GREENGATE

skrivet: 2011-06-30 ♥ 19:00:00
Har ju glömt visa er mina nya muggar från Greengate. De är riktigt sommarsöta och passar perfekt för balkongfika! Jag gillar verkligen att de hör ihop även fast de inte har samma mönster. Det blir lite roligare då på något sätt.


MOT JOBBET

skrivet: 2011-06-30 ♥ 13:14:26
Hmm. Jag mobilbloggade från stranden imorses men det har visst inte kommit fram till bloggen. TRÅKIGT! En kort sammanfattning av vad jag skrev var att jag var alldeles ensam på stranden vid halv tiotiden imorses och att det var superduperskönt med ett morgondopp! Och sedan låg jag där i några timmar innan jag började frysa som bara den och åkte till mamis trädgård och fikade istället.



Gaaahh. Jag vill inte åka och jobba! Det är verkligen pesten att vara instängd på en fabrik när det är så här fint väder ute men det är väl bara att gilla läget och tänka på lönen som kommer i slutet av månaden och se glad ut... Jag fick ju några soltimmar på badplatsen i alla fall och det duger faktiskt. Nu ska jag packa ner det sista och cykla iväg. Har tidsinställt ett litet inlägg till er som kommer upp ikväll!


SOMMARKVÄLL

skrivet: 2011-06-29 ♥ 20:30:00



A DAY ON THE BEACH

skrivet: 2011-06-29 ♥ 18:29:16
Major happyface! Jag har haft den mest perfekta dagen på stranden. Bara några få skrikande barn men inte så många att man fick panik, lagom varmt vatten, vackra svanar, skvallertidningar och en bra bok och framförallt en skinande, varm sol! Hur mysigt som helst. Jag låg på min handduk i fyra timmar och var i vattnet och badade hela fyra gånger. Så jävla skönt!









VIKTHETSEN

skrivet: 2011-06-29 ♥ 15:34:09
Alltså, jag känner att jag måste skriva av mig lite för jag har blivit så satans upprörd det senaste. ALLA tidningar har fått för sig att uppmärksamma Kissies kropp och viktideal de senaste veckorna och JA, människan ser SJUK ut. MEN det är hennes eget val och om hon vill visa bilder på sig själv på sin egna blogg tycker jag att hon ska kunna göra det utan att bli hatad av varenda svensk tidning. För vad är det för sjuk jävla dubbelmoral som kommer från dem egentligen?! Först en artikel om Kissie och när man bläddrar vidare kommer artikel efter artikel om hur man bli smal till midsommar, hur man ska äta för att komma i bikinin och så vidare. SKÖT ER SJÄLVA ISTÄLLET!

Vikthetsen kommer aldrig att försvinna om inte ALLA slutar uppmärksamma den. Det är inte bloggarna som är det främsta hotet mot svältsjukdomarna, det är alla tidningsrubiker och omslagsbilder, det är filmer, musikvideos och modereklam som man exponeras för varje dag utan att ens kunna välja att titta bort. Den liksom bara är där på reklampelarna, mellan tv-programmen, i kvällstidningarna - ja, precis överallt. Så innan ni lämnar ut en ung tjej som gjort dåliga val kanske ni ska tänka en extra gång innan ni publicerar nästa artikel om vad man ska äta för att kunna se ut som Angelina Jolie och Megan Fox. Eller?

Utdrag ur tidningen CHIC, nummer 13/2011:




MOBILBLOGG - Detta måste vara den bästa so...

skrivet: 2011-06-29 ♥ 11:59:50

img_3408 (MMS)

MOBILBLOGG - Detta måste vara den bästa sommardagen på länge! Jag har snart legat på stranden i två timmar och redan badat två gånger. Så jävla skönt! Nu ska jag fortsätta njuta, läsa i min bok och mumsa bullar. Jag ska stanna i minst två timmar till men sedan måste jag hem och börja förbereda middagen. Ikväll blir det nämligen grillat med färskpotatissallad och senapsvinägrett! Mums.


MORGONSOL

skrivet: 2011-06-29 ♥ 09:12:10
God morgon! Solen skiner, jag har sovit hela natten och håller på att stoppa i mig en dödligt god smörgås av italienskt lantbröd. Idag tänkte jag sticka till stranden med en bra bok men först måste jag städa upp lite i köket och gå en promenad med min hund. Det är redan 25 grader ute och klockan är knappt nio så det kommer med all säkerhet bli räääääätt så varmt idag. Härligt!




PANNKAKOR MED GLASS

skrivet: 2011-06-28 ♥ 19:10:54
Min mamma är bäst. ♥




HAPPYFACE

skrivet: 2011-06-28 ♥ 12:38:55
ÄNTLIGEN är mina nattpass över. Och nu ska jag vara ledig i hela två dagar innan det är dags igen. Det ska bli så jädrans skönt! Jag ska vila och njuta av solen, kanske laga någon god maträtt och bara mysa. Allt för att inte förvärra magkatarren (som jag faktiskt tror att jag fått bukt med nu).

Nu har jag tagit en dusch och fräschat till mig lite och ska ta en promenad med Colin hem till mami och äta pannkaksbrunch. Jag har inte ätit sedan fyra imorses så jag är hungrig som en varg. Det är tydligen stekhett ute också så träningsshortsen är på.

weheartit.com

2011.06.27

skrivet: 2011-06-27 ♥ 17:18:05
Jag har varit vaken i tre timmar och redan hunnit med en massa olika saker. Det här med att jobba natt är inte så hemskt trots allt (så länge man stoppar sig full med Omeprazol och ser till att sova ordentligt under dagen vill säga). Fast jag skulle inte vilja göra det på heltid. Men några gånger ibland är helt okej.

En av de positiva sidorna med att vakna vid två på eftermiddagen är att balkongen är lagom uppvärmd så efter en snabbdusch och lite frukost satte jag mig där och fikade, drack kaffe och läste tidningar. Jag hittade nämligen det nya numret av Isabellas i brevlådan tidigare. Tror det är min nya älsklingstidning! I alla fall nu om sommaren.





NYA FAVORITEN

skrivet: 2011-06-27 ♥ 11:00:00
Jag har en ny favorit: Haribos sura nappar. Så jäkla gott. Kan sitta och tugga från att jag öppnar påsen tills allihop är slut utan att ens märka vad som har hänt, haha. Senast igår klämde jag i mig halva påsen till Morden i Midsomer. MUMS!



2011.06.26

skrivet: 2011-06-26 ♥ 21:46:43
Äntligen är sommarvärmen tillbaks! Jag har haft en så underbar dag efter jag hade sovit klart efter nattpasset på jobbet. Först vaknade jag till på balkongen med en bra bok och efter en sval dusch och en promenad stack vi iväg till en solig uteservering och käkade pizza. Så jäkla mysigt! (Parentes: jag vet inte varför men när man har jobbat natt finns det liksom ingen botten i magen, man vill bara äta och äta.) Vi satt där en stund och kikade på sparvarna som gärna smakade på pizzasallad och kantbitar innan vi åkte hem och gick en promenad med hundarna. Halvvägs på promenaden hittade vi en buske full med fjärilslarver och jag kunde inte låta bli att fotografera dem. Jag älskar fjärilar och larverna är ju rätt söta de med.

