FÖRSTA VÅRTECKNET!

skrivet: 2010-01-31 ♥ 08:36:49

Nej, det är inte en tussilago eller någon snödroppe, någon grön liten knopp på ett träd eller en buske, ingen flyttfågel som återvänt eller snö som börjar smälta i diket utan Diors vårkollektion som nu finns ute i butikerna!

Looken är inspirerad av 1920-talets trender med pastelliga färger och inslag av spets. Kollektionen består av två nagellack i silvergrått och rosa, en silvergrå ögonpenna, en duoskugga, ett nytt rouge, två felpaletter, två underbara skimmerpuder i rosa eller guldig ton, ett flertal läppstift och glossiga läppglans i rosa samt en Skinflash Primer som ska ge lyster och boosta hela ansiktet.

Dior Printemps 2010 - DENTELLE



Fempaletterna - skuggor med massor av lyster. En palett är lite mer diskret (till vänster) medan den andra ger mer färg.

Duoskugga i gråbrun och syrenlila, rouge och Poudrier Dentelle-pudret i rosa nyans.

Poudrier Dentellepudret i guld.

Läppstift, läppglans och ögonpenna.

Smulans tips: Satsa på en perfekt hy med ett uppiggande rouge. Lägg fokus på antingen mun eller ögon. Personligen tycker jag att ögonskuggor är lite tråkigt just nu. Ett naket ögonlock (grunda alltid med en ljus skugga) med en fyllig frans, markerade ögonbryn, rosiga kinder och ett par ljusrosa läppar fungerar alltid!

Mina favoriter från kollektionen är Poudrier Dentelle-pudren samt läppstiftet Pink Starlet 669 och läppglanset Pink Corset (längst till vänster på nedersta bilden).


Kommentarer
Lizan:

Gillar din blogg .. :)

du kan gärna besöka mig och följa min blogg :)

2010-01-31 ♥ 11:40:43
blogg: http://liizzaan.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback





ForHair.se

Bling Skal