FÖRSTA SNÖN

skrivet: 2010-10-21 ♥ 16:57:52
Jag satt och tänkte på snön imorses. Jag tänkte att det vore mysigt om vi i Lidköping också kunde få se några flingor precis som Sveriges norra delar men infann mig snabbt med att det kunde ta några veckor till. Men så är vi påväg ut på lunch och får se att det sakta, sakta dalar snöflingorna från himlen. Så mysigt! Under promenaden till lunchstället blev det snöstorm och jag trivdes rejält där jag satt med min champinjonsoppa och tittade ut genom fönstret. All kärlek!

Nu har det mesta smält bort av solens strålar. Men det gör ingenting. Jag ville bara se flingorna. Snötäcket kan vänta till december.



Från och med nu är det plugg som gäller. Mitt seminarie börjar om en och en halv timma och jag ska översätta några dialoger innan så jag kan läsa med rätt betoning. Men först ska jag skala min satsuma. Jag intalar mig att det är lika gott som en Marabou Mjölkchoklad.


Kommentarer
mel:

jaaa visst e det!:)

har det redan snöat?:S vart bor du?

här i jönköping har det inte kommit nån snö än! puuuh:D

2010-10-21 ♥ 19:51:09
blogg: http://meltexx.blogg.se/
Linda:

Jag har också försökt mig på frukt-är-godare-än-godis-och-chocklad-tanken idag. Det har fungerat hittills men om jag köper det i längden är ju jäkligt tveksamt, hihi. Hoppas plugget gick fint.

2010-10-21 ♥ 20:49:00
blogg: http://kameralins.blogg.se/
Jennie ♥:

hej :) haft en bra dag?

helt sjutk med snö nu!

kram

2010-10-21 ♥ 23:39:01
blogg: http://jennsiii.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback





ForHair.se

Bling Skal