Nu sitter jag med största kaffekoppen och försöker piggna till lite inför nästa arbetspass. Ikväll börjar jag inte förrän elva så förhoppningsvis går natten fort. Fast den där satans timman mellan två och tre alltså... (ni som har jobbat natt förstår vad jag menar). Hörs imorgon. ♥






MOBILBLOGG - Vi sitter och myser i solen p...

skrivet: 2011-06-26 ♥ 17:41:46

img_1078 (MMS)

MOBILBLOGG - Vi sitter och myser i solen på en uteservering. Jag har precis smällt i mig en hel pizza (dock utan ost) och nu tänkte vi ta en promenad längs vattnet. Det är så himla varmt och skönt! PS. Söt fågel va? :)


2011.06.25

skrivet: 2011-06-25 ♥ 20:36:32
Vi har tagit det rätt lugnt idag. Typ legat i varsin soffa och tittat på film och Vampire Diaries, ätit tacos och fikat. Ingen av oss är speciellt pigga och dessutom ska jag åka och jobba om två timmar och slutar inte förrän 7.00 imorgon bitti. Hurra.

På tal om imorgon; då ska jag försöka svara på alla kommentarer som hamnat på efterkälken igen. Och lägga ut ett litet recept på de senaste kakorna jag bakade. Men först ska jag sova och äta frukost på balkongen. Solen borde ha nått dit vid tolv så då ska jag nog gå upp ur sängen. Vill ju inte sova bort hela dagen.


HON HAR BLOMMOR I SITT HÅR

skrivet: 2011-06-25 ♥ 12:33:29
Nu har jag firat midsommar för både detta och förra året, haha (jag låg dösjuk i salmonella förra året, om ni inte minns kan ni läsa här)! Vi hade så jäkla kul igår. Vi åt jättegod mat (färskpotatis, grillad kyckling, gräddfil med egenodlad gräslök och en jättegod sallad till), sjöng snapsvisor, spelade kubb och sällskapsspel, blåste såpbubblor och bara hade det roligt. Senare in på kvällen blev det jordgubbstårta och dans till all möjlig konstig musik. Det enda tråkiga var att kvällen tog slut så fort. Men det är ju så det brukar vara när man har roligt... :)






KRANSEN

skrivet: 2011-06-24 ♥ 15:27:43
Kransen blev ju jättesöt! Och tack, världens bästa pojkvän, för att jag slapp binda ihop den! Det hade aldrig gått med min spindelfobi. Men nu sitter den äntligen på huvudet och jag är helt klar för att fira midsommar. Nu ska vi bara packa ner det sista och sticka iväg till grannen där det ska lagas mat och pyntas (förhoppningsvis på altanen om det kan sluta regna någon gång!).

Ha en underbar kväll allihop och ta det lugnt med alkoholen! ♥


GLAD MIDSOMMAR!

skrivet: 2011-06-24 ♥ 10:12:01
God morgon! Idag är jag på strålande humör och har redan hunnit med en riktigt mumsig frukost med nybakat bröd och åka en sväng till torget för att köpa jordgubbar och blåklint. Nu ska jag fixa iordning mig lite snabbt för vi ska åka iväg och plocka blommor någonstans. Jag tänkte nämligen försöka knåpa ihop en krans till huvudet för en gångs skull. Vi får väl se om jag lyckas.

Glad midsommar på er! ♥



EFTERMIDDAGSKALAS

skrivet: 2011-06-23 ♥ 20:26:23
Hej och hå. Mammas kladdkaka är inte bra för mig. Jag liksom bara slänger i mig utan att andas och sedan sitter jag där och mår illa. Haha. Men det är ju så sjukt gott! Och förutom kladdkaka och grädde (som vi brukar äta) fanns det glass, jordgubbar och daimkross. Så nu förstår ni att jag blev proppmätt va? Men tack, mami, för världens godaste fika och GRATTIS igen! Du är bäst! ♥







BIRTHDAY CARD

skrivet: 2011-06-23 ♥ 18:00:00
Mamis specialgjorda födelsedagskort blev turkost i år. Var faktiskt på jakt efter vitt pärlemorpapper men så fick jag syn på detta. Visst blev det gulligt? Egentligen är nog inte turkost mammas favoritfärg men man kan ju inte köra samma hela tiden. Mamma ska ju liksom fylla år minst 50 gånger till! ;)




HURRA HURRA

skrivet: 2011-06-23 ♥ 14:01:01
Den tjugotredje juni har minst sagt börjat hundra gånger bättre än den tjugoandra. Jag har blivit bjuden på frukost på stan, hälsat på i den finaste butiken, shoppat världens finaste blombukett och tagit en promenad i det halvfina vädret. Och nu ska jag strax köra ett kundvagnsrace på ICA med alla andra miljoner människor som säkert befinner sig där. Men skitsamma. Midsommarmaten måste ju inhandlas!

Efter det ska jag åka på födelsedagskalas hos världens bästa mamma som fyller år idag. Hipp hipp hurra! Jag har såklart fixat massa fina presenter som jag hoppas kommer att användas flitigt i sommar så jag kan komma och fika snart igen! ;) Ska försöka lägga ut lite bilder från kalaset när jag kommer hem.




2011.06.22

skrivet: 2011-06-22 ♥ 20:51:20
Skitdag. Behöver jag säga mer? Ingeting har varit bra idag och allt har gått åt helvete. Efter en (skit)runda på stan drog jag ner persiennerna och slängde filten över huvudet och förflyttade mig inte från soffan på fyra timmar. Och om det inte hade varit för min söta hund hade jag säkert legat kvar i några timmar till. Vi tog en riktig långpromenad och nu är jag faktiskt på lite bättre humör, tro det eller ej. Klockan nio ska jag titta på Leila bakar i Frankrike på tv4+ och sedan hoppar jag ner i sängen så denna dagen kan ta slut någon gång. Imorgon satsar vi på leenden och massa kramar.

weheartit.com

ACID

skrivet: 2011-06-21 ♥ 19:58:48
Veckans nagellack är Acid Yellow från Mavala. Blev lite sugen på gult när jag målade lilltårna häromdagen. Tyckte det blev riktigt häftigt faktiskt. Det är första gången jag har gula naglar och det kommer förmodligen inte att bli den sista. Har dock inte bestämt om jag behåller nyansen på över midsommarhelgen... To be continued.



2011.06.21

skrivet: 2011-06-21 ♥ 19:52:02
Idag är en bra dag. Jag har varit och tränat på gymmet, ätit lunch och tagit en varm dusch. Och nu har jag jobbat undan lite hemmasysslor så jag kan sticka iväg till stan i lugn och ro. Först ska jag uträtta några ärenden och därefter blir det fika med girlsen. Håll tummarna för att det inte börjar regna bara, tänkte ta cykeln för en gångs skull! :)



OBS. Detta inlägg skrevs vid 16-tiden och inte 19.51.

