SNART ÄR KLOCKAN SJU

skrivet: 2009-07-31 ♥ 18:41:31
...och då kommer det lite gäster till oss. Jag har bjudit in till spelkväll, alltså vanliga hederliga spel typ TP. Det ska bli jätteskoj och jag ser verkligen fram emot det, att vinna alltså. För det brukar jag ju göra. Och varför bryta en trend? Jag har precis fixat iordning här hemma. Det är roligt att bjuda hem människor fast jag föredrar nog att gå bort till andra. Vet inte varför. Jag är ju mer bekväm hemma men man behöver liksom inte fixa med något innan förutom sig själv när man ska gå bort. Och man behöver inte ta hand om disk och skräp dessutom, efteråt. Nåja, ibland är det kul. Som idag.


Jag hade ingen ork att fixa mig speciellt mycket, jag är ju trots allt sjuk, så det fick bli mascara, rouge och läppglans.
Det påminner mig, lite extra parfym vore ju inte dumt!

Missa inte min blogg imorgon, då ska jag lägga ut bilder från ett stort allt-i-allo-varuhus som jag besökte idag, jag lovar att ni kommer bli chockade!

TR(H)ÖSTSHOPPING

skrivet: 2009-07-31 ♥ 13:32:42
Efter fikan imorses gick jag in på MQ och kom ut med en stor påse som vanligt. Egentligen skulle jag bara titta på en kjol men  när höstkläderna börjar hängas ut i butikerna kan jag inte hejda mig! Det går bara inte.


Lite suddig bild. Det är en plommonfärgad kofta från Zoul i alla fall.

Ett par svarta byxor och ett par lacktights, båda från Zoul

VARM CHOKLAD MED GRÄDDE OCH MARSHMALLOWS

skrivet: 2009-07-31 ♥ 11:07:10

Min längsta rubrik hittills.
Jag och N sitter på stammisfiket. Jag tyckte synd om mig själv så jag beställde varm choklad MED grädde och marshmallows och tur var väl det, den såg så festlig ut att jag orkade fram ett leende för en kort stund. Nej, jag mår inte så bra idag... Näsan och halsen är bättre men kroppen har tagit mer stryk.

Imorses var Lars Wallin på Nyhetsmorgon. Såg ni det? Tänk att få bära en av hans klänningar, vilken dröm.

Finns att köpa på Söderströms Conditori


Jag har tryckt i mig en räksmörgås också, mums för magen


TVÅ FAVORITER

skrivet: 2009-07-30 ♥ 23:28:33


Det kändes som att det var dags för nytt nagellack. Det ljusa är Princesses Rule! och toppen är målad med Overexposed in South Beach, båda från OPI som vanligt. Jag tyckte att det blev riktigt fint! Det kanske ser lite kladdigt ut för jag har inte tagit bort överflödet ännu.

Jag känner mig som en ny människa nu efter badet. Jag bjöd ansiktet på ett ångbad dessutom så nu mår jag jättebra förutom att halsen värker och näsan rinner. Ångbad är ju ganska underskattat egentligen. Koka upp vatten i en kastrull, ställ av på diskbänken och böj ned huvudet över ångan med en handduk över så ångan inte åker iväg. Ångbada i 2-3 minuter och badda ansiktet med en handduk eller skölj av med lite vatten. Hur skönt som helst!


EN SJUKLINGS DAG

skrivet: 2009-07-30 ♥ 19:05:03
Hej allihop!
Jag har suttit i soffan hela dagen; gjort armband, sett på tv, spelat tv-spel, ätit mat och nu har jag precis sett klart Australia med Nicole Kidman. Den var riktigt bra de sista 45 minutrarna! Den får 3/5 av mig. Nu tänkte jag lägga mig i badkaret en stund för att få lite omväxling. Förhoppningsvis mår jag lite bättre efteråt. Visst brukar man göra det efter ett bad när man är sjuk? Sedan ska jag försöka ta hand om hemmet lite grann. Det ligger tvätt i hela sängen (torktumlaren strejkade) som måste vikas och läggas undan och diskhon är överfull. Niklas pysslade ju om mig på förmiddagen så jag vill göra något för honom också.


MAKRAMÉARMBAND

skrivet: 2009-07-30 ♥ 11:57:26
Igår var mami hos mig. Jag lagade mat till oss (kyckling i ugn med ris, wokgrönsaker och smörstekta champinjoner) och sedan satte vi oss i soffan och pysslade med våra armband. Det är ganska roligt att pyssla med henne för vi har helt olika stil på våra armband. Jag ska göra massa olika armband och sedan försöka sälja dem. Mami har redan sålt massvis.

Här kommer bilder på armbanden jag gjort hittills, hoppas ni tycker om dem!
Intresserad att köpa? Skriv en kommentar och glöm inte att lämna din mailadress så kontaktar jag dig!

1. Rosa och kristall

2. Silver och rosa

3. Onyx

4. Silver och ljusgrönt

5. Silver, rosa och kristall

6. Silver och grönt

7. Kristall, rosa, silver

SMULAN TIPSAR

skrivet: 2009-07-29 ♥ 22:36:01

I PINK I LOVE YOU

skrivet: 2009-07-29 ♥ 14:32:32

I Pink I Love You från OPI

NÄR ALLTING HÄNDER PÅ EN GÅNG

skrivet: 2009-07-29 ♥ 14:28:50
Visst är det så att ibland är det riktigt tråkigt, ingenting händer, man får ingen rolig post och det finns ingenting att hitta på men så händer allting på en gång sedan helt plötsligt. Det hände mig idag. Jag har väntat på massa rolig post och så kom allt på en gång; mitt paket från H&M och mina pärlor som jag beställt. De hade dessutom ringt från Guld & Silver och talat om att min berlock hade kommit och fanns att hämta så dit gick jag innan fikan imorses. Allt på en och samma gång. Jag behöll inte allt från H&M, trenchcoaten var alldeles för stor och tyget var som en mjukiströja och en grön topp hade usel passform. Men det var ju lika bra det, nu slipper jag ju att jaga en matchande röd väska!


Nu har jag sex stycken berlocker i mitt armband. Pärlan med fjärilen är ny och det lilla rosa hjärtat köpte jag idag också. Jag hade ju ett presentkort på den andra så det var ju som att ta två och betala för en!

Min mysiga H&M-kofta

ÄR JAG SJUK?!

skrivet: 2009-07-29 ♥ 09:42:09
Jag vaknade upp idag med världens värsta halsont. Hur kul är det! Halsont är ju typ det enda man inte kan göra någonting åt, man kan inte ta tabletter, sova bort det och man kan inte lägga en filt över det eller ta en dusch, det försvinner liksom aldrig. Jag vill inte bli sjuk nu, jag har ju fem små lediga dagar kvar som jag vill utnyttja till fullo. Typiskt säger jag bara, typiskt.

Jag hade en jätterolig kväll igår i alla fall och det blev lite senare än jag planerat. Idag ska jag ta det lite lugnt på kvällen istället tror jag, mami ska komma hit (om hon inte blir avskräckt av mitt plötsliga halsont) och vi ska äta kvällsmat och mysa. På tal om mat, jag har ingen matlust. Det är så jobbigt. Ingenting verkar gott. Det är ett stort problem när man är hungrig kan jag tala om. Är det semestern-är-snart-slut-ångest kanske? Jag ska åka fram till stan och fika lite så kanske jag mår bättre sedan. Det får nog bli en stor varm choklad idag, utan grädde. Just the way I like it.


