LES POETIQUES

skrivet: 2009-08-31 ♥ 21:03:15



GIVENCHYs höst- och vinterkollektion Les Poétiques. Visst är den vacker! Jag älskar den bleka huden och de rosa läpparna. Kollektionen kommer att inspirera mig massor när temperaturen börjar sjunka under noll, då passar den som bäst!


HÖSTPROMENAD

skrivet: 2009-08-31 ♥ 20:17:58

Idag kände jag för något som jag inte velat göra på flera månader; röra på mig! Jag gjorde ett uppehåll med min träning när jag hade semester just för att jag inte ville ha massa rutiner och sedan kom jag aldrig igång riktigt igen. Men nu. Jag och Colin gick en lång powerwalk och andades in höstluften. Nu ska jag verkligen komma igång med det här. Det roligaste är ju att jag soffat till mig lite och därför kan börja om från början. Rundan som var så enkel innan sommaren är helt plötsligt lagom lång. Perfekt!


Varför tittar alltid djur bort precis när man trycker av?!


Nyponros


SOVDAGS

skrivet: 2009-08-30 ♥ 22:12:25

Kvällen avslutades med en film och soffmys. Jag är lagom trött och ska krypa ner i sängen som förhoppningsvis värms upp snabbt av mig och Colin (min hund) i andra änden. Den kommande veckan känns lättsam. Jag ska inte ta på mig andras problem. Knappt ens mina egna. Imorgon ser jag fram emot höstväder, promenad med Colin, att hämta ett paket på posten, mysiga telefonsamtal och en härlig tv-kväll. Skulle jag jobba också? Ja ja, piece of cake...

Vacker bild från min dator


ARMBAND

skrivet: 2009-08-30 ♥ 22:04:37

27. Vita pärlor med antiksilver


28. Onyx med silver

29. Bergskristall/grönt/silver


JAG HAR BADAT

skrivet: 2009-08-30 ♥ 18:42:46

Doftljus från Lila Ella

Badskum och shower gel från FACE

Nu: Hundpromenad


POTTER HELA DAGEN

skrivet: 2009-08-30 ♥ 16:39:48

Idag gick jag upp tidigt och lade mig i soffan med en filt och tittade på Harry Potter. Den första filmen, The Philosophers Stone. De var så söta när de var små barn i början. Och den dialekten, sött! Det var så mysigt spännande att jag satte på tvåan också, The Chamber of Secrets. Den är lite läskigare. Speciellt spindlarna.

Sedan blev det lite dammsugning och lunch med baby innan han åkte vidare till jobbet. Jag ska ha lite spamys med mig själv om en liten stund. Det börjar bli rutin på söndagar. Inte mig emot. Ett bad, lite färg i ögonbrynen och kanske någon ansiktsmask. Får se vad jag hinner med. Jag har startat ett projekt inne på vårt kontor. Jag rensar och fixar med allt mitt pyssel. Så jag kanske måste ägna mig åt det lite grann. Just nu ser det hemskt ut därinne. Men det ska bli fint.


Söta, va! Speciellt Harry. :)


Bilden är lånad från www.virginmedia.com

 


IDOLE D'ARMANI

skrivet: 2009-08-29 ♥ 20:47:13

Armanis nya parfym, Idole D'Armani, är den allra godaste höstnyheten på parfymhyllorna som jag doftat på hittills! Den är lite kryddig och lite blommig med inslag av clementin, päron, ingefära, saffran, jasmin, patchouli och vetiver. Passar som både vardags- och kvällsparfym. Rekommenderas!




Flaskan är riktigt lyxig!

Bilderna är lånade från Giorgio Armanis hemsida.


ÖRTAGÅRDSKYCKLING

skrivet: 2009-08-29 ♥ 19:23:31

Just precis, jag skulle ju laga mat. Och ja, det blev gott! Här kommer lite bilder på Örtagårdskyckling med ris som jag lagade;


Kyckling i stekpannan

Gul, grön och orange paprika blandat med lök och vitlök.

Klart!

Snabbrecept:
Gegga in kycklingfiléerna i Herbs de Provence, stek i stekpanna. Stek grönsakerna (paprika, zucchini eller vad du tycker om) och löken (2 gula lökar och 2 klyftor vitlök) i tio minuter. Häll i 400 gram krossade tomater och krydda med salt och peppar. Låt sjuda med lock i tio minuter. Blanda i 2 msk persilja och lägg i kycklingfiléerna. Låt sjuda i fem minuter till med lock. Servera med ris.

Jag blandade i lite oreganoblad i såsen också, det blev jättegott!


SKÖNHETSSHOPPING

skrivet: 2009-08-29 ♥ 16:18:12

Idag fick jag med mig lite hudvårdsprodukter hem som var slut i badrumsskåpet.

Från vänster: Ögonkräm från Dior, ansiktskräm och ansiktsvatten från Lancôme.

Ikväll tipsar jag om en ny alldeles underbar parfym, missa inte!


♥ JACK BAUER ♥

skrivet: 2009-08-29 ♥ 16:16:05

Nu kommer massa Jack Bauer-fans att bli avundsjuka på mig!

 


REGN OCH RUSK

skrivet: 2009-08-29 ♥ 15:59:21

Jag tänker inte klaga på regnet för jag har längtat efter höstrusk i flera veckor! So what om jag måste cykla och gå i ösregnet och so what om min Miu Miu blir alldeles prickig av regndroppar och so what om ballerinaskorna blir genomblöta på insidan, höstmys is the shit! Myskläderna är på efter en avkopplande fika med Linda. (Jag har aldrig träffat någon som jag har lika mycket gemensamt med som dig! ♥) Om en liten stund ska jag ställa mig i köket och fixa middag. Det är inte ofta det händer men idag är en sådan dag. Synd bara att min andra hälft ligger och sover fortfarande. Värre baksmälla har sällan skådats.

Ikväll har jag flera projekt på gång. Knyta armband, sortera mitt papperspyssel, pussla klart mitt pussel och greja med datorn. Jag har nog bestämt mig för att börja med papperspysslet och pussla kan jag göra medan jag lagar mat. Datorn kan jag plocka fram när baby har åkt till jobbet och armband kan jag knyta medan vi myser framför tv:n. Perfekt! Hoppas nu att det blir som jag planerat bara. Annars har jag ju hela söndagen på mig... så det ordnar sig nog.


Jag är glad idag. Äntligen.


NYA ARMBAND

skrivet: 2009-08-29 ♥ 08:57:40


20. Silverägg med två onyxstenar

21. Onyxsten med silver och hjärtan

22. Mellandelar i kristall

23. Rosor i antiksilver

24. Silverägg med rosa glaspärlor

25. Silverägg med mörklila glaspärlor

26. Silver/kristall

Beställningar görs via kommentarsfältet. Glöm ej att lämna din mailadress så jag kan kontakta dig! För prisinformation, skicka en kommentar så svarar jag!


