Slut på torsdagen

skrivet: 2012-05-31 ♥ 19:41:11
Den här dagen har varit sjukt seg. Men nu är den snart över som tur är. I morgon är det dags för veckans sista arbetsdag och jag ska ta bilen så jag slipper åka den där satans bussen mer denna veckan. Jag har nog rest lite för mycket det senaste och är förbannat trött på att bara sitta där och åka med. I morgon ska jag gasa själv och sjunga högt på turkiska hela vägen till Tibro!


Hemmajobb

skrivet: 2012-05-31 ♥ 10:18:21
I dag jobbar jag hemifrån. Jag ska översätta en hemsidan från norska till engelska och svenska och det visar sig att det tar lite längre tid än vad jag hade tänkt mig eftersom sidan är uppbyggd på ett så krångligt sätt. Men det ska nog ordna sig. Jag är hursomhelst superglad över att få sitta vid mitt egna köksbord, dricka kaffe och knappa på min egna dator för en gångs skull. Nu har jag precis tagit en liten rast för att springa ut med vovven och fixa en liten fika men nu måste jag fortsätta. Hörs lite senare. ♥


Snart hemma

skrivet: 2012-05-30 ♥ 14:30:51

Hej bloggen! Det har visst varit tyst här hela veckan. Jag har nämligen varit i Göteborg över natten och rekat lite inför eventuella höstaktiviteter. Det var en jätterolig erfarenhet men just nu verkar det som om jag skjuter lite på det hela. Vi får se. (Det är inte min mening att vara hemlighetsfull men det är helt enkelt ingenting jag vill att precis hela världen ska få reda på.)

Så nu sitter jag här på bussen igen och lyssnar på Mor ve Ötesi. Precis som vanligt. Och eftersom jag inte ätit ordentligt i dag funderar jag på att köpa med mig lite godis hem till kvällen, haha. Det där lät väldigt fail men det jag ville komma fram till var att jag var hungrig och godissugen. ;) Tur att jag tog den där lilla lyxfikan på Starbucks innan jag åkte hem. En serbisk tidning lyckades jag köpa dessutom. Men jag förstod texten ändå som tur var.


Mors dag

skrivet: 2012-05-27 ♥ 21:03:00
Vilken tur jag hade som råkade vara ensam hemma just natten till mors dag. Och att mami var ledig så att hon kunde sova hos mig. Det blir ju inte så ofta när båda jobbar och man har massor att stå i varenda helg. När vi vaknade i morse fixade vi en god frukost och då passade jag på att överraska med en vacker röd ros i kruka. Och innan hon cyklade hem tog vi en mysfika på balkongen med kokosbollar och mina hembakade bullar.

Min mamma är världens bästa och jag vet inte vem eller vad jag skulle vara utan henne! Love you! ♥




Eurovision topp fem

skrivet: 2012-05-27 ♥ 18:59:47
Okej, så min Eurovisionkväll blev ju inte riktigt som jag hade tänkte mig. Fick världens ont i magen och spenderade ungefär hälften av programmet med att jämra mig i soffan och den andra hälften med att kräkas. Men det jag hann se var ju i alla fall bra och jag lyckades till och med hålla mig vaken ända till slutet även om jag var helt slut efter magpärsen.

Min topp fem:

1. Loreen såklart!


2. Ryssland


3. Cypern


4. Serbien


5. Italien


Ute i solen

skrivet: 2012-05-27 ♥ 13:33:59

Jag har ligger ute på gräsmattan i solen och lyssnar på Mor ve Ötesi. Perfekt söndag om ni frågar mig. Ska passa på att läsa lite innan jag går in också. Kände att jag behövde en lugn stund för mig själv efter gårkvällen. Min mage gjorde nämligen uppror och jag spenderade hela Eurovision med att kräkas. Perfekt liksom... Jag mår mycket bättre i dag men fick ställa in yogan eftersom magen fortfarande värker när jag spänner den. Och vi som yogar vet ju att det blir näst intill omöjligt att utföra en övning utan att spänna magen. Bla bla bla. Nu ska jag läsa.


