfrukost. Nu myser jag omkring i OnePiece med kaffekopp vid sidan. Idag hittar jag tillbaks till den militära disciplinen. Jag ska skriva klart en hemuppgift och påbörja nästa. Sedan är jag ledig för dagen. Men inte innan. Ligger jag bra till i tid ska jag våldgästa mamma. Vi har inte setts än i år och jag är både fikasugen, pratsugen och sällskapssjuk. Hihi.


2011.01.01

skrivet: 2011-01-01 ♥ 21:19:51
Vad är det bästa med första januari? 1. Ingen bryr sig om man legat i soffan och sett på film HELA dagen. 2. Ingen bryr sig om man gått osminkad. 3. Man kan unna sig en god och onyttig middag i form av tacos. 4. Man kan stoppa några extra chokladpraliner i magen och träna bort dem den andra januari. 4. En OnePiece sitter väldigt fint.

Årets första dag har varit väldigt lugn hos oss. Jag har varit trött och orörlig på utsidan men sprattlat av rastlöshet på insidan. Så imorgon har jag storslagna planer. Tentaplugg, hemmaplock och ett hårt träningspass ska få mig tillbaks på banan. Men först ska jag spendera kvällen med John McClane.


PS. I LOVE YOU

skrivet: 2011-01-01 ♥ 15:49:23
Innan jag börjar skriva om det nya året måste jag avsluta det gamla. Jag hade nämligen en jätterolig kväll igår och det slog mig hur lyckligt lottad jag är som har fått så fina och roliga vänner. Igår hade vi grabbgänget hos oss och vi åt mat, drack champagne, spelade sällskapsspel och lyssnade på musik hela kvällen lång. Klockan gick så där sjukt fort att jag nästan blev deprimerad när de stängde dörren bakom sig någon gång efter 03.00. Jag ska försöka ha fler sådana roliga kvällar under 2011. Det ska nog bli mitt nyårslöfte. Att ha roligt.











ForHair.se

Bling Skal