INSPIRATION 0

skrivet: 2009-08-28 ♥ 23:05:14
Jag försöker välja ut en outfit till imorgon då jag ska jobba men jag har ingen som helst inspiration. Helst skulle jag vilja gå i myskläder men det går ju inte för sig i ett exklusivt parfymeri. Jag skulle ju kunna välja ut den imorgon men jag vill inte störa N när han ligger och sover. Rätt dumt att ha sin garderob bredvid pojkvännens sängsida... Men att flytta garderob kl 23.00 på kvällen verkar inte som en bra idé. Då känns det bättre att tvinga ihop en outfit nu. Kanske att jag hänger fram en i reserv också. Man vet ju aldrig vilket humör man är på när man vaknar.

Kvällen har varit mysig men alldeles för kort. Det är egentligen dags att sova men jag måste nog fixa lite till innan jag kan somna. Allt kom liksom i andra hand idag, jag var tvungen att prioritera spontaniteten. Ni vet, göra det man känner för. Något jag ägnar mig åt allt för sällan, planeringsfreak som jag är.


Jag har en webkamera nu, hihi.


DAGENS SHOPPING

skrivet: 2009-08-28 ♥ 19:08:14

Godis och glass i all ära men tröstshopping är ändå det bästa för själen när man har haft en jobbig dag. Jag hann dock bara med en snabbvisit på stan innan jag var tvungen att cykla hem så det fick räcka med två inköp.


Rengöring från Neutrogena. Jag har fått massvis med utslag i ansiktet (för mycket stress måntro?) och har inte tid hos hudläkaren förrän den 1 oktober. Förhoppningsvis hjälper denna under tiden.

En söt väska från MQ som jag har haft ögonen på i några veckor. Nu är du min!


KARMA

skrivet: 2009-08-28 ♥ 17:48:19


Inte ens toalettstolen tycker om er!


090828

skrivet: 2009-08-28 ♥ 17:41:41
En helvetesförmiddag på jobbet. Mysig lunch och fortsatt lugnt tempo (tack, för att ni är så söta allihop!). Tröstshopping (visar sedan). 20 minuters cykling i ösregn. ...Så jag bestämde mig för att bada men för mycket vatten och för mycket skum är ingen bra kombination. Översvämning på golvet. Typiskt. Nu är det dags att fixa tacos och sätta sig i soffan och mysa!



STUDIO 33

skrivet: 2009-08-27 ♥ 18:42:02
Min frisör har precis öppnat eget med två andra tjejer från min före detta frisörsalong, Studio 33 heter den, den nya alltså. Jag var där för första gången idag (de har bara haft öppet i en månad typ) och klippte mig. Jättefin salong och väldigt fin inredning! Jag skulle rekommendera min frisör men jag vill inte att alla tider är uppbokade när jag ringer så jag säger inte mer än att hon jobbar på Studio 33. ;)

Jag köpte med mig ett värmeskydd hem från Matrix. Jag sprayar alltid lite sådant i håret innan jag fönar det torrt för att skydda håret. Den doftar gott dessutom. Ett bra tips!


Vavoom Gold Heat från Matrix

MYSSTUND

skrivet: 2009-08-27 ♥ 17:16:35
Jag kommer att gå i dvala i några timmar. Jobbig dag... Chockerande telefonsamtal med eftersmak... Arbetsuppgifter som aldrig tar slut... Räkningar som ska betalas... Jag ber om ett ljus i min tunnel men allt är bara svart just nu. Kan ingen göra mig glad? Jag har försökt men misslyckats.


Jag längtar till hösten. Färgglada löv. Friska vindar. Stickade goströjor. Tända ljus.

HIGH JOAILLERIE by Chanel

skrivet: 2009-08-26 ♥ 20:02:56

Åh, ge mig!

Halsband i vitguld med diamanter


Ring i vitguld med diamanter

Allt från Chanel


090826

skrivet: 2009-08-26 ♥ 19:03:43

En till jobbig dag.  Jag vet inte hur många mer jag ska orka... När jag kom hem tog jag med Colin ut på en promenad i solen. Härlig sensommarkväll. Vi lekte lite med en tennisboll innan vi gick in. Nu har jag precis proppat i mig lite fil med blåbär och flingor och två rostade smörgåsar. Mätt. Nu blir det väldigt lugnt här hemma tills ögonen inte orkar mer. Jag lovar er en bättre uppdatering på fredag. (Jag vågar inte lova något till imorgon men jag ska försöka.) Nu ska jag ställa min inspelningsbara DVD, 22.30 är en serie som heter "Modehuset Chanel" som handlar om just Chanel; märket, visningar, bakom kulisserna, Karl Lagerfeldts design och mycket annat. Ett bra tips till er som gillar mode!


Idag fick jag förresten veta en väldigt rolig nyhet! Fast det är en hemlighet så jag kan inte säga mer än;

Grattis till er båda!



KNOWING

skrivet: 2009-08-25 ♥ 21:25:31
Jag har precis sett en jättebra film. Knowing med Nicholas Cage. Den handlade om en tjej som skrev ett brev fullt med siffror och 50 år senare öppnades brevet och Nicholas Cage listade ut vad siffrorna betydde... Jättebra verkligen! Både spännande och läskig!




KVÄLLENS OUTFIT

skrivet: 2009-08-25 ♥ 17:50:12

Jag är hos mami. Hon hade köpt en jättesöt pyjamas till mig. Den åkte på direkt. Tack, mamma! Vi har ätit mat och ska sätta oss i soffan med lite choklad om en liten stund. Jag behöver verkligen det efter denna dagen, usch. Har jag talat om för er hur mycket jag hatar tisdagar? Det är den absolut värsta dagen. Man är trött för man har jobbat en dag redan och så har man hela onsdag, torsdag och fredag kvar innan man får gå hem och fira helg! Håller ni inte med mig?
Imorgon vaknar jag med nya krafter och ett ännu bättre humör.


DRÖMBIL

skrivet: 2009-08-25 ♥ 12:11:03


Hur underbart söt är inte denna bil? Den är ju som gjord för mig. Jag ska skriva ut denna bild och ta med till bilhandlaren när det är dags! Motivationen stiger!


090824

skrivet: 2009-08-24 ♥ 19:11:34
Tidig morgon. Bilkörning. 7.30 istället för 16.00 som jag brukar köra, med följden av vad? Jo, MASSA cyklister och fotgängare. Jippi. Bara så ni vet så är Smulan igång igen. Watch out. Resten av dagen spenderades med massa jobb. Hjärtat i halsgropen, ska vi hinna? Allt löser sig, jag vet ju det. Intriger också, som vanligt efter en personalfest. Som tur är, är Niklas hemma idag. Han jobbade tidigt så vi kan spendera kvällen tillsammans. I alla fall tills jag ska krypa ner i sängen.

Jag kan gladeligen tala om att jag sitter och skriver på min nya dator i soffan med världens bästa tangentbord. Åh, vad jag tycker om det. Perfekt för oss med långa naglar! Och så klickar det så fint när jag trycker på dem. Hihi.