Eurovisionkväll

skrivet: 2012-05-26 ♥ 17:09:35
I kväll ska jag och mami ha myskväll med godis och chips och se på Eurovision. Jag har lyssnat igenom alla låtar under veckan och hittat några favoriter fast det är inte många. I den första semifinalen gillade jag Cyperns La la love och såklart Rysslands små gummor. I den andra semifinalen fastnade jag för Serbien och möjligen Slovenien, Estland och ytterst lite Norge. Nu har jag precis lyssnat igenom "the big five" och Azerbaijans låt och tyckte att de var skapliga allihop men faktum är nog att ingen är lika proffsig och unik som Loreen. Så i år hejar jag faktiskt på Sverige för en gångs skull, haha. Vi får väl se vem som vinner!


Ängen

skrivet: 2012-05-26 ♥ 12:27:00






Happy Saturday

skrivet: 2012-05-26 ♥ 09:29:45
Hej hopp. Tanken var att jag skulle bloggat i går men jag var så trött efter mitt träningspass att jag inte orkade röra mig. Så kvällen spenderades i soffan med en bok och sedan i sängen med samma bok. Och om sanningen ska fram var jag fortfarande trött när jag vaknade i morse och kroppen kändes helt förstörd men efter en långpromenad med Colin och en dusch är jag nu pigg och glad igen!

I dag ska jag göra några ärenden på stan med mami, fika med en Twitterkompis och sedan hem och plantera massa fina blommor som jag köpte i går. Och i kväll blir det såklart Eurovisionfest med massa godis. Tänkte skriva ett litet inlägg om mina favoriter lite senare men ni som vågar får gärna gissa i kommentarsfältet! ;)


Bryggan

skrivet: 2012-05-25 ♥ 12:33:00






Leeeeeeediiiiiiiiiiig!!!!!!

skrivet: 2012-05-25 ♥ 08:44:29
Äntligen är jag ledig i tre dagar! Det är så välbehövligt för när jag vaknade i morse orkade jag knappt röra på mig. Har jobbat alldeles för hårt dessa fyra dagar. Inte bra. Men nu ska jag ta igen mig. Först måste jag en sväng till affären så jag slipper svälta under helgen och sedan ska jag hem och glassa på balkongen hela dagen. Så skönt!


Sommar

skrivet: 2012-05-24 ♥ 15:21:25

Jag älskar att det är 26 grader i skuggan och att sommaren äntligen är här! Och om 2,5 timma tar jag helg. Как хорошо!


Fram och tillbaka

skrivet: 2012-05-23 ♥ 17:17:24

Hej bloggen. Jag är så sjukt trött i dag så ni vet inte. Har jobbat som en galning hela dagen och nu ska jag åka till Skara och bli upphämtad för att sedan skjutsa min pojkvän tillbaka till Skövde eftersom han ska på militärövning i fyra dygn. Bläääää. Egentligen vill jag bara hem och duscha, hoppa i myskläderna och äta godis men det får bli en annan dag.

Men jag ska inte klaga; vi har ju underbart sommarväder, jag har bara en jobbdag kvar denna veckan och hemm ligger ett par dösnygga skor och väntar på mig.


Lammen

skrivet: 2012-05-22 ♥ 10:02:00







Soluppgången

skrivet: 2012-05-22 ♥ 05:45:43
Jag är för snabb för mitt eget bästa. Så nu sitter jag här i soluppgången i köket och väntar på att klockan ska ticka lite snabbare så jag kan cykla iväg till bussen. Jag är inte direkt pigg i dag men ska försöka hålla mig vaken hela kvällen och titta på Eurovisionsemifinal nr 1. Älskar det! Men först jobb... Suck.


Pink&purple

skrivet: 2012-05-21 ♥ 13:08:35

Denna veckan har jag lackat naglarna med pastelliga Candy Floss och Frozen Berry från Mavala. Det blev verkligen sockersött! Tror jag ska göra likadant på fossingarna.