Här är jag glad, frisk och sugen på mat - vad har hänt!
Lägg märke till hur väl jag matchat nagellacket och klänningen.

SNABBIS

skrivet: 2009-07-28 ♥ 18:19:26
Hej alla!
Detta blir en snabbis för jag är redan lite sen. Jag ska hem till en vän och spela Buzz. Jag lovar att uppdatera när jag kommer hem, det blir nog inte så sent ikväll! Hoppas ni mår bra!


LUNCH NÄSTA

skrivet: 2009-07-28 ♥ 13:22:32

Idag blev det frukost på stan. Både Colin och Attila fick följa med. Solen sken lite på oss och jag kunde ta av koftan en stund utan att frysa. Sedan blev det ett varv i mataffären. Vi är verkligen inte bra på att handla mat. I min korg låg följande när vi skulle betala: Loka citron, två paket ägg, en ekologisk gurka, Aftonbladet med Sofis Mode (som dessutom var en supertråkig tidning), tre söta födelsedagskort och en blomma. Hjälp, någon.

Nu ska jag laga lunch till mig själv. På menyn står omelett, gurka och ett glas vatten. Min nya specialitet. Om ingenting dyker upp sätter jag mig och svarar på alla kommentarer när jag är mätt i magen!


T-shirt: H&M
Kjol: Sydd av mig själv
Skor: Din Sko
Väska: Chanel
Läppglans: Lancôme
Parfym: Gucci - Envy Me
Hund: Colin



Colin och Attila gillar att fika


DETALJER

skrivet: 2009-07-28 ♥ 13:12:30









INNEDAG . . . IGEN . . .

skrivet: 2009-07-27 ♥ 14:36:36

Jag har laddat upp för ännu en innedag. Marabou, Polly, en bra bok, lite tv-spel och annat smått och gott att fixa med. Jag har faktiskt varit framme på stan och ätit lunch idag så då får man stanna inne resten av dagen tycker jag. Idag börjar sista veckan på min semester och jag är faktiskt riktigt ledsen över att jag inte varit ute och solat en enda gång under de gångna tre veckorna. Det är bara att inse, hösten är officiellt här. Hursomhelst, denna veckan ska spenderas på bästa möjliga sätt har jag bestämt. Jag börjar med lite hemmamys idag så får vi se hur det slutar.


Min eftermiddag är räddad


BIOBESÖK

skrivet: 2009-07-26 ♥ 22:11:59
Jag är nyss hemkommen från bion. Jag och mami såg Harry Potter och halvblodsprinsen och jag kan avslöja att vi blev sjukt besvikna. Vi har sett alla filmerna tillsammans och jag älskar dem, de är lite mysigt barnsliga men ändå väldigt läskiga med stora spindlar och farliga drakar och allt vad det varit och jag såg verkligen fram emot den nya filmen eftersom alla har sagt att den ska vara så bra och spännande men hallå! Den handlade ju inte om någonting. Vad var handlingen? Vad hände? I två timmar och 33 minuter satt vi båda och väntade på att det skulle hända någonting och så helt plötsligt var den slut. Tråkigt! Nu får man vänta lika lång tid till för att få se vad som egentligen ska hända. Förlåt, Harry Potter, men det här var den sämsta i serien och även om jag kommer att köpa den på DVD bara för att jag har alla andra så kommer jag nog aldrig att sätta på den bara för att se en bra film. Nej, sannerligen inte.


...men jag var glad ändå, stor popcorn liksom!

JAG HAR ROSA FINGAR

skrivet: 2009-07-26 ♥ 16:15:41
Jag har många blommor och växter men sannerligen inga gröna fingrar. Jag älskar blommor och att vattna och plantera och allt sådant och med tiden har jag ju såklart lärt mig hur man ska göra för att lyckas men jag skulle aldrig skryta med mina kunskaper, amatör på hög nivå med andra ord. Efter en hel del regn och blåst såg det förfärligt ut på min balkong så nu har jag tagit saken i egna händer och rensat blommor en stund. Skönt att det äntligen är gjort! Jag fyllde nästan en hel papperskasse med skräp och två döda småväxter. Men nu ser det i alla fall fint ut igen. Och jag kan börja om från början igen. Jag har trots allt 41 växter inomhus som trivs bra med sin mamma så usel kan jag väl inte vara? Så, alla som älskar växter och blommor men inte är så bra på att ta hand om dem och fortfarande lär sig kan väl ha rosa fingrar? Eller vad tycker ni?


En av mina balkonglådor, rensad till 100 % (fyra pelargoner i olika nyanser och två små murgrönor)

Mumsig sallat

Min basilikaplanta passade i min nyaste kruka

Smultron

Små tomater

GÅRDAGENS SHOPPINGFYND

skrivet: 2009-07-26 ♥ 14:54:53


Söt kruka va? Jag har likadana vanliga krukor och så hittade jag denna söta på torget igår. Vad tycker ni att jag ska plantera i den? Det påminner mig: jag ska nog rensa pelargonerna på balkongen...

PS! Alla som kommenterat mina inlägg får svar så fort Blogg.se fungerar som vanligt igen! Jag tror inte att någon undgått att det är något som inte står rätt till.


090725

skrivet: 2009-07-25 ♥ 20:33:33

Idag har jag hunnit med så mycket att jag knappt kan tro det själv. Sovmorgon, en runda på torget, hälsat på min andra familj, mysfika med Linda, hälsat på mamma, umgåtts med Colin, ätit tacos, diskat, dammsugit, sett en film och kvällen är inte ens över ännu. Det är så roligt när dagarna känns sådär långa att man hinner med hur mycket som helst. Då känns livet rikt. Utanför fönstret hopar sig regnmolnen så nu drar jag filten över benen och gosar ner mig i soffan med Xbox-kontrollen i högsta hugg. Här ska skjutas.



SMULAN TIPSAR

skrivet: 2009-07-25 ♥ 20:19:51
Ögonkräm ska alltid appliceras med ringfingret, det är det allra svagaste fingret och kring ögat är det viktigt att man är försiktig. Ögonkrämen ska nämligen duttas under ögat och under ögonbrynet inte på det rörliga ögonlocket. Krämen kommer att "krypa" ned dit. Ögat är väldigt känsligt och för mycket ögonkräm kan göra att ögonen svullnar istället och det är det väl ingen som vill?


Röda prickar = applicering

POKERKVÄLL

skrivet: 2009-07-25 ♥ 09:57:31
Så, det blev ingen vinst, trots nymanikyrerade naglar och röda läppar. Tråkigt. Men jag hade roligt ändå. Jag satt ju mellan mina favvisar nästan hela tiden, det kan ju inte bli bättre. Hoppas ni hade en rolig fredagskväll allihop! Idag blir det hemmamys för min del. Definitivt.


Jag och Biffen

Vad gör man när man sitter och väntar? Tar kort på sig själv!

Pokereliten

Puss!

Missa inte Smulan tipsar lite senare idag!

POKERNAGLAR

skrivet: 2009-07-24 ♥ 13:46:05


Rosa: Princesses Rule! Vit: Alpine Snow
Allt från OPI


DAGENS SHOPPINGFYND

skrivet: 2009-07-24 ♥ 13:44:16
Jag såg den i måndags men köpte den aldrig så idag när jag var på stan sprang jag in på MQ och hämtade den, min nya sjal. Jag är kär!
 

