Heja Portugal!

skrivet: 2009-03-28 ♥ 22:48:35
Nu sitter jag i köket och har precis plockat i ordning lite så jag slipper det imorgon. Det är paus i fotbollen och jag tänkte faktiskt krypa ner i sängen och se klart andra halvlek där. Jag hejar på Portugal! Sverige är helt enkelt inte bra. Det är dags att människor inser det nu. Och hur kul är det att se en landslagsmatch utan Zlatan? Inte så, va?

Jag har haft en ganska bra dag förutom att jag fick ont i huvudet på eftermiddagen och sov några timmar. Jag hann ju faktiskt med att köra lite bil och passade då på att göra en perfekt parkering (Niklas gav mig 10 poäng) utanför mitt jobb. Vi har också sett klart på filmen Cars. Den var lite söt faktiskt.

Visst var det mysigt att släcka lamporna ikväll? Man borde göra det oftare och sitta framför tv:n med tända ljus. Det är väldigt fint och bra för miljön! Jag ska tänka mer på att inte ha så många lampor tända och framförallt att släcka lamporna när jag går ut. Det är ju väldigt dålig på! Det är inte så lätt när man är lite mörkrädd. Nu när vi ställer om till sommartid och det blir ljusare ute kan man ju faktiskt passa på.


God middag. Smörgåstårta från Hjerberg.


Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback





ForHair.se

Bling Skal