Hästhagen

skrivet: 2012-05-21 ♥ 09:37:00









Sunday funday

skrivet: 2012-05-20 ♥ 20:46:48
Jag har varit en riktig friluftsmänniska i dag. Började dagen med en joggingtur i spåret på 5.73 km och sedan tog jag bilen till Hornborgarsjön där jag promenerade omkring ett bra tag. Dessvärre blev jag alldeles megatrött av all frisk luft och var tvungen att ta en tupplur men nu är jag pigg och glad igen efter ett skönt yogapass och en varm dusch. Det hade varit trevligt med en skål potatischips nu också men jag vill inte förstöra min nyttighetsdag... Kanske i morgon.

Hursomhelst känner jag mig ganska redo för en ny arbetsvecka med allt vad det innebär. Men först ska jag se Ryssland vinna hockeyfinalen, läsa lite bok i sängen och sova gott. Sedan kör vi måndagspepp!


Nude glow sun powder

skrivet: 2012-05-20 ♥ 13:47:00
I år var jag tvungen att köpa ett nytt solpuder eftersom mitt är på väg att ta slut. Och jag gillar egentligen inte att köpa nytt eftersom det är så svårt att hitta en perfekt nyans (antingen är det för rosa eller för gult) och det jag använt nu köpte jag i Paris och det blir ett väldigt dyrt puder om jag ska behöva resa dit och tillbaks liksom... Men hursomhelst, i år har Dior lanserat sina nya Diorskin Nude Tan-puder som är så fantastiskt fina att jag bara dör! Jag fastnade för #003 Cinnamon MAT med glitterkorn men det finns sju andra fina färger för er som är ljusare och brunare. Och när jag ändå berömmer Dior kan jag ju nämna att puderdosan är alldeles sagolikt fin och kabukiborsten supermjuk!





Svanar

skrivet: 2012-05-20 ♥ 09:30:00
Hornborgarsjön var ju inte alls som jag hade föreställt mig! Jag tänkte en större pöl, lite lera och antingen massa tranor eller ingenting alls. Men så fel jag hade. Det var ju ett vackert landskap med hagar, uppbyggd brygga, fullt av fåglar och dessutom väldigt stort. Och till min förtjusning - hem till hur många svanar som helst! Jag älskar svanar men hur ofta stöter man på dem ute liksom? Bilderna nedan knäppte jag i går men eftersom jag inte blev riktigt mätt på dessa ståtliga fåglar tänkte jag åka dit i dag igen. Ska bara hälla i mig morgonkaffet först.






Fotosafari

skrivet: 2012-05-19 ♥ 18:58:00
I morse packade vi in systemkameran med alla objektiven i bilen och bara körde. Vi hamnade till slut vid Hornborgarsjön där jag faktiskt aldrig varit trots att den ligger så nära. Det var jättefint där och det var fullt av svanar och andra fina fåglar, får, kossor och vackra träd. Dessvärre var minneskortet redan proppfullt så jag fick panikradera några bilder för att kunna föreviga ögonblicket. Så typiskt! Bilderna nedan är dock från en äng längs vägen.




Glossy

skrivet: 2012-05-19 ♥ 15:34:15
Tre nya läppglans i cerise, orange och transparent glitterrosa. Jag gillar verkligen dessa eftersom de bara kostar några kronor, sitter lika bra som dyra märken och har massa olika färger att välja mellan. Dessa nyanser tycker jag passar sommarmånaderna bäst så de fick följa med mig hem från vårmarknaden i går.


Sommarsmink

skrivet: 2012-05-19 ♥ 08:52:36
I går kom jag hem med världens roligaste påse från världens bästa butik (där jag även jobbade i går och hjälpte till under stadens vårmarknad)! Dels behövde jag ny ansiktskräm och handkräm men hittade även två supersöta pastellnagellack från Mavala, tre färgglada läppglans och tidernas snyggaste solpuder. Mer bilder på sakerna kommer! Nu ska jag hoppa in i duschen och ge mig ut i naturen. ♥


Kanelbullar

skrivet: 2012-05-17 ♥ 19:45:54
Mums. Mina kanelbullar blev så där härligt stora och luftiga som jag ville. Jag använde mig av Leilas grundrecept på vetedeg från A piece of cake och höftade sedan lite med fyllningen och blandade i smör, kanel, socker och även lite sirap. Supergott! Hade även tänkt baka småkakor men jag överdoserade smöret en aning så det räckte inte till mer godsaker. Tur att jag är ledig fler dagar.