OPI + SHATTER

skrivet: 2011-06-21 ♥ 11:30:00
OPI satsar ganska mycket på shatterlooken just nu. Jag har inte riktigt förstått grejen även om jag kan tycka att det är en häftig effekt med ett överlack som "spricker" och bildar ett så kallat shatter på nageln. Jag har aldrig testat det själv och skulle inte köpa något shatterlack men för er som gillar stilen har OPI nu lanserat en kampanj med sju olika shatternyanser; Turquoise Shatter, Navy Shatter, Silver Shatter, Blue Shatter, Red Shatter, White Shatter och Black Shatter.

Någon som testat något av lacken och tagit en bild? Skicka till [email protected] så kan jag lägga upp bilderna i bloggen och visar lite olika varianter.


PRIORITERINGAR

skrivet: 2011-06-20 ♥ 21:12:02
Nu när jag har åkt på stressmage och allt har jag bestämt mig för att 1. äta nyttigare och mer regelbundet 2. inte boka in för många grejer på en gång och 3. prioritera saker som gör mig glad och ger mig energi (till skillnad från motsatsen). Även om jag älskar att ha tusen bollar i luften på en gång går det liksom inte just nu, hur mycket jag än vill. Så nu försöker jag att fokusera på positiva saker. Och just i kväll var det att göra ett spontanbesök hos mami där det bjöds på kaffe och kaka. Så trots att jag steg upp 05.10 imorses har jag fortfarande lite energi kvar och den tänkte jag spendera på min pojkvän när han kommer hem från jobbet om en liten stund. Vi har knappt sett varandra idag. Hörs imorgon, hörrni.




OTUR x3

skrivet: 2011-06-20 ♥ 16:49:48
Gissa vem som har världens otur idag? När jag cyklade hem från jobbet var det varmt och strålande solsken med några enstaka moln på himlen och när jag stressat klart i tvättstugan var det igenmulet på hela himlen. Så jag tog en dusch i väntan på nytt solsken och det sprack faktiskt upp men efter fem minuter på balkongen fick jag allt gå in och klä på mig igen för såklart gick den i moln... Och nu precis tänkte jag för mig själv "det är nog bäst att jag går ut med Colin innan det börjar regna..." varpå jag gick in i badrummet för att byta om och när jag kommer ut i köket igen öser det ner. SKIT, säger jag bara.




EN PÅ VARJE

skrivet: 2011-06-20 ♥ 10:00:00
Sådärja, nu var fötterna iordning igen. Och eftersom det tydligen ska vara iskallt framöver struntade jag i trendfärgerna och körde på regnbågslooken igen. Tycker det är så himla gulligt med en färg på varje tå!

Färgerna jag har använt är samma som i inlägget här.


SUNDAY PANCAKES

skrivet: 2011-06-19 ♥ 18:41:14
Söndagen rullar på som vanligt här hemma. Jag har varit på en ofrivillig springtur i ösregnet, tagit en varmt bad och lagat sunday pancakes till middag. Nu har hela familjen parkerat framför tv:n och jag väntar spänt på säsongsavslutningen av Gossip Girl. Därefter blir det kvällssmörgås och deckare innan det är dags att sova. Jag ska nämligen upp klockan 5.00 imorgon och jobba. Så nu lyfter jag inte ett endaste litet finger till ikväll. Möjligtvis borstar jag mina egna tänder men inte mer än så. ;)



MONTAZAMI COLLECTION

skrivet: 2011-06-19 ♥ 16:00:00
Kolla här. Jag har haft en nyckelring från Maria Montazami Collection på besök i veckan. Rätt snygg va? Materialet i väskorna är förresten helt underbart. Vilken kvalitet! Det är kul när en kändis för en gångs skull tillverkar något som inte är blaha.



2011.06.19

skrivet: 2011-06-19 ♥ 13:54:25
Hej på er. Idag har jag sovit ut ordentligt och haft en jättemysig start på dagen så det känns redan som magen är på bättringsvägen. Så om jag bara ser till att inte stressa upp mig i onödan nu så ska jag nog må som vanligt snart igen. Jag har till och med kunnat dricka två koppar kaffe utan att känna mig illamående. Hur skönt som helst!


Jag sitter faktiskt i skrivande stund och funderar över att sticka ut och springa lite. Det verkar som om regnet håller upp för stunden så jag kanske ska passa på. Då kan jag ju faktiskt ägna mig åt lite spamys ikväll, typ ta ett bad, måla tånaglarna och sådant där, ni vet. Det brukar alltid få mig på strålande humör... så badkaret, it's a date.

INTE MIN DAG

skrivet: 2011-06-18 ♥ 20:51:45
Jag skulle egentligen inte sitta här. Jag skulle klätt upp mig och fixat tapas och balanserat vinglaset med tjejerna. Men istället sitter jag i soffan med illamåendet from hell och tycker synd om mig själv. Det är bara att inse; magkatarren är här för att stanna och låter sig inte skrämmas av varken hot eller tabletter. Så nu är det bara att ta sig i kragen och börja leva lite bättre (hej då feta maträtter och godis mitt i veckan). Imorgon är det jag som tar en extra lång sovmorgon, äter ordentlig frukost och dricker ett ton vatten. Visst låter det tråkigt men å andra sidan skadar det aldrig att bryta dåliga vanor. Hur härliga de än må vara. (Hoppas ni har en fin lördagskväll där ute. ♥)

GOD MORGON (INTE)

skrivet: 2011-06-18 ♥ 09:37:15
Svullna ögon och magkatarr; mitt nya jag? Förhoppningsvis inte. Huvudet pulserar och ögonlocken är tyngre än någonsin. Men jag ska bannemej besegra det här. En jobbnatt, ska det förstöra hela min tillvaro? Don't think so. Så med mysfrukost och nytvättat hår i bagaget beger jag mig till stan för att göra lite nytta. En till kaffe vore kanske ingen dum idé dock...

I brist på pigg blick; dagens outfit på nederdelen:


GOD NATT

skrivet: 2011-06-17 ♥ 22:37:23
Den här dagen blev minst sak helt uppochner. Jag har mått illa, haft humörsvängningar, ätit som en häst och sett ut som ett spöke. Förhoppningsvis mår jag bättre imorgon men med tanke på att jag ska upp tidigt kan det gå hur som helst. Det här med att jobba natt och vända på dygnet var helt klart inte min grej.

Nu har jag landat i sängen och ska försöka ladda batterierna så gott det går men först ska jag titta lite på missade tv-program på internet. Det är ju så jäkla bra bild på MacBooken att jag näsan föredrar den framför tv:n!

PS. Imorgon ska jag verkligen försöka svara på alla kommentarer!

