KORREKTUR

skrivet: 2010-01-05 ♥ 13:02:21

Jag har som policy att inte skriva för mycket jobbrelaterade inlägg i min blogg av självklara anledningar men eftersom det verkar som att människor har tagit illa vid sig av ett inlägg jag skrev efter julfesten förra året tänkte jag nu förklara mig;

Anledningen till att jag skrev det jag gjorde var att jag kände mig besviken och utanför men julfesten var inte det enda som gjorde mig ledsen utan bara en utlösare för annat som hade hänt mig. Jag valde alltså att rikta min energi till den händelsen och eftersom min blogg är det stället där jag uttrycker mina känslor publicerade jag det här.

Jag bryr mig inte längre om det som hände och jag är inte arg på någon på mitt jobb men jag tänker inte be om ursäkt för att jag yttrat mina känslor (även om det var i stundens hetta och då vet väl de flesta att man ibland säger och gör saker som man sedan ångrar eller inte riktigt menar). Men jag står för det jag skrev.

Och om det är någon som tycker att jag verkar arg eller sur så beror det på att jag inte mår så bra just nu och det har ingenting med någon på mitt jobb att göra över huvud taget.


Kommentarer
Sandra:

Sv : TACK :D

2010-01-05 ♥ 15:56:51
blogg: http://sandrakronlid.blogg.se/
Josefin | Shadyblonde:

Sv: tack så mycket :)

2010-01-05 ♥ 16:57:26
blogg: http://shadyblonde.blogg.se/
Idaa:

Heello! Jag hoppas det är okeei att jag la upp din blogg på min,Men jag tycker att din blogg är väldigt bra,så ville ge alla ett bra tips,Eller vill du att jag ska ta bort det?:)

2010-01-05 ♥ 17:56:54
blogg: http://iddahdanielsson.blogg.se/
Linnnerikssonn ♥:

snygg blogg!

2010-01-06 ♥ 00:27:47
blogg: http://linnnerikssonn.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback





ForHair.se

Bling Skal