199 kr på MQ från Zoul

FREDAGSFIN

skrivet: 2009-07-24 ♥ 13:40:05
Jag gör mig fredagsfin. Inpackning i håret, naglarna är fixade och kvällens smink är utvalt och framplockat. Vi ska äta ungkarlsmiddag (som Niklas kallar det) lite senare, makaroner, biff och stekt ägg. Det kanske inte verkar så lyxigt men det är faktiskt gott! Niklas har bjudit mig på massa olika ungkarlsrätter och de är så himla goda! Först frågar han "vill du har lite?" och då tittar jag på maten och tänker "nej, tror inte det, va!" men så luktar det så gott att jag tar en smakbit ändå och då är det superdupermumsigt. Hursomhelst, denn maträtten har jag kommit på själv och jag är en stolt uppfinnare.

Vad ska ni göra ikväll? 


Colin blev utestängd igår när vi målade. Han försökte smita in men han kom inte så långt...

090723

skrivet: 2009-07-24 ♥ 11:29:15

Dagen spenderades med målarpenslar och naturgodis. Vardagsrummet är härmed vitt istället för svart. Det känns mycket gladare och ljusare. Och så tänker jag fortsätta min vardag efter semestern. Inget mer svart. Jag har lärt mig att jag inte ska prioritera jobbet utan tiden jag får för mig själv efteråt. Jag lovar mig själv att inte gå och lägga mig klockan åtta bara för att jag är trött, istället kan man faktiskt sova lite längre och utnyttja tiden med sig själv. Och det ska jag verkligen göra från och med nu. Det ska bli mitt nyårslöfte fast det tar vid redan den tredje augusti, eller semesterlöfte om man vill kalla det så.

Kvällen avslutades med eliten i LSF framför tv:n till Call of Duty 5. Det blev en hel del svordomar - även ur min mun - men underhållningen var storslagen!


DAGS ATT GE SIG UT I REGNET

skrivet: 2009-07-23 ♥ 12:25:11
Med hundarna också, så det blir ingen snabbis och sedan in i bilen utan en promenad. Typiskt. Jag och N ska åka till färgaffären sedan, jag har ett litet projekt på gång. Sedan blir det mathandling tills ikväll. Vi ska laga hemmagjorda hamburgare. Det är så gott. Och med tanke på att det ska ösregna hela dagen får det nog bli myskväll med en bra film tror jag bestämt. Jag såg The Notebook igår, så ledsam, fast på ett bra sätt. En film med ett jättebra budskap; rekommenderas varmt! Jag beställde alla plaggen från H&M inatt också, kul! Det ska levereras nästa vecka. Och så får man hoppas på att allt passar. Jag klickade även hem massa pärlor igår till mina armband. Det är dyrt att pyssla. Men kul. Man kan ju liksom dö imorgon, då har man ingen användning för alla sparpengar ändå. Nu väntar Niklas på mig! Hoppas ni får en fin dag, allihop!


Idag kör jag på naturell sminkning, bara lite puder, rouge, mascara och läppglans och håret har jag satt upp med min vita rosett.

SMULAN UTMANAR

skrivet: 2009-07-23 ♥ 00:10:55
Jag har lånat en lista från novembersara och jag utmanar alla som läser min blogg att svara på frågorna!

10 FAVORITER
Dialekt: Rikssvenska
Mat: Allt Niklas lagar
Låt: My own summer med Deftones är bäst
Film: Seven
Tecknad figur: Nalle Puh
Sport: Fotboll
Komiker: Fjodor Dostojevskij
Veckodag: Fredag
Glassmak: Ben&Jerrys Phish Food
Soloartist: Agnes

9 FÖR TILLFÄLLET
Humör: Glad men trött
Tanke: När ska vi sova?
Vad händer idag: Det är bara sju minuter kvar på dagen, kanske hinner jag skriva klart dessa frågor.
Kläder: Pyjamasshorts, strumpor, linne, mjuk luvtröja
Bakgrund: Jag i slänggungorna på Liseberg
Känsla: Glad, trött
Tid: 23.54
Bästa sak: Sängen?
Irritationsobjekt: Cigaretter! Varför finns de?

8 FÖRSTA
Bästa vän: Mami
Husdjur: Heliga birman Serina (katt)
Utlandssemester: Aldrig varit på en riktig utlandssemester. :(
Piercing: Tre i öronen, en i näsan som sakta växer igen
CD skiva: E-type eller Ace of Base tror jag
Bil: Vad som helst med automatväxel och elhissar
Ord: Vet inte

7 SENASTE
Telefonsamtal: Niklas
Mat: Smörgåsrån
Dryck: Vatten
Biltur: Karl skjutsade hem mig från stan
Tv-program: Vi har på (kill)kanal 6, serien just nu är Scrubs
Spelad låt: Någon med Agnes
Köpta klädesplagg: Några från H&Ms höstkatalog

6 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina bästa vänner: Ja
Brutit mot lagen:Ja, hihi
Blivit arresterad: Ja
Badat naken: Nej
Varit med på TV: Ja, Bingolotto, Allsång med Lotta och tävlat i Wimans
Varit med i tidningen:  Ja, flera gånger

5 NEJ TACK
Skolämne: Matematik
Mat: Blodpudding
Musik: Folk som sjunger som instrument
Dryck: Drickor från Lidl och Eldorado och andra B-märken
Djur: Fästingar och myggor

4 SAKER
Du gör när du har tråkigt: Leker med Colin och Attila, bloggar, tycker synd om mig själv
Du gjorde igår kväll: Såg på Morden i Midsomer, knöt armband, myste, sov
Du kan höra just nu: Tv:n
Du inte kan leva utan: Eight Hour Cream, nagelfil i glas och min ring

3 PERSONER
Du kan berätta allt för: Mami, Niklas
Du tycker om: Min familj, mina vänner
Du inte gillar: Människor som luktar svett

2 VAL
Coca cola eller fanta
: Coca-cola om jag måste, annars dricker jag alltid mineralvatten
Hund eller katt: Katt

1 ÖNSKAN
Att bli superduperrik, typ biljonär :)


SMULAN TIPSAR

skrivet: 2009-07-22 ♥ 19:06:24

Ett litet tips: Är benen torra eller har du rakat för nära och fått små sår? Strunta i vanlig body lotion och smörja in med ansiktskräm istället. Den är fetare än vanlig lotion och är vanligtvis inte så parfymerad. Jag har alltid en burk ståendes i kylskåpet, den kyler ner svullnader och svalkar av allt från raksår (vi får dem ibland, eller hur?) till solbränna.


Min favvis. Aqua Fusion från Lancôme.


EFTER SOL KOMMER REGN

skrivet: 2009-07-22 ♥ 14:25:51
Ja, så låter det idag. Så himla fint väder på förmiddagen och så kommer man hem och vad händer, regnmolnen trängs på himlen och solen är som bortblåst. Tråkigt! Jag har varit på stan och lunchat med två vänner idag. Det var ett trevligt återseende med många minnen som uppdagades. Synd att man ses så sällan när man blir stor. Nu har jag cirka åtta timmar att slå ihjäl innan N kommer hem. Igår forsade det fram idéer i mitt huvud men idag känns det mer än tomt.


På Söderströms Conditori idag

Jag älskar min vita rosett !