Här ska ni få se mina allra första Photoshopade bilder med före och efter;

Före (original)

Efter

Före (original)

Efter

FÖRRESTEN:
Grattis till Ender som äntligen fått en lägenhet!

FRUITY

skrivet: 2009-08-24 ♥ 18:39:46


Idag har jag målat naglarna med Fruity från Mavala, en fruktigt röd sommarfärg!


IDAG HAR JAG . . .

skrivet: 2009-08-23 ♥ 20:39:23
...dammsugit.

...diskat.

...lagat mat.

...glömt ta medicin.

...fått ett utbrott på mina hundar.

...målat mormors naglar.

...fotoshopat.

...ätit geisha.

...läst ut the secret.

...pusslat.

God natt!


BORTKASTAD TID

skrivet: 2009-08-23 ♥ 18:02:36
Skolan är ju egentligen bara bortkastad tid. Eller lite i alla fall. Eller så var det medieprogrammet som var för slappt... Hursomhelst, jag har läst Foto A och B men kommer inte ihåg ett dugg av Photoshop. Visst, jag kan trycka på de olika sakerna och förändra bilden men jag minns ingenting och får sitta och leta som en galning. Finns det någon billig Photoshop for dummies som jag kan köpa kanske?

Jag älskar min dator ändå. Den är fin, mysig, trevlig och bra för miljön - min nya bästis kanske? Imorgon ska vi fixa till Internet på den och ladda ner virusskydd. Sedan kommer jag nog att bli sittandes framför den i flera timmar varje dag känns det som. Allt man köper är ju så roligt i början! Jag har fått med "Acer GameZone" och satt i en timma och spelade Rainbow Web förut. Hihi. Jag älskar min nya leksak.


Så här ser han ut (ja, det är en han). Mycket stilren!


RENGÖRING

skrivet: 2009-08-23 ♥ 12:21:23
Idag fick jag ett infall och städade sminkväskan. Jag har olika korgar med produkter för läppar, ögon, olika pennor och så vidare men mitt vardagssmink samlar jag i en fyrkantig väska så att det är lätt att hitta. (Puder, foundation, concealer, mascara, ögonbrynsgel, eyeliner och rouge). Jag slängde gamla produkter och sammanställde en liten lista över vad som behöver inhandlas inför hösten. Foundation till exempel. Jag använder alltid Color Ideal 010 från Lancôme. Den är alldeles perfekt till mig!

Sedan gav jag mig på mina sminkborstar. Bästa tipset till att rengöra sminkborstar är ljummet vatten och schampo. Jag brukar ta i en liten klick balsam också men det behöver man egentligen inte. Glöm inte att skölja noga och det allra viktigaste: Låt inte borstarna torka med borsten uppåt!! Vattnet sipprar ner i handtaget och löser upp limmet!
Tips på bra borstar kommer i veckan!

Och vet ni vad; silversmycken blir också smutsiga! Men nu är mina skinande rena och blanka!


Rengöring för silversmycken

Doppa ner i 1-2 minuter och sedan upp igen
(undvik pärlor!)

Avsluta med en putsduk för att få bort det sista

Fint va!

090822

skrivet: 2009-08-23 ♥ 12:10:59
Myskväll igår. Rotfruktsblandning med kyckling. Casillero del Diablo från Chile (rekommenderas). Terminator 3. Tända ljus. Soffläge. Nybäddad säng.




IDAG HAR JAG . . .

skrivet: 2009-08-23 ♥ 00:04:29
...köpt en ny dator.

...fikat under ett parasoll i regnet.

...sett på terminator 3 och somnat.

...hälsat på mami.

...satt på alarmet inne på onoff.

...gått en promenad.

...ätit världens godaste middag.

...druckit djävulsvin från chile.

...funderat massor.

...sett en fjäril på balkongen.

...suktat efter höstkläderna inne på mq.

...klappat en 12 veckor gammal valp.

God natt.


ASPIRE TIMELINE

skrivet: 2009-08-22 ♥ 15:50:20

8 timmar batteritid. UltraThin. ComfyTouch. EcoFriendly. LED.

Idag har jag köpt min alldeles första, egna dator. Jag är så glad! Jag ville egentligen ha en rosa Sony Vaio men realisten inom mig fick bestämma att en vanlig grafitgrå fick duga. Alla återförsäljare har av någon anledning slutat sälja Sony. Annars hade jag lätt beställt en. Hursomhelst, datorn laddar just nu och jag ska börja installera den om en liten stund. Skoj!




VILL HA!

skrivet: 2009-08-22 ♥ 15:44:44
Idag innan vi skulle gå in i mataffären satte jag ögonen i världens sötaste lilla valp. Och jag kunde ju inte låta bli att gå fram till hussen och fråga om jag fick klappa. Vilken söting säger jag bara! Tänk om man hade kunnat, då hade jag köpt en liten till. Men två hundar räcker gott och väl.


Är han inte söt?



JAG IDAG

skrivet: 2009-08-22 ♥ 15:40:49


Kofta och tunika i aprikos från H&M
Diadem från H&M
Parfym från Gucci
Örhängen från mitt jobb
Väska från Miu Miu
Läppglans från Lancôme

BOWLINGFEST

skrivet: 2009-08-22 ♥ 10:41:57
Igår var jag på bowlingfest med tacobuffé med jobbet. Det var ganska trevligt och det gick bra att bowla trots att jag hade ont i handleden. Jag hittade ett perfekt lila klot som matchade min klänning. Det tråkiga med våra jobbfester är att det bara jobbar tre damer i hela fabriken inklusive kontoret så igår var jag och Camilla ensamma med massa herrar, på gott och ont!
Efter bowlingen åkte jag och turken hem med taxi och somnade ganska direkt. Han skulle med ett tåg 9.15 och jag ska fika 11.00, alltså om 20 minuter. Dags att klä på sig! Här kommer lite bilder:


Mitt lag; Tobias, Gösta, CALAN och SANIL

Jag och världens bästa Ender

Ender och Tobias

Ingen kommentar...

Dags att gå hem


GÅRDAGENS OUTFIT

skrivet: 2009-08-22 ♥ 10:21:57


Min outfit igår
Klänning från Paris, Kate and I (MQ)
Skor från Bianco
Smycken från Thomas Sabo
Parfym från Chloé
Väska från Chanel

JÄTTEBRÅTTOM

skrivet: 2009-08-21 ♥ 17:32:10

Precis det har jag. Jag ska åka och hämta ENYAL på jobbet om 20 minuter och sedan blir det förhoppningsvis en jätterolig kväll med jobbet på den lokala bowlinghallen. Vi ska äta tacobuffé och sedan bowla. Inte riktigt min grej men det går säkert bra. Det är väl bara att kasta lite. Vem bryr sig om man kommer sist!

För övrigt har min dag varit mysig. Lagom jobb, räksallad till lunch och massa skratt. Om jag hinner ska jag lägga upp en outfitbild. Annars får ni se imorgon!



SHORT'S STORY

skrivet: 2009-08-20 ♥ 19:58:32


Det blev hjärtan ovanpå Short's Story. Allt från OPI.