Love

skrivet: 2012-05-17 ♥ 12:46:28

Fika med världens bästa mamma. Perfekt en ledig dag som denna. Nu ska vi ta en promenad med Colin och sedan ska jag sätta igång med bullbaket.


Härlig morgon

skrivet: 2012-05-17 ♥ 08:33:37
I dag har jag nog haft tidernas härligaste morgon. Jag steg upp tidigt och yogade i vardagsrummet medan solen sken in genom fönstret. Så skönt! Efter det tog jag en varm dusch och åt sedan en skål yoghurt med goda bär och honung följt av en kopp kaffe. Lovely! Men nu måste jag sätta igång med dagen. Jag ska nämligen baka bullar men först måste jag skriva en inköpslista och åka till affären. Både kylskåp och skafferi är tomt.



Favoritfilm

skrivet: 2012-05-16 ♥ 09:04:00
I lördags tittade jag på en av mina favoritfilmer; The Duchess. Jag fullkomligt älskar den och kan se den hur många gånger som helst utan att tröttna. Keira Knightley gör huvudrollen som Georgiana så fruktansvärt bra att jag ryser när jag tänker på det och hela historien är så underbart bitterljuv och romantisk!

Nu väntar jag givetvis på Anna Karenina som tydligen ska ha premiär i början på 2013. Det måste ju vara den ultimata boken att göra film på och Keira Knightley kommer att göra rollen som Anna perfekt! Vill. Se. Nu.






Candles

skrivet: 2012-05-15 ♥ 20:07:29
I kväll tänder vi ljus och myser till regnet som smattrar på fönsterrutorna. ♥


Happysleepygirl

skrivet: 2012-05-15 ♥ 06:40:38
Zzzz. Jag är så sjukt trött!!!! Men samtidigt så glad över att slippa bussen i dag och få en halvtimmas sovmorgon. Jag ska nämligen åka förbi ett företag här i Lidköping och hämta en såg till jobbet så jag tog firmabilen (en minidieselbuss som låter som en traktor) med mig hem i går. Och detta företaget öppnar inte förrän 6.45! Wiiiiiieeee!! Fast egentligen borde jag inte vara så glad för när jag kommer fram till jobbet måste jag stresskolla en leverans som ska in i en lastbil som förmodligen står och väntar. Men några blink med ögonen och en rysk fras brukar få chaufförerna på bra humör som tur är. ;)

Nu ska jag fylla min termosmugg och ge mig ut i regnet. Hörs i kväll. Puss ♥


Dip dye

skrivet: 2012-05-14 ♥ 17:45:54
Jag får inte riktigt till det med mina hårskuggor. Den rosa och lilla försvinner lite på på min hårfärg och såg mest dammiga ut i går när jag testade dem men i dag gav jag den orange:a ett försök. Det blev mycket bättre även om jag skulle vilja ha lite starkare nyans. Nu har jag dock bara testat på lockat och krusat hår så nästa gång blir det på vanligt rakt. Kanske att det fastnar bättre då!


PS. Att jag inte har på mig världens snyggaste tröja kan ni ju ignorera. ;)

skrivet: 2012-05-14 ♥ 12:55:00

Söndag

skrivet: 2012-05-13 ♥ 21:02:18
I dag har jag prioriterat vänner och familj lite extra eftersom det är jobbvecka i morgon igen. Ärligt talat ser jag inte direkt fram emot det men som tur är jobbar jag bara tre dagar innan jag är ledig igen. Så jag ska inte klaga. Dessutom har jag laddat med ett skönt yogapass, manikyr och ansiktsmask i kväll.

Nu blir det soffmys en stund till innan det är dags att sova.