FAVVISAR UR H&Ms HÖSTKATALOG

skrivet: 2009-07-21 ♥ 20:22:51
Jag hittade en hel del i H&M:s höstkatalog detta året. Hela sju olika saker. Men jag har inte bestämt om jag ska beställa alla ännu. Det är bekvämt att beställa kläder ur katalog men shoppingkänslan infinner sig inte riktigt. Ni vet, att prova ett plagg som sitter perfekt, lämna fram betalkortet och få bära de fina påsarna... Hursomhelst, här får ni se mina favoriter:

Gråmelerad cardigan, snygg till svart, lila och plommon (mina älsklingsfärger på hösten)

Underbart söt ljusrosa cardigan

Söt liten svart kjol, snygg till både pumps och stövlar

Röd trenchcoat

Blomma att sätta i håret eller i mössan

Svart diadem


ÄR MIN DAG RÄDDAD?

skrivet: 2009-07-21 ♥ 13:44:21

Det ser ut så i alla fall. Mitt paket från Eleven.se, jordgubbar och en alldeles färsk H&M Höst-katalog att bläddra i. När jag har slavat klart i tvättstugan ska jag spola upp ett mysigt bad med mina nya produkter och bara ta det lugnt och ha en liten spakväll tror jag. Fila fötterna, färga ögonbrynen, peela kroppen (solbrännan är ju ändå påväg att försvinna) och äta jordgubbar! Det låter helt okej, va?

Vad gör ni idag?


090720

skrivet: 2009-07-20 ♥ 18:53:42
Idag har jag haft en skitdag. Ni vet då ingenting är roligt, man känner inte för att hitta på någonting, allt är fult och ingen kan göra dig glad. Nu på eftermiddagen har jag försökt njuta av mitt eget sällskap... Hur det gick kan ju diskuterats. Jag var hemma hos mormor och gratulerade henne på namnsdagen på förmiddagen. Hon bjöd på god fika. På eftermiddagen gick jag till mor och hämtade hem två pussel och en pusselmatta för att sysselsätta mig med nu på kvällskvisten. Tråkigt nog har jag så ont i magen av hunger (jag har ätit nu men det går inte över) så jag måste lägga mig ner en stund och vila. Efter det ska jag pussla. Kanske blir det skoj. Kanske inte.


Frukost

Fika hos mormor


PEACH ME

skrivet: 2009-07-20 ♥ 14:21:05




Ögonbryn: Dior Brow Fixing Gel #781.
Ögonskugga: Basskugga (välj en som är identisk med din egen hudton, jag använder Pale Pebble från MaxFactor).
Grunda med Color Design Pink Strass #603 från Lancôme.
På rörliga ögonlocket: Skugga från Dior #669 (utgått, fråga om motsvarande i butik).
Längst ned vid franskanten och så långt upp man önskar: Aprikosfärgade skuggan i 4-paletten OZ! #100 från Lancôme.
Eyeliner: Artliner från Lancôme.
Mascara: L'Extreme och Fatale från Lancôme.
Rouge: Diorshow Powder #004 och Dior rouge #939, skuggning under käkbenet med Petit Bohême från Lancôme.
På läpparna: Eight Hour Cream




KLICK KLICK KLICK BOOM

skrivet: 2009-07-19 ♥ 23:10:47
Jag var som sagt lite shoppingsugen när jag kom hem ikväll och eftersom jag redan handlat upp min lön och en tredjedel på mitt sparkonto så tyckte jag att beställa lite saker på internet verkade som en bra idé... Ikväll var det eleven.se som fick stilla min hunger. Jag har aldrig beställt därifrån förut, hoppas de har snabb service för jag vill ha mina produkter NU! Jag har haft sockervadd på hjärnan ett tag så jag beställde olika produkter med sockervaddsdoft från Aquolina, två skrubbar, en duschmousse och en badskum. Och så klickade jag hem en hårinpackning från Collistar bara för att min snart är slut. Hoppas den är bra! Nu är det bäst att jag sätter mig vid tv:n och väntar på Niklas innan jag gör något mer impulsivt.


Kom till mamma!

DRESS TO EMPRESS

skrivet: 2009-07-19 ♥ 22:20:07

Veckans nagellack: Dress to Empress från OPI


090719

skrivet: 2009-07-19 ♥ 20:04:28
Hej!
Idag har jag haft en jättemysig dag. Jag gick raka vägen upp ur sängen, in i duschen och sedan hem till mamma. Vi har pysslat, lyssnat på musik, tonat min utväxt, mumsat Polly, ätit god mat och ännu godare dessert; blåbärspaj med mycket vaniljsås! Jag blev såklart uppvaktad på min namnsdag också. Jag fick en Geisha av min älskling och en liten sko som man kan klämma fast viktiga papper i och en Thomas Sabo-berlock av mamma och mormor. Berlocken var slut men jag fick ett presenkort på den jag önskade mig. Perfekta presenter! Geishan mumsar jag på nu. Innan jag gick hem såg jag och mamma på En shopoholics bekännelser. Den var väldigt bra och stillade ju inte direkt shoppingbegäret...!

Jag kom hem för ungefär en timma sedan. Jag tog en kall dusch och lade en ansiktsmask från Åhléns, "Warm Mask" med ginseng, kaktus och jasmine. Någon som testat? Den blev verkligen varm, hela ansiktet hettade. Nu känns huden len och fräsch. Den ska jag nog köpa fler gånger! Jag dammsög igenom lägenheten lite snabbt också och sedan kunde jag sätta mig tillrätta framför datorn med mina nagellack, min geisha och ett stort glas vatten. Jag ska nämligen fortsätta fixa med bloggen tänkte jag. Jag har ett litet projekt på gång men jag vet inte riktigt om jag kommer att orka med detta. Men samtidigt är det en bra idé. Jag ska fundera en stund medan jag grejar.

Namnsdagspresenter:

Klämma och Geisha

Thomas Sabo-berlock


Den mysiga kvällen blev tråkig

skrivet: 2009-07-18 ♥ 23:41:14
Jag tror att jag ska sova nu. Jag har suttit och grejat lite med bloggen men nu orkar jag inte hålla reda på koder hit och koder dit längre. Jag får fortsätta imorgon. Anledningen till att jag sitter vid datorn just nu vid denna tidpunkt på dygnet är att Niklas började jobba för en timma sedan. Hans semester är alltså slut. Tråkigt. Och eftersom jag vänt på mitt dygn så är jag inte trött och sitter ensam i lägenheten och undrar vad jag ska hitta på. Inte bara just nu utan under de kommande två veckorna. Jag har semester men ingenting att göra... Man brukar ju kunna fylla ut dagarna ändå men jag vill göra något roligt också! Punkt, punkt, punkt.

Vi hade en mysig kväll i alla fall med glass och en film som vi dock inte hann se klart men det vi såg var ganska spännande (The International).


Phish Food

Imorgon ska jag fortsätta fixa med bloggen. Jag har bestämt mig för att rikta in den mer på skönhet eftersom jag tycker att det är väldigt roligt att skriva om. Bloggen är alltså under konstruktion de kommande dagarna! Kom gärna med förslag till vad ni vill att jag ska skriva om; smink, hudvård, parfym - vad som helst!

God natt!