LÄTTROADE?

skrivet: 2011-06-17 ♥ 15:00:00
Hahaha. Jag och Niklas har suttit och lekt med Photo Booth en stund och jag vet inte om det berodde på avsaknaden av sömn men fasen vad roligt det var. Tänkte att ni skulle få se godbitarna! Enjoy:





PLANERINGSFIKA

skrivet: 2011-06-17 ♥ 13:07:32
Nu är jag sminkad och redo för brunch på stan. (Nej, jag är inte pigg för fem öre...) Vi ska träffa några vänner och planera en Lisebergstripp i sommar. Problemet är att alla jobbar huller om buller och det kan bli svårt att hitta en dag som alla kan men vi ska göra vårt bästa. Så nu stoppar jag ner mitt jobbschema i väskan och snörar på mig tygskorna. Här ska ätas!


FYRA TIMMAR SENARE

skrivet: 2011-06-17 ♥ 11:37:10
Hej och hå. Jag överlevde natten men har bara kunnit sova fyra timmar och både känner mig och ser ut som en zombie så idag tar jag det lite extra lugnt och tackar gud för concealer och solglasögon. Jag har tagit en lång, varm dusch nu precis och håller på att fixa naglarna. Vi ska nämligen iväg på fika vid tvåtiden och jag måste hinna med en hel del innan vi åker. Så typiskt mig.



Zzzzz...

SAKER ATT GÖRA NÄR VÄDRET GOES SVENSK SOMMAR

skrivet: 2011-06-17 ♥ 09:30:00
Jag gillar inte att tjata om vädret men nu har det varit ISKALLT rätt så länge och jag fryser typ hela tiden. Så just nu trivs jag bäst inomhus och de dagar det har regnat (nästan alla) har jag ägnat mig åt något så ambitiöst som ett tusenbitarspussel! Hur roligt som helst och perfekt tidsfördriv när man tröttnat på dator och tv. Fast nu ska det rivas ner så vi kan använda köksbordet till det man ska - äta vid.




FÖRSTA NATTEN

skrivet: 2011-06-16 ♥ 21:13:02
Jag önskar att jag kunde skriva att jag har suttit och tryckt på min nya dator hela kvällen men så är inte fallet. Jag blev nämligen inringd till jobbet för att jobba natt så de senaste timmarna har jag försökt ta igen lite sömn. Jag har aldrig jobbat natt förut och är verkligen ingen kvällsmänniska så det ska bli spännande att se hur detta slutar.

Detta är förresten det första inlägget jag skriver på MacBooken som för övrigt är lite halvt amazing. Vilken bild och vilka färger! Jag har alltid varit en sådan där person som tyckte att alla Macmänniskor överdrivit men efter bara några timmar med den nya älsklingen är jag helt övertygad om motsatsen. Nu gäller det bara att lära sig alla finesser. Jag har liksom inte ens hittat home- och endknapparna... Hursomhelst, nu ska jag snart åka iväg till jobbet och imorgon sover jag väl till lunch men jag har tidsinställt ett inlägg till er som kommer upp imorgon bitti. Så tills dess... sov gott. ♥

VÄLKOMMEN TILL VÄRLDEN

skrivet: 2011-06-16 ♥ 14:16:22
Nu har han kommit; min MacBook Pro. Och han är alldeles fantastisk. Två kilo tung, 13" stor och helt perfekt. Så vacker och storslagen. Nu ska vi ta det lugnt och bekanta oss med varandra. Det är en helt ny värld för mig och jag är så lycklig. Det här är en upplevelse som alla borde få vara med om. All kärlek. ♥




TRE FILMER

skrivet: 2011-06-16 ♥ 11:30:00
Tänkte tipsa (eller inte tipsa) om tre filmer jag såg förra veckan. Någon var bra, någon var kalkon. Varsågoda:



Unknown med Liam Neeson får en stark trea.
Tempot var något långsamt även fast det var en hel del action men annars var den riktigt spännande. Filmen handlar om Liam Neesons karaktär Martin som ska checka in på ett hotell med sin fru men råkar ut för en olycka och vaknar upp på sjukhus några dagar senare. När han återvänder till hotellet är det ingen som minns vem han är, inte ens hans fru och vid hennes sida står en annan man som utger sig för att vara just Martin.



Red Riding Hood med Amanda Seyfried var så där lagom mystisk och mysig på samma gång. Lite som Sleepy Hollow och The Village fast med snyggare killar (Johnny Depp är faktiskt inte så het som Ichabod Crane även om vi kanske tyckte det 1999). Helt okej film, snyggt filmad och spännande. Vad den handlar om behöver jag nog inte nämna?



Priest med albinon Paul Bettany från Da Vincikoden får en etta.
Kalkonvarning här! Alltså, jag trodde att filmen skulle vara jättebra, spännande och cool men den var alldeles för framtidskonstig med präster som bodde i ett ultramodernt Sagan om ringen-slott och åkte motorcyklar medan det var westernstämning på landsbygden. Och Paul Bettany är så sjukt lik Tobias som dansar i Let's Dance vilket förstörde en aning för min del.

Tanken är ju god men jag blev jättebesviken på filmen. Den var lite i samma framtidsstil som The Book of Eli fast med äckliga vampyrer och väldigt mycket blått ljus och kaststjärnor.

2011.06.15

skrivet: 2011-06-16 ♥ 09:43:41
Äntligen torsdag! "Varför då?", tänker ni - jo, min MacBook Pro är utlovad för leverans idag och jag ska sitta i fönstret hela dagen och vänta tills jag ser budbilen. Hihi. För övrigt har jag en sådan fruktansvärd träningsvärk i axlarna. Fy fan för nya övningar på gymmet alltså. Men bästa botemedlet mot träningsvärk brukar ju vara att röra på sig så om en liten stund ska jag ställa mig på crosstrainern framför tv:n.

weheartit.com


CHOKLADKOLAKAKOR

skrivet: 2011-06-15 ♥ 19:14:37
Gissa om det doftar gott här hemma? Jag har bakat tre plåtar med chokladkolakakor och precis som sist blev de riktigt lyckade. Det är en lite halvseg kaka med grovhackade chokladbitar i smeten som smälter i ugnen vid bakningen och blir kolasega. Så sjukt gott! Och de fungerar lika bra nybakade som precis upptagna från frysen. Mums.


SPONTANFIKA

skrivet: 2011-06-15 ♥ 13:57:24
Det var riktigt roligt att träna idag. Jag körde lite blandade övningar efter 50 minuter på crosstrainern så nu känner jag mig riktigt duktig! Och mitt i stretching ringde mami så vi bestämde oss för att ta en spontanfika när jag var klar så efter fem minuter satt jag i solen och mumsade kanelbulle och drack kaffe i sötaste lilla koppen. Det kallar jag mysdag! Nu är jag hemma och stökar igen i vanlig ordning. Med förkläde och allt. Men mer om det sedan. Ugnen börjar bli varm.








VECKANS NAGELLACK

skrivet: 2011-06-15 ♥ 10:30:00
Nu kan jag meddela att jag ÄNTLIGEN börjat måla naglarna igen. Jag har gjort en kur de senaste veckorna och därför bara haft transparent nagelstärkare på naglarna men nu bestämde jag mig för att det fick vara nog. Första nagellacket ut är Big hair...Big nails från OPI vilket är en av sommarens snyggaste färger (enligt mig själv). Förresten, ett kollage med mina favoritsommarlack, vore det något?