Aš noriu žvaigždės ♥

skrivet: 2012-05-12 ♥ 12:52:00

Saturday, rain, work

skrivet: 2012-05-12 ♥ 08:41:11
God morgon. I dag vaknade jag med världens träningsvärk efter passet i går. Fasen vad jobbigt det var. Hur otränad är jag egentligen? Okej, jag är sjukt vig efter snart fem månaders yoga men att hoppa upp och ner i 45 sekunder är lättare sagt än gjort!

Om en liten stund ska jag sätta mig i bilen och styra mot metropolen Tibro där jag åkt på ett jobbpass i dag. Så jag antar att det är helt okej att regnet öser ner när jag ändå inte får vara ledig. Hej och hå.


Träningsdags

skrivet: 2012-05-11 ♥ 16:38:13
Jag är inte peppad för fem öre men nu ska jag åka till gymmet. Och det ska faktiskt bli jätteroligt att gå på en av mina bästa kompisars träningspass för första gången men jag är så sjuuuuukt trött att jag bara vill lägga mig i sängen och sova i flera timmar. Men det kanske är detta jag behöver för att vakna till? När jag kommer hem blir det hårinpackning och mysmiddag med min boyfriend. You gotta love it!


Pammyy by Steve Madden

skrivet: 2012-05-11 ♥ 13:54:00
Mina nyaste skor är FÖR snygga! Älskar dem! Dundercerise:a, superhöga (14 cm klack och 4 cm platå) och alldeles perfekta för fötterna. Steve Madden, I love you! Köpte dem på Nelly för 899 kronor och nu när jag provat dem och märkt att de sitter så bra ska jag beställa hem dem i kornblått också. Sjukt snyggt till jeans och vitt!




Hemma & ledig

skrivet: 2012-05-11 ♥ 09:37:52
Nu är jag hemma i Lidköping igen. Och ledig dessutom. Superskönt! Har även sovit elva timmar i natt så jag känner mig faktiskt både utvilad och på bra humör. I dag ska jag mysa, dricka kaffe och läsa tidningar tills klockan slår 17.00. då ska jag nämligen gå på en av mina bästa vänners träningspass på mitt gym! Hon är så sjukt cool som vågar vara instruktör. Och förresten, jag har massa saker att visa er under dagen men måste hinna ta lite bilder först. På återseende!


Vått vått vått

skrivet: 2012-05-09 ♥ 18:39:58
Jag är fast i Tibro över natten. Min boyfriend är nämligen bortrest och då tyckte jag att den lättaste lösningen på hund+pendlingsproblemet var en hotellnatt. Och visst hade det varit en bra idé om det inte hade ösregnat hela jävla dagen och både min hund och mina kläder nu är genomvåta. Så här ligger jag i hotellsängen utan byxor och fryser. Och det är ju inte precis som om man bara kan springa ner och köpa ett par nya leggings eller så eftersom jag är i TIBRO. Byn med typ ett Systembolag, två mataffärer och resten möbeltillverkare. Jaja, nu ska vi fortsätta mysa oss torra här tills det är dags för kvällspromenad igen. Blääääääääääääää.


Hårskuggor

skrivet: 2012-05-08 ♥ 10:11:00
Jag är så lycklig. Mitt paket med hårskuggor (och Moroccan Oil) är på väg hem till mig. Jag fullkomligt älskar den här färga-topparna-trenden och dessa produkter är ju perfekt när man inte vill färga håret permanent. De är tydligen som kritor i konsistensen och kladdar inte utan sitter perfekt och appliceras enkelt och precis där man önskar ha dem. Längtar så tills jag får testa!