Pyssel

skrivet: 2009-07-18 ♥ 17:33:34
Jag är hemma hos mor idag. Vi pysslar för fullt. Hon har lärt mig göra makraméarmband så nu knyter jag för fulla muggar. Jag har hunnit med tre stycken idag och fler kommer det att bli! Det är faktiskt väldigt roligt att göra egna armband. Man kan ju använda precis vilka kombinationer av kulor och stenar man vill. Nu har vi tagit en paus, Niklas är påväg med pizza. Jag har inte ätit pizza på flera månader tror jag så det ska bli riktigt gott!

FYI: Jag regerade på både Guitar Hero och Lips igår. Någon som spelat bas och sjungit samtidigt med mikrofonen i urringningen? Tror inte det, va...! Och Biffen, din utmaning till Chris Brown blir av nästa gång, bara så du vet!


Mina pärlor, sorterade i fiskedragslådor.

Mitt i tillverkningen


Nu sticker jag!

skrivet: 2009-07-17 ♥ 19:03:59


Nu blir det Guitar Hero och Lips! Hej då allihop! Hoppas ni får en trevlig kväll. :D


Lekdag

skrivet: 2009-07-17 ♥ 15:02:29
Vi har varit ute med Colin och Attila på en lektur. Colin fick springa lös med en tennisboll och Attila satt fast i löplinan (han är lite oberäknelig). Båda tyckte att det var roligt att leka och husse och matte tyckte att det var skoj att se två glada vovvar. Nu när vi kommit hem ligger de och sover vilket också är omtyckt av oss. Husdjur är ju alltid sötast när de sover, inte sant?

Ikväll blir det mer lekar fast för oss människor. Vi ska till bekanta och spela Guitar Hero och Lips. Skoj!


Fjäril

Fjäril

Fjäril

Attila

Colin

Blomma


Förberedelser

skrivet: 2009-07-16 ♥ 20:15:06

Vi bestämde oss för utgång lite hastigt och lustigt. Jag har sminkat mig och ska snart fixa till håret. Det ska bli roligt att klä upp sig lite och stoppa fötterna i mina senaste älsklingar. Men det blir inte många drinkar för min del. Imorgon är det min och Niklas sista semesterdag tillsammans, klart man vill vara pigg då. Men lite skoj tänker jag ändå ha. Jag förtjänar det, jag har haft en hängig dag idag.




Vilken psykopat!

skrivet: 2009-07-16 ♥ 17:43:40
Jag sitter i soffan och tittar på en dokumentär om Thomas Quick. Han är ju fullkomligt sjuk i huvudet. Jag tror inte att han är kapabel till att begå ett planerat mord, han bara tror att han har gjort det. Eller så har han en aggressiv personlighet inom sig som dyker upp och hjälper honom när det väl behövs. Han har inga konkreta bevis till sina gärningar, hans beskrivningar är helt felaktiga och när han får reda på hur det egentligen ligger till ändras historien för att passa bättre. Nej, jag tror helt enkelt att poliserna vill få fast någon skyldig och trots att han beskrev ett offer som blond när hon var närmare svart i håret vill man ha en snabb dom och då faller den på psyksjuke Thomas. Sjukt!


Bilden är lånad


LISEBERG 090715

skrivet: 2009-07-15 ♥ 21:14:51
Nu är jag och N på väg hem från Liseberg. Vi har haft en jätterolig dag tillsammans; åkt massa karuseller, vunnit på hjul och ätit god mat på restaurangen Tyrolen som bjöd på storslagen underhållning. Jag åkte Flume Ride för första gången på länge och vad läskig den var! Och så blev jag genomblöt till råga på allt. Men skoj var det! Fast mina favvisar är Jukebox och Hanghai. Jag vann en isbjörn (andra vinst) en giraff (första vinst) på Kramhjulet och Niklas vann ett rör med fem Centerrör i. Vi ska nog mumsa lite på dem nu på hemvägen! Här kommer lite bilder:


Vi stannade i Tollered och fikade

Jag fick åka Slänggungan själv

I kön till Flume Ride

Vi blev våta

I Pariserhjulet

Efter ösregnet som förstörde mitt våfflade hår

Jag och min isbjörn

På restaurangen Tyrolen. Jag drack isvatten och åt...

...kyckling med pommes och grönsaker och en tomatsås.

Åkpass

Innan vi åkte hem med min giraff


Mot Liseberg

skrivet: 2009-07-15 ♥ 09:58:45
Hej alla söta läsare. Jag och N sitter i bilen på väg mot Lisberg, Det ösregnade och åskade hemma men förhoppningsvis åker vi ifrån det. Jag köpte en smörgås med potatissallad på Hydro så nu lär jag få ont i magen men det går väl över. Vi ska ha en riktigt rolig dag idag, åka massa karuseller, spela och förhoppningsvis vinna, äta god mat, skratta och bara ha det mysigt. Jag lägger upp bilder senare ikväll eller imorgon. Ha en bra dag allihop!


I bilen


Kvällspromenad

skrivet: 2009-07-14 ♥ 20:29:13

Vid sjutiden kom jag på att jag inte andats frisk luft idag förutom när jag putsade fönster i vardagsrummet. Så familjen Nilsson-Lövstrand gick en promenad och jag passade på att fotografera lite med min nya Nikon. När vi kom in var klockan nästan halv åtta så jag fick sätta igång med pannkakorna. Vi glömmer av att äta när vi grejar så här hemma. Eller vi tittar inte på klockan rättare sagt och glömmer av tiden. Hursomhelst har vi precis ätit nu och snart ska jag fixa iordning inför imorgon då vi ska åka till Liseberg. Det ska bli jätteskoj. N har tydligen inte varit där på över tio år. Jag var ju där förra veckan men det spelar ingen roll! Hoppas vi får en mysig dag tillsammans utan hundar!

Lite oredigerade bilder från promenaden:

Colin med sin klövjeväska. Niklas och Attila syns i bakgrunden.

Mörka moln

Min familj

Jag och Colin

Hallon

Blomma

Gul blomma


Filmad med min Nikon digitalkamera


Smulan tipsar om LIFESTYLE - Hälsa & Skönhet

skrivet: 2009-07-14 ♥ 17:28:45
...om en bra tidning! Gillar du modetidningar men tycker att det är för mycket fokus på kläder? Då är denna tidningen perfekt! Den har specialiserat sig på hudvård, träning, hälsa, nyttig mat, shopping och förstås smink! I detta numret (nummer 2/2009) skrivs det om bland annat självkänsla, sommarens 100 bästa makeup-produkter, makeup-tips, hårtrender, nagelvård, vackra resmål och reportage om Mischa Barton, plastikkirurgi och skönhetspiller. Mycket text varieras med fina och inspirerande bilder. Bra tidning, helt enkelt!


LIFESTYLE - HÄLSA & SKÖNHET


19 dagar kvar...

skrivet: 2009-07-14 ♥ 11:03:30
...på min semester. Kommer det att bli någon sol någon av de 19 dagarna?
Jag och N åt frukost hemma idag. Så nu sitter jag fortfarande i pyjamasen bara för det. Fast det gör väl ingenting. Jag ska ju bara städa idag. Jag vet, det börjar bli tjatigt men idag kommer vi att bli klara. Om jag sätter igång vill säga... Tänk att det kan se så rent ut men ändå vara så dammigt när man tittar med mikroskåpsynen. Och detta är bara en trerumslägenhet på 80-något kvadrat. Tänk när vi köpt vår herrgård. Städerska, it is. När jag låg i sängen imorses och inte orkade gå upp kom jag på en tidning jag måste tipsa er alla om. Men det får bli om en stund. N ska ta en sväng till sopslängningsstället så jag får väl bidra med någonting, jag med.