SMULAN TIPSAR

skrivet: 2009-08-20 ♥ 19:43:48

Åk inte och storhandla när du är superhungrig och godissugen! Det blir inte bra helt enkelt. Och att godiset och kakorna är strategiskt placerade i slutet av affären gör ju inte saken bättre. Fast bortsett från detta tycker jag om att gå i mataffären och köpa massa nya kryddor och grönsaker och allt möjligt gott. Idag blev fyndet en låda kokosbollar och en påse citronmuffins som jag kan mata turken med som ska bo hos mig imorgon. Det blir bra.

N är hemma ikväll. Han hade städat hela lägenheten och tvättat idag. Hur lyxigt som helst! Stryka fick jag göra själv men det är ju en baggis. Han lagade min älsklingsrätt till mig för en stund sedan så nu är jag mätt och belåten också. Nu fattas bara lite massage på det. Kanske kan jag smöra mig till det.


Halvvägs till kassan


SOVKLOCKA

skrivet: 2009-08-19 ♥ 20:50:37
Min sovklocka ringer. Bäst att lyssna till den så jag undviker ännu en trötthetsdag. Men först blir det några rader i min bok som jag läser för tillfället. Det unnar jag mig. 3 miljoner. 3 miljoner.

Imorgon blir det fler inlägg och fler bilder! Jag ska bland annat fixa naglarna inför fredagens utekväll. Jag har bestämt vilken färg jag ska ha men jag vill göra något extra fint. Extra mycket glitter kanske. Ni får se imorgon helt enkelt!

God natt.

NYA ARMBAND

skrivet: 2009-08-19 ♥ 19:05:25

17. Seagreen/silver

18. Bergskristall med grönt

19. Rött och silver

SLUT

skrivet: 2009-08-19 ♥ 18:57:39
Jag är helt slut. Vilken jobbig dag. Inte psykiskt men jag sov ganska dåligt inatt. Och att leta efter 420 kilo gjutgods som försvunnit spårlöst kan vara nog så utmattande. När jag kom hem gick jag en långpromenad med Colin och tog ut mig fullständigt. Det kändes som att jag knappt skulle orka göra någonting mer på hela dagen. Och inte nog med, Colin är lös i magen igen. Stackars honom och stackars matte och husse som får hjälpa honom.

Nu sitter jag på golvet och äter en Geisharulle, ser på 24, leker med Colin och bloggar. Alltihop samtidigt. Inte konstigt att jag inte kommer på något att skriva!


Jag städade mitt skivbord idag, se så fint det blev

HEMMA HOS MAMI

skrivet: 2009-08-18 ♥ 21:42:39
Vilken mysig dag jag har haft idag! Lunch på Strand med de bästa på jobbet. Fint väder. Glada tankar och bra humör. Efter jobbet cyklade jag hem och packade en ryggsäck och åkte hem till mami. Jag älskar att åka hit, det är så avkopplande på något sätt. Just nu sitter vi och knåpar armband. Vi har sett på en halv film också men den var så tråkigt så vi stängde av. Varför gör man långtråkiga filmer?

Imorgon blir det en lång arbetsdag men förhoppningsvis hinner jag blogga på lunchen. Jag har matlåda imorgon så jag ska inte springa ut någonstans. NEJ, Anwen, inte ens till Mellbygatan!

FYI Nu har jag äntligen fått tillbaks min kamera igen. Den har legat här hos mami i väntan på att bli tömd. Så nu kan jag börja lägga ut lite mer bilder igen. Bra va! Nu ska vi fortsätta greja. Jag svarar på alla kommentarer imorgon!


Mami har en jättefin ormbunke som jag vill stjäla, fast då skulle den dö :(


ARMBAND

skrivet: 2009-08-18 ♥ 17:38:33

 

13. Blå boll


14. Mörklila/silver

15. Seagreen/silver

16. Röksten


TA HAND OM DINA TASSAR

skrivet: 2009-08-17 ♥ 21:04:01
Nu börjar det bli kallt ute snart och då måste man se till att man har en bra handkräm hemma. Jag tänkte tipsa om två olika handkrämer som jag brukar använda;


LYX
Dior - Creme mains ultra hydrante
Kladdar inte, doftar inte och gör händerna silkeslena!


BUDGET
Skyddande handsalva från Aco
(finns på Apoteket)
Ganska fet, applicera den innan du går och lägger dig och låt verka under natten! Parfymfri.

TIPS
När du köper handkräm ska du alltid be om att få testa på din hand. En handkräm som inte går in i huden och lämnar en fet hinna kommer att bli ståendes i badrummet till ingen nytta.
Tänk på att en handkräm med doft kan störa din parfym om du applicerar denna på handleden!

I MIN MP3 IDAG

skrivet: 2009-08-17 ♥ 18:54:13

Mor ve ötesi - Deli
 
Dima Bilan - Ja tebya pomnyu
 
Metallica - Memory Remains
 
System of a Down - Toxicity
(som jag för övrigt äger med mikrofonen när vi spelar guitar hero!)

OPERATION HEMMASPA

skrivet: 2009-08-17 ♥ 17:37:38
Jag är i full gång med min spakväll. När jag kom hem hällde jag upp ett bad med massa skum. Sedan kastade jag i en badbomb med rosenblad i och tände ett doftljus. I sista sekund kom jag på att jag ville dricka en smoothie samtidigt som jag låg i badkaret så det fixade jag ihop snabbt; blåbär, hallon och lite glass - så det blev mer som en milkshake men struntsamma, gott var det i alla fall! Efter badet lade jag i en inpackning i håret och en mask på ansiktet som jag sitter med just nu. Jag ska snart dra bort masken och göra ett ångbad innan jag sköljer håret. Jag älskar att pyssla om mig själv! Ni som inte gör det så ofta, börja genast!


Idag testar jag produkter från FACE. Deras body lotion är verkligen att rekommendera! Den doftar otroligt gott och gick in i huden utan att kladda.

Min fina smoothie

Nu ska jag gå och leka lite med Colin!

DAGS ATT VARVA NER

skrivet: 2009-08-16 ♥ 20:08:59
Jag har haft mami här hela eftermiddagen. Vi har pysslat och umgåtts. Nu tänkte jag plocka undan alla saker och varva ner i soffan en stund med en bok så jag kan somna utan problem. Det är så svårt att slappna av och somna när man är uppe i varv. Imorgon har jag bestämt mig för att ha en spakväll med mig själv. Bada, fixa med fossingarna, göra ansiktsmask och hårinpackning, plocka ögonbrynen - ja, allt! Det ser jag fram emot just nu. Tid med mig själv.

Jag avslutar med en bild som får oss att sova gott. Sweet dreams.

PÅ ÖNSKELISTAN

skrivet: 2009-08-16 ♥ 12:27:18
Jag hittade dessa söta ballerinaskor på www.chapnlle.com alldeles nyss. Vill ha! Ska jag eller ska jag inte? Ska jag eller ska jag inte?
...