2011.06.15

skrivet: 2011-06-15 ♥ 07:52:28
God morgon, bloggen. Jag har precis ätit frukost och kollat bloggar med ena ögat och Nyhetsmorgon med det andra. Idag tänkte jag försöka bocka av ett tidigt träningspass för att sedan hemmamysa resten av dagen. Jag har känt mig lite stressad det senaste och behöver en riktig hemmadag med min pojkvän så ikväll lagar jag middag och han får sköta Vampire Diaries med fjärrkontrollen.


STEFAN IS MY VIRTUE BUT DAMON IS THE DEMON I CLING TO

skrivet: 2011-06-14 ♥ 20:00:00











FIKASTUND

skrivet: 2011-06-14 ♥ 16:19:49
Klockan börjar närma sig fem och jag ska snart sticka iväg på eftermiddagsfika med tjejerna. Och jag tänkte ta en promenad dit så jag behöver klä på mig och gå. Tänkte bara slänga upp några bilder på dagens frisyr; jag var ju hemma hos mormor tidigare idag och då passade jag på att be henne fixa till en stor knut. Det är så krångligt att göra på sig själv när håret är så långt som mitt. Har dock gått omkring på stan i två timmar så blåsten har gjort sitt men jag tyckte att det blev riktigt fint, den här gången med! :)




KLADDIG KLADDKAKA

skrivet: 2011-06-14 ♥ 14:26:22
Tänkte dela med mig av receptet till kladdkakan jag bakade förra veckan. Det blev så otroligt god! Jag gillar när kladdkakor är lite torrare längst ut och superduperkladdiga i mitten och den här var precis perfekt och riktigt smälte i munnen. Så om ni är kladdkaksfantaster ska ni absolut prova detta. Varsågoda:




RÖDA BÄR

skrivet: 2011-06-14 ♥ 09:38:02









2011.06.14

skrivet: 2011-06-14 ♥ 07:45:32
Men vad händer? Det ösregnar. Buhu. Jag som hade planerat en lång morgonpromenad med Colin men nu känner vi inte alls för att gå ut så det får bli en kortis lite senare istället. Typiskt! Som plåster på såren äter jag frukost vid tv:n där jag känner doften av min underbara pionbukett. ♥

Idag ska jag fortsätta fixa lite i vardagsrummet eftersom det ligger sladdar precis överallt. Vi flyttade tv:n igår och eftersom alla kablar var dragna exakt till dess förra plats medför det en hel del problem... Vid elvatiden tar jag bilen till stan för att shoppa och äta lunch med mormor och i eftermiddag sticker jag på tjejfika. Det kommer att bli en mysig tisdag helt enkelt.




SÅPBUBBLOR

skrivet: 2011-06-13 ♥ 19:13:35
Jag har varit så oförskämt glad idag. Så där glad att allt bara är bäst och perfekt och så där glad att man inte ens bryr sig om solen går i moln, om dammtussarna flyger omkring igen en timma efter dammsugning eller att man ätit alldeles för mycket till middag. Ja, så där oförskämt glad att jag fick för mig att köpa såpbubblor i mataffären för att sedan sätta mig på balkongen och blåsa bubblor som ett barn och tycka att det var det finaste i hela världen. Jag älskar livet just nu. ♥



Ikväll försöker jag finna mig tillrätta i det ommöblerade vardagsrummet framför ett nytt avsnitt Project Runway och lite surfande bland vacker heminredning på internet. Dessutom kommer jag att längta lite extra efter min beställda MacBook Pro och planera lite inför morgondagens shoppingrunda.

PS. Jag insåg precis att jag befinner mig i en liten lyckobubbla för tillfället. Och här tänker jag stanna ett litet tag till. Bara så ni vet. DS.

BLOODY MARY

skrivet: 2011-06-13 ♥ 10:30:00
Jag håller på att lyssna in mig på Lady Gagas senaste Born this way-skiva för tillfället och har blivit förälskad i låt nummer åtta; Bloody Mary. Texten är så fantastisk och jag älskar hur hon har fått till de kristna undertonerna som dolda budskap/metaforer som är genomgående i hela skivan. Sjukt proffsigt! Favoritlåtarna på skivan hittills är dock första singlarna Born this way och Judas men Bloody Mary ligger inte långt efter!

Vad tycker ni om skivan? Vilka låtar är era favoriter?


2011.06.13

skrivet: 2011-06-13 ♥ 08:56:12
God morgon. Jag har varit vaken sedan sex och kört fem maskiner tvätt, bäddat ur sängen och hängt ut sängkläderna i friska luften, dammat, möblerat om lite i vardagsrummet och ätit frukost. Tänk vad mycket man får gjort när man stiger upp tidigt. Inte för att det ska bli en vanesak men ibland är det ju okej... ;)

Idag ska jag ta det lugnt, ta en sväng till affären och kanske läsa lite på balkongen. Det är ju trots allt måndag och om man är ledig då får man faktiskt lov att skruva ner tempot. Det tycker i alla fall jag.


MOBILBLOGG - Hej från jobbet. Jag har vari...

skrivet: 2011-06-12 ♥ 14:11:44

img_9733 (MMS)

MOBILBLOGG - Hej från jobbet. Jag har varit här sedan klockan sju imorses och har en dödlig hemlängtan. Men som tur är är det en röd dag idag och då får man ju lite extra klirr i kassan så jag tackar, lyfter kartonger och tar emot. Klockan halv fyra sticker jag härifrån och om jag känner mig själv rätt så väntar en lång dusch och en tupplur på soffan kort därefter. Men vi hörs igen ikväll!


BUDGETTIPS

skrivet: 2011-06-12 ♥ 12:00:00
När det är sommarvarmt ute kan det ju vara snyggt med saltvattenfinish på håret, eller hur? Jag har dock aldrig fått tummen ur att köpa någon bra saltvattensspray eftersom jag sällan stylar håret på det sättet och inte ville spendera pengar på en produkt som bara blir ståendes i hyllan. Men igår så hittade jag en budgetvariant från märket PROFFS (som även har världens bästa spray och torrschampo) för bara 49.50. Testade den lite snabbt när jag kom hem och insåg att jag nog får träna lite på den där perfekta jag-har-precis-varit-på-stranden-och-inte-borstat-håret-men-ser-ändå-rätt-het-ut-ändå-looken men den är helt klart värt pengarna!




FÄRGCHOCK

skrivet: 2011-06-11 ♥ 17:30:00
Nu jäklar ska det färgchockas. Jag har köpt orange:a leggings - och jag älskar dem! Jag har använt ganska mycket beiget och vitt det senaste men nu kan jag blanda med lite färg också och det gillar jag. Om det kalla vädret håller i sig ska jag inviga dem redan nästa vecka! (Köpte även ett par i ljusbeige också, skitsnygga till färgglada toppar och mina röda wedges från förra sommaren!)