Sur men god

Jag tycker synd om prinsessan Victoria som måste sitta och lyssna på denna tråkiga konsert varje födelsedag. Hon kanske bara vill laga tacos, hoppa i myskläder och spela tv-spel som alla vi andra. Och hur kul kan det vara att klä sig i Sverigedräkt på sin födelsedag. Då är det ju prinsessklänning med tyll som gäller. Och ingenting annat.


090713

skrivet: 2009-07-13 ♥ 20:34:59
Vi blev inte klara med städningen idag. Ärenden på stan drog ut på tiden. Mina ärenden. Jag letade efter ett ljusfat i svart eller guld. Jag letade i varenda butik men icke. Jag fick nöja mig med två små fat till varje ljus (jag hade köpt två stycken ganska tjocka ljus) i den sista butiken jag besökte. Det blev faktiskt helt okej men det är alltid så typiskt när man ska ha något. Det fanns miljoner ljusfat i silver och grått men det går ju liksom inte att ha i ett guldigt rum. Jag är väldigt noga med sådant, inte bland silver och guld. Det blir som glass med köttfärssås eller något. Hursomhelst, idag fixade jag iordning krukskåpet, planterade om en blomma, dammade högersidan i bokhyllan, diskade, sorterade tidningar, hjälpte Niklas att bära, målade naglarna och fikade med mamma som kom och lämnade Colin. Han är äntligen hemma nu, min hund. Tänk att man kan sakna någon så mycket. Även om det var skönt att bara ha en hund hemma så blir det fel på något sätt. Det ska vara hela familjen även om alla har sina jobbiga sidor.

Ikväll har två välförtjänta städare ätit tacos och nu ska vi se en film. Antingen The International eller The Notebook. Eller så struntar vi i film och spelar Guitar Hero istället! På onsdag blir det en Lisebergsdag. Det ska bli roligt! Jag hittade en kupong på åkpass i en av tidningarna jag rensade bort idag. Kan det bli bättre!


Shorts Story från OPI


Söta nallar

skrivet: 2009-07-13 ♥ 14:59:06
Jag måste bara visa dessa söta nallar. Det är norrmannen Gard Ole Waerum som har tagit bilderna. Visst är de söta?!


Salt och Peppar

Bus

Nu: Tillbaks till storstädningen. Krukskåpet är klart. Nu ska jag gå på vardagsrummet.


Dagens lista

skrivet: 2009-07-13 ♥ 09:16:09
Idag blev det ingen sovmorgon. Men det gör ingenting för jag har massvis med saker att göra idag. Då är det lika bra att sätta igång så tidigt som möjligt. Idag står följande på min lista: Sortera och göra iordning i krukskåpet, klippa bort alla vissna blommor, dammsuga, torka golv, göra några ärenden på stan, ta bort nagellacket och måla på nytt bland annat. Men först måste jag äta frukost. Vi har ingenting hemma så det blir nog utefrukost på Söderströms. Fast helst vill jag bara stanna hemma. Det är så kallt ute. Burr.

PS. Jag vet att headern inte syns riktigt med alla webbläsare. Jag ska försöka fixa det omgående.


Jag längtar efter denna!


090712

skrivet: 2009-07-12 ♥ 20:15:32
Idag har jag och Niklas storstädat hemma. Alltså inte bara storstädat utan röjt överallt, putsat fönster, slängt kläder, möblerat om, organiserat, duschat blommor och ja, ni förstår. Det var jätteskoj. Jag tycker om att städa, det är så roligt, speciellt när man är två som hjälps åt. Vi blev inte riktigt klara idag så vi ska fortsätta imorgon men det är inte så mycket kvar nu. Skönt!
När vi bestämde oss för att sluta för dagen skickade jag Niklas till det gyllene M:et. Min mage var sugen på en marängsviss och munnen tyckte också att det var en bra idé. Nu ska vi se på film resten av kvällen och bara mysa. Imorgon blir det som sagt mer städning. Hoppas min hund kommer hem imorgon. Han är hos sin mormor och jag längtar efter honom supermycket! Om jag ropar "Lassie", kommer han då?


Gubben är gjord av Niklas morfar

Kakfat/Ljusfat

Min fina ringsko

Bild från igår då jag började städningen. Colin är en så bra hjälpreda.
Kommer du hem snart?


Min nya kamera

skrivet: 2009-07-12 ♥ 09:34:15
Jag har ju glömt att visa min nya snygging till kamera! Vad tycks?!




 


Gårdagens outfit

skrivet: 2009-07-12 ♥ 09:31:32
Jag glömde lägga upp bilder på min outfit igår, så här kommer de:





Kjol: från Nelly
Topp: 365 Sunshine (MQ)
Skor: Bianco
Halsband: MQ
Frisyr: Fläta
Parfym: Gucci - Envy me
Smink: Ögonskugga från Dior, resten från Lancôme
Humör: Glad


Armband

skrivet: 2009-07-11 ♥ 19:52:10
Jag är nyss hemkommen från mamma. Vi var där och fyllde våra magar med potatis och pannbiff. Det var gott! Hon har börjat göra makraméarmband och medan vi fikade efteråt knåpade hon ihop ett till mig. Jag köpte massa pärlor på Panduro och Slöjd-Detaljer i veckan som vi skulle ha till armband. Det första gjordes med glaspärlor i rosa och grönt med blommotiv på, det blev jättesött! Hon ska få lära mig hur man gör så jag kan göra egna armband, det verkade roligt!




Fint va?
Resten kommer att göras med andra pärlor men alla kommer att ha rosa som gemensam nämnare så man kombinera dem.


Buzz

skrivet: 2009-07-11 ♥ 11:12:04
Vi hade en rolig kväll igår. Jag satt mellan Biffen och katterna Signe och Sessan. De var gosiga! Katterna alltså. Jag tycker att Buzz är riktigt roligt, det är skoj samtidigt som man får utnyttja sina kunskaper. Hihi. Här kommer lite bilder från kvällen:


Buzz

Niklas

Bästa Buzzkompanjonen

Biffen och jag igen

Jimmy tittade rakt in i väggen

Jag och Sessan

Katten Signe

Borta bra, hemma bäst

Nu har vi ätit en sen frukost och det är dags att fixa till sig lite grann. Undrar vad vi ska hitta på i ösregnet idag...


Dags att ta på skorna

skrivet: 2009-07-10 ♥ 18:43:09
Nu ska vi möta upp Jimmy och gå till Robban och spela Buzz. Hoppas jag vinner. Hihi. Jag lägger upp bilder imorgon om jag tar några bra! Ha en bra kväll allihop!


Såhär ska jag se ut ikväll


090710

skrivet: 2009-07-10 ♥ 14:07:59
Idag är det kallt. Jag sitter med min mjuka, fluffiga cerise morgonrock på mig för att förhoppningsvis få lite värme. Och jag kan inte sätta på mig strumpor för jag har precis målat tånaglarna. Typiskt. Hur som helst, idag har jag fått massor gjort. Jag har dammsugit, diskat, strykit kläder, gjort pedikyr, spelat tv-spel, fikat och duschat. Så nu ska jag bara mysa omkring tills jag måste börja fixa till mig. Jag och Niklas så gå till en vän ikväll och spela Buzz. Det ska bli roligt!


