Medan vi väntar

skrivet: 2012-01-25 ♥ 21:45:00
Jag och N sitter som två zombies i soffan. Vi är dötrötta och borde egentligen gå och lägga oss men vill så hemskt gärna titta på den andra Cop del rey-kvartsfinalen mellan Real Madrid och Barca. Det börjar dessvärre 21.55 och håller på till midnatt och det känns lite lätt sadistiskt eftersom båda två ska upp vid femtiden i morgon. Men vi bestämde oss för att i alla fall se första halvlek.

Annars har jag inte pysslat med så hemskt mycket under dagen. Gått en sväng på stan, ätit en supergod semla, köpt en vårjacka, druckit varm choklad, skrivit kom-ihåg-listor, ringt samtal och ätit alldeles för mycket god middag. Senare på kvällen packade jag väskan och laddade kaffebryggaren för som ni läste lite längre upp ska jag upp väldigt tidigt i morgon och åka buss. Hej då, mysiga sovmorgon. Vi ses till helgen.


PS. Ni som inte ser den nya designen eller tycker att den ser konstig ut kan testa att uppdatera sidan! Det kan bero på vilken webbläsare man använder men den ses i alla fall perfekt i både Safari och Mozilla.

Kommentarer
inspireme ❀:

Guuud - det där var nog den vackraste bilden jag har sett på en semla. Ever! Vilken fin layout du har på din blogg med. Jättesöt!

2012-01-25 ♥ 22:27:10
blogg: http://inspireme.spotlife.se
ELIN PARMENT [photographer]:

Jag och Igor tackar och bockar för den fina kommentaren! :) Det finns en hel kategori om Igor om du vill kika lite mer på honom. Ha en fortsatt trevlig onsdagskväll och välkommen åter till D.Y.T (uppdaterar varje dag!) xx

2012-01-25 ♥ 23:19:02
blogg: http://doyathang.se
Emelie:

Den nya designen är superfin :)



Svar: Ja jag har förstått att denna rasen ogärna vill vara ensam men vi får försöka träna så mycket det går med en gång. Vet inte om våra missar hjälper som sällis men uppfödaren trodde det. Sen ska man ju enligt "experterna" aldrig lämna hunden ensam si och så många timmar ändå men man måste ju jobba ;) Däremot har jag hört att varghybriderna är mer lättlärda än "vanliga" men det kan såklart vara individuellt. Dock så ska dom vara väldigt envisa och vill bara lära sig när dom själv bestämmer :P Jag är lite rädd för att det varglika ska visa sig i form av skygghet mot andra människor men även detta borde gå att jobba med redan som valp :)



Kommer du på något som kan vara bra att veta om vargarna så får du gärna tipsa ;)

2012-01-25 ♥ 23:33:49
blogg: http://sweetbutterfly.blogg.se/
BLOPPIS:

Upp till 300 plagg därav kläder, skor, väskor och accessoarer till mycket bra priser. Allt är i mycket fint skick och de mesta som lagts upp är helt oanvänd/använt 1-2ggr, dvs. NYSKICK!

Enkel navigering på bloggen så klicka dig in för att fynda fräscha, nyinköpta plagg till tokfina priser!



http://cli.blogg.se/kop/

2012-01-25 ♥ 23:58:42
blogg: http://cli.blogg.se/kop
Amanda - Tävlingar för dig!:

Fin blogg du har här! :) Allt bra?

2012-01-26 ♥ 02:58:22
blogg: http://shesadiva.blogg.se/
emelie:

oj vad gott med semla!

2012-01-26 ♥ 19:54:37
blogg: http://primadonnajordgubbssylt.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback





ForHair.se

Bling Skal