DARIA ♥

skrivet: 2009-08-16 ♥ 12:23:32
Min favoritmodell Daria Werbowy.
Hon måste ha världens mest tacksamma ögon att sminka. Visst är hon vacker?











NYA ARMBAND

skrivet: 2009-08-16 ♥ 10:44:23
Här är några armband som jag gjorde för någon vecka sedan som jag glömt visa;


8. Seagreen

9. Vit och grön

10. Lila boll

11. Rosa boll

12. Turkos/lila

Vill du beställa? Skriv en kommentar och glöm inte att fylla i mailadress om du inte har en egen blogg så kontaktar jag dig för mer information!


PYSSELDAG

skrivet: 2009-08-16 ♥ 10:38:54
Idag blev jag väckt av en pussattack från Colin. Mysigt. Vi gick upp och åt frukost och såg på film, The Sentinel. Så himla bra. Jag älskar Kiefer Sutherland, eller Jack Bauer som jag kallar honom. Nu har jag suttit med jobb en stund. Roligt jobb. Jag har fått massa armbandsbeställningar och det tycker jag är jätteskoj! Så nu knåpas det för fullt i vardagsrummet. Om en liten stund ska jag börja med lunch. Niklas har beställt Sunday Pancakes och jag ger med mig. Såklart jag lagar mat till min lilla workoholic.


Det ser ut som en atombomb varit framme när jag pysslar, röra inspirerar mig!

ESPAÑA BY OPI

skrivet: 2009-08-15 ♥ 20:41:02


Finns det något bättre än höst? Och då menar jag inte vädret utan alla höstkollektioner av kläder, smink och nagellack. OPI har fått in en riktig fullträff i år med sin kollektion España. Favoriterna är Manicurist of Seville, Ate Berries in the Canaries och Pamplona Purple.


DECLARING INDIGO

skrivet: 2009-08-15 ♥ 20:35:34
Lancômes höstkollektion Declaring Indigo är fantastiskt vacker! Guldiga toner blandat med djupblå kulörer. Aaron de Mey har skapat looken och har inspirerats av frispråkiga, starka kvinnor som går sin egen väg och sätter trender snarare än att följa dem. Jag älskar färgerna. Det blå nagellacket är ett måste!

Vackra Daria Werbowy

Några utvalda produkter ur kollektionen

Underbar färg

Bilderna är lånade från Lancome.com

SÖMNIG MEN VAKEN

skrivet: 2009-08-15 ♥ 18:13:18
Jag somnade i soffan. Så typiskt. Jag som hade så mycket att göra. Å andra sidan har jag ju hela kvällen på mig, N ska åka och jobba så något måste jag ju hitta på. Idag har jag varit och jobbat en stund bland parfymer och ögonskuggor. Så mycket nytt som kommit hem. Kul! Efter en liten fika med Linda bytte jag om till mjukiskläder och satte mig i soffan. Och det var över två timmar sedan. Nu ska jag nog resa på mig. Matlagning står på tur.

Jag lägger upp lite makeup-nyheter sedan. Missa inte!


Mumsiga kantareller

ÄNTLIGEN HELG

skrivet: 2009-08-14 ♥ 16:38:57
Vad härligt med helg! Jag slutade jobbet vid halv tre och åkte fram till stan med Niklas för att göra lite ärenden och hämta upp mina älsklingar Miu Miu och Chanel hos skomakaren, de har varit där i en vecka på service. Nu när de är hemma känner jag mig hel igen. Jag hittade ett par underbara handskar på MQ också som jag var tvungen att ta med hem till samlingen. Riktigt snygga om jag får säga det själv. Sedan blev det en runda i mataffären. Som vanligt. Nu har vi bytt om till mjukiskläder här hemma och ska starta myskvällen. Först blir det tacos, sedan någon film följt av en god kladdkaka med grädde. Som jag har längtat!


Handskar från MQ - 399 kronor

ANNOUNCEMENT!

skrivet: 2009-08-14 ♥ 08:25:59


Någon som ska/vill åka till Arnfestivalen på lördag?
Jag vill se Agnes kl. 19.00 men har ingen att åka med!



VARDAG IGEN

skrivet: 2009-08-13 ♥ 20:31:21

Idag gick det upp för mig att vardagen har återinfunnit sig i mitt liv, ni vet jobba, städa, duscha, äta - trött. Men jag bestämde mig för att göra det roligt istället för att känna mig uttråkad så jag satte på lite glad musik och sjöng och busade med Colin samtidigt som jag städade. Och så fint det blev när jag var klar! Efter en lång dusch lagade jag omelett med grönsaker. Så var magen glad. Till sist blev det två avsnitt 24 och manikyr och pedikyr. Småmysigt en torsdagskväll. Nu tänkte jag faktiskt krypa ner i sängen och läsa. Perfekt avslut på dagen.


Vad det har regnat idag!

Och åskat. Ser ni det mörka molnet?


DRESS TO EMPRESS

skrivet: 2009-08-13 ♥ 20:22:47

Dress to Empress från OPI


SCOTTS I STADSTRÄDGÅRDEN

skrivet: 2009-08-13 ♥ 12:50:54
Igår var jag ju i Stadsträdgården och såg Scotts. Det var riktigt skoj faktiskt. Man blir så glad när man hör sådan lättsam och trallvänlig musik. Och hela parken var full med människor. Det var också roligt. Men har ni tänkt på hur en del människor beter sig i sådana sammanhang? En del bara plöjer rakt fram utan att se sig för och ta hänsyn till andra. Ta det lite lugnt! Jag tog såklart massa bilder, här är några av dem;

Henrik

Henrik igen

Smulan själv

Titta vem som var på plats...


Om och om igen

SMYGTITT

skrivet: 2009-08-12 ♥ 22:11:17



Bilder kommer imorgon!


SCOTTS NÄSTA

skrivet: 2009-08-12 ♥ 19:22:44
Nu ska jag snart cykla iväg och möta mami. Vi ska gå och titta på Scotts när de spelar i Stadsträdgården. Jag tycker att Scotts är lite söta, alltså musiken. Gladmusik. Och rolig att dansa till ibland. Om man har sällskap. Hoppas min lille älskling klarar sig hemma ensam en liten stund, Colin har nämligen ont i magen. Men det verkar ha lugnat ner sig nu. Pappa kommer hem och tar hand om dig sedan!




Kofta från H&M
Skärp från Lindex
Linne från H&M
Byxor från Fornarina
Parfym: Envy me by Gucci

BRA TIPS!

skrivet: 2009-08-12 ♥ 13:05:04
Jag hittade en bra artikel på Aftonbladet idag om de 10 värsta makeup-synderna.
Läs den här och undvik!


DIOR - höst 2009
Bild lånad från www.ladies-beauty.com

Nu är min lunchrast snart slut. Jag ska jobba på i några timmar till och sedan hem och duscha och fixa till mig innan jag försvinner iväg på en liten konsert. Det ska bli kul!