INOMHUSFIKA

skrivet: 2011-06-11 ♥ 15:51:21
Det blev ingen fika på stan. Det var iskallt ute och fullt på varenda fik så vi köpte med oss lite godsaker och åkte hem till vardagsrummet istället. Och vad slår egentligen en kopp kaffe och bageribulle hemma i favoritsoffan? Och dessutom hade jag ju möjligheten att slänga på mig mysbrallor och filt. Nästan en nödvändighet en kall dag som denna.

Men hela vistelsen på stan var inte förgäves (även om vi inte gjorde den där grejen jag hade hoppats på); jag hittade nämligen två par leggings. Bilder kommer i nästa inlägg.








HELT OKEJ MORGON

skrivet: 2011-06-11 ♥ 11:19:39
Klockan är elva och jag har precis fönat klart håret. Jag har haft en liten mysmorgon idag. Ätit frukost framför tv:n, tittat på Nyhetsmorgon (och tappat hakan åt Blondinbellas otroligt dumma resonemang), läst ELLE och ätit jordgubbar.



Nu är dock min andra hälft vaken så vi tänkte sticka till stan en stund och kika lite i butiker eller något annat skoj. Kanske ta en fika också eller något. Ha en bra lördag allihop! ♥


NYTT SKÄRP

skrivet: 2011-06-10 ♥ 18:15:18
Idag var jag på jakt efter ett skärp till mina beiga chinos. Det skulle vara flätat, mörkbrunt och rätt så långt så att jag kunde knyta det istället för att knäppa på det vanliga sättet. Men så hittade jag inget skärp i rätt brun nyans så jag fick nöja mig med en annan variant som jag hittade på MQ. Den bruna färgen stämmer exakt överens med resten av accessoarerna jag ska bära till outfiten men istället för att knyta får jag lov att använda spännet. Det är liksom alldeles för brett för att kunna knytas så där slarvigt.




2011.06.09

skrivet: 2011-06-10 ♥ 16:31:34
Oj! Jag har totalt glömt bort att blogga idag. Eller rättare sagt - jag har inte haft någon direkt lugn stund. Imorses stack jag till gymmet direkt efter jag hade vaknat och var där i nästan två timmar och körde motion/ben och mage. Sedan stannade jag till hos mami och tiggde till mig lite frukost och nya mp3-låtar. När jag kom hem var det bara att sätta igång med städningen, duscha och göra iordning sig och nu har jag varit en sväng på stan och alldeles strax är middagen klar. Jag är vrålhungrig nu och supertrött så efter maten blir det lite mys i soffan innan grabbgänget kommer hit!


MYSIG EFTERMIDDAG

skrivet: 2011-06-09 ♥ 20:29:04
Nu har mami cyklat hem. Och jag funderar på om jag ska ta tag i disken eller inte... Vi har för övrigt haft en supermysig dag tillsammans; bakat världens godaste kladdkaka, spelat yatzy (nya favoriten!) och sett på två filmer. Att regnet öste ner utanför fönstret gjorde ju inte saken sämre!




FRUKOSTBUFFÉ

skrivet: 2011-06-09 ♥ 12:55:17
Nu är vi hemma från en runda på stan. Vi tog varsin frukostbuffé på kafé 3B och sedan bockade jag av mina ärenden och blev rosenrasande på Systembolaget när jag hade glömt mitt körkort hemma och blev nekad mitt köp (jag är ju för guds skull 24!). Nu har jag precis slängt ihop en sallad och ska äta lite lunch innan mami kommer på besök. Vi ska ha en soffmysareftermiddag med film och fika. Jag skippar gymmet idag. Det är ju ändå den där tiden i månaden då man känner sig lite extra pluffsig så för min del gör nog 45 minuters crosstraining ingen skillnad. Fuck you, pms.


SNART ÄTBARA

skrivet: 2011-06-09 ♥ 11:00:00
Äntligen! Sommarvärmen har bidragit till ett litet uppsving på min balkong. Så alldeles snart kan vi skörda det första smultronet! Och jordgubbarna är inte långt efter. Jag älskar när man bara kan plocka så där. Ett bär här och ett bär där. Så mysigt! Och så smakar det ju så ljuvligt gott när det är hemmaodlat. Mums.






ÅSKMORGON

skrivet: 2011-06-09 ♥ 08:34:33
Jag vaknade av världens åskknall imorses. Och nu har det varit oväder i minst två timmar. Fast jag tycker faktiskt att det är lite mysigt. Så vi morgonmyser och klappar Colin lite extra mycket (han är väldigt åskrädd). Nu tänkte jag pilla i mig lite frukost och sedan ta tag i dagen. 1. Jag behöver åka till stan och köpa en present och 2. Jag hade världens ätarkväll igår och hade planerat att infinna mig på gymmet idag men 3. Betyder inte regn hemmamys? Eller? (Svårt när man inte kan bestämma sig!)









PS. Det skedde visst en liten utveckling under bildinläggen: det verkar som att det blir ärenden och fika på stan. Helt okej för min del.

2011.06.08

skrivet: 2011-06-08 ♥ 18:36:11
Hej bloggen. Jag vet inte vad som hände men när jag hade kommit hem från jobbet, tagit en dusch och slängt mig i soffan somnade jag visst och vaknade två timmar senare helt utslagen och hungrig som en varg. Och av någon anledning var jag så sjukt sugen på majonnäs så jag fixade iordning en ciabatta med grönsaker och massa majjo. MUMS! Och eftersom jag inte riktigt stillat matbegäret ska jag sätta mig vid tv:n med en liten kvällsfika nu. Förhoppningsvis piggnar jag till så pass att jag orkar vara vaken hela kvällen men ändå kan somna vid tio-elvatiden som vanligt. Stackars mig, hela eftermiddagen blev ju pannkaka på grund av den där satans tuppluren. Gaaahh.






EN VANLIGT TRÅKIG KVÄLL

skrivet: 2011-06-07 ♥ 20:49:33
Det där efterlängtade regnmolnet kom. Och satan i gatan vad det regnade. Så nu har jag fått lite gjort här hemma. Har dock inte hunnit redigera några bilder så det får jag skjuta upp till imorgon eftermiddag. Och om sanningen ska fram har jag varit på dåligt humör hela kvällen och nu mår jag illa efter kvällsmaten så jag ska lägga mig i soffan och se på Desperate Housewives och sedan gå och lägga mig. Imorgon ska jag upp 05.15 för att infinna mig på jobbet 05.55 och jag är inte den som favoriserar påsar under ögonen framför tv-kväll till midnatt.

PS. Om ni tyckte att detta inlägget var alldeles för deprimerande kan ni klicka här och läsa om juni 2010 istället. En liten tillbakablick så här på tisdagskvällen. ;)

SOMMAREN ÄR RÄDDAD

skrivet: 2011-06-07 ♥ 16:30:00
Nu är sommaren räddad. Idag kom min efterlängtade bokbeställning på posten och jag kan knappt bärga mig tills jag får börja läsa. Jag har nämligen kommit på att jag ska läsa på ryska under sommarlovet så att jag inte glömmer bort allting lagom till höstens kursstart. Bra idé va?