Visst blev det fint! Färgen heter Shorts Story och kommer från OPI.


Tråkigt väder... men vad gör det!

skrivet: 2009-07-09 ♥ 14:17:47
Idag är det kallt ute och jag har haft på mig långbyxor för första gången på flera veckor (ja, jag kom i dem!) och jag hade till och med strumpor i skorna! Vi åt frukost på stan och mötte upp mor och mormor för att köpa presenter till lille Alfred som föddes den 4 juli. Det fick bli en söt nalle som hette Teodor (tror jag det var) i den mysiga butiken Sara Videbäck. Därinne träffade vi på Linda som slog in ett jättesött paket till oss. Tack för det! Vi kikade på hennes fina fotoutställning inne på 3B, den var mycket fin! Speciellt den stora, långa tavlan som satt nästan längst in. Nu har vi precis kommit hem och ska laga mat. Idag blir det hemmagjorda köttbullar med färskpotatis och sås. Jag har inte ätit hemmalagad mat på en hel vecka så det ska bli så himla gott! Sedan blir det till att sätta sig i soffan och mysa en stund medan maten sjunker (nu låter jag som en gammal tant men skit i det) och fundera ut vad man ska hitta på härnäst. Jag älskar tråkväder på semestern (i lagom mängd) för då kan man passa på att plocka och greja inne. Vi behöver röja på kontoret så där ska jag nog spendera eftermiddagen!
Vad gör ni idag?


Min frukost. Räksmörgås och kaffe med en alldeles färsk Elle-tidning.

Jag måste ha någon form av nagellacksmani; jag köpte ett nytt nagellack idag. Shorts Story från OPI.


090708

skrivet: 2009-07-08 ♥ 22:46:08
Denna dagen bestod av massa jobb. I fem timmar satt jag. Sedan orkade jag inte mer. Rumpan gjorde ont till och med. Jag ställde ifrån mig datorn och fixade till mig med lite mascara och satte upp håret och så slängde vi in några nära och kära i vår bil och åkte på utflykt. Vi hamnade på Spiken där vi fikade. Nu sitter jag och Niklas i soffan med varsin dator och trycker. Jag har gjort manikyr med mitt nya nagellack Vendetta från Chanel som jag köpte i Göteborg och sett på Miss Marple. Det är ett ganska sött program.


Snyggt va? Jag lade en glittrig silverkant längst ut som fransk manikyr ovanpå denna gång.

Söta andungar i Spikens hamn
 
En liten fiskebåt

Mina sommarben


Shopping i Göteborg

skrivet: 2009-07-08 ♥ 21:56:01
Här kommer lite bilder från min shopping i Göteborg i helgen. Det är ju rea överallt nu, jag har lite svårt för det. Man hittar liksom ingenting, allt ligger huller om bullet i korgar eller på bord eller så hänger det ihoptryckt på långa rader så man blir alldeles trött och yr av att bara titta på det. Eller vad tycker ni? Jag handlade två saker på rean, ett par skor och en tröja annars är man ju sugen på alla höstkollektioner nu! Det får bli en shoppingresa om en månad igen då butikerna är fulla med sådant. Höst- och vintershopping är den bästa!
Några bilder är suddiga på grund av min usla digitalkamera. Jag köpte dock en ny igår som fungerar perfekt!


Svart kofta i kashmir från In Wear, köpt på Sister

Gråmelerad överdel från Sisters

Cerise skor (de ser lila ut men de är cerise) från spanska märket Victoria, köpta på NK:s realisation

Svarta skinnpumps från Bianco - kärlek vid första ögonkastet



Diadem och en svart rosring

Denna söta papegoja vann jag på Kramhjulet på Liseberg

Jättekortlek och kaninöron

Jag köpte dessutom underkläder från Calvin Klein (så sköna!) och lite pyssel från Panduro och en grå mjuk tröja från Esprit som jag har bott i sedan måndags kväll.


Vad ska alla göra idag?

skrivet: 2009-07-08 ♥ 10:12:05

Colin väckte mig klockan sju idag. Jag kände inte direkt för att gå upp men vad gör man inte för de små... Vi tog en långpromenad och när jag kom in blev det ett 30 minuters träningspass. Det är så svårt att hålla rutinen med träningen på sommaren. Det gör väl ingenting i och för sig men musklerna försvinner ju så fort. Jag ska ha pool i mitt hus när jag blir stor som jag kan simma i varje morgon på sommaren. Bra idé va! Nu ska jag sätta mig och jobba lite. Jag hann inte riktigt klart med allting i fredags så jag valde att ta med lite jobb hem.
Hoppas ni får en fin dag!

I eftermiddag lägger jag upp lite bilder på allt jag shoppade i Göteborg! Glöm inte att kika in!


Göteborg - Dag 2

skrivet: 2009-07-07 ♥ 21:03:58
Frukosten på hotellet fick 5 plus. De hade nästan bara ekologiska råvaror vilket jag uppskattade. Vi gick fram på stan kl. 10.00 och shoppade i några timmar. Innan vi gick tillbaka till hotellet åt vi lunch på en spansk restaurang, som hette El Corazón, på Avenyn med trevlig personal och utsökt mat! Kl. 17.00 gick vi in på Liseberg igen för att invänta allsången med Lotta Engberg. Alla sittplatser var upptagna men efter en stunds väntan var det två som gick och då passade vi på. Artisterna och Lotta repeterade hela showen en gång innan det började så vi fick se allting två gånger. Det var kul! Tråkigt nog började det ösregna en timma innan det började med det gjorde ingenting för vi hade roligt ändå! Allsången var rolig och jag tyckte att det var skoj att få se och höra min favvis Agnes sjunga!


Frukost på hotellet

Utanför hotellet

Konstutställning på NK, söta nagellacksflaskor! Vill ha.

Lunch på El Corazón; kyckling med saffran och lime, klyftpotatis och champinjoner.

Agnes övar Release me innan direktsändning

På Liseberg

Ösregn

Agnes i en jättesöt klänning

Charlotte Perrelli, Agnes och Sarah Dawn Finer


Göteborg - Dag 1

skrivet: 2009-07-07 ♥ 20:35:36

I söndags åkte jag och mamma till Göteborg med tåg 9.15. Vi tycker om att åka tåg och just denna gång var det extra kul för vi åkte gratis hela vägen. Sådant gillar jag! När vi kom fram började vi med lite shopping. Vi gick i affärer till kl. 14.00 då vi stannade till för att äta lunch på Burger King innan jag svimmade av hunger. Snabbmat är ingen favorit men det mesta är gott när man är hungrig, eller hur! Vi anlände till hotellet några minuter senare, vi skulle bo på Hotell Heden Liseberg. Det var 4-stjärnigt tydligen och rummet var helt okej förutom att klockan stannat och att bäddningen var läskig (jag har fobi mot hotellbäddningar). Kl. 15.00 gick vi in på Liseberg som var målet med resan. Jag köpte oss varsitt åkpass så vi slapp springa runt med biljetter överallt. Vi hade jätteroligt hela eftermiddagen. Vi åkte Jukebox, Hanghai (ny och superrolig!), Sagoslottet, Slänggungorna, Kaffekopparna, Virvelvinden, Pariserhjulet och PandaVision. Vi gick i lite souvenirbutiker också och spelade på hjulen, jag vann en söt papegoja och mamma vann en Twistpåse och en liten Plopp. Kl. 18.30 hade Carl-Einar Häckner en liten varietéföreställning också som vi tittade på och den var ganska rolig faktiskt. Efter en rolig dag gick vi tillbaka till hotellet och spelade kort med en kortlek jag köpte på Liseberg som var jättestor. Sedan sov vi gott hela natten.