BILDER FRÅN EFTERMIDDAGEN

skrivet: 2009-08-11 ♥ 19:39:01









FÖRSÄLJNING PÅ SPIKEN

skrivet: 2009-08-11 ♥ 17:48:18

Hej! Idag åkte jag och mamma ut till Spiken där vi säljer lite armband tillsammans med massa annat som andra gjort. Man turas om att stå i boden och idag var det mammas tur och jag var snäll och följde med, butiksvan som jag är. Spiken är en mysig liten hamn för er som inte vet där det finns massa olika fiskebodar och man säljer fisk och andra delikatesser, man kan fika och äta mat och shoppa alla möjliga hantverk i olika prisklasser, ett populärt ställe på sommaren helt enkelt.

Hursomhelst, vi sitter i en liten bod och har inte sålt några av våra egna armband ännu men massa andra saker och det är ju roligt. Just nu har jag tagit en liten rast och sitter på en klippa i solen och tar det lugnt efter en god fika.


Denna lilla boden håller vi till i

Jag idag, blusen är från Bondelid och shortsen från H&M

En liten del av Spiken

Mysigt va?

Fiskebodar


090810

skrivet: 2009-08-10 ♥ 19:51:17

Förlåt för dålig uppdatering men jag har varit en zombie idag. Jag vet inte varför men jag har varit fruktansvärt trött, en trötthet som jag aldrig upplevt förut. Jag vet inte om det berodde på healingen eller om jag bara varit vaken för mycket i helgen men trött är jag i alla fall. Och jag har ingenting speciellt att berätta för er, jag har bara legat i soffan sedan jag kom hem. Ätit lite på sin höjd. Jag tror att jag ska gå och lägga mig tidigt ikväll och läsa lite tills jag somnar. Det låter som en bra idé va?


Titta vem som satt på min cykel när jag skulle åka hem


OUT-OF-BODY EXPERIENCE

skrivet: 2009-08-09 ♥ 22:27:00
Nu är jag hemma. Har ni tänkt på vad mörkt det börjat bli om kvällarna? Det är kolsvart redan innan 22.00 och det har gått så fort. I alla fall, nu är jag hemma från ett healing-homeparty (reconnective healing för att vara exakt) som jag varit på. Det var väldigt intressant att lyssna på och väldigt roligt att få testa på energierna. Jag svävade utanför kroppen kändes det som, det är svårt att förklara för någon som inte varit med om det själv. Väldigt givande med andra ord.

Nu är det läggdags, det blir en lång dag imorgon med möte i fem timmar. Eller så går dagen jättefort!

God natt mina söta läsare!
 

Ps. Jag lovar att svara på alla kommentarer imorgon. Ds.

090809

skrivet: 2009-08-09 ♥ 15:20:47

Jag är inte alls på humör idag. Och det är riktigt varmt inne. Vi har nästan aldrig varmt i vår lägenhet men det är olidligt. Usch. Solen lyser ju inte, varför ska det då vara varmt för! (Förlåt, jag är lite negativ just nu).

Jag har äntligen fått tummen ur och lagt upp min Matthew Williamson-bikini på Tradera. Den passade inte riktigt så nu får någon annan förhoppningsvis ta över den. Eftersom det är olika storlekar på överdelen och trosan har jag lagt upp dem var för sig. Någon som är intresserad? Klicka här. Utrop är 100 kronor.

Nu ska jag gå och fixa till mig lite, jag ska nämligen bort på något väldigt spännande lite senare. Jag avslöjar mer efteråt.

VAD SKA NI GÖRA IDAG?



LUGNT LEVERNE VÄNTAR FRAMÖVER

skrivet: 2009-08-09 ♥ 11:14:48
Igår kom jag till en insikt. Och den insikten är att jag vill ha massa hemmamyskvällar framöver. Inget partajande. Inga klänningar. Inga ciderburkar. Ingenting. (Okej, kanske att jag tar på mig klänning någon gång.) Jag vill vara hemma, laga god mat och se på en bra film i soffan under en filt med Niklas. På fredag blir det verklighet. Jag längtar redan. Jag orkar inte upprätthålla denna livsstilen samtidigt som jag jobbar, det går bara inte. Tiden är för värdefull för att sovas bort.

Nu försvinner snart N till jobbet och så ses vi knappt inte förrän fredag eftermiddag. Men jag har något att se fram emot. Och även om tiden brukar gå långsamt när man längtar till något så kommer jag att ha denna mysiga kväll i sikte vad som än händer.


Jag och Jimmy fixar dekorationerna

Bandaget åkte av innan middagen, det satt lite för hårt så handen blev blå

Min partyälskling

Se så fint vi gjorde



Jag och David (vi är bäst på kubb)

Vink vink


KRÄFTSKIVA!

skrivet: 2009-08-08 ♥ 17:26:07
Nu ska vi på kräftskiva om en liten stund. Niklas har varit världens bästa pojkvän och hjälpt mig borsta och föna håret och ta på min klänning. Handleden känns inget vidare faktiskt. Vi har lindat den för hopp om effektivare läkning. Det får bli enkla flip-flops ikväll, jag måste vara extra försiktig eftersom det verkar vara min otursdag idag. :)
Hoppas ni får en fin kväll!


Jag är gladare än vad jag ser ut.
Läppglans: City Pink 330 Lancôme
Mascara: Fatale och Hypnôse från Lancôme
Rouge: Pink Star Elizabeth Arden
Parfym: Chloé
Klänning: Paris, Kate and I (MQ)


Stackars mig :(

KLANTIG, KLANTIGARE, SMULAN

skrivet: 2009-08-08 ♥ 10:44:10
Min dag har inte börjat så bra. Jag är inte på dåligt humör eller så men jag lyckades med en riktigt klantig sak imorses. Jag skulle cykla till affären lite snabbt och köpa frukost och jag tänker inte tala om hur det gick till men på vägen dit så ramlade jag med min cykel och stukade handleden rejält. Och när jag väl tagit mig till affären så var den ju såklart stängd. Men jag ville ju inte att olyckan skulle ha varit förgäves så jag fick trampa vidare till Gamlestans Mat och handla. En dryg halvtimma senare fick jag äntligen lite frukost i min tomma mage. Nu sitter jag i solen på balkongen. Handleden värker. Mitt största problem just nu är att jag kanske inte kan spela Guitar Hero ikväll. Jag kan ju knappt klä på mig själv. Hoppas det går över snabbt! Det är ju min högerhand vi talar om här, jag gör ju allt med den!


På väg hem i går. Vi stannade bara till 22.00. Jag orkade inte mer än så, jobbdag ni vet.
Jag invigde en ny klänning igår,
 köpt på Lindex förra året.

JÄTTEBRÅTTOM

skrivet: 2009-08-07 ♥ 18:40:46
Jag har verkligen jättebråttom just nu. Jag vilade lite för länge i soffan så det var bara att sminka sig och fixa håret och nu har jag suttit här och grejat medan Niklas gör sig i ordning. Vi ska vara hos en vän 19.00 och spela Buzz. 20 minuter kvar och vi är inte riktigt klara... Jag gillar inte att stressa. Fast jag kan ju ta det lugnt nu, jag är ju klar.