Böckerna jag beställt är Vita nätter av Dostojevskij (vänster på bilden) och den andra är skriven av författaren Alexander Kuprin men jag har inte lyckats hitta någon svensk titel på den än och jag vet inte riktigt vad den handlar om heller... detta kommer alltså att bli en riktig utmaning!


2011.06.07

skrivet: 2011-06-07 ♥ 13:21:14
Hej och hå. Det blir lite glesa uppdateringar i sommarvärmen. Igår låg internet utslaget pga åska och idag har jag haft fullt upp. Jag var nämligen på gymmet vid åttatiden och körde ett tvåtimmars motions/styrkepass. Och ja, det var jobbigt. Och ja, det var varmt. Men så skönt det kändes efteråt! Jag har inte varit och tränat på en hel månad pga sjukdom och jobb men nu ska jag verkligen försöka att komma igång igen. Så imorgon tar jag en paus eftersom jag ska jobba och sedan kör jag igen på torsdag. Nu ska magmusklerna fram igen! ;)

Nu har jag dock hamnat på min kära balkong igen och väntar på besök. Mami ska komma och hälsa på och lite senare ska vi laga middag tillsammans. Men innan det ska jag försöka plöja några sidor i boken som aldrig tar slut. (Jag älskar Tolstoj men ett helt kapitel om att slå gräs med lie? - Kom igen!)





PS. Bilder från vår vandring i söndags kommer. Jag väntar bara på ett regnmoln så jag kan sätta mig och redigera i lugn och ro! Och detsamma gäller kommentarerna. Svar kommer inom kort.

TJEJFIKA

skrivet: 2011-06-06 ♥ 13:22:03
Nu har jag äntligen jobbat klart. Har en faktura kvar att betala men kommer inte in på bankens hemsida just nu så det får vänta. Solen har i alla fall kommit fram och temperaturen är på väg uppåt så nu sticker jag och tjejerna iväg på fika vid vattnet. Jag ska beställa en stor kaffe för jag är dösugen på det. Och kanske att jag festar till det med en kaka också... :)




2011.06.06

skrivet: 2011-06-06 ♥ 10:42:53
Så var det måndag igen. Jag tänkte göra ett halvhjärtat försök till att få tillbaks mina rutiner denna veckan. Ni vet, träna, äta nyttigt, gå långpromenader och allt det där. Så imorses tog jag en sväng längs strandpromenaden och sedan blev det en mysig långfrukost på balkongen. Vädret spelar inte riktigt på min planhalva idag men det är väl bara att gilla läget och klä på sig en extra tröja...

Nu sitter jag här vid köksbordet med håret fullt av inpackning och försöker jobba undan lite mail och sådant som kommer på efterkälken när solen skiner och sommaren visar sig från sin bästa sida. Idag var dock tanken att bättra på solbrännan men det kanske spricker upp när jag har mailat färdigt, vem vet. En catch-up med tjejerna står på schemat idag också. En helt okej måndag i lugnt tempo alltså. Det gillar vi.


SEX TIMMAR I SKOGEN

skrivet: 2011-06-05 ♥ 18:57:18
Nu är vi hemma från skogsutflykten. Vi har gått i sex timmar är och alldeles utsvultna så Niklas är och hämtar varsin pizza till oss så vi kan få i oss lite mat och sedan blir det till att vila de små benen i soffan, hihi. Mer bilder kommer lite senare!


MIN ÄNGEL

skrivet: 2011-06-05 ♥ 17:00:00
Har glömt att visa dessa fina bilder på min vovvsing från förra året. De är tagna ovanför stenbrottet på Kinnekulle en halvvarm sensommardag och när jag tittar på dem tänker jag osökt på en ängel. Mest för att hans päls lyser så vitt och fint men också för att han verkligen är min lilla ängel som tröstar mig när jag är ledsen och viftar på svansen varje gång jag kommer hem. ♥




NYTT FRÅN UNICA

skrivet: 2011-06-05 ♥ 15:00:00
Gissa om jag blev glad när jag fick en liten present iförrgår? Armbandet kommer från märket Unica och är precis så lagom stort som jag vill ha det. Det kommer att användas flitigt i sommar! Och på tal om armband... jag måste verkligen städa i min armbandslåda. Allt ligger huller om buller just nu och jag får panik av att bara tänka på det.






UTOMHUSDAG

skrivet: 2011-06-05 ♥ 12:20:40
Hej på er! Idag var jag uppe med tuppen och tog en promenad med min hund. Man får passa på tidigt på dagen då det fortfarande är lite kyligt om man ska motionera de små pälsbollarna eftersom det blir alldeles för varmt annars. Vi gick strandpromenad i över en timma och Colin fick bada tassarna. När vi kom hem åt vi frukost på balkongen och nu har vi varit på födelsedagsfika och gratulerat en sjuåring.

Idag hade jag planerat att ligga och sola i gräset men eftersom det är lite molnigt och blåser kallt ska jag följa med min boyfriend ut i skogen. Och då menar jag inte upptrampade-stigar-och-grusvägs-skog utan rakt-in-i-snårskogen. Så nu har jag fått på mig ett par alldeles för stora vandringsbyxor (som inte är allt för moderiktiga) och ska kleta in mig i hundra lager myggmedel och sedan sticker vi! Hoppas alla där ute får en underbar söndag. ♥


UTFLYKTSDAG

skrivet: 2011-06-04 ♥ 19:50:04
Nu är vi hemma från utflykten! Dagen har varit fantastisk och det har varit underbart varmt och soligt. Vi hamnade på en klippa i en hamn till att börja med och där åt vi upp hela picknicken och jag passade på att svalka av mig med årets första dopp(!). Därefter letade vi vattensalamandrar, matade en söt fiskmås, åt glass på högsta toppen av Kinnekulle, besökte en gammal biskopsgårdsruin och bara hade det bra i solen. Nu har vi precis grillat på balkongen igen och ska snart lägga oss i varsin soffa och se på en deckare med varsin popcornskål på magen. Mys!













NYA SKOR #2

skrivet: 2011-06-04 ♥ 16:00:00
Jag har blivit ägare till tre par de senaste dagarna och här är par nummer två: ett par bruna gladiatorsandaler från Din Sko. Jag har letat länge efter ett par fina exemplar i brunt eftersom jag använder rätt så mycket jordtoner nu på sommaren och nu känner jag äntligen att skoförrådet är komplett för denna säsongen. Klart jag skulle kunna köpa fler skor, don't get me wrong men jag behöver liksom inga fler. Eller?






PENTAX UTOMHUSKAMERA

skrivet: 2011-06-04 ♥ 14:00:00
Jag tänkte tipsa om en rolig tävling som Smartson håller i. Man kan bli testpilot för Pentax Opius WG-1 GPS - en fantastisk utomhuskamera som tål vatten, kyla, att bli tappad från 1,5 meter och har massa andra bra finesser som är perfekta att utnyttja nu i sommar när man fotograferar som mest utomhus. Vi har faktiskt funderat på att köpa en motsvarig kamera ett bra tag nu (eftersom jag tappat min ett flertal gånger mm) men om jag får chansen att testa på denna slipper vi ju fundera mer! Så håll tummarna nu!