Solstrålar

skrivet: 2012-05-07 ♥ 20:36:24

Jag älskar verkligen vädret vi har för tillfället. Okej, det är alldeles för kallt men tänk vad mycket ett par solstrålar kan göra. Allt blir så mycket finare och gladare och man själv blir piggare och mycket mer positiv. I dag när jag kom hem tog jag en långpromenad med min hund i solskenet även fast jag var vrålhungrig och jättetrött och det var bannemej det bästa i dag. Så underbart! Hoppas solen lyser i morgon också så jag orkar mig igenom en till arbetsdag. Puss


Feathers

skrivet: 2012-05-07 ♥ 17:03:00
Jag har fått fjädrar på hjärnan. Stora, långa med naturtrogna färger och vackra mönster. Mitt senaste tillskott är ett par dunderlånga örhängen som jag hittade på Gina i lördags. Är helt förälskad i dem! Tidigare har jag bara hittat fjäderörhängen i varma toner som orange och brun men dessa drar lite mer åt svart och passar därför till lite fler outfits i min garderob. Love it! 129 kronor kostade de om jag inte minns helt fel.



På önskelistan

skrivet: 2012-05-07 ♥ 09:55:00
Denna boken står på min topp fem-önskelista till bokhyllan just nu. Vladimir Putin är en så fascinerande man. Jag är absolut inte anhängare men älskar att läsa om konstiga saker han hittar på. Fast boken har nog en rätt så allvarlig ton och med all rätt. Korruption ska tas på allvar. Vi får väl se hur lång tid det tar innan författaren Masha Gessen hittas avrättad i en trappuppgång någonstans i Ryssland... ;)


Hej då, helgen

skrivet: 2012-05-06 ♥ 20:35:15
Jisses. Är det redan söndag kväll? Vad hände? Har jag ens varit ledig? Har vi hoppat över någon dag? Så fort har min helg gått. Men det beror väl på att jag haft så himla roligt. Shoppat lite nytt, fikat, gått promenad, ätit gott och haft världens bästa partykväll med världens bästa vänner. Det negativa är att jag måste lägga mig på kudden och blunda bort allt det roliga för att orka upp till jobbet i morgon. Men det gör ingenting för jag har börjat vänja mig vid pendlandet. Lite egentid på morgon och kväll med bra musik i öronen är ju inte helt fel. God natt, bloggen. ♥


Cerise/Orange

skrivet: 2012-05-06 ♥ 17:53:00
Denna veckan har jag haft varannan nagel i orange och cerise. Det ser så somrigt och färgglatt ut! Lacken jag använt heter Volcanic orange (Mavala) och Power pink (Isadora). Nästa vecka har jag dock inte bestämt mig för vad jag ska ha för nyanser. Kanske något annat tvåfärgat. Vi får se!



Bday party

skrivet: 2012-05-05 ♥ 17:46:48
Nu sticker jag iväg på 25-årsfest hos en av mina allra finaste vänner! Vi ska dansa hela natten! Wiho.



Tittut

skrivet: 2012-05-05 ♥ 10:01:00
Ser ni mig?


Fjäril

skrivet: 2012-05-02 ♥ 14:14:00
Det bästa med våren måste vara alla vackra fjärilar som flaxar omkring överallt. Älskar dem!


Första maj

skrivet: 2012-05-01 ♥ 17:56:00
Åh, vad jag är full av underbar energi i dag! Jag tog nämligen en två timmar lång powerwalk i morse och passade på att suga in kraften från allt det fina i naturen runt omkring mig. Fjärilar, bin, vitsippor, utslagna knoppar, böljande vågor på vattnet och det glada fågelkvittret. Nu kommer jag med all säkerhet att klara av tre arbetsdagar utan problem. Jag kanske till och med kan jobba över en av dem utan att bli deprimerad, haha. ;)

När jag kom hem rusade jag ut på balkongen och satt säkert där i sex timmar innan jag gick in för att duscha och äta kvällsmat. Galet härligt! Där passade jag på att måla naglarna, läsa, dricka kaffe och klicka på iPhonen. En riktigt lyxig dag måste jag säga. ♥


PS. Jag är saraelisabet på Instagram.

Brudklänning

skrivet: 2012-05-01 ♥ 12:06:00
Hur vacker är inte denna klänningen? Näst intill så vacker att jag skulle kunna gifta mig i den. Är helt tagen! Någon som har lust att beställa den till mig i en xs eller s? Tack på förhand.



Ida Sjöstedt, 4995 kronor
(Bilder från Nelly.com)






ForHair.se

Bling Skal