Jag har haft en riktigt härlig dag idag igen! Jobb, shopping, solat på balkongen, vilat och nu ska vi träffa vänner. Kan ju inte bli bättre.

UPPDATERING:
Här kommer gårdagens bild!

Mascara: Hypnôse och Fatale från Lancôme
Läppglans: Lancôme
Parfym: Noa Perle från Cacharel
Diadem: H&M

TUGGUMMIROSA

skrivet: 2009-08-07 ♥ 18:30:28

Jag blev inspirerad av den fina sommaren och målade tuggummirosa naglar i färgen Shorts Story från OPI


JAG IDAG

skrivet: 2009-08-07 ♥ 15:50:11

Linne från 365 Sunshine (MQ)
Gula shorts från H&M

Jag ber om ursäkt för toalettpappersrullen som står vid min skrivare!

IBLAND HAR MAN TUR!

skrivet: 2009-08-07 ♥ 15:46:56
Jag hittade en sommarklänning idag! Vilken tur man kan ha. Jag trodde att alla var slut. Och denna är så fin och sensomrig i färgerna att man kan ha den en bit in på hösten också. Jag köpte ett svart fodral också som är lite mer höstig. I svart såklart.


Nästa likadan som Agnes :)

Vilken dålig bild... Den är jättefin i alla fall!


SOMMARKLÄNNING, VAR FINNS DU?

skrivet: 2009-08-06 ♥ 20:29:53

Jag blev så hemskt sugen på en sommarklänning förut. Jag vill ha en på lördag när vi ska bort. Problemet är att jag har letat hela sommaren efter en klänning men inte hittat någon än. Och jag kan inte beställa någon nu för den hinner inte komma hem till mig innan lördag. Vad jobbigt det kan vara ibland... tänk att man kan ha hela garderoben full men ändå är det inget som passar... Jag får ge mig ut på jakt imorgon efter jobbet. Fast det blir bara en snabbis, jag måste hem och göra iordning mig för vi ska bort på kvällen. Vad ska jag ha på mig då förresten?

Jag tröstade mig med lite kladdkaka nu precis. Alltid något. Nu ska jag hoppa i sängen. Det är tidigt, jag vet. Men jag vill vara utvilad imorgon och jag är faktiskt dödstrött just nu. Solen gör sitt. God natt!


Mums

En sådan här fin klänning vill jag ha
Var finns den?!


090806

skrivet: 2009-08-06 ♥ 16:41:12
Balkong. Sol. Fika med glass. Kort arbetsdag. Kan det bli bättre? Och imorgon är det fredag. Som jag längtar just nu! Ledighet behöver jag. Inte för att jag jobbat ihjäl mig precis men jag tycker om friheten. Den ger mig energi. Och jag har massa roliga saker planerade.

Idag blev det lunch på Mellbygatan igen. Räksallad. Stans godaste. Sedan tog jag mitt pick och pack och stämplade ut för att möta Linda på stan för en mysfika under ett parasoll. Vissa dagar känns det som att man inte hinner med någonting alls och andra dagar får man hur mycket som helst gjort och man känner sig varken tvingad eller stressad. Sådant gillar vi.

Tänkte att jag skulle lura på Niklas ett 24-avsnitt ikväll. Får se hur det går med den saken.


Colin och Attila på gräsmattan utanför vår lägenhet


Puss

KAN MAN FÅ VARA EN BLÄCKFISK IBLAND?

skrivet: 2009-08-05 ♥ 20:23:09
Just nu önskar jag att jag kunde göra flera saker samtidigt eller att jag hade lika många armar som en bläckfisk. Men sådan tur har jag inte just nu. Jag som hade tänkt ta det lugnt och gå och lägga mig tidigt.. Jag har i alla fall hunnit med några timmar i solen efter jobbet. Vi har ju inte haft en sådan här sommardag sedan slutet av juni. Efter en svalkande dusch har jag knytit armband, fixat med naglarna, lagat mat, sett på 24 och talat i telefonen flera gånger. Och nu måste jag verkligen börja tänka på läggdags. Jag ska upp tidigt imorgon och det känns som att det kommer att bli svårt att somna med all oro i kroppen. Nu när jag tänker på det så behöver jag ju faktiskt inte stressa, vad dum jag är. Jag hade ju lovat mig själv att inte göra så här. Stopp.

Dagens positiva saker:
Jättegod mat på STRAND, jag mår mycket bättre, det har varit riktigt sommarväder och jag har solat lite grann, jag har sålt ett armband, jag slutade tidigt på jobbet, 24 är jättebra, jag har haft en rolig pysselkväll,

Bättre va?


Så här ser vardagsrumsbordet ut när jag pysslar.


090804

skrivet: 2009-08-04 ♥ 19:36:06

Vilken lång dag! Jag sov så illa inatt på grund av hosta så jag har varit jättetrött idag. Jag vaknade i soffan för en halvtimma sedan av att telefonen ringde. Tur det, annars hade jag nog sovit bort hela kvällen! Innan jag somnade hann jag med att gå en promenad med Colin och äta lite kvällsmat. Annars har jag inte gjort något speciellt i eftermiddag.
Vad har ni gjort?


Colin på promenad


SMULAN TIPSAR

skrivet: 2009-08-04 ♥ 12:59:56
Detta tipsade min mormor mig om att göra, vilken briljant idé tänkte jag. Så nu ska ni också få ta del av den;

Ta en tandborste med whiteningtandkräm på och borsta under naglarna, de blir superrena och mycket vitare!
Perfekt för er som inte använder färgat nagellack.


Tandborste och tandkräm med whitening-effekt.
Bilderna är lånade.

090803

skrivet: 2009-08-03 ♥ 19:19:33

Tänk att det är augusti redan. Och när det är augusti är det inte långt kvar till julafton. Det är ju långt men det går så himla fort. På gott och ont. Hursomhelst, jag härdade ut hela dagen på jobbet, men jag måste erkänna att jag är fruktansvärt trött. Dels har det varit mycket intryck, fokusering, dataskärm och prat med massa människor och dels min förkylning som bara förvärras så det är väl inte så konstigt egentligen. När jag kom hem lagade jag en omelett och en liten biff som jag hittade i frysen och åt medan jag tittade på 24. Jag ska fortsätta titta när jag stängt av datorn samtidigt som jag knyter armband, det är så roligt! Färg och form.


Såhär såg jag på jobbet idag. Jag ser ju inte pigg ut direkt. Dumma förkylning.


Nu ska jag svara på alla roliga kommentarer! Puss.


PÅ PLATS

skrivet: 2009-08-03 ♥ 12:10:07

Nu är jag på plats. Min lunch har precis börjat och jag och Anwen ska åka till Mellbygatan och hämta mat. Som jag har längtat efter att de skulle öppna igen! (De stängde för semester för fem veckor sedan.) Det känns helt okej att vara tillbaka på jobbet faktiskt och det gick bra att gå upp imorse också. Det var ganska uppfriskande att gå upp tidigt för en gångs skull! Att jag sedan fick cykla i regnet är ju en helt annan sak. Dags för mat!