Vill du också bli testpilot? Klicka här!

GETAWAY

skrivet: 2011-06-04 ♥ 11:32:48
God morgon på er. Äntligen ledig och äntligen varmt! Så idag sticker vi iväg på en liten utflykt tillsammans med picknick-korg och badkläder ifall tillfälle ges. Niklas är på stan och köper jordgubbar och nybakade frallor just nu och jag sitter hemma och väntar med laddad kaffebryggare. Det ska bli så himla mysigt! Ska försöka mobilblogga om det finns mottagning.

PS. Har tidsinställt några inlägg medan jag är borta. Puss!



Dagens outfit: Linne från Zoul, avklippta pojkvänsjeans och bikini.

2011.06.03

skrivet: 2011-06-03 ♥ 20:33:15
(Den här dagen tar verkligen aldrig slut. Haha. Kanske för att jag längtar så till imorgon?)

Idag har jag stått på ett 25gradervarmt torg i sex timmar och sålt rabatterade varor bara för att det är så kul. Det har varit varmt och skönt och jag har haft det sjukt mysigt trots hettan (nej, klagar inte, var bara fel klädd för värmen med smycken och utsläppt hår!). Mellan alla reatokiga kunder har jag fikat supergod mjuk pepparkaka, ätit glass och träffat massa bekanta. Men jisses, vad trött jag var när jag kom hem! Tog en snabbdusch direkt och sjönk ner i en stol på balkongen. Min babe hade köpt grillkött tidigare så vi grillade och solade tills klockan blev sent och nu har vi satt oss i soffan för att titta på EM-kvalmatchen med Sverige-Moldavien. Jag är dock föga intresserad så jag ska förbereda lite tidsinställda inlägg till er imorgon när jag är borta istället!






KLÄMDAGSMARKNAD

skrivet: 2011-06-03 ♥ 09:39:46
Äntligen fredag! Idag är det ju en liten klämdag och varje sådan hålls en stor marknad här i Lidköping. Så nu har jag varit vaken sedan sju; gjort iordning mig, fixat lunch och varit ute med hunden och nu ska jag cykla till stan och hjälpa till där under dagen. Ni som har vägarna förbi - kom gärna och kika! Alla butiker har specialerbjudanden och bra rabatter.

Dagens outfit: Långklänning från Zoul och mina nya wedges (ses bättre i inlägget under detta).


NYA WEDGES

skrivet: 2011-06-02 ♥ 17:18:34
Jag bara älskar mina nya wedges från märket SthlmDg. Jag har snöat in lite på bohemiga jordfärger den sista tiden och köpt ganska mycket i orange, beige och brunt och nu behövde jag ju ett par matchande skor. Dessa var dessutom riktigt bekväma. De är något stora men så länge jag drar åt remmarna så sitter de fast. Finns på Nilson för 599 kronor för er som blir sugna!




NYTT FRÅN BIKBOK

skrivet: 2011-06-02 ♥ 11:25:05
Jag hittar sällan kläder på BikBok för jag tycker att deras butiker är så röriga. Och jag är inte den som står och river bland galgar (tålamod = noll) men igår så satte jag ögonen i en orange tröja som passade perfekt. Jag har letat efter en liknande i flera veckor men aldrig hittat någon i just orange men nu äntligen. Jag matchade den med ett lite mörkare linne inunder eftersom det är lite kyligt idag. Tycker det blev rätt snyggt! Nu ska jag sticka iväg ut och hämta paket och handla massa god kvällsmat. :)


2011.06.02

skrivet: 2011-06-02 ♥ 09:46:14
God morgon! Jag tog en lång, härlig sovmorgon idag så nu känner jag mig riktigt utvilad OCH på bra humör. Idag ska jag göra lite ärenden, hämta ut paket, handla lite och ta en fika. Men först ska jag avsluta min långfrukost som närmar sig en timma lång nu, ta en dusch och gå promenad med min vovvsing. Någon som vet var solen tagit vägen idag förresten? 21 grader blev plötsligt 10 grader storm/moln. Inte okej!



Och nej, det är inte kalaspuffar. ;) Det är osötade vetepuffar. (Brukar alltid få en kommentar om detta.)

POWERWALK I NYA SHORTS

skrivet: 2011-06-01 ♥ 20:24:03
Efter sex timmars shopping och ett näst intill tomt bankkonto klev jag äntligen innanför dörren i eftermiddags. Jag och N tog en fika i solen på balkongen och jag kände mig allmänt slut i kroppen efter att ha gått omkring i butiker i flera timmar men samtidigt rätt så rastlös. Så jag satte på mig mina nya träningsshorts och gick en timmas lång powerwalk vid vattnet. Och det var så sjukt härligt! Det blåste varma vindar, solen sken och jag fick rensa hjärnan lite utan iPhone, dator och tv. Det behövdes verkligen!

Nu har jag tagit en dusch och ätit lite kvällsmat och tänkte spendera resten av kvällen i soffan. Ska försöka rensa lite mer fotografier också. Har inte hunnit fortsätta sedan jag skrev om det sist och det värsta jag vet är att påbörja något och sedan inte avsluta det.

PS. Köpte två snygga par skor idag. Ska visa imorgon! Tills dess: två bilder på mina nya träningsshorts från Stadium. Supersköna!



Tänkte lägga mig i lårdebatten lite grann eftersom jag ändå publicerar dessa bilder: Ja, mina lår går ihop när jag står raklång - SO WHAT?! Tänk på dem som inte har några ben eller inte kan gå. De skulle göra vad som helst för ett par fungerande ben - både tjocka som smala! Så ät gott och rör på er och plåga inte kroppen!

MOBILBLOGG - Hej bloggen! Jag är fortfaran...

skrivet: 2011-06-01 ♥ 14:04:16

img_9525 (MMS)

MOBILBLOGG - Hej bloggen! Jag är fortfarande kvar i Skövde och tokshoppar! Kände att jag behövde en sådan dag idag. Visar upp lite av det jag köpt när jag kommer hem. :)


MÖTE

skrivet: 2011-06-01 ♥ 09:52:14
Egentligen är jag inte den som klagar men idag bara måste jag: SHIT, vad ont jag har i kroppen idag. Och blåmärken överallt! Det här med att vara "på golvet" och jobba är nog inte min grej trots allt. Men jag får stå ut tills jag är klar med min utbildning. :(

Som tur är är jag ledig idag och har faktiskt en hel del på tapeten. Först ska jag på möte i Skövde och därefter blir de såklart lite shopping innan jag åker hem till Lidköping. Och när jag kommer hem ska jag äntligen få träffa min pojkvän efter två dagar (vi har jobbat om varandra så när jag har kommit hem har han sovit). Så förhoppningsvis ska vi soffmysa lite men innan det vill jag gärna bocka av en långpromenad i det fina vädret. Men nu måste jag sticka iväg. Så vi hörs lite senare igen.







ForHair.se

Bling Skal