På tåget

Burger King. Whopper meal med Loka citron.

På Lisberg. Linnet och shortsen är från H&M. Väska från Chanel.

Vår favoritkarusell Jukebox. Vi åkte den tre gånger.

Hur vågar de åka denna?!

En riktig knäppgök

Jag och min papegoja

I sängen på hotellet


Äntligen hemma! Eller?

skrivet: 2009-07-07 ♥ 11:32:31
Nu är jag hemma från Götebortg med en fullproppad resväska och ett tomt bankkonto. Jag och Niklas sitter och fikar på hans stammisfik Söderströms. Jag har ätit en stor smörgås med kyckling och en vaniljbulle. Då kan ni räkna ut hur mätt jag är...

Jag ska lägga ut massa bilder från Göteborgsresan i eftermiddag tänkte jag på både mig och mamma och min shopping men Niklas börjar bli otålig nu så det är bäst att jag avrundar.


Utanför Sagoslottet

Jag köpte en bamsestor kortlek på Liseberg - och rosa kaninöron förstås.


Imorgon bär det av...

skrivet: 2009-07-04 ♥ 22:56:17
...till Liseberg! Jag kommer antagligen inte kunna blogga varken imorgon eller på måndag men titta gärna in ändå ifall! Jag ska ta massa bilder som jag kan lägga upp här på tisdag när jag är hemma. Ha det bra så länge och god natt!




Choklad i ansiktet

skrivet: 2009-07-04 ♥ 21:57:46
Hej, alla läsare!
Jag har haft en riktig skitdag idag. Inte så att den har varit dålig för jag har gjort många roliga saker men jag har varit deprimerad och på dåligt humör. Speciellt nu på kvällen. Jag håller på att packa inför imorgon. Då ska jag och mamma åka tåget till Göteborg och gå på Liseberg, sova på hotell och shoppa. På måndag kväll blir det Allsång med Lotta Engberg på Liseberg igen, det ska bli roligt att se faktiskt för min idol Agnes kommer dit. I alla fall, packningen har gått riktigt dåligt och jag har velat fram och tillbaka och tänkt över alla möjliga problem som kan uppstå om jag tar en speciell väska och fördelar och nackdelar med den andra väskan och fram och tillbaka hundra gånger innan jag bestämt mig och ändå känns det inte bra. Någon som känner igen sig i detta? :(
Hur som helst, nu har jag valt väska, kläder och allt är klart inför imorgon då jag ska packa klart efter jag har använt alla hudvårdsprodukter som ska ner i necessären och eftersom necessären är så tung så kan jag inte packa ner kläderna förrän allra sist men de hänger fint i badrummet så det är bara att plocka ner och vika. Vilken pärs säger jag bara. (Jag vet, jag lider av någon obestämd psykisk åkomma när det kommer till planering. Ibland önskar jag att jag inte var ett sådant kontrollfreak!).
Jag lägger ut en liten rolig bild på mig själv för att lätta upp stämningen.

 
Jag har provat en djurengörande choklad-lermask idag! Den innehöll bland annat kakao och sheasmör och doftade massa choklad. Jag tycker själv att jag var rätt söt medan den satt på.

Och om det inte kom fram i texten:
Jag ser verkligen fram emot vår miniresa till Göteborg och det kommer att vara hur roligt som helst när vi väl sätter oss på tåget imorgon!! Då kommer jag glömma allt med väskor och packning. 


090703

skrivet: 2009-07-04 ♥ 14:31:41

Igår var jag hos min morbror och grillade. Det var jättegott och trevligt. Vi satt på deras altan med tak framför huset från 19.30 till 22.00. Då hade åskmolnen samlat sig runt oss och det blixtrade och mullrade lite längre bort. Vi bestämde oss för att åka hem till Colin som var ensam. Han är rädd för åska. När vi kom hem började det ösregna. Jag tog på mig gummistövlarna och gick en promenad med Colin som var jätterädd för alla blixtar. När vi kom in satte vi oss på balkongen, jag med ett glas vin och Niklas med ett glas whisky, och spelade kort och tittade på åskan. Det var riktigt mysigt! En perfekt första kväll på semestern.


Här satt vi. Molnen var mycket mörkare i verkligheten.

Mys på balkongen


Semester!

skrivet: 2009-07-03 ♥ 17:31:34
Nu har jag officiellt semester i fyra veckor. Som jag har längtat. Och vilken rolig sista dag vi har haft. På lunchrasten åkte jag, the turkish man och Andreas och badade. Det var ljummet i vattnet och det var skönt att svalka av sig. Sedan jobbade jag på till kl. 16.00 innan jag blev hämtad av Niklas. Vi åkte ner till vattnet och där badade jag en gång till. Attila var med denna gång. Det var kul!

Nu ska jag fixa till mig och sedan ska vi cykla hem till min morbror och hans familj och grilla. Min mamma och mormor ska också med. Det blir en liten släktträff med andra ord. Sedan ska jag fortsätta fira min semester när jag kommer hem (om jag orkar). Jag gick ju faktiskt upp kl. 06.00.


090702

skrivet: 2009-07-02 ♥ 20:41:13
Idag har jag tagit dopp nummer 2. Det var så skönt att svalka kroppen efter en lång och varm arbetsdag. Colin följde med denna gång. Han tycker också om att bada men simma är läskigt. Vi fick ut honom på djupt vatten två gånger och Niklas höll under magen så han skulle kunna träna på att simma men han plaskade mest. Nu har jag målat naglarna, duschat och ätit Skogaholmslimpa till kvällsmat. Det var gott! Det var längesedan jag åt vanligt, ljust bröd. Mums. Nu har jag endast en dag kvar att jobba. Jag längtar redan tills den är slut! Första semesterkvällen spenderas hos min morbror med grillning. Det ska bli gott!


Colin och Niklas


Minigolf och åska.

skrivet: 2009-07-02 ♥ 20:22:45
Jag ber om ursäkt för en usel uppdatering de sista dagarna. Jag har inte hunnit sitta framför datorn efter jobbet.

Igår cyklade jag hem i världens åksväder. Jag älskar åska för det är så mysigt men när man är utomhus är det faktiskt lite läskigt med alla blixtar på himlen. När jag kom hem hade jag 45 minuter på mig att förvandlas från en svettig gjuteriluktande trötter till en ren, välddoftande partytjej. Och jag tyckte väl att jag lyckades ganska bra även om jag fortsatte att vara trött på kvällen. Vi skulle nämligen spela minigolf och äta middag med jobbet. Det var jätteroligt att spela. Jag kom på fjärde plats av åtta personer och har inte spelat på säkert åtta år, det var rätt bra gjort tyckte jag. Sedan tryckte jag i mig en stor club sandwich med pommes så jag fick rulla hela vägen hem för att jag var så mätt!

 
Team Camilla Lång: Jag, Camilla och Andreas

Andreas

Ender

Smulan






ForHair.se

Bling Skal