GLADA TANKAR

skrivet: 2009-08-02 ♥ 20:43:00
Vad svårt det är att vara positiv när man inte känner sig sådan. Man ska ju tänka positiva tankar för om man tänker negativa tankar så händer det man tänker på, man drar till sig den energin så att säga. Så nu har jag bestämt vad jag ska tänka ikväll och imorgon.

♥ Vad roligt det ska bli att träffa alla arbetskamrater!

Och så har jag planerat att börja arbetsdagen med att städa mitt kontor och göra iordning där och sedan sätta mig i lugn och ro och läsa alla mail och fixa iordning i mailboxen. Det låter väl ganska bra va? Lite lugnt och lagom sådär på morgonen efter fyra veckors hemmamys. Det får blir bra. En del av mig tycker faktiskt att det ska bli roligt att komma igång men den andra delen av mig (och det är en ganska stor del) är rädd för att jag inte ska kunna upprätthålla alla bra rutiner jag fått under semestern. Det är så mycket som man ska hinna med. Jobba, hemmasysslor, sig själv, husdjur, vänner, ärenden, matlagning etc etc. Jag har ju lovat mig själv att inte prioritera jobbet utan bara jobba mina timmar och sedan åka hem för att börja dagen så att säga och inte gå och lägga mig för tidigt bara för att jag måste jobba utan för att jag är trött och vill. Det kommer att bli så svårt. Jag vill orka. Men tänk om jag inte gör det.

Och till er läsare: Hoppas att ni har förståelse för att jag faktiskt jobbar åtta timmar (ibland mer än så) om dagen och därför inte kan uppdatera bloggen frekvent under dagen, de flesta inläggen kommer alltså att komma på kvällarna. Men jag kommer naturligtvis att fortsätta skriva som vanligt och hoppas att ni kommer att fortsätta läsa. - Tack!


PUSS!

SMULAN TIPSAR

skrivet: 2009-08-02 ♥ 17:19:01

Har du ingen nagelbandscreme hemma?


♥ Peta ned nagelbanden medan du tar ett varmt bad eller efter en dusch. Då är de som mjukast!


♥ Eller har du en Eight Hour Cream hemma? Den fungerar också utmärkt som nagelbandscreme. Var kreativ!


♥ Glöm inte att borsta bort cremen med en nagelborste om du ska måla nagellack efteråt, resterna kan göra att nagellacket inte fastnar.

Tips på bra och prisvärd nagelbandscreme som räcker hur länge som helst:

Crème Cuticle från MAVALA
- Kostar under hundralappen!

Bilden är lånad från beautyheaven.com.au


BRUKAR INTE EN SJUKDOM BLI BÄTTRE OCH BÄTTRE...

skrivet: 2009-08-02 ♥ 17:04:33
...istället för sämre och sämre?! Min förkylning är inte alls på väg att försvinna och bara för att jag inte kan andas genom näsan har jag andats med öppen mun inatt med följden av att halsen känns torr som sand. Usch. Jag tänkte ta ett bad sedan och mjuka upp alla leder, förhoppningsvis hjälper det. Ärligt talat vet jag inte om jag kan gå till jobbet imorgon. Orkar jag jobba? Smittar jag ner alla? Jag får ta ställning till detta ikväll.

Jag trodde att internet var alldeles trasigt idag men så kom jag på att det berodde på att DVD:n stod på (den stör routern), därav denna sena uppdatering och svar på kommentarer. Jag har haft 24-maraton idag. Hela fyra avsnitt har jag sett på, första säsongen. 24 är ju så fruktansvärt bra. Bästa tv-serien någonsin om jag får säga mitt. Dessutom har jag knytit mitt första armband på beställning. Kul!


Idag är det myskläder som gäller, rutigt, prickigt - spela roll!

På middagsmenyn stod mina goda Sunday Pancakes med sylt och färska jordgubbar


ENSAM IGEN

skrivet: 2009-08-01 ♥ 22:40:18
Nu är jag ensam igen. N har åkt till jobbet och jag och hundarna ska sova ensamma inatt. Jag började titta på Den svarta dahlian klockan 21.05, den är inte slut ännu men jag blev lite uttråkad, det var inte så spännande som jag trodde. För övrigt har jag pysslat i soffan hela kvällen. Förkylningen tycks bara bli värre.
Imorgon är sista dagen. Jag vill inte. Men om jag går och lägger mig nu så sover jag ju inte bort den. Jag vill inte. Jag vill inte. Var tog sommaren vägen? Vi skulle ju åka till kusten och jag skulle få smaka fisken där, åka till en djurpark och ha en heldag tillsammans och ta massa fina bilder, vi skulle gå ut och äta på kvällarna och spela minigolf och äta frukost på balkongen och bada med våra hundar, äta glass, dricka milkshake och sola tills vi blev bruna som pepparkakor. Kanske nästa år...



Dagens bästa:
Jag har hållt en citronfjäril i handen och sedan släppt den
Dagens sämsta: Jag brände tummen i ugnen


EN SOMMARDAG MITT I HÖSTREGNET

skrivet: 2009-08-01 ♥ 14:16:12
Idag skiner solen i Lidköping. Jag är ju som bekant sjuk men lite får man väl trotsa normen när man bara har två semesterdagar kvar inte har solat en enda gång på fyra veckor? Jag tycker faktiskt det så jag sitter på balkongen och myser (och nyser). Det blev en varm choklad och smörgås på stan imorses. Gott för magen. Och sedan en hel del shopping. Mest till mina armband, lite pärlor, prislappar, förvaringslådor och annat smått och gott.

Nu är det snart dags för matlagning men en stund till kan jag sitta på balkongen och njuta av värmen. Är den här för min skull?


En annan sorts marshmallows idag, nästa lika goda som de jag åt igår


RESA TILLBAKA I TIDEN

skrivet: 2009-08-01 ♥ 13:44:47
Okej, så igår var jag i Julahuset. På övervåningen hade de utförsäljning av massa bråte och där ville ju Niklas titta lite såklart. Och jag skojar inte när jag säger att sakerna som såldes var från typ 70- och 80-talet. Var får man tag på sådant nu liksom! Och folk handlade som tokiga. Jag var ju bara tvungen att ta fram kameran och ta lite bilder på spektaklet. Nu kanske ni tänker "men vadå gamla saker kan väl vara bra om det är billigt" och så vidare men jag är av den åsikten att gamla saker som finns uppdaterade och förbättrade i nya varianter är det väl ingen som ska behöva köpa? Släng skiten för guds skull!


Någon form av generator

En gammal amperemätare

Cykelhjulsreparationskit, kolla designen

Massa olika telefoner (?)

Det fanns säkert minst 20 olika modeller, den här var ju en favorit

Den här dammsugaren är nog äldre än mig!






ForHair.se

Bling Skal